Solgt: 4 650 000 kr

Maridalsveien 33L

4 650 000 kr
51 m²
1 soverom
Velkommen til Maridalsveien 33 L - presentert av Emir Mekic ved Eiendomsmegler Krogsveen.
Emir Mekic
Siv Ødegaard
Presenteres av
Emir Mekic og Siv Ødegaard
Alexander Kiellands plass / Grünerløkka
Rålekker 2-roms med romslig balkong. Adkomst til fantastisk hage. Mulighet for garasje. V.V. og fyring inkl. Heis.
 • Prisantydning
  4 650 000 kr
 • Omkostninger
  117 592 kr
 • Totalpris
  4 767 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2004
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  51 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 604 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Strøken 2-roms i populært boligområde på Schultzehaugen rett ved Alexander Kiellands plass. Lys og luftig med god takhøyde. Romslig balkong med formiddagssol og heis til alle plan. Fantastisk hage i bakgården ''Edens hage'' er en privat idyll midt i byen som disponeres av Schultzehaugen Vel. Her er det store grøntarealer, fugleliv og du hører lyden av Akerselva som renner forbi. I 2003 ble bygningen strippet ned til ren betong, og omgjort fra kontor/industribygg til boligbygg. Leilighetene stod ferdigstilt i 2004. Verdt å merke seg:
 • Utgang til romslig balkong på 8 m².
 • Oppgradert standard i 2018/2019 og fremstår direkte innflyttingsklar.
 • Mulighet for kjøp av garasjeplass.
 • Sentral beliggenhet - midt i smørøyet!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Maridalsveien 33L, 0175 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 218, bruksnummer 228, seksjonsnummer 9
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 218, bruksnummer 116, ideell andel 1/209

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 56 m²
  Totalt bruksareal: 51 m²
  Totalt primærrom: 51 m²
  Bruksareal:
  2. etasje på 51 m² inneholder: Entré/gang, omkledningsrom, soverom, badeværelse, stue og kjøkken.
  Primærrom:
  2. etasje på 51 m² inneholder: Entré/gang, omkledningsrom, soverom, badeværelse, stue og kjøkken.
  I tillegg disponerer boligen en kjellerbod merket med nr. 224 på ca. 5,5 m² i gulvflate.
  De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.02.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
  Det gjøres oppmerksom på at opprinnelig bod i leiligheten i dag benyttes som omkledningsrom. Det er ikke søkt om bruksendring av rommet. Grunnet dagens bruk er rommet medregnet i boligens primærareal.

  Byggemåte

  Boligbygg over 8 etasjer samt kjeller.
  Bygningen er iht. tilstandsrapport Støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner hovedsaklig av betongkonstruksjon. Etasjeskillere av betong. Yttervegger forblendet med fasadeplater og pusset overflate. Yttertak av tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse dB35.
  Vinduer og balkongdør med rammer/karmer av tre og to-lags glass fra byggeår.
  Naturlig ventilasjon. Oppvarming via radiatorer tilkoblet felles fjernvarmeanlegg og varmekabler på bad. Felles varmtvann.
  Leilighet beliggende i byggets 2.etasje. Adkomst via felles trapperom med callinganlegg og heis.
  Villavent systemet på kjøkken regulerer ventilasjon på bad og kjøkken/stue.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder på badet:
  - Vannrør: Fordelerstammer for rør-i-rør-systemet er plassert i himling uten mulighet for sikker avrenning til sluk (hensikten er å unngå følgeskade ved en eventuell lekkasje fra systemet).
  - Slukets plassering: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket.
  - Gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
  - Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) inkl. rørgjennomføringer: Utførelsen vedrørende tettedetaljer i rørgjennomføring for avløpet til servant er usikker.
  - Fallforhold (gulv): Nivåforskjellen mellom topp flis ved dørterskel til topp slukrist ble med krysslaser på tilfeldige steder målt til ca. 30 millimeter. Lokalt fall 80cm ut fra sluk ble på tilfeldige steder målt til ca. 18 millimeter.
  Selger har fått utarbeidet en egenerklæringsskjema for eiendommen som følger vedlagt. I rapporten har selger opplyst følgende:
  - Mindre oppgradering av El-anlegg, som spotter i stue, lamper og lysbrytere. Desember 2018. Arbeidet er utført av Aventi Installation AS og det foreligger samsvarserklæring for utført arbeid.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Moderniseringer og påkostninger

  Boligen er modernisert/påkostet i desember 2018 / januar 2019 med blant annet herdere tregulv, malt alle vegger og tak, kjøkken fra IKEA, nye innerdører, senket tak og installert downlights og høyttalere, samt oppgradert med lysstyringssystem.

  Standard

  Entré/gang:
  Innbydende og luftig entré med plass til oppbevaring av sko og yttertøy i garderobe. Gulvet er belagt med brede og eksklusive herdede tregulv og veggene er malte i tidsriktige duse farger. Ellers er det god takhøyde i leiligheten for øvrig, noe som sørger for gjennomgående god innvendig atmosfære. Fra entréen er det adkomst til badeværelse, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og praktisk omkledningsrom med innredning.
  Stue med åpen kjøkkenløsning:
  Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe med tilhørende møblement og spisebord. Stuen har store vindusflater som sørger for mye naturlig lys og utgang til stor balkong på 8 m² med gode møbleringsmuligheter. Fra leiligheten er det hyggelig utsikt mot felles nydelig bakgård. Gulvet er belagt med brede og eksklusive herdede tregulv og veggene er malte i tidsriktige duse farger. Integrerte høytalere i himling, samt tilhørende forsterker fra Bluesound medfølger i handelen.
  Lekkert kjøkken:
  Meget flott og praktisk åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning er fra IKEA i 2018 med sorte slette fronter og Nero granitt benteplate med underlimt servant med ettgreps armatur. Malt plateflate mellom benkeplate og overskap. Undermontert belysning i overskap. Ventilatorhette tilkoblet ventilasjonskanal fra Villavent. Integrert microbølgeovn og stekeovn fra Ikea montert i høyskap. Induksjon platetopp med komfyrvakt, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryserdel fra Ikea. Vannrør av typen kobber og avløpsrør av plast. Det er montert automatisk lekkasjestopper under kjøkkenbenk.
  Badeværelse:
  Pent flislagt badeværelse fra 2004. Dusjhjørne med glassdør og dusjarmatur fra Oras. Servantskap med slette fronter. Servant med ettgreps armatur. Speilskap med overmontert belysning. Stikkontakt på vegg ved siden av speilskap. Gulvstående toalett fra Gustavsberg. Varmekabler i gulv og downlights i nedsenket himling samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
  Avtrekksventil tilkoblet ventilasjonskanal i himling. Vannrør av typen rør-i-rør og avløpsrør av plast. Tilgang til fordelerstammer og stoppekraner for rør-i-rør via luke i himling.
  Soverom:
  Lyst og romslig hovedsoverom som vender ut mot balkongen. God plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Rikelig av oppbevaringsplass i stort garderobeskap, samt flere kommoder. Gulvet er belagt med brede og eksklusive herdede tregulv og veggene er malte i tidsriktige duse farger.

  Oppvarming

  Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Varmekabler på bad.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.01.2007, samt ferdigattest for påbygg datert 30.01.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Ferdigattesten omfatter ikke den innvendige boden som er innredet som omkledningsrom i ettertid av at ferdigattesten ble gitt.
  Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
  Dagboknr 19364, tinglyst: 18.03.2004: Urådighet. Gjelder også andel i realsameie. Salg og annen overdragelse av seksjon i sameiet kan ikke skje uten at selgerns/hjemmelshavers ideelle andel i garasjesameiet på gnr. 518 bnr. 2 overdras samtidig.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, bestemmelser om vann/kloakkledning, gjensidig bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold og vedlikehold av ledninger m.m.
  Servituttene vil følge eiendommen.

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Diverse

  Speil på vegg i gangen medfølger ikke i handelen.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Bo godt og bo sentralt!
  Super sentral og attraktiv beliggenhet rett ved idylliske Akerselva mellom St. Hanshaugen, Grünerløkka, Sentrum og Sagene ved Alexsander Kiellandsplass. Her finnes mange spennende kaféer og spiseplasser.
  Perfekt med frokost på Tranen eller lunsj på Colonel Mustard. Kiellands Hus ligger like ved og her finner man blant annet Coop Mega, Vinmonopol, blomster butikk, Go'Bento sushi, Ark bokhandel, m.fl.
  Rett i nærheten finnes også Vulkan med Mathallen med alt av råvarer, samt flere serveringssteder, hotell m.m. SATS ligger også i området.
  Det er også kort vei til St. Hanshaugen senter med blant annet apotek og daglivarebutikk, m.fl.
  Bydelen har utviklet seg voldsomt de siste årene med et bredt tilbud av sentrumsfunksjoner.
  Veien er kort til Joker og Deli de Luca.
  Kort vei også til Ringen kino.
  Kort gange til hjertet av Grünerløkka med sitt urbane bydelsliv, spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og fine parker.
  Grünerløkka byr på en mengde av gode restauranter og lunsjbarer.
  For å nevne noe; GODT BRØD-Frokost, MUCHOS MAS- Lunsj/middag, Villa Paradisio- Norges beste pizza?, Delicatessen-Middag, Aku Aku og Parkteateret.
  Mange koselige kaffebarer og populære utesteder for deg som vil nyte bylivet og slippe å ta taxi hjem.
  Et yrende nærområde med mange kulturelle tilbud.
  Gangavstand til Oslo sentrum.
  Godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet.
  Kort vei til nyutviklede og særdeles populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utesteder.
  Vulkan har allerede etablert seg som et attraktivt og spennende byområde med kulturtilbud, uteliv, hoteller, boliger, treningssentre og mye mer. Mathallen Oslo (åpnet i oktober 2012) har blitt en viktig attraksjon for Oslo og bydelen.
  Vulkan Mathallen byr på en kombinasjon av kjøtt, fisk, grønnsaker, kaffe – alt fra de beste produsentene/distributørene i Norge.
  Her finnes også et hav av butikker, alt fra det moderne hippe til vintage og det helt spesielle.
  For de aktive finnes flere treningssentre, som SATS, Gym Ila, Fresh Fitness, Vulkan klatresenter, Myrens sportssenter med innendørs golf og Fitness24seven som er døgnåpen.
  Området Schultzehaugen har fått navnet fra en gård som hadde adresse Maridalsveien 33. Gården ble kalt Schultzehaugen, og lå på vestsiden av Akerselven nedenfor Gamle Aker Kirke.
  Idyllisk beliggende. Som beboer i Schultzehaugen har man tilgang til en av Oslos flotteste bakgårder "Edens hage" eksklusivt, privat parkanlegg mer enn hundre år gammel, stor og privat frukthage med alt fra hyggelige sittegrupper, lekeplass og masser av grøntarealer. En fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt og med nærhet til alt.
  Ypperlige tur-/sykkelmuligheter langs Akerselva. Kort avstand til ulike utdanningsinstitusjoner.
  Med andre ord sentralt for alle mulighetene Oslo har å by på.
  Busstopp rett utenfor på Alexander Kiellandsplass hvor et rikt kollektiv tilbud med busser som; 21, 33, 34, 54 jevnlig passerer og tar deg ut og rundt i Oslo.
  Ellers byr området på flere parker, og om sommeren er det uteservering i parken ved Alexander Kiellands plass.
  Store grøntarealer med fine turmuligheter langs Akerselva som går fra sentrum og opp til Maridalen. Få minutters gange til vakre Iladalen park.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  Akersbakken barnehage (1-5 år) 4 min gange / 0.3 km
  Waldemars barnehage (0-6 år) 5 min gange / 0.4 km
  Akersveien barnehage (1-5 år) 6 min gange / 0.5 km
  Skoler:
  Ila skole (1-7 kl.) 8 min gange
  Grünerløkka skole (1-7 kl.) 10 min gange
  Sagene skole (1-10 kl.) 10 min gange
  Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 19 min gange
  Kristelig Gymnasium ung.skole (8-10 kl.) 20 min gange
  Foss videregående skole 5 min gange
  Oslo katedralskole 12 min gange
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 1.527 m² som tilhører sameiet. Flott felles bakgård med store og frodige grøntarealer, sittegrupper og steinbelagte/asfalterte arealer. Om sommeren settes det ut tre Weber kullgriller til felles benyttelse i sameiet.

  Parkering

  Mulighet for kjøp av garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg. Prisen på denne er satt til kr 385.000,- Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
  Det er kun beboere i Schultzehaugen Boligsameie som har mulighet til å kjøpe biloppstillingsplass i Schultzehaugen Garasjesameie.
  Det er 4 korttids el-biloppladningsplasser i kort avstand fra leiligheten, samt 4 langtidsplasser litt lengere opp mot Alexander Kiellands plass.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 18.02.16 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3063 datert 10.05.89.
  Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262. Ny kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.
  Denne nye planen får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Oppdatering pågår i kommunen.
  Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 3 604,- pr. mnd. og inkluderer varmtvann, fyring, kommunale avgifter, kabel-TV og fiber fra Get, trappevask, vaktmestertjenester, velavgift, felles bygningsforsikring, drift/vedlikehold av sameiet, forretningsførsel, felles energikostnader, m.m.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Nåværende eier har et strømforbruk som utgjorde 3.508,- kwh for hele 2020, noe som utgjorde ca. kr 3.900,- inkl. nettleie. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 897.034,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.229.322,40.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 41.071,- pr. 31.12.2020
  Sameiet har ingen felles lån og dermed ingen fellesgjeld.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.767.592,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr 7.100,-

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Tajma Bitanga

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Sameie Schultzehaugen 5, med sameiebrøk 509/66498 og med 1/209 i realsameiet.
  Sameiet består av 129 leiligheter og har egen nettside: www.maridalsveien33.no
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 83 77.
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt.
  Oslo Bygårdsdrift ivaretar renhold i fellesarealer.
  Sameiet er forsikret i if... Skadeforsikring med polisenummer 2250935.
  Den daglige drift og det løpende vedlikehold i sameiet utføres i henhold til avtale med Espen Lie Eiendomsservice.
  Sameiet er forpliktet til å være med i Schultzehaugen Vel ettersom de eier 54,23% av vellet. Hjemmeside for vellet: www.schultzehaugen.com. Totalt fordeler Schultzehaugen seg på 6 bygg og til sammen ca. 211 leiligheter og et garasjesameie.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  - 2021: Oppført nytt callinganlegg i oppgang L. Nye brannvarslere.
  - 2019-20: Maling av oppganger og trappeløp. Utskifting av gammel lysarmatur, overgang til LED.
  - 2019: Oppført nytt callinganlegg i oppgang M.
  - 2017: Utskiftning av heiser.
  - 2013: Oppussing av oppgang M.
  - 2012: Oppgradering av brannvarslingsanlegg.
  - Tidligere feil på rørkonstruksjon i veggene som har forårsaket vannskader er utbedret.
  Planlagte påkostninger:
  - Styreleder informerer per 18.02.2021 om at det er planlagt fasadeendringer i sameiet, men ingenting er vedtatt. Dette tas opp ved neste generalforsamling.
  Postkassene er bestilt og byttes ut i oppgangene i løpet av mars 2021. Disse kostnadene tas av sameiets egenkapital, da sameiets økonomi er meget god. Dersom det kostnadsmessig overskrides, så vil den kostnaden kunne tas av de løpende driftskostnadene slik at det ikke blir økning av felleskostnadene. Utover dette er det ikke planlagt noe store påkostninger som vil kunne påvirke felleskostnadene.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Velforening

  Selskapet er forpliktet til å være med i Schultzehaugen Vel. For info om vel: www.schultzehaugen.com.
  Vel avgiften betales gjennom felleskostnader.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 15.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 15.000,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. påbegynte time
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0017/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.2117

  Dato

  Sist oppdatert: 28. oktober 2021 kl. 13:48

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.