Solgt: 5 150 000 kr

Texnestoppen 3

5 300 000 kr
212 m²
4 soverom
Texnestoppen 3 formidles av Krogsveen Moss AS
Texnes, Våler
Stor enebolig innerst i blindvei. Solrik, lettstelt tomt med utsikt mot Vansjø. Dobbelgarasje. Like ved skolen.
 • Prisantydning
  5 300 000 kr
 • Omkostninger
  133 722 kr
 • Totalpris
  5 283 722 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1981
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  212 m²
 • Bruksareal
  212 m²
 • Tomteareal
  916,5 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Stor enebolig med praktisk romløsning over 2 plan:
 • Luftig plassering med flott utsikt mot syd
 • Solrik, pent opparbeidet og lettstelt hage
 • 1. etasje pusset opp gjennom 2011/2012
 • Moderne kjøkken med hvitevarer, produsert etter mål
 • 2 bad, separat vaskerom
 • Totalt 4 soverom, hvorav ett med eget bad
 • Dobbelgarasje og parkeringsmuligheter på gårdsplass
 • Lite trafikkerte gater med barnevennlig mijø
 • Kun ca. 400 meter til barneskole og barnehage
 • Kort vei til nærbutikk, ca. 5 min til Mosseporten og E6

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Texnestoppen 3, 1591 SPERREBOTN
Kommunenummer 3018, gårdsnummer 29, bruksnummer 123

Innhold

Totalt bruttoareal: 222 kvm.
Totalt bruksareal: 212 kvm.
Totalt primærrom: 212 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
1. etasje: 131 kvm.
2. etasje: 81 kvm.
Innhold:
1. etasje: Hall, vaskerom, 2 bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2. etasje: 2 kott, 3 soverom og stue med utgang til balkong.
Følgende inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Hall, vaskerom, 2 bad, soverom, kjøkken og stue.
2. etasje: 3 soverom og stue.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 27.02.2020 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. tilstandsrapport:
Bolig oppført på støpt ringmur på antatt sålefundament. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med tømmermannskledning. Saltak med kaldtloft. Adkomst til loft ved nedfellbar loftstrapp. Undertak med sutakplater. Tak tekket med takstein.
Vinduer med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass vesentlig fra 2011, ett vindu i 2. etasje ikke skiftet.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på, herunder:
Takvindu i 2. etasje med punktert isolerglass, TG : 3. 1 stk glass i stue sprukket, TG : 3.
Bad 2. etasje: Høydedifferanse topp slukrist til topp membran ved dør mindre enn forskriftskrav. Målt høyde 6 mm, krav min. 25 mm.
Sprekk i flis, øvre flisrad mot himling. Åpen spalte i vegg mellom dørkarm og stender ved badekar, uten membran.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller
andre steder?
Svar: Ja - En liten sprekk i veggflis (4 cm) i underkant av gjæringen på taklist over dusjkabinett.
5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f. eks. rotter, mus, maur og lignende?
Svar: Ja - Ved enkelt/noen anledninger har vi sett små svart maur.
12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft,
bod, tilbygg/påbygg e.l.?
Svar: Ja - En mindre bod i andre etasje ble tatt ned etter overtakelse.
18. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle
opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Thuja hekk langs garasje er plantet og eies av nabo i Texnestoppen 1.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Eneboligen ble oppført i 1980/81 og inneholder en praktisk romløsning med to etasjer og gjennomgående store, familievennlige rom.
Første etasje ble pusset opp nærmest i sin helhet gjennom 2011 og 2012, blant annet med nye overflater på vegger og himlinger samt ny parkett i stuen og på kjøkkenet. Det er også lagt varmekabler under gulvene i alle etasjens rom. Flere vegger er dekorert med tapeter fra Mulberry, Designers Guild og Jane Churchill. Alt elektrisk er skiftet ut, inkludert nye LED-spotter i nær samtlige rom og nytt sikringsskap med automatsikringer. I tillegg ble alle etasjens vinduer skiftet og ytterveggene etterisolert. Det er for øvrig verdt å fremheve at første etasje har livsløpsstandard, er terskelfri og rullestol-tilpasset. Himlingen på kjøkkenet er nymalt i 2020.
Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen nær halve arealet i første etasje og danner en sosial sone av huset med stor plass til familiens felles opphold. Stuen alene rommer opptil tre sittegrupper og er utstyrt med en moderne elementpeis som varmer effektivt. En rekke store glassflater i stuens sydvegg gjør romfølelsen åpen og ivaretar samtidig de gode utsiktsforholdene fra eiendommen. Legg også merke til høyttalerne fra Bower & Wilkins som er integrert i himlingen, både i stuen og på kjøkkenet.
I forbindelse med oppussingen ble kjøkkenet påkostet med helt ny innredning bestilt på mål, inkludert nye hvitevarer som alle utenom kjøle- og fryseskapet er integrert. Innredningen er stilrent utført i et klassisk moderne uttrykk og består av en rekke hendige kolonialskuffer, overskap med fôring mot himlingen samt benkeplater av stein med brede arbeidsflater. Vel så praktisk er det med forbindelse direkte mot hallen der handleposene kan bæres inn. Kjøkkenet er for øvrig stort nok til å romme et spisebord familien kan samles omkring i hverdagen.
Hallen er av romslig format og praktisk for en barnefamilie, med et flislagt og robust gulv samt god plass til av- og påkledning. Yttertøy og sko oppbevarer du lett tilgjengelig i en bred skyvedørsgarderobe med speilfronter. Vaskerommet er tilgjengelig rett fra hallen, slik at du enkelt kan ta skitne klær rett inn til vask.
Innerst i hallen finner du husets master bedroom, et soverom av generøs størrelse med eget bad og terrassedør mot gårdsplassen. Også her er det montert en takhøy, 3-dørs skyvedørsgarderobe og ellers god plass til ytterligere oppbevaringsmøbler. Muligheten til å kunne gå rett inn til eget bad på morgenkvisten oppleves som en god komfort i hverdagen, badet er tilrettelagt for samtidig bruk med dobbel servant samt både dusjkabinett og hjørnebadekar med sitteplass for to.
Husets andre bad er lett tilgjengelig rett fra hallen og utstyrt med dusjkabinett og klosett. Begge bad har i likhet med stuen høyttalere innfelt i himlingene.
De øvrige soverommene er samlet på én flate i andre etasje, hvorav to er arealmessig velegnet til barneromsformål. Et tredje rom som i dag benyttes til soverom tilfredsstiller ikke krav til varig opphold. Du finner for øvrig også to kott med lagringsmuligheter samt luke til loftet rett utenfor barnerommene. Ett av barnerommene har nymalt himling i 2020.
En langstrakt stue utgjør resten av arealet i andre etasje og har utmerket potensial som barnas egen avdeling kombinert som en TV-stue. Stuen har rikelig med boltreplass på gulvet for de yngste, pipeløp med tilknyttet jernovn og flott utsikt over landskapet i syd. Via loftsstuen får du tilgang til balkongen som vender samme vei som terrassen i hagen og er påkostet med rekkverk i stål og glass. Himlingen er nymalt i 2020.
Øvrige påkostninger som er utført i nyere tid inkluderer fornying av taksteinen, belegningsstein på hele gårdsplassen samt etablering av granittmur på hele 24 meter langs tomtens sydside. Foruten gårdsplassen er tomten pent opparbeidet med en planert og lettstelt hage, og befestet med en tettvoksende thujahekk langs tomtegrensene. I hagen er det også anlagt to separate terrasser, én på sydsiden av garasjen og én tilknyttet boligens sosiale sone. Utearealene er solrike hele dagen gjennom.
Overflater og innredninger:
Gulv: Parkett, fliser og laminat.
Innervegger: Malt trepanel, tapeter, glatte malte flater, fliser og våtromsplater.
Himlinger: Malte plater og malt trepanel. Downlights i alle rom i 1. og 2. etasje. X-comfort styring av alle downlights i 1. etasje og stue samt gang i 2. etasje.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter. Lyse benkeplater i stein. Underlimt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, avtrekksventilator, stekeovn, kombiovn og oppvaskmaskin. Nisje til dobbelt kjøle- og fryseskap.
Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, grepslister og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.
Bad hovedsoverom: servantskap med rettprofilerte og glatte fronter samt helstøpt dobbel porselensservant med ett-greps blandebatterier. Innfelt veggspeil. Sideskap med åpne glasshyller, rettprofilerte og glatte fronter. Dusjkabinett. Hjørnebadekar med hånddusj. Gulvmontert klosett.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Etablert gulvvarme i hele 1. etasje.
Murt pipe med tilknyttet vedovner og murt peis med innsats.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1981.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
14.02.1980 - Dokumentnr: 1300 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerdeplikt
Pliktig medlemskap i velforeningen m.v.
Med flere bestemmelser
14.02.1980 - Dokumentnr: 1300 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3018 Gnr:29 Bnr:1
Rettighetshaver: Knr:3018 Gnr:29 Bnr:7
Med flere bestemmelser
30.04.2020 - Dokumentnr: 2399941 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Krogsveen Moss AS
Org.nr: 992 616 733
12.10.1979 - Dokumentnr: 8255 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0137 Gnr:29 Bnr:108
01.01.2020 - Dokumentnr: 186074 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0137 Gnr:29 Bnr:123

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.
Dette følger ikke med: Jacuzzi, kjøleskap, taklamper i gangen, høyttalere ute, forsterkere til Sonos anlegg.
Boblekar på bad innendørs har behov for utskiftning av pumpe. Stipulert kostnad ca 5-6.000,-

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Texnes er et veletablert boligområde i Våler, like ved kommunegrensen mot Moss. Eiendommen har en god plassering internt på feltet, høyt- og frittliggende med gode solforhold fra tidlig til sent. Adkomstveiene omkring fører kun videre til de øvrige boligene i nabolaget og har derav et lite trafikkert, barnevennlig miljø. Nærmeste lekeplass finner du allerede like over gaten for gårdsplassen.
Til Våk skole med 1. til 7. trinn er det ikke mer enn cirka 350 meter å gå gjennom det nærmeste nabolaget. Like ved skolen ligger i tillegg Våk barnehage. Gangavstand er det for øvrig også til nærbutikken SPAR som ligger langs hovedveien.
De landlige omgivelsene i Våler gir deg nærmest umiddelbar tilgang til store friområder med mangfoldige turmuligheter. Legg gjerne ut på tur på nærliggende Vansjø der du kan padle kano eller kajak i et landskap fullt av fjorder, øyer, holmer og sund.
Veien er heller ikke langt ut til lysløypen og kunstsnøanlegg i Mossemarka, cirka tre kilometer unna. For mer fartsfylte opplevelser er nærliggende Middagsåsen slalåmbakke et godt alternativ, omtrent fem minutters kjøring videre nordover på RV120.
Med bil kjører du til Mosseporten kjøpesenter på cirka 5 minutter, her venter et godt utvalg forretninger under ett og samme tak. Samme sted finner du også også av- og påkjøring til E6, videre til Oslo kjører du på 45 minutter utenom rushtid.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 916,5 kvm.

Parkering

Garasje med plass til 2 biler og ellers rikelig med parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for avløp via private stikkledninger.
Privat vann fra Våler vannverk.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Våler kommune datert 06.06.2019 omfattes eiendommen av reguleringsplan Texneslia med formål kjørevei og boliger, vedtatt 13.09.1974.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 19.566,- for 2019.
I dette inngår gebyr for avløp, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 10.256,- pr år og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Vann leveres fra Våler vannverk:
Fastavgift kr. 1.125,- pr. år.
Vannavgift pr. kubikk kr. 22,50
I tillegg kommer renovasjon som faktureres direkte fra Movar. Standard renovasjon for 2019 er kr. 3.878,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 26.000,- pr. år. / 26.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.787,-.
Velavgift er kr 200,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Internett leveres av Telenor og har en avgift på kr 599,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Nytt abonnement må tegnes av ny eier.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.031.907,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.714.865,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.433.722,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5% av salgssum.
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Nettannonsering og sosiale media Kr 4.750,-
Oppgjørshonorar: kr 4.000,-
Designprospekter: kr 3.500,-
Foto: kr 4.000,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0433/19
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.19433

Dato

Sist oppdatert: 27. juli 2020 kl. 08:44

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.