Solgt: 3 800 000 kr

Bergmo 9

3 700 000 kr
82 m²
1 soverom
Velkommen til Bergmo 9
André Ellefsen
Presenteres av
André Ellefsen
Sentrumsnær bolig med 1 soverom og 2 innredede rom i loftsetasje/Vaskerom/Stor hage/Barnevennlig!
 • Prisantydning
  3 700 000 kr
 • Omkostninger
  93 842 kr
 • Totalpris
  3 893 842 kr
 • Byggeår
  1993
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  82 m²
 • Bruksareal
  82 m²
 • Tomteareal
  443,6 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  1 500 kr
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Halvpart vertikaldelt tomannsbolig over 2 plan med god planløsning. Boligen har utgang fra stue til stor terrasse, samt terrasseplatting v/inngangsparti. Behov for oppussing. Det er 2 rom i loftsetasjen som i dag brukes som soverom. Det ikke er søkt om godkjenning til innredning og bruk av disse rommene, og megler har ikke nok informasjon til å ta stilling til om disse er innenfor kravet til varig opphold.
Eiendommen ligger i blindvei i et flott veletablert boligområde ca. 1,2 km. øst for Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Det er gangavstand til skoler, barnehager og Jessheim sentrum med de fleste fasiliteter med bl.a. Jessheim Storsenter, restauranter, kulturhus, offentlig kommunikasjon m.m. Kiwi ligger kun en kort gåtur i fra boligen, og det er bensinstasjon i nærheten.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bergmo 9, 2053 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 117, bruksnummer 158, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 91 kvm
Totalt bruksareal: 82 kvm
Totalt primærrom: 82 kvm
Primærrom:
1. etasje 56 kvm: Entré, stue/kjøkken, 1 soverom, bad og vaskerom.
2. etasje 26 kvm: Gang og 2 soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 18 kvm: Innredet garasje.
1. etasje 12 kvm: Uthus.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.03.2021 utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Dette er et dødsbo, og det er begrenset med opplysninger på objektet. Beskrivelser i rapport er ut fra det som ble observert/oppdaget
på befaringsdagen.
Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med saltak tekket med takstein. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskillere er i tre. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Følgende har fått tilstandsgrad 2 med tanke på normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon:
Utvendig kledning, terrasssedør, ytterdør, nedløp, renner og beslag er fra byggeår og av metall, vannrør med tanke på tiltenkt funksjon for innvendige rør ved en visuell observasjon(Det anbefales montering av vannstopper i kjøkkenbenk), avløpsrør, varmepumpe står kun på løse lecablokker og bør fastmontertes.
Følgende har fått tilstandsgrad 2 med tanke på normal forventet levetid:
Vinduer, innvendige dører, terrasseplatting ved inngangsparti, bad.
Øvrig opplysninger fra takst: Frittstående garasje er innredet som anneks. Det er noe i gjenstående arbeide og det er satt opp del av kjøkkeninnredning. Garasjeporter er ikke fjernet. Garasjen bærer preg av slitasje utvendig, og i gjenstående arbeide er synlig innvendig.
Gjennomgang av elektriske anbefales.
Fra selgers egenerklæring:
Arvingene som selger er usikre på når garasjen ble omgjort til anneks.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Noe oppusset overflater i ca. 2015, iht. eiers opplysninger.

Standard

Familiebolig med kort vei til sentrum og flere fritidsaktiviteter i nærhet til eiendommen. Halvpart vertikaldelt tomannsbolig over 2 plan med god planløsning. Det er oppussingsbehov i boligen.
På veggene er det malte flater - fliser på bad og entre. Det er laminat og tre på gulv - fliser på bad, og takessplater, panelplater og malt panel i himlinger. Det er nyere gulv i stue/kjøkken og entre, samt panelplater med downlights i himling. Nyere Laminat på
gulv og panelplater på vegger på 1 soverom. Øvrig er det noe i gjenstående arbeide og noe synlig slitasje på øvrige overflater. Stedvis downlights i kjøkken/stue.
Entreen er lys og romslig med god plass! Det er skyvedørsgarderobe med speil og fliser på i gulv i entré.
Fra entré er det adkomst til praktisk vaskerom med tapetserte vegger. Det er opplegg for vaskemaskin.
Boligen har pent og funksjonelt flislagt bad med heldekkende servant og speil med underskap, speil og belysning, og innfeltbare dusjvegger i herdet glass.
Det er påbegynt oppgradering på kjøkken, og innredning består av profilerte fronter og flislagt benkeplate, og stål oppvaskkum. Det er opplegg til oppvaskmaskin.
Det er åpen stue/kjøkken løsning med pen stuedel med god plass til stor sofa. Det er godt med dagslys i rommet, og det er utgang til stor terrasse på ca. 24 kvm. Eiendommen har en romslig hage med lite innsyn.
Boligen har 1 et romslig soverom i 1 etasje, og to innredede rom i loftsetasjen. Det er garderobeskap på et av rommene i loftsetasjen.
Innredet anneks/uthus med innlagt strøm bak i hagen.
Frittstående garasje som er innredet til anneks. Annekset er ikke godkjent til varig opphold.
Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker og beplantninger.
Godt med parkeringsplasser på gruslagt gårdsplass.
- Etablert 1 stk, Velux takvindu.
- Mulighet for etablering av ildsted.
- 1 manuell markise.
- Det er nyere gulv i stua, og fliser i yttergangen.
- Nyere tak med spotter i stua og på kjøkken.
- Nyere varmtvannstank.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og varmepumpe typen luft til luft. Det er varmekabel i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.01.97. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kommunen opplyser:
Matrikkel: Bygning revet/brent 1990.
Hovedbygning byggemeldt 1993.
Garasjeuthus anneks til bolig byggemeldt 2002.
Tilbygg byggemeldt.
Ferdigattesten omfatter ikke garasjen som er omgjort til anneks. Garasjen/anneks er ikke godkjent til varig opphold. Det skal være en garasjeplass på eiendommen, så det kan derfor komme krav fra kommunen om tilbakestillelse.
Byggetegninger viser uinnredet loft da bygget var nytt, og dette avviker derfor fra dagens situasjon hvor loftet er delt inn i gang og to soverom. Ifølge kommunen foreligger det ikke søknad fra tidligere eier ang innredning av loft, og loftet har derfor ikke status godkjenning når det gjelder rom til varig opphold.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 3033/117/158 , tinglyst 5060, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning.
Det er tinglyst rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Det er byggeforbud nærmere ledningene enn 4m uten samtykke fra kommunen, og det kan heller ikke foreta anlegg over ledninger. Trær og annen beplantning som står i traseen og som er til hinder fjernes av Ullensaker kommune. Erstatning for skader og ulemper anlegget måtte føre med seg skal søkes ordnet i minnelighet mellom grunneier og kommunens skadetakstnemd.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et flott veletablert boligområde ca. 1,2 km. øst for Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Det er gangavstand til skoler, barnehager og Jessheim sentrum med de fleste fasiliteter med bl.a. Jessheim Storsenter, restauranter, kulturhus, offentlig kommunikasjon m.m. Kiwi ligger kun en kort gåtur i fra boligen, og det er bensinstasjon i nærhet. Det er kort vei til Nordbytjernet med badeplass og flotte tur- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Området for øvrig har et bred tilbud for alle aldersklasser innen idrett og kultur.
Boligen ligger kun ca. 7 minutters gange fra Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige caféer og restauranter. Ved siden av senteret ligger byens Kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. Kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er en by i stor vekst. Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.
Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som er meget populært på fine sommerdager. Her finner du flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Ellers kan Jessheims skoger tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper. Ull/Kisa stadion med fotball, friidrett og ny flerbrukshall/skøytehall ligger kun ca 5 min. gange i fra boligen, og flere treningssenter ligger etablert i nye lokaler sentralt på Jessheim. Idrettsbaner finnes også i området.
Jessheim stasjon har meget gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo, samt skolebusser til både Jessheim og Nannestad. Fra Jessheim stasjon går det tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. Godt tilrettelagt for pendlere!
Avstander med bil:
Gardermoen ca. 10 min
Strømmen ca. 27 min
Oslo S. ca. 38 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 443,6 kvm.

Parkering

Godt med biloppstillingsplasser på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Det er ikke vannmåler på eiendommen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Del av RV 174 øst for jernbanen m/tilliggende eiendommer) m/best datert 29.12.1983.
Gjeldende kommuneplan for Ullensaker: 2021 - 2030, vedtatt 23.03.21, korrigert 09.04.21.
Mindre vesentlig endring vedtatt av HOP 26.11.2001
Avsatt i kommuneplanen til> boligbebyggelse / nåværende vedtatt 23.03.21.
Avsatt i kommunedelplan for: Jessheim sørøst til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 15.06.2015.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
* Hjørne av garasjen/anneks står noe utenfor tomtegrense.
Det vil komme en ny vei, omkjøringsvei, som vil gi en veiforbindelse mellom E6 og Algarheimsvegen uten å gå gjennom Jessheim sentrumavkjøring fra E-6 bak boligfeltet i fremtiden. Det skal bygges ut del av Jessheimmarka til boliger. Det er uvisst når dette skjer.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 5 073,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 19.000,- pr. år. / ca. 15.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7682.
Velavgift er kr 1.500 pr. år. Velavgift indeksreguleres vanligvis hvert år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Mnd avgift er ukjent.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 718 758,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 587 528,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.793.842 ,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marcus Hansen og Celine Hansen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Bergmo Velforening.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0061/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2161

Dato

Sist oppdatert: 24. juni 2021 kl. 12:50

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.