Ring 3- Fine lokaler i toppetasje

Maridalsveien 300

Etasje
4
Byggeår
2002
Type / Eierform
Kontor / Eiet
Fasiliteter
Heis

Nydalen/Tåsen - Fine lokaler i toppetasje med gunstige betingelser og fleksibel leieperiode

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Maridalsveien 300, 0872 OSLO 
Gårdsnummer 58, bruksnummer 11, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Bygget ligger svært sentralt plassert, på Tåsenlokket (krysset Ring 3/Maridalsveien) med direkte på- og avkjøring fra Ring 3. Nærhet til Nydalen med restauranter, butikker og hotell.

Veibeskrivelse

Svært god adkomst med bil fra Ring 3. Flybuss til Gardermoen rett ved bygget. I tillegg er det flere bussruter til sentrum og øst/vest på Ring 3 med hyppige avganger rett ved bygget. Gangavstand til Tåsen T bane stasjon og Nydalen T bane stasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

For vår kunde Falch AS har vi ledig lokale i 4 etasje med heis direkte fra resepsjonen og opp. Etasjen er innredet med noe cellekontorer og flere landskapsområder samt et møterom med fantastisk utsikt over Oslo. Det er toaletter og minikjøkken i lokalet. Videre er det utgang til egen takterrasse. Leietaker kan flytte rett inn i ferdig møblerte lokaler. Lokalet kan leies frem til november 2022 og er således utmerket for et firma som er ute etter et kortsiktig leieforhold og gode betingelser. 
Det tilbys vaktmester,  resepsjonstjeneste og tilgang til solrik personalkantine i 3. etasje. Garderobe og dusjmuligheter finnes også i bygget for tilreisende med sykkel. 

Ta kontakt med oss for avtale av visning

Parkering

Mulighet for å leie noen parkingplasser. Det er også  kundeparkering på området.

Standard

Lokalene har en god standard med teppe på gulv og malte vegger. Det er glassfronter inn tll kontor/møterom.

Oppvarming

Bygget har et moderne ventilasjonsanlegg med kjøling. Oppvarming gjennom termostatstyrte panelovner i alle rom, men i tillegg via oppvarmet ventilasjonsluft.

Fremleie

Lokalet er ledig frem til november 2022 og er således utmerket for et firma som er ute etter en god beliggenhet til Ring 3 i denne perioden. 

Oppdragets KR-kode

KR25.1918
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.
minusVis mindre
Bjørn Sørum
Daglig leder / Partner - Rådgiver transaksjon/utleie

Bjørn Sørum

Telefon
Mobil 90756674

Lurer du på noe

Bjørn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!