Komplett utleieoppgave

Ullagerveien 9G

15 900 kr
47,5 m²
2 soverom
Eirik Bakland
Presenteres av
Eirik Bakland
Løren - Lekker og lys 3 roms beliggende 75 meter fra Løren T-bane. Romslig vestvendt balkong. Ledig fra 01.07.!
 • Månedsleie
  15 900 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  47,5 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse

Visning

Trykk "SEND MELDING" eller "VISNINGSPÅMELDING" for å avtale tidspunkt
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ullagerveien 9G, 0585 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 134, seksjonsnummer 142, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 50 kvm.
Totalt primærrom: 47,5 kvm.
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller
Boligen består av 2 soverom, gang, innvendig bod, stue, kjøkken, baderom og balkong.

Standard

Velkommen til hyggelige Ullagerveien 9G på Løren!
Kjøkkeninnredning fra Sigdal, type Optima, glatt hvit. Hel laminat benkeplate.
Baderomsinnredning, glatt hvit.Underskap 60 cm.Heldekkende hvit servant.
Rettvinklede dusjvegger i herdet klart glass,
Det er varme i badegulv.
Begge soverom har parkett på gulvene, hvite vegger og himling. Det medfølger garderobeskap på begge soverom.
Parkett på de fleste rom. Hvite vegger og himling
Bod i kjeller på ca 5 kvm medfølger i leien.

Oppvarming

Fjernvarme blir levert fra Hafslund Fjernvarme. Boligene oppvarmes med radiatorer. Varme på baderomsgulv

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar og hvitevarer

Hvitevarer medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Lørenpynten/Løren Stasjon. Leiligheten ligger kun 100 meter fra T-banen på Løren.
Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Wayne’s Coffee, sportspuben Silver, Peppes Pizza og den nye indiske restauranten Sanjay er hyggelige møtesteder. Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, solstudio, renseri, Boots apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter, STERK treningssenter for den som vil noe mer med treningen sin.
Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Nærmeste bank ligger på Økern senter og Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.
Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.
Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Buss stopper i Lørenveien, på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Sameiet ligger mellom Sinsen som også er tilknyttet trikk og t-bane; og Økern som har t-banelinje. I tillegg buss og t-bane på Hasle. I forbindelse med Oslopakke 3 bygges det en egen t-banestasjon som etter planen åpner våren i 2016 på Løren. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle mm.
Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Adkomst

Leiligheten ligger rett ved nye Løren t-bane stasjon. Innkjøring fra Lørenveien.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager: Ved Lørenparken ligger Kanonen barnehage som følger Reggio Emilia-filosofien og mottoet er "Hos oss skal alle få muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv". Espira Spirea sier at de har "Sol ute, Sol inne" og ligger i Spireaveien. Sinsen barnehage har to avdelinger, i Båhusveien 46 og Lørenveien 11. De følger visjonen: "Med glede, vennskap og gode opplevelser gir vi barna gode minner." Sinsen menighetsbarnehage er også innen et par hundre meter.
Skoler: Området tilhører Sinsen skolekrets med Sinsen skole (rehabilitert i 2012) og Frydenberg ungdomsskole (ny i 2011) rett i nærheten. Refstad skole på Økern er ny fra 2005. Gamle Løren skolen åpnet på nyåret i 2015 etter rehabilitering. Elevene som bor på Løren og har skolestart høsten 2015 vil sogne til denne. Kuben videregående (fra 2013) som ligger på Økern. Helt ny skole, Teglverket (1.-10.) på Hasle åpnet ved skolestart høsten 2015. Nye bygg gir bedre innemiljø for barna.
Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Annen viktig informasjon

Utleier

Haavard Rønning og Irene Juras

Overtakelse

Ledig fra 01.07. eller etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 47.700,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.724,-.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.07.2021 og utløper: 30.06.2024, eller etter nærmere avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0130/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.21130

Dato

Sist oppdatert: 17. juni 2021 kl. 08:53
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Trykk "SEND MELDING" eller "VISNINGSPÅMELDING" for å avtale tidspunkt
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █