Solgt: 2 390 000 kr

Oskars gate 1

2 390 000 kr
80 m²
2 soverom
Leiligheten i Oskars gate 1 presenteres av Kenneth Graarud Olsen i Krogsveen.
Sentrum
Stilsikker 3-roms i 2. etg. Pusset opp i 2018. Kjøkken med hvitevarer. Marmor-belagt bad og vaskerom. Utleiemulighet.
 • Prisantydning
  2 390 000 kr
 • Omkostninger
  61 092 kr
 • Totalpris
  2 451 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1910
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  80 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  473 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Stilmessig gjennomført 3-roms selveier i sentrale omgivelser ved sentrum
 • Attraktivt objekt for utleie
 • Pusset opp i sin helhet gjennom 2018/2019
 • God standard med tidsaktuelle overflater
 • Stilsikkert IKEA-kjøkken med alle hvitevarer integrert
 • Elegant bad og vaskerom utført med store marmor-fliser på gulv og vegger
 • Del av felles terrasseplatting, på ca. 9 kvm.
 • Biloppstillingsplass i felles bakgård
 • Få minutters gange til bykjernen og togstasjonen
 • Holdeplass for en rekke busslinjer rett i nærheten

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Oskars gate 1, 1706 SARPSBORG
Kommunenummer 3003, gårdsnummer 1, bruksnummer 1015, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 88 kvm
Totalt bruksareal: 80 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm
Bruksareal:
Leilighet 80 kvm
Primærrom:
Leilighet:
1. etasje 5 kvm: Entré m/gang
2. etasje 75 kvm: Gang, 2 soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue
- Del av terrasseplatting på ca. 9 m2.
- Biloppstillingsplass.
- Lagringsrom under vindfanget.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.11.2021 utført av Kenneth Nymo Pettersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Horisontaldelt tomannsbolig med utleid kjeller bygget i 1910. Bygningen antas fundamentert med granitt/gråsteinsmur og tegl. Etasjeskillere av trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire.
Yttervegger oppført med stående plank, utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon med sperrer av tre, saltak takform, tekket med takstein (besiktiget fra bakkenivå).
TILSTANDSGRAD 2:
Vinduer og dører - Vinduet på baderommet henger noe i hengslene. Det registreres enkelte punkterte glass. Det er påregnelig med utskiftninger av enkelte vinduer.
Trapper - Det er kun montert håndløper på en side av trappen.
Vaskerom - det bør vurderes etablering av mekanisk avtrekk for bedre tilstandsgrad.
- Det er et løst feste til fronten til oppvaskmaskinen. Det mangler en hengsle på et vindu, eier opplyser at dette skal fikses før salg. Tilstandsgraden forutsetter dette.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ble pusset opp gjennom 2018/2019 i regi av foregående eiere, men har historie helt tilbake til 1910 da bygningen ble oppført. Standarden er moderne og inkluderer tidsaktuelle overflater som sparklede flater på vegger og himlinger, samt lyse gulv av én-stavs laminat.
I tillegg til moderne standard har leiligheten også en romløsning som er helt i tråd med dagens bruksmønster. En åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet utgjør mye av leiligheten, både rent arealmessig og med tanke på egenart. Stuen er langstrakt og rommer uten trengsel både et sofahjørne og et spisebord for sammenkomster. Høyreiste tre-fags krysspostvinduer i vestveggen besørger godt med naturlig lys i den sosiale sonen på dagtid, jevn og elegant belysning fås i tillegg fra spotter som er innfelt i himlingen.
Kjøkkenets innredning er fra IKEA og stilsikkert utført med fronter i hvit høyglans, kombinert med blandebatteri i messing og flere sorte elementer. Både benkeplaten, fronter på stekeovn og mikrobølgeovn samt oppvaskkum som er av kompositt er alle i sort utførelse. Vesentlige for kjøkkenets fremtoning er også marmorflisene som pryder veggflaten bak benken. Innredningen har foruten integrerte hvitevarer oppbevaringsmulighet for det grunnleggende av utstyr til daglig bruk.
Innenfor kjøkkenet finnes et separat vaskerom som også inneholder varmtvannsbereder på 200 liter samt moderne servant-innredning. Både her og på badet er gulv og vegger utført med moderne marmor-fliser av 60x60 cm. format som fremmer et interiørmessig svært helhetlig uttrykk. Felles er også blandebatterier i messing, mens badet i tillegg har sort baderomsinnredning, sorte servanter og sorte profiler på dusjhjørnet som tilfører det lille ekstra med hensyn til stilmessig gjennomføring. Spesielt verdt å fremheve er badets to servanter som legger til rette for samtidig bruk.
Leilighetens to soverom er av tilnærmet like størrelser og samlet vegg mot vegg i romløsningens nordre ende, men vender hver sin vei. Ett har vindu mot Oskars gate, det andre mot bakgården.
Overflater og innredninger:
Gulv: Marmorfliser på vaskerom og bad, for øvrig laminat.
Innervegger: Marmorfliser på vaskerom, bad og kjøkken, for øvrig glatte malte flater.
Himlinger: Glatte malte flater.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans. Laminert sort benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i sort kompositt-materiale med ett-greps blandebatteri i messing. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Ventilator i overskap, med kullfilter.
Bad: Servantskap med glatte sorte fronter og overmonterte servanter med ett-greps blandebatterier. Vegghengt speil. Dusjhjørne med svingbare glassdører og to-greps blandebatteri med hånd- og regndusj. Klosett montert på innbygget sisterne.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Skyvedørsskap og åpen garderobeløsning på soverom medfølger ikke

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad. Forøvrig oppvarming via luft til luft varmepumpe.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.11.2018 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

21.11.2018 - Dokumentnr: 1578734 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 83/218
Leiligheten overdras fri for pengeheftelser
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Eiendommen har vært utleid og selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en både sentral og lett tilgjengelig plassering i sentrum av Sarpsborg. Alle bykjernens tilbud og fasiliteter er innenfor kort gangavstand, deriblant gågaten som finnes bare et fåtall kvartaler unna leiligheten.
Langs gågaten og i kvartalene omkring denne eksisterer et bredt tilbud av forretninger og spisesteder, og ikke minst byens store kjøpesenter med tilknyttet bussterminal.
Flere busslinjer passerer også rett i nærheten av leiligheten, blant annet buss som har svært hyppig avganger mot Fredrikstad. Til togstasjonen er det ikke mer enn 600 meter å gå. Har du bil, kjører du til E6 på kun et par minutter.
Friområder med tur- og aktivitetsmuligheter finnes det flere av i nærområdet, blant annet ved Glengshølen like bortenfor stasjonen og i den nærliggende Kulåsparken. Mer omfangsrike friluftsområder er det i Sarpsborgmarka like nord for sentrum som blant annet har lysløype og preparerte skispor når forholdene tillater vinterstid.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Askeladden barnehage St - Nikolasgate-10 barn, 1 avdeling - 0.1 km
Bamsebo barnehage (3-5 år) 23 barn, 2 avdelinger - 0.5 km
Praetonius barnehage 72 barn, 4 avdelinger- 0.6 km
Skoler:
Hafslund barneskole (1-7 kl.) 400 elever, 19 klasser -1.7 km
Sandesundsveien skole (1-7 kl.) 329 elever, 14 klasser- 1.7 km
Kurland skole (1-7 kl.) 560 elever, 23 klasser - 1.9 km
Kruseløkka ungdomsskole (8-10 kl.) 475 elever, 20 klasser - 1.5 km
Hafslund ungdomsskole (8-10 kl.) -278 elever, 12 klasser - 1.7 km
St. Olav videregående skole 860 elever, 42 klasser -1.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 202 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Relativt flat og har gode sol og lysforhold. Gruset gårdsplass/innkjøring. Forøvrig opparbeidet med plen, hekker og gjerde m.m.
Tomten gir et godt inntrykk. Deler av benyttet tomt tilhører Sarpsborg kommune.

Parkering

Utvendig parkeringsplass på gårdsplassen

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplandelplan sentrum 2019-2031 datert 20.06.2019 avsatt til: sentrumsformål med boligbebyggelse.
Tomten har uklare grenser. Boligen ligger litt over grensen som ble tegnet opp på 1950 eller -60 tallet. Kommunen anbefaler å starte en prosess med å få overtatt/kjøpt resterende del av tomten ut mot veien. De informerer om at dette ikke ville ha noen umiddelbare konsekvenser for eiere. Delen av tomten som ikke er eid, eies av fylkeskommunen. Det er p.d.d. ingen planer om å gjøre noen tiltak på tomten (gamle planer fra 1960-tallet er skrinlagt). Jernbanen, som skal utvides, kan påvirke dette området, men usikkert om dette også gjelder denne boligen/tomten. Dette er enda ikke vedtatt (vedtas ved neste valg). Se vedlagt grunnkart for mer informasasjon
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 473- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring
Kommunale avgifter er kr. 12.439,- pr. år
Eiendomsskatten er kr 3 897 pr år.
Nåværende eier har et strømforbruk som er ukjent da den har vært utleid
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.676,-
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 439,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 3 897,- for inneværende år.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 748 821,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 695 755,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 3 897,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.451.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sarosh Khalid Mahmood

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Oskars gate sameiet sameie, med sameiebrøk 83/218
Sameiet består av 2 leiligheter
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Dugnad må påregnes. Sesongbasert vedlikehold som snømåking, gressklipping og annet avtales mellom seksjonseierne.
Dyrehold er tillatt under forutsetning av at det ikke er til sjenanse for andre beboere
Foretatt påkostninger de senere år: Iflg. opplysninger fra tidligere eiers prospekt er taket er vasket, primet og malt. Stikkledning er byttet etter sprekk i 2019.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Leiligheten er ledig fra 01.02.2022

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag:2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 67-0082/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nedre Glomma
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR67.2182

Dato

Sist oppdatert: 17. november 2021 kl. 12:13

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.