Solgt: 3 495 000 kr

Øvre Rosnesvei 13B

3 490 000 kr
126 m²
4 soverom
Christine Sjødal ønsker velkommen til Øvre Rosnesvei 13 B. En flott vertikaldelt tomannsbolig med garasjeplass og fire soverom.
Vikersund
Flott og moderne vertikaldelt tomannsbolig med garasjeplass. 4 soverom og 2 bad. Skjermet hage og fine uteområder.
 • Prisantydning
  3 490 000 kr
 • Omkostninger
  88 592 kr
 • Totalpris
  3 583 592 kr
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  126 m²
 • Bruksareal
  162 m²
 • Tomteareal
  655,7 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott og moderne vertikaldelt tomannsbolig med 4 soverom og 2 bad. Boligen er over tre plan med adkomst i underetasje. Skjermet hage og fine uteområder. Asfaltert gårdsplass med god plass til flere biler. Garasjeplass i underetasje.
Boligen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Kroka i Vikersund. Kort vei til skole, barnehage og matbutikker. Ikke langt unna eiendommen finner du Furumobadet, skøytebane, skiløyper og flotte turstier.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Øvre Rosnesvei 13B, 3370 VIKERSUND
Kommunenummer 3047, gårdsnummer 90, bruksnummer 310

Innhold

Totalt bruttoareal: 182 kvm
Totalt bruksareal: 162 kvm
Totalt primærrom: 126 kvm
Primærrom:
Underetasje: Vindfang, hall, bad/vaskerom og soverom: 33 kvm
1.etasje: Stue, kjøkken, bad og soverom: 65 kvm
Loftetasje: Trappegang og 2 soverom: 28 kvm
Sekundærrom:
Underetasje: Garasje, bod og teknisk rom: 33 kvm
1.etasje: Sekundærrom: Walk in closet: 3 kvm
I tillegg til oppmålt areal er det en balkong på ca 6 kvm. Terrasse på ca 32 kvm. Deler av loftetasje samt bod på loftetasje er ikke måleverdige areal på grunn av lav takhøyde og er derfor ikke medregnet i arealoppsettet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.06.2020 utført av Jon Simonsen, inspektøren fra Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligen er i henhold til boligsalgsrapport oppført i trekonstruksjon. Fundamentert på støpt gulv mot grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Etasjeskillere i trebjelkelag. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med betongstakstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgssrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på og det er satt ulike tilstandsgrader (TG) for å angi eventuelle byggetekniske avvik. TG2 betyr at det er avdekket vesentlige avvik fra dagens byggetekniske krav og kan være satt på grunn av alder, slitasje eller dårlig stand. TG3 betyr at det er avdekket store eller alvorlige avvik og kan være satt på grunn av avvik fra lover eller forskrifter som gjelder for den aktuelle bygningsdelen eller byggverket. Inspektøren fra Anticimex har merket et punkt i rapporten med TG3. Det er gitt TG3 på forstøtningsmurer fordi de mangler rekkverk på topp av støttemurer og i utvendige trapper. Det er satt TG2 på flere områder. Det ble oppdaget stedvis bom under fliser i vindfang, hall og på teknisk rom. Kjellervegger har kledde vegger, det vil si at primærkonstruksjonen er skjult. Den type konstruksjon er erfaringsmessig å betrakte som særlig utsatt for fuktskader og at skjulte skader kan oppstå uten at de oppdages uten rimelig tid. Det ble ikke observert noen synlige tegn til feil eller skade på befaringstidspunktet. Inspektøren fra Anticimex skriver også i rapporten at takkonstruksjonen skal ha ventileringsfunkjson. Takkonstruksjonen er lite tilgjengelig for undersøkelse og at forsvarlig vurdering av om kravet er oppfylt ikke kan gjøres. På grunn av risikoen er tilstandsgraden satt til 2. Den er følgelig ikke satt ut fra synlige skader. Det er stedvis stor avstand mellom gulvlist og gulv i loftetasjen. Innvendig trapp har fått TG2 på grunn av lysåpning mellom trinn er mer enn 100mm og tilfredstiller dermed ikke dagens krav til barnesikker utførelse. Inspektøren målte avstanden til 140mm. Det mangler også håndløpere på vegg i begge trapper. Det er mangelfull bruk av vannbrett under vinduer ved stuevindu mot balkong. Dette kan føre til vanninntregning i konstruksjonen. Yttertakkonstruksjoner skal ventileres. Det ble på grunn av manglende inspeksjonsmulighet ikke påvist at lufting av takkonstruksjonen er etablert/tilfredsstillende utført. Det er derfor en usikkerhet med tanke på dette. Ytterligere undersøkelser anbefales for å finne eksakt utførelse og tilstand. Det er påvist stedvis ispreng i takhedløp.
Feierseksjonen noterte følgende avvik ved tilsyn: Avstand til brennbart materiale bakkant på Jydepeis skal være 17,5 cm. Hvis det kan fremlegges dokumentasjon på at ildstedet står montert riktig, må dette sendes oss.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema at det er felles renovasjon med andre halvpart av bygningen. Det er ikke noe annet å merke seg fra selgers egenerklæringsskjema.
Boligrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Badet i 1.etasje og bad/vaskerom i underetasjen har fått våtromsbevis, dette beviset bekrefter at våtrommet er kvalifisert for en utvidet dekning i en tidsbegrenset periode uten tillegg i prisen. Dekningen krever at boligen forsikres i If. Dette innebærer at du får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom. Forøvrig gjelder samtlige vilkår, begrensninger og sikkerhetsforskrifter knyttet til den angitte boligens forsikringsvatale i If. Dekningsutvidelsen gjelder fra 08.06.2020 og varer maksimalt i fire år.

Standard

Lekker og moderne halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over tre etasjer. Det er installert balansert ventilasjon, sentralstøvsuger og luft til luft varmepumpe. Det er varmekabler i gulv i vindfang, hall, bad/vaskerom i underetasjen og på badet i 1.etasje. Vannrør rør i rør system.
Det er de siste årene fokusert på uteområdene og gårdsplassen ble asfaltert i 2016. Samtidig ble det satt opp terrasseplatting med uplights på baksiden av huset og laget trapper ute. Stablet mur og laget plass til blomster.
Det ble i 2016 skiftet gulv i stue/kjøkken til laminat av høy kvalitet. Kjøkkenviften og komfyren er skiftet ut. Det er montert led-belysning (downlights) i alle oppholdsrom. Det er skiftet ut fire termostater for styring av gulvvarme til mer brukervennlige. Varmepumpen er montert i løpet av de siste årene. Denne benyttes i dag i hovedsak for kjøling. Ellers opplyser nåværende eier at de bruker mest vedfyring for kos og på ekstra kalde dager. Det er skiftet ut rammer på bryterpanel til Elko pluss rammer i hvitt og til stilfulle skifer rammer i vindfang og hall hvor man har fliser på gulvene.
Overflater i boligen:
Gulv: Laminat i stue/kjøkken fra omkring 2016. Fliser med gulvvarme på bad i 1.etasje, bad/vaskerom, vindfang og hall i underetasjen. Fliser på teknisk rom. 3-stavs parkett i loftetasjen og på soverom i underetasjen.
Vegger: Malte flater i stue, gang og på kjøkken. Fliser på vegg mellom benk og overskap. Fliser på bad. Sokkelflis og baderomsplater på bad/vaskerom. Malte panelplater i gang, vindfang, og teknisk rom. Malte panelplater og malte flater i hall. Malte og tapetserte flater i loftetasjen.
Himling: Malte flater på badet, i gang, kjøkkenet, stue og gang, soverom og i loftetasjen. Hvite takplater i vindfang, hall, teknisk rom, bad/vaskerom, soverom i underetasjen og på walk-in closet. Innfelte downlights på badet, i gang, kjøkkenet og soverom i 1.etasje.
Vindfang:
Lys og praktisk vindfang med god plass til sko og henge fra seg utetøy.
Hall:
Lekker og romslig hall med trappegang opp til 1.etasje. Hallen fører deg videre inn til soverom, bad/vaskerom og teknisk rom.
Bad/vaskerom:
Praktisk vaskerom og bad i underetasjen med toalett og dusjkabinett. Innredning med mørke glatte fronter og heldekkende servant med blandebatteri. Speil og lysarmatur på vegg over servant. Arbeidsbenk med benkeplate i laminat og nedfelt skyllekar i stål med veggmontert blandebatteri. Veggskap med lyse slette fronter over arbeidsbenk. Opplegg for vaskemaskin. Balansert avtrekk.
Teknisk rom:
Fordelerskap for rør i rør system er plassert på teknisk rom og har tilfredstillende drenering til rom med sluk. Innvendig stoppekran og vannmåler. Varmtvannsbereder på ca 200 liter fra byggeår. Waterguard.
Soverom:
Hovedsoverommet i 1.etasje har skyvedørsgarderobe med speilfronter. Vinduer ut mot hagen. Soverom i underetasjen har er et godt og kaldt rom å benytte varme sommerdager. To soverom i loftetasjen med skråtak. Tilkomst til bod via det ene soverommet i loftetasjen.
Stue:
Flott og romslig stue med deilig vedovn og direkte utgang til balkong fra stue og til terrasse fra gangen. Lampen over spisebordet i stuen medfølger ikke handelen.
Kjøkken:
Åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggeår med grå slette fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål med blandebatteri. Integrert stekeovn og nedfelt induksjonstopp. Ventilator med avtrekk. Integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Vannrør rør i rør system fra byggeår. Waterguard. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen.
Bad:
Pent bad i 1.etasje med deilig badekar. Innredning med mørke glatte fronter og heldekkende servant med blandebatteri. Speil på vegg over servant. Vegghengt toalett. Vannrør er rør i rør system fra byggeår. Balansert avtrekk.
Walk in closet:
Praktisk rom for oppbevaring av klær.
Trappegang:
Fin trappegang i 3.etasje med stilige glassvegger ut mot stuen. Trappegangen har blitt mindre til fordel for et fjerde soverom i boligen. Lysekronen i trapp medfølger handelen.
Garasje:
Støpt gulv og malte flater. Gipsplater på vegg og i himling. Garasjeport i metallkonstruksjon av type leddport. Elektrisk portåpner. Innlagt strøm og belysning.
Bod i garasje:
Pussede betongflater på gulv. Malte panelplater og synlige pussede og upussede murflater på vegger. Hvite takplater i himling. Aggregat for balansert ventilasjon er plassert inne i boden.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i vindfang, hall og inne på bad/vaskerom i underetasjen og på badet i 2.etasje. Varmpumpe i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.06.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Etter at ferdigattest er gitt har nåværende eier satt opp en lettvegg i loftetasjen for å lage et fjerde soverom i boligen. Det foreligger pr dags dato ikke ferdigattest for støttemur som nåværende eier har oppført fra gårdsplass mot hage. Kjøper overtar alt ansvar for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3047/90/310:
04.10.2012 - Dokumentnr: 823535 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3047 Gnr:90 Bnr:285
01.01.2020 - Dokumentnr: 624161 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0623 Gnr:90 Bnr:310

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radonverdi i perioden 20.10.2013-20.11.2013 og verdien ble målt til 10 Bq/m3 i boligen og dette er innenfor angitt grenseverdi.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Kroka i Vikersund i et rolig og barnevennlig område. Kort vei til både skole og barnehage. Det er ca 4 minutter med bil til Kiwi og Coop Extra Vikersund. Vikersund sentrum har de fleste servicetilbud, det kan nevnes blant annet apotek, vinmonopol, bank, frisørsalonger, klesbutikker, sportsutstyr, byggevare og lignende.
Det er ca 10 minutter med bil til treningssenteret Gym 2000. Gode fotballmuligheter i Vikersund. Kun 5 minutter med bil til herlige Furumobadet, hvor hele familien kan kose seg. Furumoene byr på flotte turområder. Skøytebane og skiløyper på vinterhalvåret. Ikke langt unna ligger Vikersundbakken, verdens største skiflyvningsbakke med årlige arrangementer. Er du treningsglad kan du prøve deg opp alle 1078 trappetrinnene ved siden av bakken, en god treningsøkt med flott utsikt fra toppen utover hele Modum. Kort vei til Blåfarveverket med blant annet barnas bondegård og nydelige vafler, et flott sted hvor hele familien kan kose seg. Rett ved ligger også Koboltgruvene som inviterer til fine gruveturer for hele familien.
Flotte turmuligheter sommer som vinter i bygda og Finnemarka/Flannumsmarka.
Busstopp ca 5 minutter fra eiendommen med gode avganger mot Vikersund og Hokksund/Drammen. Det tar ca 30 minutter til Hokksund. Fra Hokksund er det gode togforbindelser med avganger hver time mot Kongsberg og Drammen/Oslo/Gardermoen. Det er ca 1 time og 40 minutter med bil til Oslo Airport Gardermoen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Kroka barnehage - 0.4 km
Kjemperud FUS barnehage - 1.5 km
Barnas hus barnehage - 1.9 km
Det er 6 kommunale og 9 private barnehager i Modum Kommune.
Skoler:
Vikersund skole (1-7 klasse) - 4.2 km
Nordre Modum ungdomsskole (8-10 klasse) 1.9 km
Buskerud videregående skole - 8.5 km
Eiker videregående skole - 23.7 km
For fullstendig oversikt over alle skoler og barnehager se på Modum kommune sine hjemmesider. www.modum.kommune.no

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 655,7 kvm. Beplantet og opparbeidet med plen, stein, stablemur og trapper. Terrasseplatting med uplights. Asfaltert gårdsplass. Sandkassen i hagen følger i utgangspunktet ikke med handelen. Paviljongen på terrasseplattingen medfølger handelen.

Parkering

God parkeringsplass til flere biler i egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Kroka ll datert 07.05.02 med reguleringsendring 04.06.2012 og tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Forøvrig henvises det til kommuneplanen 2016-2027.

Økonomi

Kommunale utgifter

Gebyr for vann og avløp utgjør kr 9.964,-. Det er montert vannmåler og avgiften vil variere med forbruket.
Årsgebyret for renovasjon utgjør kr 2.830,- og fordeler over to terminer. (Felles dunker med andre halvpart)
Kostnader i forbindelse med feiing/tilsyn kommer i tillegg.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 18.269 kwh. pr.år. Ved et estimat på kr 1 pr. kwh vil utgiftene for strøm utgjøre kr 18.269,- pr år.
Boligen er forsikret i Jernbanepersonalets bank og forsikring og har en årlig forsikringspremie på kr 4.318,-.
Velavgift er kr 100 pr. år. (Nåværende eier har betalt for 2020)
Boligen er tilknyttet Modum Kabel Tv som leverandør av kabel-Tv og har avgift på kr 899,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
I tillegg har nåværende eier parabol (Canal DIgital) hvor de betaler kr 401,50,- pr mnd. Nåværende eier benytter seg kun av parabol nå i dag. Modum kabel-Tv er lagt inn til husvegg. Her vil det mest sannsynlig komme et oppkoblingsgbyr.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.000 pr. år. Dette kan flyttes over til ny eier om ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 904 541,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 være kr 3 256 348,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 578 592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring.
For denne boligen vil prisen utgjøre kr. 12.650,-.
Dersom man kun ønsker rettshjelspdekning koster dette kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Thomas Tandberg og Marianne Kristoffersen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,3% av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 19-0045/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hokksund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR19.2045

Dato

Sist oppdatert: 05. november 2020 kl. 14:08

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.