Komplett salgsoppgave

Håkonskastet 1

6 400 000 kr
83 m²
2 soverom
Fasade på kvelden
Fasade på kvelden
Nina Bøe
Presenteres av
Nina Bøe
Bjørnemyr
Pen og solrik endeleilighet i 2. etasje med vestvendt balkong og fin fjordutsikt. Heisadkomst og 2 parkeringsplasser

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  6 400 000 kr
 • Omkostninger
  161 343 kr
 • Totalpris
  6 561 343 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  83 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 943 kr
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

- Gode solforhold. - Utsikt mot Askerlandet - noe fjordutsikt - Stille og rolig - ingen trafikkstøy - Stor vestvendt terrasse - Dobbel garasje - Heis - tilrettelagt for HC - Gode lagringsmuligheter i garderobe og boder - Wi Fi - Aktiv ventilasjon med varmegjenvinning (Flexit) - Sentralt - De fleste servicefunksjoner i nabolaget - Gode offentlige kommunikasjosmuligheter - Nærhet til marka - gode turmuligheter Det er besluttet å installere lademulighet for Elbil i sameiet.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Håkonskastet 1 er en smakfull 3-roms selveier leilighet fra 2012. Her kan du bo på Nesoddens vestside med gode solforhold og utsikt til Oslofjorden og Askerlandet. Leiligheten er i 2. etasje, og har en gjennomgående god planløsning, samt lyse og nøytrale farger. Man får to romslige soverom med garderobeløsninger, et helfliset delikat bad med dusj-, og opplegg for vaskemaskin, og et toalettrom. Videre er det en åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet, som er et innbydende rom med spiseplass og kjøkkenøy. I tillegg disponerer leiligheten to garasjeplasser i felles garasjeanlegg.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Håkonskastet 1, 1453 BJØRNEMYR
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 1, bruksnummer 984, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Leilighet
Totalt bruksareal: 87 kvm
Totalt primærrom: 83 kvm
Primærrom:
2. etasje 83 kvm: Entré/gang, bad, toalettrom, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning
Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Bod/teknisk rom
I tillegg disponerer boligen 1 bod på (ca. 6 kvm.) i etasjen under.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 14.06.22 utført av Anticimex ved Lars Petter Ausland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader med liggende trekledninger samt felter med pussede og malte murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Balkongdør/skyvedør med to-lags glass fra 2011. Vinduer med to-lags glass fra 2012.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG3 er ikke gitt.
TG2 er gitt:
- Bad: Det er registrert manglede flisfug ved to fliser ved sluk.
- Kjøkken: Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper.
- Varmtvannsbereder: Plassert i tørt rom men, har ikke montert lekkasjestopper.
- Balkong: Rekkverkshøyden er under 1 meter, avvik fra forskrift.
TGIU er gitt:
- Det er ikke utført hulltaking/fuktmåling grunnet våtrommets plassering mot nabo/fellesareal.
- Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Vestvendt og romslig endeleilighet med fin fjordutsikt. Leiligheten har en god planløsning og er malt i lyse, nøytrale farger.
Entré
Overbygd adkomst fra bakkeplan til entré/gang.
Stue
Lys og romslig stue med god plass til spiseplass og sofagruppe. Stuen har en koselig peisovn og store vindusflater mot fjorden. Fra stuen er det utgang til vest-vendt overbygget balkong på ca 17 m2. Gulvflate av betong belagt med balkonggress. Markise og varmelampe montert i himling. Stue og kjøkken i åpen løsning.
Kjøkken
Kjøkkenet er en åpen sosial plass mot stuen, og er fra byggeåret. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal, med kjøkkenøy, lyse glatte fronter og benkeplate av heltre. Sorte fliser på vegg over kjøkkenbenken, benkebelysning og stikkontakter. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål. Integrerte hvitevarer, induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med mekanisk avtrekk og komfyrvakt montert på vegg.
Hvitevarene er i hovedsak fra byggeår, og kjøper må forvente slitasje som følge av alder og normal bruk. Kjøleskap og oppvaskmaskin er imidlertid av noe nyere dato da de ble skiftet til mer stillegående type.
Soverom
Boligen har to soverom. I begge rommene finnes det en skyvedørsgarderobe.
Bad
Pent baderom fra byggeår. Flislagte vegger og gulv, med varme i gulvet. Nedsenket himling med lysmalt slett flate og downlights. Vegghengt servantinnredning med slette lyse fronter. Heldekkende servant med speil, belysning og stikkontakt over. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger.
WC-rom
Praktisk toalettrom fra byggeår. Flislagt gulv og malte glatte veggflater. Vegghengt servant-, og toalett med innebygget sisterne. Speil, belysning og stikkontakt over servant.
Bod/teknisk rom
Varmtvannsbereder på 194 liter plassert i bod. Balansert ventilasjonsanlegg med ventilasjonsaggregat plassert i bod/teknisk rom.
Vegger:
-Malte glatte veggflater
-Fliser
Gulv:
-Parkett
-Fliser
Himling:
-Lysmalte glatte flater
Annet fast inventar
- Terrassevarmer med fjernkontroll
- Elektrisk markise med fjernkontroll
- Plissegardiner

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Løsøre og tilbehør som vil medfølge:
- Fryseboks i bod
Løsøre og tilbehør som ikke vil medfølge:
To leselamper på store soverom følger ikke med.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner, samt vedfyring ved Curve vedovn med glassdør i stuen. Gulvvarme på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod/teknisk rom.
Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.09.2012.
Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
På eiendommen er det tinglyst følgende rettigheter:
09.04.2013 - Dokumentnr: 277139 - Best. om adkomstrett
Eiendommen har bruksrett til å benytte seg av areal over gbnr. 1/670 snr. 12-22 som adkomst til/fra offentlig vei.
Gjelder denne registerenheten med flere.
20.03.2014 - Dokumentnr: 230047 - Bestemmelse om veg
Eiendommen har bruksrett til å benytte seg av gbnr. 1/970 og 1/985 som adkomstvei.
Gjelder denne registerenheten med flere
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Eiendommen ligger i et område med høy aktsomhetssone for radon. Ifølge selger har tidligere styreleder opplyst at det ble gjort radonmålinger da bygget var nytt. Ingen radonproblemer påvist.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og tilbaketrukket område på Bjørnemyr på Nesoddens vestside. Boligen ligger rolig og solrikt til i enden av vei med tunløsning og fin utsikt til Oslofjorden.
Umiddelbar nærhet til buss, treningssenter og fine turområder i Nesoddmarka med med turstier, lysløype og skiløyper ved snø vintertid. Eiendommen har gangavstand til butikk, skoler, barnehager og flerbrukshall. I tillegg ligger Berger Idrettsanlegg en kort sykkeltur gjennom skogen/kjøretur unna. Kort vei til populær badestrand på Alværn med sandstrand, svaberg og gressletter. Kun 3 minutters gange til buss som korresponderer med båt som tar deg til Aker brygge på 23 min. og hurtigbåt til Lysaker på ca. 9 min. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Nesoddtangen, 30 min til Vinterbro Senter, 30 min til Drøbak, 40 min til Ski og 50 min til Oslo S.

Adkomst

Følg fv 156 fra Nesset mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall. Ta til venstre på fv 157 i rundkjøring på Flaskebekk. Ta av til høyre 150 meter etter utsiktspunkt. Følg visningsskilt forøvrig. Med kollektivtransport tar du båt til Tangen brygge og bussen til Håkonskastet og følger skiltingen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse. Se også google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til barnehager, barneskole på Bjørnemyr og ungdomsskole på Alværn. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.536,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og er meget pent opparbeidet med prydbusker, beplanting, trær, noe plenarealer og asfalterte arealer. Hyggelige fellesområder mot sør og nord. Eiendommen er grensende mot skogområder (LNF) mot nord. Snarvei opp til hovedveien på baksiden av blokken.

Parkering

Leiligheten disponerer to garasjeplasser (nr 2 og nr 3) i felles garasjeanlegg i underetasje. Sameiet har inngått avtale med Energihuset om at besøkende kan parkere på deres parkeringsplasser helt mot nord.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Varden Boligområde datert 16.02.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplan for 2018-2042.
Kommuneplan for 2022-2046 er under arbeid.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter)
Id 20200220
Navn: Innfartsparkering Håkonskastet
Status Planforslag
Plantype Detaljregulering

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er ca. 13.000,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Vann og avløp faktureres etter forbruk.
Fellesutgiftene er kr 2 943,-/md. og inkluderer: Felles byggforsikring, Kabel-tv Telia (grunnpakke), vedlikeholdsfond, vaktmestertjeneste, trappevask, snømåking/strøing/feiing, strøm fellesarealer, garasje, drift/forretningsførsel.
Nåværende beboer har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000-/år.
I beboers husstand har det bodd 2 mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca. 13.000 kwh/år.
Utgiftene er basert på nåværende beboers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Sameiets styre har besluttet å etablere lademuligheter for El-bil i sameiets garasjeanlegg. Selve stamnettet blir kostnadsført på sameiet, mens det enkelte ladepunkt må eier av garasjeplass betale selv. Det antydes kr. 18.000 eks. mva for det enkelte ladepunkt.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 179 301,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 245 485,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 68 512,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 30.05.2022

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.561.343.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tormod Reppe og Wenche Reppe

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Vardentoppen 2
Sameiet består av 12 leiligheter.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge husdyret ikke er til ulempe eller sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Informasjon om forkjøpsrett

Ikke forkjøpsrett

Overtakelse

Etter nærmere avtale, men tidligst 1.8.22.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0079/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.2279

Dato

Sist oppdatert: 29. juni 2022 kl. 11:28

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.