Komplett salgsoppgave

Kjelsåsveien 162

5 300 000 kr
68 m²
2 soverom
3 roms selveier i 3.etasje med heis, parkering og balkong
3 roms selveier i 3.etasje med heis, parkering og balkong
Glenn Salomonsen
Presenteres av
Glenn Salomonsen
Kjelsås ved Akerselva
Attraktiv 3-roms selveier i 3. etasje med balkong, heis og garasje. Populært område nær marka, butikk og byen!

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  5 300 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  25 573 kr
 • Omkostninger
  133 670 kr
 • Totalpris
  5 459 243 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1986
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 791 kr
 • Energimerke
  Rød E

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Romslig 3-roms eierleilighet med god standard i populært og veldrevet sameie med Akerselva som nærmeste nabo. Leiligheten har en god planløsning med 2 soverom, stort bad, god takhøyde og store vindusflater. Fra stuen er det utgang til en ca 10 kvm balkong med sen ettermiddagssol. Det medfølger en garasjeplass i felles anlegg.
Sameiet har mange fasiliteter for beboerne, blant annet gjesteleilighet, peisestue og felles sykkel-og smørebod. Det har også en veldig sentral og barnevennlig beliggenhet og ligger med tøffelavstand til Rema1000, apotek, tannlege, frisør og interiørbutikk m.m, samt kort vei til kafé og treningssenter. Flotte turområder langs elva eller i Maridalen, og mange fine badeplasser ved Brekkedammen og Stilla. Både buss, tog og trikk er innen få minutters gange.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kjelsåsveien 162, 0491 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 72, bruksnummer 363, seksjonsnummer 9, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 68 kvm
Primærrom:
3. etasje 68 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.
Sekundærrom:
3. etasje 4 kvm: Bod
I tillegg disponerer leiligheten en bod i 2.etasje på ca. 7,7 kvm, merket nr. 301.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 09.09.2022, utført av Anticimex.

Byggemåte

Boligblokk som ble bygget om fra kontorlokaler til leiligheter i 2006/2007. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i murkonstruksjon, samt murverk i bærende konstruksjoner og fasader. Etasjeskillere i betong. Yttervegger med spekkmurt teglstein. Flatt tak, antatt tekket med papp/folie. Taket er ikke besiktiget av bygningssakkyndig.
Vinduer og skyvedør til terrasse med 2-lags isolerglass produsert i 2006.
Entrédør med lyd- (35 dB) og brannklassifisering (B 30).
Varmtvannsbereder fra 2006 på 116 liter plassert i kjøkkenbenk.
Sikringsskap med automat-/jordfeilsikringer plassert i entré.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten er godt vedlikeholdt, dog har bygningssakkyndig notert tre TG2. På bad, på bakgrunn av en anbefaling om at rør-i-rør systemet bør ha avrenningsmulighet og for membran/tettesjikt på bakgrunn av alder. Skjevhetsmåling på 1,4 cm på stue/kjøkken.
Selger informerer i egenerklæringsskjema at:
1. Angående drenering/fukt: Noen drypp observert en gang i 2021 fra ventilasjonskanal i felles gang utenfor leilighetens bod i underetasjen. Det avtok etter et par dager. Styret ble informert, men vurderte at det ikke var nødvendig å gjøre noe da det ikke vedvarte.
2. Angående skjeggkre: Muligens ett individ for 2-3 år siden (usikker på om det var skjeggkre). Siden har det ikke vært observert i leiligheten. Noen i sameiet rapporterte om noen få individer rundt samme tid.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velholdt og moderne 3-roms eierleilighet med god planløsning. Leiligheten holder en god standard med blant annet parkett og HTH-kjøkken.
Bygget ble renovert i forbindelse med omgjøring fra kontorlokaler til leiligheter i 2006/2007.
3. etasje:
Entré med parkett på gulv og malte flater. Entréen er romslig, med god plass til skoskap og klesoppheng.
Lyst, flislagt bad fra 2007. Badet har god størrelse og er praktisk innredet med svingbare dusjdører i herdet glass, servant nedfelt i benkeplate med plass til vaskemaskin. Badet er videre utstyrt med gulvstående toalett, downlights i taket og gulvvarme.
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Rommet har en god løsning med plass til to store garderobeskap. Inngang til hovedbadet via skyvedør, samt til stua.
Soverom 2 har fin størrelse, med plass til seng og garderobeskap. Rommet egner seg godt som barnerom eller hjemmekontor. Vinduene på dette rommet vender inn mot innvendig atrium.
Romslig og lys stue/spisestue/kjøkkenløsning. De store vindusflatene gir godt med lysinnslipp i rommet. Den generøse takhøyden i kombinasjon med de store vindusflatene gir svært god romfølelse. I stuen er det god plass til langbord for hyggelige middagsselskaper og det er også plass til sofagruppe ved den dekorative gasspeisen som varmer og skaper hygge.
Pent HTH-kjøkken med slette fronter i åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Integrert stekeovn, platetopp og kjøleskap, samt tilpasset oppvaskmaskin.
Fra stuen er det utgang til en ca. 10 kvm balkong med sen ettermiddagssol. Godt med plass til sittegruppe og bord.
I tillegg medfølger det en bod i 2.etasje og en garasjeplass i felles anlegg.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.08.1990. Det foreligger også ferdigattest på bruksenring fra kontor til leiligheter datert 13.05.2008.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledninger og rett til bruk av nødvendig grunn for eventuelle reparasjoner.
Sameiet Stillatorget gnr.72 bnr. 363 har videre tinglyst adkomst og bruksrett til parkering for 26 parkeringsplasser for leilighetene i underjordisk garasjeanlegg på gnr. 72 bnr.3 sin tomt, samt bruksrett til minimum 2 gjesteparkeringsplasser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie skal meldes styret og det er eiers ansvar å bestille navnskilt o.l til leietaker.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Kjelsåsveien 162 og sameiet Stillatorget, et sentralt og tilbaketrukket sameie med kort vei til det meste man trenger i hverdagen. Sameiet har en meget sentral beliggenhet i et attraktivt boligområde på Stillatorget/Kjelsås med Akerselva i umiddelbar nærhet, samt markagrensen og Maridalsvannet innen gangavstand.
Fra sameiet går det sammenhengende gang- og sykkelstier langs elva, som fører deg direkte ned til sentrum og Sørenga eller til Maridalen. Stien langs elva går via Nydalen med flere spisesteder, til Torshov og Grünerløkka med alle sine butikker, kafeér, restauranter og utesteder. Følger du stien andre vei, kommer du til Maridalen og Maridalsvannet med fantastiske turområder. Det er gangavstand til Maridalsporten hvor skiløypene begynner og strekker seg videre innover til blant annet Ullevålseter, Hammeren og Sognsvann. Dersom snøen ikke spiller helt på lag, er det kunstsnøløype i Linderudkollen. Er du mer glad i slalom er det ca. 10 minutters kjøretur til Oslo skisenter ved Trollvann, et barnevennlig skianlegg med flere bakker.
Idylliske Brekkedammen (Stilla) er en av Oslos flotteste badeplasser og ligger kun 2 minutter unna. I tillegg er det flere andre badeplasser langs Akerselva, som "badestenen" og "fossen". Det er heller ikke mange minuttene å gå til Nydalsdammen, med et lite stupebrett og en liten sandstrand.
I byggets 1. etasje ligger en stor Rema 1000-butikk, med svært godt utvalg. I tillegg er det også apotek, frisør, yogastudio, lege, tannlege og interiørbutikk på Stillatorget. Det er søndagsåpen Joker-butikk i Frysjaparken, 4 minutters gange fra leiligheten. Her ligger også PitStop kafé som serverer spennende spesialkaffe, bakevarer og smoothie-bowls. I Frysjaparken skal det også åpne Meny-butikk og restaurant, i tillegg til treningssenter. Kort vei til Storo Storsenter som er Oslos største senter med over 130 butikker og servicetilbud. Ved Kjelsås stasjon ligger Teknisk Museum, en morsom søndagsaktivitet for store og små!
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Skoleveien til Kjelsås barneskole er meget trygg, og barna går store deler av veien på bilfrie turstier. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper. Engebråten ungdomsskole og Nydalen videregående skole ligger i området, 5-10 minutter unna på sykkel.
Kort vei til busstoppen på Stillatorget for buss 54 i (Kjelsåsveien/Brekkeveien) og 25 i (Kjelsåsveien/Frysjaveien). Flere busser fra Maridalsveien og Frysjaveien. Tog fra Kjelsås stasjon som bruker ca. 12 minutter til Oslo S og trikk fra Kjelsåsalléen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Leiligheten sokner til Kjelsås skole (1. til 7 trinn) og Engebråten skole (8. til 10. trinn). Det er flere kommunale og private barnehager i området, for eksempel Stilla barnehage og Kjelsås skole barnehage. Begge er innen gangavstand fra leiligheten.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 020,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i lukket anlegg under utvendig parkeringsplasser. Sameiet har gjesteparkeringsplasser hvor gjester kan stå med oblat, ellers er det godt med betalingsplasser rett utenfor døren. Nærmeste ladepunkt er ved Teknisk Museum (5 min gange).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, forretnings, kontor og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4138 datert 20.04.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det foreligger forslag om å rive eksisterende bebyggelse i Kjelsåsveien 160 for å føre opp leiligheter og forretningslokaler med uteområder. Tiltakshaver er Attivo Bolig Kjelsås AS. Saken er på planstadiet og saken kan følges under saksnummer 201917652 på Plan- og bygningsetatens hjemmesider. Se også https://attivo.no/prosjekt/kjelsasveien-160 for mer informasjon om prosjektet.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 791,- pr. mnd. og inkluderer: garasje, a-konto gass, kommunale avgifter, renter og avdrag på andel fellesgjeld, forretningsførsel, renhold av fellesarealer, felles forsikring, grunnpakke kabel-tv og internett.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellesutgiftene er fordelt som følger:
Garasje kr 365,-
A konto gass kr 300,-
Felleskostnader kr 2 521,-
Felleskostnader kr 605,-
Leiligheten er ikke lignet for eiendomsskatt i 2022.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7 600 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av kabel-tv og Lynet som leverandør av fibernett. Grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Standard Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 25 573,- pr.
Andel fellesgjeld er kr 21 011,- pr.
Total fellesgjeld for sameiet er kr 523 126,- pr. og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 4,20% flytende rente
Lånets restløpetid: 4 år og 6 måneder
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 433 670,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marit Fikke

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: ,95% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: 2.950,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0084/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2284

Dato

Sist oppdatert: 20. september 2022 kl. 11:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.