Komplett salgsoppgave

Fossane 87

4 790 000 kr
142 m²
3 soverom
- Velkommen til Fossane 87 -
- Velkommen til Fossane 87 -
Thina Dame
Presenteres av
Thina Dame
Nyborg
Flott vertikaldelt tomannsbolig med god planløsning| Passer perfekt for en barnefamilie| Carport med el-bil lader|

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  4 790 000 kr
 • Omkostninger
  119 750 kr
 • Totalpris
  4 909 750 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2004
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  142 m²
 • Bruksareal
  146 m²
 • Tomteareal
  283,4 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Årlig velavgift
  500 kr
 • Energimerke
  Rød D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Familiebolig fra 2004 med god standard i et attraktivt og barnevennlig område på Nyborg i Åsane. Gangavstand til flere barneskoler og barnehager i området. Det er også kort avstand til Kiwi på Rolland og på Liaflaten. Fine turmuligheter i nærområdet med Hjortlandsdalen som et flott utgangspunkt med variert og vakkert turterreng både for store og små.
God planløsning med 3 romslige soverom, bad/wc og et praktisk vaskerom i 1. etasje. I 2. etasje finner du stuen, wc og et stort kjøkken. Del av kjøkkenet er på bygningstegninger tegnet inn med soverom nr. 4. Utgang til nordvendt balkong fra stuen og sørvendt balkong fra kjøkkenet. Stor skjermet terrasse på bakkeplan.
- Carport m/elbil lader
- 3 (4) soverom
- Gode solforhold sommerstid
- Rør i rørsystem
- Moderne gasspeis
- Sentralstøvsuger

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Fossane 87, 5132 NYBORG
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 207, bruksnummer 307, ideell andel 1/1
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 207, bruksnummer 291, ideell andel 1/15

Innhold

Totalt bruksareal: 146 kvm
Totalt primærrom: 142 kvm
Bruksareal:
Bolig
Primærrom:
Bolig
1. etasje 69 kvm: 3 soverom, bad, vaskerom, gang og entre
2. etasje 73 kvm: Stue, kjøkken, Wc og gang
Sekundærrom:
Bolig
1. etasje 4 kvm: Bod
Boligen inneholder i tillegg 1 utvendig bod oppmålt til ca 5,3 kvm. Boden ligger utenfor hoveddelen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2022 utført av Anticimex AS Bergen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Boligbygg oppført i 2004. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med komprimert grus, isolasjon og sponplater i gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med takstein. Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Peisovn i stue (gass). Oppvarming med elektriske varmekabler i entré og bad. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.
Følgende rom har fått TG2(vesentlig avvik) i tilstandsrapporten: Overflater gulv bad i 1.etasje, overflater gulv kjøkken, overflater gulv øvrige rom, elektrisk anlegg(varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling), ytterdør, rekkverk og drenering.
Følgende rom har fått TG3(alvorlige avvik) i tilstandsrapporten:
Ingen.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

- Velkommen til Fossane 87-
Dette er en velholdt halvpart av 2-mannsbolig med god planløsning. Boligen er bygget i 2004, god standard og lite bruksslitasje.
Boligen går over 2 etasjer (samt kaldtloft) og består av:
1. etasje:
Lys og romslig entre med god plass til å henge fra seg yttertøy. Varmekabler i gulv. Lys og romslig gang med parkett på gulv.
I denne etasjen er det tre gode soverom med god plass til både garderobeskap og dobbeltseng.
Stort og romslig helfliset bad med spotter i tak. Vegghengt baderomsmøbel, dusjhjørne med dører, speil med overlys og stikkontakt over servant.
I tillegg har man et separat vaskerom med god plass til oppbevaring. Fordelerskap for rør-i-rør system. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.
I denne etasjen er det også en veldig grei bod.
2. etasje: Stue, gang, WC og kjøkken.
Når man kommer opp i 2.etasje kommer man direkte inn i boligens romslige stue. God plass til både sofagruppe og spisebord. I stuen er det satt inn en koselig gasspeis som varmer godt på kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til terrasse,
Videre kommer man inn på et stort kjøkken fra den norske kvalitetsleverandøren Huseby. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. På kjøkkenet har man veldig god plass til et stort spisebord. Deler av kjøkkenet er på bygningstegningene tegnet inn med soverom nr. 4, noe som betyr at man enkelt kan sette opp en lettvegg å få seg et soverom nr 4. Fra kjøkkenet har man utgang til koselig sørvendt balkong.
Stor skjermet terrasse på bakkeplan.
Teknisk:
- Vannrør med rør-i-rør system.
- Vanninntaksrør i plast.
- Hovedstoppekran er plassert på vaskerom.
- Synlige avløpsrør i plast.
- Stakeluke er plassert i vaskerom.
- Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på vaskerom.
- Varmtvannsbereder på 198L (fra 2003) plassert på vaskerom.
- Sentralstøvsuger plassert i vaskerom.
- Mekanisk avtrekk (fra byggeår) på kjøkken og våtrom. Motor for mekanisk avtrekk er plassert på kaldtloft.

Løsøre og tilbehør

Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser og fryseboks i bod.
Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Gasspeis i stue. Varme i gulv på bad og entre. Øvrig oppvarming med elektrisitet.
Fra 2021 blir det forbud mot å fyre i ikke-rent brennende ildsteder, som blant annet innebærer åpne peiser, oljefyrte ildsteder samt ved- og koksovner installert før 1998. Kjøper må påregne kostnader forbundet med utbytte der det er påkrevet. Kontakt Bergen Kommune for mer informasjon eller konferer med eiendomsmegler.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.12.04 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
På bygningstegninger er det tegnet inn muligheter for et soverom nr4 i 2.etasje på kjøkkenet.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4601/207/307:
06.11.2003 - Dokumentnr: 36639 - Erklæring/avtale
Pliktig medlemskap i velforening m.v. mm
Gjelder denne registerenheten med flere
Forklaring: Gjeldende eiendom har plikt til å være med i Åmundslia II velforening (Nå Fossane velforening). Eiendommen har rett til til å anlegge og vedlikehold fellesanlegg mm på anviste plasser. Andel i fellesareal på bnr. 291 kan ikke selges uten hovedeiendommen (bnr. 307). Bnr. 291 kan ikke pantsettes. Eiendommen har rett til å legge, bruke, ha og vedlikeholde vann- og avløpsledninger mm. i, over og under gnr. 207, bnr. 289.
03.01.2007 - Dokumentnr: 102799 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Obos Block Watne AS
Org.nr: 968 757 954
Elektriske kraftlinjer
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
Forklaring: Block Watne har rett til å legge vann, kloakk, elektriske kabler mm. vederlagsfritt på gjeldende eiendom.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv beliggenhet på Nyborg i Åsane. Nabolaget passer ypperlig for den om ønsker et rolig og etablert bomiljø rundt seg. Fellesarealene er opparbeidet med gangveier, grøntarealer og lekeplass. Fra boligen er det trygg skolevei til barne- og ungdomsskole samt til flere barnehager. I tillegg kan både Flaktveit og Rolland by på flere aktivitetsområder for store og små barn med skogsområder, kunstgressbane, skaterampe og frisbeegolfbane samt store idrettsanlegg både på Rolland og ved Flaktveithallen.
Det er kort vei til nærmeste bussholdeplass med hyppige avganger til sentrum og terminalen ved Åsane Storsenter hvor du har gode bussforbindelser videre i alle retninger. Det ligger Kiwi dagligvarebutikk i gangavstand både på Liaflaten og på Rolland. Det er heller ikke langt til søndagsåpen dagligvarebutikk på Ulvedalen Torg og Coop extra.
Få minutters kjøring til Åsane Storsenter og Horisont med et bredt utvalg av butikker og alt du trenger av servicetilbud i hverdagen.
Det er også kort vei til flotte turmuligheter innover Hjortlandsdalen. Et variert og vakkert turterreng som er et flott utgangspunkt for en tur til eksempelvis Vikinghytten og videre til Fløyen.
Kjøretid til sentrum er ca 15 minutter.

Adkomst

Fra sentrum kjør nordover på E39 Åsaneveien. Ta av mot Nyborg ved IKEA og ta rett frem i rundkjøringen ut på Liamyrane. Kjør rett frem i de to neste rundkjøringene. Ta til høyre inn på Liavegen og følg veien til du ser skilt mot Hjortland. Ta til høyre inn her og hold til høye inn på Fossane.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Rolland/Ulsetåsen barnehage - Rolland (0-6 år) 0,9 km
Liakroken barnehage (0-6 år) 0,9 km
Åsane gårds- og friluftsbarnehage (2-6 år) 1.3 km
1-3 kl. Storåsen skole 0.9 km
1-7 kl. Rolland skole 0,9 km
1-7 kl. Li skole 1.1 km
1-7 kl. Flaktveit skole 1.1 km
8-10 kl. Breimyra ungdomsskole 1,9 km
Åsane videregående skole 3,1 km
Tertnes videregående skole 4.2 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 283,4 kvm. Tomt opparbeidet med grus, belegningsstein, diverse beplantninger, terrasse på terreng og biloppstillingsplass.
Eiendommen har andel 1/15 del av bnr. 291 som er fellesareal.

Parkering

Carport og biloppstillingsplass. Ladeboks for elbil er montert i carport.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Åsane gnr. 207, bnr. 2 Åmundslia, endring datert 16.07.02 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Blir berørt av hensynssone båndlegging i kommuneplanen. Området kommer under sentral-/regionalnett for elforsyning.
Blir berørt av kommunedelplan for Åsane - strategisk planprogram for Åsane sentrale deler som er under arbeid.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 466,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 7 355,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.600,- pr. år. / 17.200 kwh. pr. år.
Årlig nettleie ca. kr 8.010,- for 2021.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.684,-.
Velavgift er kr 500,- pr. år. Gass peisen faktureres etter forbruk gass ca kr 10.000,- pr år.
Boligen er tilknyttet Bergen Fiber/Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1.159 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 206 091,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 341 928,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.910.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Erling Bakke

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Tinglyst pliktig medlemskap i Fossane Velforening. Årsavgift for kr 500,- for 2022 og inkluderer vedlikehold av fellesområder.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,0% i provisjon av salgssummen.
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Bergen: kr 6.000,-
Fotopakke: kr 7.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 74-0054/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Åsane
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR74.2254

Dato

Sist oppdatert: 24. september 2022 kl. 14:34

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.