Solgt: 4 400 000 kr

Toftes gate 32

4 150 000 kr
52 m²
1 soverom
Velkommen til Toftes gate 32 - Presentert av Tom Martinsen v/ Krogsveen
Tom Martinsen
Presenteres av
Tom Martinsen
Rett ved Birkelunden
Lys og lekker 2-r med gjennomgående planløsning og store vindusflater. Bad 2016. Hyggelig bakgård og nærhet til "alt".
 • Prisantydning
  4 150 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  98 328 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  4 506 785 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1894
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  52 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  3 063 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vi har gleden av å presentere denne lyse og lekre 2-roms leiligheten med sentral og god beliggenhet ved Birkelunden på Grünerløkka. Boligen har en god og gjennomgående planløsning samt store, klassiske vinduer med brede karmer. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, men kjøkkenet oppleves likevel noe tilbaketrukket grunnet utformingen og rommets størrelse. Boligens soverom er lyst og romslig med god oppbevaringsplass i en skyvedørsgarderobe. Veggflatene er malt i delikate fargevalg, og med unntak av entré og bad er gulvflatene er belagt med hvitlasert 3-stavs eikeparkett. Badet er pent flislagt og ble pusset opp i 2016.
Borettslaget har en hyggelig bakgård med sitteplasser og felles grill, og man har Birkelunden park like utenfor. Gode service- og kollektivtilbud i nærområdet.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Toftes gate 32, 0556 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 228, bruksnummer 535
Andelsnummer 10007, Borettslaget Toftesgt 32, organisasjonsnummer 943 513 082

Innhold

Totalt bruttoareal: 58 kvm
Totalt bruksareal: 52 kvm
Totalt primærrom: 52 kvm
Primærrom:
Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.
I tillegg disponerer boligen to boder. Den ene er på loftet merket med nr. 4, og er oppmålt til ca. 5 kvm gulvareal. Den andre er i kjelleren merket med H0203, oppmålt til ca. 9 kvm.
Vedlagt plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.06.2020 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Yttervegger oppført som hulmurskonstruksjon, pusset og malt utvendig.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
TG2:
- Vinduene, grunnet alder. Soveromsvinduet har ukjent alder og er utført med koblet glass. Generelt har vinduer med koblede glass en lavere isolasjonsevne og grunnet alder og skeivheter kan det oppleves trekk.
- Gulvflisene i entréen da det er bom (manglende heft mellom flis og underlag) i flere av flisene, samt løs fugemasse mellom enkelte av flisene.
Øvrige punkter er vurdert til TG1. For takstmannens ytterligere beskrivelser og kommentarer henvises til vedlagt tilstandsrapport.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å presentere denne lyse og lekre 2-roms leiligheten med sentral og god beliggenhet ved Birkelunden på Grünerløkka. Boligen har en god og gjennomgående planløsning samt store, klassiske vinduer med brede karmer. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, men kjøkkenet oppleves likevel noe tilbaketrukket grunnet utformingen og rommets størrelse. Boligens soverom er lyst og romslig med god oppbevaringsplass i en skyvedørsgarderobe. Veggflatene er malt i delikate fargevalg, og med unntak av entré og bad er gulvflatene er belagt med hvitlasert 3-stavs eikeparkett. Badet er pent flislagt og ble pusset opp i 2016. Entréen er innbydende og med god plass til yttertøy i egen nisje.
Borettslaget har en hyggelig bakgård med sitteplasser og felles grill, og man har Birkelunden park like utenfor. Fra leiligheten er det heller ikke langt til flotte turstier langs Akerselva, gode service- og kollektivtilbud samt spisesteder og kaféer.
Nærmere innhold:
Entré:
Innbydende entré med god plass til klesavheng og skotøy i egen nisje. Gulvflaten er flislagt og veggene malt i en tidløs fargenyanse. Fra entréen er det direkte adkomst til bad og stue/kjøkken.
Stue:
Lys og pen stue i åpen løsning med kjøkkenet. Her er det god plass til stuemøblement som en sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon. I fin tilknytning til både stue og kjøkken er det naturlig plass for et spisebord. I stuen er det montert en peisovn med glassfelt i døren. Denne bidrar godt med både varme og en hyggelig atmosfære. Vegg- og himlingsflatene er lysmalt og harmonerer fint med den lyse 3-stavsparketten på gulv. Rommet har store vindusflater med brede karmer. Ved soveromsdøren er det montert en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter.
Kjøkken:
Leilighetens kjøkken er i åpen løsning med stuen, men oppleves likevel noe tilbaketrukket grunnet utformingen og rommets størrelse. Innredningen har hvite fronter og håndtak av eik. Også benkeplaten er av heltre eik. Her er det god skap- og benkeplass. Hvitevarene medfølger, og består av en frittstående komfyr og kjøleskap samt en integrert oppvaskmaskin.
Soverom:
Romslig soverom med en skyvedørsgarderobe av god størrelse montert. Her er det fint plass til dobbeltseng mellom medfølgende nattbord. Langs den ene langveggen er det montert en praktisk hylle, og ved soveromsdøren er en knaggrekke for klesavheng. Rommet har store vindusflater som gir fine, naturlige lysforhold.
Bad:
Pent, flislagt bad fra 2016 med gulvvarme. Innredningen består blant annet av en medfølgende vaskemaskin, et vegghengt toalett og en servant med underskuffer og speil over. Dusjnisje med glassdør. Ved oppussing ble sluk og membran tatt. Arbeidene ble utført av MD Eiendom, Rørmontasje AS og Oslo Electro Company AS. Innredningen er i hovedsak fra 2016, med unntak av vask og baderomsskap fra 2013.
Diverse:
- Veggmontert lampe i stue, vegghengt hylle mellom vinduene i stuen og veggmonterte panelovner med NOBØ Energy Control Hub medfølger ikke.
- Ekstra skap til bad, ekstra fliser til entré, hylle, knagg og nattbord på soverom, hvitevarer på kjøkken og bad, hylle over kjøkkenbord, integrert hylle i entré og innredning i speilskapet i gangen ved stuen medfølger.
- Utover dette følges standardlisten over normalt medfølgende løsøre og tilbehør: https://www.nef.no/losore-og-tilbehor/

Oppvarming

Boligen varmes opp elektrisk i tillegg til ildsted. Det er varmekabler i baderomsgulvet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Henviser til punkt "diverse" under "standard" for informasjon om ikke-medfølgende panelovner.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument attestert 14.09.1897, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet et fredningsvedtak vedr. kongelig resulosjon om fredning av Birkelunden kulturmiljø, Oslo kommune. Dette ble vedtatt av Riksantikvaren 21.08.1997. Videre omhandler servituttene bestemmelser om bebyggelse, benyttelse og parkering samt en erklæring/avtale vedr. bestemmelse om adkomstrett og benyttelse.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke og godkjennelse av leietaker fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Søknad må sendes skriftlig til styret. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende på Grünerløkka, like ved Birkelunden. Beliggenheten er svært populær og attraktiv. Veien er kort til Grünerløkkas særegne og kulturelle puls, med et yrende kafe- og uteliv, restauranter, samt et mangfold av spennende forretninger og sjarmerende butikker.
Gangavstand opp til Ringnes Park hvor du blant annet finner Ringen Kino - et av Nord Europas mest moderne kinoanlegg, et stort og moderne Sats treningssenter, Meny med godt utvalg, en trivelig gatecafé, frisørsalong, apotek, jernvarehandel m.m.
Løkka-livet er også synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. Hyggelige Birkelunden med grønne plener, fontener og ukentlige søndagsmarkeder ligger like rundt hjørnet. I tillegg til dette er også Sofienbergparken, Olaf Ryes plass, Grünerhagen Park og Kuba flotte grøntområder for å oppleve solrike dager. Turveiene langs Akerselva, som strekker seg helt fra marka i nord til Bjørvika i sør, er ypperlig for både hverdagslige treningsøkter og hyggelige spaserturer.
Dagligvarene kan du enkelt handle med deg hjem fra de mange nærbutikkene i området. Både Meny, søndagsåpen Joker, Kiwi og Rema 1000 er få minutters gange unna. Løkka er også kjent for sitt mangfold av mindre og spennende forretninger med blant annet frukt og grønt.
Svært godt kollektivtilbud med både trikkeholdeplass og bussholdeplass rett utenfor. Trikkelinjene 11 Kjelsås-Majorstuen, 12 Kjelsås-Aker Brygge-Majorstuen og 13 Grefsen-Bekkestua, samt 21 bussen Helsfyr–Aker Brygge, 30 bussen Nydalen-Bygdøy gjør det enkelt å komme seg både på kryss og tvers gjennom byen. I tillegg går flybussen fra Sannergata.
På denne adressen finner du alt du trenger i umiddelbar nærhet, rolig, bynært og stor mulighet for å leve Løkkalivet fullt ut!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Toftes gate 32 sogner pt. til Grünerløkka skole. Se vedlagt nabolagsprofil for oversikt over skoler og barnehager i området. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 579 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Bygningen er fredet etter forskrift om fredning av Birkelunden kulturmiljø, jf. FOR-2006-04-28-442, og står oppført på Gul Liste. De fredete kulturminnene har de mest detaljerte føringene som er nedfelt i fredningsbestemmelsene. Vedlikehold tolkes her strengt, slik at for eksempel skifte av malingstype eller farge krever dispensasjon. Fredning vedtas av Riksantikvaren, og er den strengeste formen for vern av kulturminner og kulturmiljøer. Dette medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.
Kontakt megler for mer informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer blant annet varmtvann, kabel-tv, internett, trappevask, renter og avdrag på andel fellesgjeld, driftskostnader, forretningsførsel m.m. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Trappevasktillegg: kr 125,-
Kabel-TV-avgift: kr 199,-
Renter: kr 94,-
Renter og avdrag: kr 303,-
Avdrag: kr 846,-
Felleskostnader: kr 1.496,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.575,- pr. år / 6.112 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 840.907,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.027.265,20,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13.894,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 98.328,- pr. 10.06.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 2.622.423,- pr. 10.06.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 114059165, Husbanken
- Annuitetslån, 4 terminer per år.
- Rentesats per 10.06.2020: 2.04% pa.
- Antall terminer til innfrielse: 26
- Saldo per 10.06.2020: kr 1.820.665,-
- Andel av saldo: kr 69.714,-
- Første termin/første avdrag: 20.12.2018 (siste termin 20.09.2026)
Lånenummer: 12129145887, DNB Boligkreditt AS
- Annuitetslån, 4 terminer per år.
- Rentesats per 10.06.2020: 2.75% pa.
- Antall terminer til innfrielse: 37
- Saldo per 10.06.2020: kr 801.759,-
- Andel av saldo: kr 28.615,-
- Første termin/første avdrag: 01.12.2014 (siste termin 01.09.2029)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBF)
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.256.785,-. Av dette beløpet utgjør kr 98.328,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Robin Andersen og Elisabeth Steen Mengaaen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Toftes gate 32.
- Borettslaget består av 19 andelsleiligheter.
- Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.
- Forsikret i Gjensidige Forsikring ASA Polisenr. 82870226.
- Laget har hussoppforsikring for Huseier i Norsk Hussopp Forsikring.
- Dugnad må påregnes.
- Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning.
Planlagte påkostninger:
- Større vedlikehold av trapp, oppussing av fasade og oppganger samt oppgradering av brannvarslerene. Ulike tilbud innhentes og styret vil se på diverse finansieringsmuligheter, evt. låneopptak. Styreleder opplyser om at borettslaget har midler til oppussing av trapper samt oppgradering av brannvarslere. Til oppussing av fasaden må det påregnes et låneopptak som fordeles på andelene i form av andel fellesgjeld og mulig økte fellesutgifter. Fasaden blir trolig pusset opp ila 2021.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding er gitt borettslaget. Forkjøpsretten ble forhåndsutlyst 16.06.2020. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning (2 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0095/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.2095

Dato

Sist oppdatert: 26. oktober 2020 kl. 13:59

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.