Solgt: 2 800 000 kr

Herregårdsveien 1

2 950 000 kr
49 m²
1 soverom
Velkommen til Herregårdsveien 1!
Jon Henrik Mathisen
Presenteres av
Jon Henrik Mathisen
Ljan/Nordstrand
Loftsleilighet med stort potensial, kjøkken fra 2016, varmtvann inkl. og kort vei til sentrum
 • Prisantydning
  2 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  49 000 kr
 • Omkostninger
  76 312 kr
 • Totalpris
  2 925 312 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1958
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  49 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  3 028 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Loftsleilighet med stort potensial & attraktiv beliggenhet på Ljan. Leiligheten inneholder bl.a. entré, bad, stue, kjøkken og rom benyttet som soverom. Leiligheten har har eldre standard og således behov for oppussing.
Et flott boligområde med nærhet til matbutikk, kollektivtransport, flere badeplasser langs fjorden og et rikt friluftstilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Herregårdsveien 1, 1168 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 194, bruksnummer 229, seksjonsnummer 14, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 54 kvm
Totalt bruksareal: 49 kvm
Totalt primærrom: 49 kvm
Primærrom:
3. etasje 49 kvm: Entré, gang, stue med delvis åpen løsning mot kjøkken, samt rom benyttet som soverom.
I tillegg disponerer boligen to boder. En bod i trappegang utenfor leiligheten med gulvflate på ca. 16,7 kvm (skråtak), og en i kjeller (ikke besiktiget).
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg fra 1958 over 2 etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger utvendig pusset og malt. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein/takplater. Leiligheten har Swedoor glatt entredør med brannklasse EI30 og lydklasse 35db samt kikkehull. Balkongdør fra 2018 med karmer av tre og tre-lags glass. Takvinduer med karmer av tre og to-lags glass fra ukjent årstall.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Bad på grunn av alder på sluk (uten klemring) og vann -og avløpsrør, samt tilstand på overflater på gulv/vegger. Det er rørgjennomføringer med mangelfull tetthet bak toalett, noe som kan medføre at fukt kommer inn i konstruksjonen. Badet er fra 1993 og oppgradering må påregnes.
- Overflater på gulv, vegger og tak bærer preg av alder/slitasje og har behov for overflatebehandling.
- Dørbladet til innerdør ved soverom har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes.
- Radiatorer og røropplegg til disse er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Takvinduer bærer preg av høy slitasjegrad.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

En romslig loftsleilighet i 3. etasje med stort potensial. Leiligheten har har generelt eldre standard og således behov for oppussing.
Entré
Entré med nisje for oppbevaring av ytterklær og sko. Adkomst til leiligheten via felles trappegang.
Kjøkken
IKEA-kjøkken med delvis åpen løsning tilknyttet stue. Kjøkkenet ble oppgradert i 2016 og er innredet med profilerte fronter, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer, men frittstående kjøleskap med fryser. Det er montert komfyrvakt på platetopp og lekkasjestopper i kjøkkenbenk.
Stue
Stue med god planløsning og praktisk tilknytning til kjøkken. Her er det rikelig med plass til både spisebord og sofagruppe. I stuen er det også fransk balkong.
Bad
Eldre flislagt bad fra 1993 med gulvvarme. Badet er innredet med gulvstående toalett, dusjhjørne med skyvedører og servant med tilhørende speil.
Godt med lagringsplass kjellerbod og loftsbod.
For ytterligere opplysninger om leiligheten se selgers egenerklæring og vedlagt boligsalgsrapport.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med sentralvarme til radiatorer og gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.04.1969. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke soverommet. Soverommet er opprinnelig byggemeldt som bod, jf. opprinnelige byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommet til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld og:
Dagboknr. 66887, tinglyst 21.12.1984: Panterett til sameiet på kr. 10.000,-
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr. 912693, tinglyst 15.03.1929:
Bestemmelse om veg. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Dagboknr. 16487, tinglyst 05.12.1953:
Sameiet er forpliktet til å kun leie bort ensidig belyste leiligheter til enslige.
Dagboknr. 778, tinglyst 05.01.1954:
Gladvollveien og Herregårdsveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Dersom kommunen forlanger det, plikter sameiet å vederlagsfritt opparbeide vei til og langs tomta, samt avstå nødvendig veigrunn. Gjerde skal settes opp etter områdets bestemmelser.
Dagboknr. 12302, tinglyst 29.09.1954:
Melding skal sendes før det påbegynnes arbeid ved vann -og kloakkanlegget på eiendommen. Kommunen har rett til å inspisere eiendommens ledningsanlegg. Dersom kommunen krever det, skal eiendommen sløyfe det godkjente private renseanlegget for eiendommens spillvann, føre avløpet direkte til offentlig kloakk og betale den fastsatte avgift. Kommunen har ikke noe ansvar for private ledninger og eier er ansvarlig for skader på offentlig ledningsnett som følge av at avløpet inneholder skadelige væsker eller stoffer. Eier er ansvarlig for at taknedløp o.l. ikke tildekkes. Eier er ansvarlig for å holde eiendommens ledningsnett i forskriftsmessig stand.
Dagboknr. 1217, tinglyst 28.01.1956:
Stikkvei fra Gladvollveien langs vestsiden opparbeides etter reguleringen. Sameiet er forpliktet til å vederlagsfritt opparbeide veien inntil 8 meter og avstå eventuell nødvendig veigrunn. Gjerde skal settes opp etter områdets bestemmelser.
Dagboknr. 6908, tinglyst 13.06.1956:
Gnr. 194, bnr. 513 gis tillatelse til å legge vann -og kloakkledning til sin eiendom over gnr. 194, bnr. 229, og har plikt til vedlikehold av disse. Ved skade og ulempe på eiendommen i forbindelse med vedlikehold av ledningene betales en passende erstatning.
Dagboknr. 4723, tinglyst 06.04.1966:
Ekspropiering av sameiets tomt.
Dagboknr. 68338, tinglyst 12.11.1990:
Gnr. 194, bnr. 916 og 917 skal ha bruksrett til kjørbar adkomstvei (4 meter bred) fra Gladvollveien over gnr. 194, bnr. 229, 513, 530, 185, 6 og 909. Gnr. 194, bnr. 916 og 917 skal ha samme rettighter og forpliktelser til fellesarealet gnr. 194, bnr. 909, samt bruksrett til 2 stk. biloppstillingsplasser hver.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier, og må meldes styret. Det er fastsatt 60 dagers begrensning for kortidsutleie. Forbudet mot korttidsutleie i mer enn 60 dager gjelder ikke dersom seksjonseieren bare leier ut deler av boligen.

Diverse

Boligens selges ved verge. Vergen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Et særdeles barnevennlig område med lekeplasser, slalåmbakke og et rikt friluftstilbud, samt flere barnehager i nærheten og få minutters gange til Ljan skole. Kort vei til flere badeplasser langs fjorden, samt til privat badeplass på Ljansbadet ved innmelding i Ljans Vel. Vellet har også egen båtforening med mulighet for leie av bøye hvis ledig.
Umiddelbar nærhet til Ljans lokale matbutikk, på hjørnet av Herregårdsveien og Gladvollveien.
Få minutters kjøring med bil til diverse servicetilbud på Sæter. En kort kjøretur unna finner man også bl.a. Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet finner man den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.
Meget kort vei til buss i Ljabruveien og tog fra Ljan togstasjon. Med tog tar det kun 8 minutter til Oslo S.
(Se www.ruter.no for rutetider)
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Umiddelbar nærhet til områdets lokale alpinbakke, Sloreåsen, samt kort vei til fotballbaner i Herregårdsveien og tennisanlegg i Peder Holters vei.
Nordstrand IF på "Niffen" med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress. Nordstrand IF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Ekebergsletta med flotte turområder, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekebergresturanten m.m.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og SATS på Lambertseter og Karlsrud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og offentlige barnehager i nærområdet.
I følge utdanningsetaten sogner denne adressen til Ljan Skole, som ligger like i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 350 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med blant annet internstier, sykkelstativer, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.

Parkering

Sameiet har biloppstillingsplasser på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig -og næringsformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 028,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyring (a konto), kabel-tv og bredbånd (basispakke), kommunale avgifter, nedbetaling andel fellesgjeld, bygningsforsikring, drift og vedlikehold samt forretningsførsel. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2021 med 3%.
Fellesutgiftene fordeles på følgende måte:
Dugnad: 83,-
Fellesutgifter: 2.554,-
Kabel-tv og bredbånd: 391,-
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 852 745,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 069 882,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 2 180,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 49 000,- pr. 01.04.2021
Total fellesgjeld for sameiet er kr 2.016.359,- pr. 01.04.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,45%
Lånets restløpetid: 20 år, 1 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.075.312,-
Av dette beløpet utgjør kr 49 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anne Karin Rønning

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Herregårdsveien 1 M.Fl, med sameiebrøk 61/1588.
Sameiet består av 32 seksjoner hvorav 5 er næringsseksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020:
- Rens og vedlikehold av takrenne.
2019:
- Oppgradering av oljebrenner til å kunne bruke bioolje, renset oljebrenner, renset to oljetanker, plomberte den ene som ikke er i bruk.
- Total rehabilitering av oppgang og vegger/dør til loftsboder ved Herregårdsveien 1 etter brannen.
- Oppgradering av skap, gulv og vegger i seksjon 2.
2018:
- Vedlikehold av av fyrrommet med mål om å gi stabil tilførsel av varmt vann til beboere.
- Kartlegging, inspeksjon og installasjon av brannsikringsutstyr, herav brannslanger, brannvarslere og brannslukningsapparater i fellesområder. Med dette er nå brannvernsrutiner sikret i henhold til forskrifter.
- Tetting av to synkehull i parkeringsområde mellom Gladvollveien og Herregårdsveien.
2015-2016:
- Oppgradert elektrisk anlegg i fellesområdene i 2015 og oppussing av alle oppganger i 2016.
2013-2014:
- Utført vedlikeholdsarbeid på viftene til tørkerommet som har redusert støynivå og økt effekten av viftene. Byttet dørpumper, lås og beslag til samtlige inngangsdører i sameiet.
2011-2012:
- Rehabilitering av fasaden.
2010-2011:
- Skiftet ut callinganlegg.
Planlagte påkostninger:
Sameiet har negativ egenkapital i balansen (udekket tap), og ved behov kan sameiet være nødt til å ta opp lån, kreve ekstra innbetalinger eller øke felleskostnader for å oppnå bedre likviditet. Det er blant annet planlagt å fjerne sentralfyringsanlegget og kostnader tilknyttet dette må påregnes.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av vergen iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 20.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. påbegynte time.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0117/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21117

Dato

Sist oppdatert: 25. november 2021 kl. 13:37

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.