logo
STOR LEILIGHET MED HAGE I HEGGEDAL

Heggedalskogen 25B

Prisantydning

4 250 000 kr

Fellesgjeld: 6 757 krOmkostninger: 107 742 krTotalpris: 4 364 499 kr
Etasje
1
Byggeår
1980
Soverom
3
Areal (P-ROM)
89 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Veranda
Fellesutgifter
1 050 kr

Påkostet og påbygget 4-roms leilighet med stor solrik hage - Sentralt - God planløsning - 3 soverom - Peis - Garasje

Om tre dager

Visning

Tirsdag

27. okt.

kl. 17:00 - 18:00
Tidspunkt etter avtale
Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Asker
mobil 93040668
telefon 66761205

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Heggedalskogen 25B, presentert av Alexander Fossum, Krogsveen.

Leiligheten ligger i et rolig, attraktivt og meget barnevennlig område i Heggedal i Asker kommune. Det er umiddelbar nærhet til turveier og skiløyper. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Heggedal sentrum er under utvikling, og Asker kommune har store planer for videre utvikling av sentrumskjernen i Heggedal med bl.a. flere småbutikker, servicetilbud, kafeèr med mer.

Leiligheten består av entré, stue, kjøkken, gang, vaskerom, bad, bod og tre soverom. Utgang fra stue til nordvest-vendt markterrasse på ca. 22,5 m2 og en stor, nydelig hage. Det er også en sydvest-vendt markterrasse på ca. 15 m2 ved inngangsparti. Garasjeplass i felles garasje følger.

Eiendommen

Heggedalskogen 25B, 1389 HEGGEDAL
Gårdsnummer 79, bruksnummer 366, seksjonsnummer 1, kommunenummer 3025

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig område i Heggedal i Asker kommune. Det er umiddelbar nærhet til turveier i Heggedalskogen. Området har skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud, og det er kort vei til flere kjøpesentre. 

Heggedal sentrum er under utvikling, og Asker kommune har store planer for videre utvikling av sentrumskjernen i Heggedal med bl.a. flere småbutikker, servicetilbud, kafeèr med mer. Tandberg Eiendom er nå i full gang med sentrumstomten rundt Kistefossdammen og planer for området finner du på Asker kommune sine hjemmesider. 

Nærområdet er meget barnevennlig og byr på flere aktivitetsmuligheter og naturskjønne omgivelser. Flotte badeforhold i Gjellumvannet med opparbeidet strand og flere badebrygger. I Heggedal sentrum ligger også nye Trans'matorn sykkelpark som er en del av FutureBuilt prosjektet. Sykkelparken er et genialt bidrag til nærmiljøet og byr på flotte sykkelaktiviteter, pumptrack og splitter ny treningstrapp om sommeren, og hoppbakke, snowboard rails, muligheter for langrennsrunde og aking om vinteren. I tillegg er Kjekstadmarka med fine turmuligheter sommer som vinter like i nærheten. 

Gjellum idrettsanlegg ligger like ved og har eget klubbhus for GUI SK, samt to splitter nye kunstgressbaner, friidrettsbane m.m. Ved ungdomsskolen ligger Heggedal idrettshall med vert-ramp, ballbinge, sandvolleyballbane, grusbane og Asker motorsportklubbs trail-anlegg. I Kloppedalen finner du en innholdsrik, utendørs treningspark (tuftepark) og volleyballbane.

For andre turmuligheter kan man besøke Kjekstadmarka og Dikemark med turstier om sommeren og preparerte skiløyper vinterstid. 

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi og Coop Extra. I tillegg har Heggedal senter et godt utvalg av forretninger og servicetilbud, og det er kort vei til Trekanten i Asker og Rortunet i Slemmestad. Sandvika og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Kollektivtilbudet består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er H. Stordalens vei, som ligger rett utenfor døra. Det er ca. 16 minutters gange til Heggedal stasjon, og herfra er det togavganger mot Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Slemmestad, 10 min til Asker, 14 min til Holmen, 18 min til Sandvika og 34 min til Oslo S. Fra Vollen sentrum går hurtigbåten fra Vollen til Aker Brygge. Denne bruker ca. 25 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo. 

Veibeskrivelse

Se kartskisse i annonsen på Finn.no. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Fra leiligheten er det kort gangavstand til Heggedal barneskole. Skolen var ny i desember 2016, og ligger tilknyttet en ny flerbrukshall. For elever i ungdomstrinnene er det kort gangavstand til Hovedgården ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 99 kvm
Totalt bruksareal: 91 kvm
Totalt primærrom: 89 kvm

Bruksareal:
Eierleilighet 91 kvm

Primærrom:
Underetasje 89 kvm: Entré, stue, kjøkken, gang, vaskerom, bad og tre soverom.

Sekundærrom:
Underetasje 2 kvm: Bod.

I tillegg disponerer boligen utvendig bod oppmålt til ca. 1,5 m2 og garasjeplass i felles garasjerekke. Garasjeplass er oppmålt til ca. 14,5 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.09.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 425,6 kvm som tilhører sameiet. Felles tomt for seksjon 1 og seksjon 2 opparbeidet med asfaltert gangsti, steinlagt markterrasse, forstøtningsmur av naturstein, gressplen, prydbusker og diverse beplantning. 

Det er morgensol ved inngangen og kveldssol på verandaen. Midtsommer oppgir selger at de har sol fra ca. kl. 06:00 til ca. kl. 22:15.

Leiligheten ligger usjenert til, og med umiddelbar nærhet til turveier i skogen. På forsiden av huset er det en flott hage, som er pent opparbeidet med gressplen, hekk, prydbusker og diverse beplantning. Hagen byr på godt med boltreplass for de minste, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt. Utgang fra stue til nordvest-vendt markterrasse på ca. 22,5 kvm. Ved inngangen er det en deilig, sydvest-vendt steinlagt markterrasse på ca. 15 kvm.

Huseierforeningens fellestomt er opparbeidet med gressplen, prydbusker, sittegrupper og asfalterte internveier. Videre er det utelys, diverse beplantning og biloppstillingsplasser. Til barnas store glede er det lekeområder på fellesarealet. 

Parkering

Leiligheten disponerer garasjeplass i felles garasjerekke. Garasjeplass er oppmålt til ca. 14,5 m2. Garasjeanlegget er tilrettelagt for lading av el-bil ved tilknytning til Huseierforeningens løsning. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Boligbygg over 1 etasje samt underetasje. Denne leiligheten ligger i byggets underetasje. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med: 
- Gulv mot grunn av betong. 
- Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og trekonstruksjon. 
- Drenering fra byggeår.
- Takkonstruksjoner av saltaksform utvendig tekket med shingel. 
- Renner og nedløp av metall.
- Leiligheten har profilert ytterdør fra Dooria med glassfelt.
- Terrassedør med to-lags glass fra 2006. 
- Vinduer med to- og tre-lags glass fra byggeår, 1997 og 2007.
- Adkomst via loftsluke med stige fra soverom 2. Gulvflate belagt med gulvbord av tre.
- Utvendig vann- og avløpsrør vurdert til å være fra byggeår med kommunal tilknytning.

Terrasser: 
- Utgang fra stue til nordvest-vendt markterrasse på ca. 22,5 m2. Gulvflate belagt med terrassebord. Markterrasse har plassbygde sittebenker. Adkomst til utvendig bod oppmålt til ca. 1,5 m2.
- Sydvest-vendt steinlagt markterrasse på ca. 15 m2 ved inngangsparti. Markterrasse har plassbygde sittebenker og utevann.

Tekniske anlegg/ VVS: 
- Varmtvannsbereder fra 2007 på ca. 198 liter plassert på vaskerom. 
- Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring. 
- Vannrør av type rør-i-rør, kobber og forkrommede rør. 
- Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør plassert på vegg i vaskerom. Hovedstoppekran plassert bak inspeksjonsluke på vegg i bad. 
- Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer og på yttervegger kombinert med mekanisk avtrekk fra vaskerom.

Elektrisk anlegg: 
- Sikringsskap med automatsikringer/skrusikringer og måler plassert på vegg bak skyvedørsgarderobe i entré. 
- Hovedsikringens kapasitet er på 35A.
- Leiligheten har i hovedsak skjult elektrisk anlegg.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. 

I rapporten fremkommer det TG2 på følgende: 
- Bad: Ventilasjon. Slukets plassering. Ikke anordning slik at eventuelt lekkasjevann fra innebygget klosett kan oppdages tidlig. Registrert fukt/svellemerker samt løs foliering på fronter. Fall/nivåforskjell er noe lav med hensyn til lekkasjesikkerhet. Det er ikke mulig ved visuell kontroll å verifisere om membran er tilfredstillende tilsluttet sluket. Vannrør av kobber pga. alder. Registrert fukt/svellemerker i underkant av dørblad.
- Vaskerom: Ventilasjon. Begrenset fall til sluk. Enkelte fliser har bom. Det er ikke mulig ved visuell kontroll å verifisere om membran er tilfredstillende tilsluttet sluket.
- Kjøkken: Ventilasjon. Vannrør av kobber pga. alder. Registrert utettheter/drypplekkasje i overgang mellom armatur og benkeplate. Avløpsrør av plast pga. alder. Kjøkkenet har ikke montert lekkasjevarsler.
- Gulvets overflatemateriale i soverom 3 er slitt/aldringspreget, samt enkelte merker/riper i parkettgulvets overflatemateriale i stue/kjøkken.
- Deler av kjellervegger har kledde vegger, dvs. at primærkonstruksjonen er skjult (risikokonstruksjon). På befaringstidspunktet ble det ikke registrert unormale observasjoner. 
- Delevegg på skyvedørsgarderobe i entré er ikke tilfredstillende festet.
- Det er registrert skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt ble med krysslaser på tilfeldige plasser oppmålt til ca 18 mm i stue/kjøkken.
- Elektrisk anlegg - Selv om det ikke ble observert synlige feil og skader på det elektriske anlegget/utstyr, er helhetsvurdering gitt på grunn av alder på skrusikringer og allmenne tilstand.
- Registrert værmessig slittasje på utvendig kledning på hoveddel, samt slitasje/malingsflass og moderate råteskader på vindsiker/isbord.
- Vinduer som er fra byggeår. Registrert fuktmerker på vindu i vaskerom, samt noe utvendig værmessig slitasje på enkelte vinduer.
- Enkelte riper/merker på ytterdør. Ellers ingen unormale observasjoner utover normal bruksslitasje.
- Taktekking av shingel er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Registrert enkelte avvik på hovedtak som enkelte synlige festemidler.
- Nedløp, renner og beslag på hoveddel er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid.
- Værmessig slitasje på terrassebord. 
- Registrert skjevheter på utvendig gjerde. 
- Dreneringen i denne bygningen vurderes være passert med over halvparten av anbefalt brukstid. 
- Utvendig vann- og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at over halvparten av anbefalt brukstid er passert.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Renovert/oppusset

- Ny utslagsvask i 2014 på vaskerommet for å gjøre rommet enda mer funksjonelt.
- Pusset opp kjøkkenet i 2019. Kjøkkenet er levert av IKEA og har integrerte hvitevarer.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.05.1981. Det foreligger ferdigattest på tilbygg datert 14.05.1998. Disse følger vedlagt i prospekt. 

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Følgende sier selger om leiligheten og området: 
"Vi har trivdes veldig godt her. Det som har vært de mest positive tingene for oss er å ha et stort, flott og usjenert uteomrade. Spiseplasser med både morgensol og ettermiddags- /kveldssol. Planløsningen er praktisk med alle soverommene samlet, vaskerom ved inngangen, stort bad og gode garderobeløsninger. Godt naboskap og et veldig barnevennlig område med mange nyoppgraderte lekeplasser på feltet. Det er i umiddelbar nærhet til naturen som vi har brukt flittig. Vi er ellers tilknyttet en velfungerende huseierforening som i løpet av de siste årene blant annet har oppgradert det elektriske anlegget i alle garasjer, installert elektriske garasjeporter, oppgradert til fibernett og annskaffet nedgravde søppelannlegg flere steder på feltet."

Velkommen inn!

Entré: 
Entreen er innbydende og det er flislagt gulv i deler av entré. Her er det også skyvedørsgarderobe på ca. 1,8 meter. 

Stue:
Stuen er stor og luftig og har i tillegg en koselig peisinnsats med glassdør plassert sentralt i rommet. 

Kjøkken: 
Leiligheten har en åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkenet fra IKEA har en tidløs og moderne kjøkkeninnredning fra 2019 med hvite slette fronter. Benkeplate av laminat. Planlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur med uttrekk. Plate av glass på vegg over deler av kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning over deler av kjøkkenbenk, samt stikkontakter på vegg. Integrerte hvitevarer. Induksjonstopp og stekeovn fra Samsung. Oppvaskmaskin fra AEG. Kjøleskap med fryser fra Grundig. Ventilator med kullfilter plassert i overskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Kjøkkenet har montert komfyrvakt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/wc: 
Lekkert baderom fra 2007 (ifølge eiers opplysninger). Det har flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap i slett utførelse med stikkontakt. Flislagt benkeplate. To ovenpåliggende servanter med ett-greps armaturer fra Mora. Speil med overlys. To vegghengte overskap i slett utførelse over benkeplate. Dusjsone med delevegg og innfellbar dør av glass. Dusjarmatur fra Oras tilkoblet hånddusj. Flislagt badekar med integrert armatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt høyskap i slett utførelse ved siden av badekar. Vegghengt toalett. Naturlig avtrekksventiler på vegg. Vannrør av type rør-i-rør og kobber (bak inspeksjonsluke på vegg). Synlige avløpsrør av plast.

Vaskerom: 
Vaskerom fra ukjent eksakt årstall vurdert til å være fra omkring 2006 (verifisert via årstall i sluk). Flislagt gulv med varme. Vegger med malt strie. Himling med hvite himlingsplater. Utslagskum av rustfritt stål og ett-greps armatur fra Oras. Vegghengte overskap i hvit slett utførelse. Varmtvannsbereder fra 2007 på ca. 198 liter. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Vannrør av type rør-i-rør og forkrommede rør. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør plassert på vegg over utslagskum.

Soverom: 
Fra stuen er det en gang til 3 soverom. Denne delen ble påbygget i 1998. Ca. 3,2 meter skyvedørsgarderobe i gang. Alle soverommene har en fin størrelse. Det er ca. 1,2 meter garderobeløsning i soverom 3. Adkomst til lagringsloft via loftsluke med stige fra soverom 2.

Overflater: 
Vegger - Vegger med panelplater/panel og malte flater.
Gulv - Gulvflater belagt med tre-stavs parkett, gulvbord av tre, samt flislagt gulv i deler av entré.
Himling - Himling i malt mur, hvite himlingsplater og malt panel.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring. Panelovner i enkelte rom og gulvvarme på bad og vaskerom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G4

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 1/2. 
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Eiendommen er tilknyttet Heggedalsmarka Huseierforening.
Huseierforeningen består av 197 boenheter fordelt over 177 rekkehus og 20 leiligheter.
Forretningsfører er Norkred AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: 
- Oppgradering av det elektriske anlegg i garasjer, inkl ladesystem.
- Byttet bommer og gjort reparasjoner på gjerder/trappesatser m.v.

Vedlikehold og prosjekter som er i arbeid eller ligger i planene fremover:
- Større asfalteringsarbeider på feltet, med start våren 2020 (Grunnarbeider: Kum, dreneringsavløp. Reasfaltering. Reparasjonsarbeider).
- Gjenstående reparasjonsarbeider garasjeanlegg (inkludert bytte av tak), sommeren 2020.
- Strøkasser vil som vanlig gjennomgås og fylles før neste vinter (oktober - 2020)

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Seksjonsbegjæringen følger som vedlegg til salgsoppgaven. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Tinglyst: 20.06.1978 - Dokumentnr: 9843 - Pantsettelseserklæring - Kr 5.000,- til sikkerhet for betaling av fellesutgifter. Pliktig medlemskap i huseierforeningen. 
Tinglyst: 08.12.1997 - Dokumentnr: 36140 - Pantsettelseserklæring - Kr 15.000,- til sikkerhet for betaling av fellesutgifter. 

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom: 
Tinglyst: 04.06.1981 - Dokumentnr: 11167 - Erklæring/avtale - Seksjoneringsbegjæring med bla. bestemmelser om fordeling av vedlikeholdskostnader og fellesutgifter. 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Heggedalsmarka, 0220173C, datert 06.06.1997 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen er en del av bebyggelsesplan Heggedalsmarka, 0220173C1, datert 24.03.1977.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse i boligområder med spesielle kvaliteter, type A, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR15.20145

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14 190,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. 

Vannmåler er ikke installert. Selger står på venteliste hos KVK Rør for å få dette utført da Huseierforeningen har forhandlet frem en god avtale for beboerne. Alle boliger og bygg i Asker kommune skal ha vannmåler beregnet for fjernavlesning før 2021. Selger tar ansvaret og kostnaden for at denne er installert innen 01.01.2021.

Felleskostnader er kr 3 300 per 4 mnd. 
I tillegg  tilkommer kr 898,- per 4 mnd. for å dekke husforsikring. 
Dette gir månedlige fellesutgifter på tilsammen kr 1 049,50,-.

Felleskostnader inkluderer: TV/Internett fra GET, husforsikring, snøbrøyting, vedlikehold fellesanlegg, etc.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. 

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år. / 5.429 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Standardpakken medfølger i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 018 677,-  ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 667 237,20. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Megler har ikke mottatt informasjon om andel formue eller fellesgjeld, men ut ifra regnskapet for 2019 kommer vi frem til følgende: 

Total formue for Huseierforeningen er kr 676.080,- pr. 31.12.2019. Andel formue ved fordeling på 197 enheter er kr 3 432,- pr. 31.12.2019.
Total fellesgjeld for Huseierforeningen er kr 1.331.058,- pr. 31.12.2019. Andel fellesgjeld ved fordeling på 197 enheter er kr 6 757,- pr. 31.12.2019.

Megler har ikke mottatt informasjon om lånets betingelser annet enn at dette er et lån i Dnb og at løpetid på lånet er på 5 år. Dette lånet var opprinnelig på kr 2.500.000,- og ble tatt opp i 2019. Lånet skulle dekke investeringer til nytt renovasjonsanlegg og oppgradering av el-anlegg i garasjene.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.364.499,-.
Av dette beløpet utgjør kr 6 757,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/  kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr. 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
Om tre dager

Visning

Tirsdag

27. okt.

kl. 17:00 - 18:00
Tidspunkt etter avtale
Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringTakstEnergiattestVedlegg til salgsoppgave
Alexander Fossum
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Telefon
Mobil 93040668
Send epost

Lurer du på noe

Alexander svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies