Komplett salgsoppgave

Fåmyrsrøet 10B

3 990 000 kr
102 m²
3 soverom
Eiendomsmegler Krogsveen V/Tony Kristiansen har gleden av å presentere Fåmyrsrøet 10B!
Eiendomsmegler Krogsveen V/Tony Kristiansen har gleden av å presentere Fåmyrsrøet 10B!
Tony Kristiansen
Presenteres av
Tony Kristiansen
FÅMYRSRØET - Lekker nyoppført halvpart av tomannsbolig | Fritidsinteresserte | 3 soverom |Carport | Lave omkostninger!
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  17 467 kr
 • Totalpris
  4 007 467 kr
 • Byggeår
  2021
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  102 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Fåmyrsrøet 10B er en helt nyoppført halvpart av tomannsbolig, bygget over to plan med familievennlig planløsning. Boligen holder meget god standard og byr på topp moderne kvaliteter. Eiendommen ligger fint og solrikt plassert med usjenert skogareal i bakkant og langstrakt utsikt fra terrassen. Fra loftstuen er det utgang til stor terrasse på ca. 23 kvm. Det er parkering i carport med sportsbod i bakkant. Boligen ligger i nærhet av Romeriksåsen og har naturen som nærmeste nabo. Her gir stier og veier deg fine turmuligheter både sommers- og vinterstid! Innvendig er boligen kvalitetsrik og stilren, med alt tilrettelagt for at du kan flytte rett inn og tilføre egen stil. Det er gjennomgående god belysning, flotte lysforhold og balansert ventilasjon som gir godt inneklima.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Fåmyrsrøet 10B, 2030 NANNESTAD
Kommunenummer 3036, gårdsnummer 7, bruksnummer 130, ideell andel 1/1

Innhold

Planløsning
1. etasje: Entré, bad, bod/ teknisk, stue og kjøkken.
Utvendig bod på ca. 6 kvm.
2. etasje: Loftstue, bad og 3 soverom.
Kort fortalt
- Helt nyoppført halvpart av tomannsbolig.
- Klartgjort for elbillader i carport.
- Romslig terrasse med utgang fra loftstuen.
- Tomt med gode sol- og utsiktsforhold.
- Stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys og luftig stueareal med spiseplass.
- Moderne ildsted for effektiv oppvarming.
- To pene, helflisede bad med dusjhjørne.
- Separat vaskerom med benkeinnredning.
- Tre gode soverom.
- Lagringsplass i inn- og utvendig bodrom.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjon for godt inneklima.

Byggemåte

Arealmålene som er gitt i prospektet er hentet fra utbygger, megler har ikke målt opp leiligheten selv. Kjøper må kunne forvente arealavvik utover normal standardavvik.

Standard

Entré:
Boligen har adkomst via overbygget inngangsparti hvor man står helt i le for vær og vind. Når du ankommer boligen får du et svært godt førsteinntrykk i entreen. Gulvet er lagt med store, delikate fliser og veggene er malt i en tidløs gråtone. I rommet får du plass til garderobeskap og andre oppbevaringsløsninger som måtte passe for deg. Inngangsdøren har innlagt glassfelt som gir naturlig lys til rommet, supplert med effektive downlights i himling.
Stue:
Tomannsboligen har et lyst, luftig og herlig stueareal i første etasje. Her har du spiseplass, åpen kjøkkenløsning og generøse vindusflater. Stuens areal er moderne designet og gir stor møbleringsfrihet. Med lysmalte vegger og et flott høytrykkslaminat tgulv er alt tilrettelagt for at du enkelt kan tilføre egen stil. Rommet ligger i åpen løsning med kjøkkenet.
Kjøkken:
Kjøkkenet glir sømløst inn i blant stuens overflater og gir et behagelig visuelt uttrykk. Innredningen er lagt i L-form som gir svært effektive arbeidsflater og godt med oppbevaringsplass i skuffer. Frontene er i hvit utførelse og benkeplaten er i slitesterkt laminat med nedfelt komposittkum. Hvitevarer er integrerte og består av platetopp, ventilator, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/ frys.
Bad/ wc/ vaskerom:
Boligen inneholder to lekre bad og et separat vaskerom. Gulv og vegger er kledd med store, matte fliser i delikate beige-toner. Badet i første etasje har gulvstående toalett, stort dusjhjørne med innfellbare glassdører og en bred, helstøpt servant med tilhørende skuffeseksjon i hvit, glatt utførelse. Over servant er det montert speil med overlys. Rommet har også downlights i himling.
Bad 2:
Badet i andre etasje er også kledd med store, matte fliser i delikate beige-toner. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett , dusjhjørne med innfellbare glassdører og helstøpt servant på hvit skuffeseksjon. Over servant er det speil med overlys. Rommet er for øvrig belyst med downlights.
Vaskerom:
Vaskerom i første etasje er utstyrt med benkeinnredning som gjør klesvasken mer effektiv. Her er det laminatbenkeplate med nedfelt stålservant, og benkeskap med lagringskapasitet. Under benken er det avsatt plass med opplegg for vaskemaskin. Rommet er av god størrelse og har grå gulvfliser, samt gråmalte veggflater.
Soverom og garderobe:
Tomannsboligen har tre pene soverom i andre etasje. Hovedsoverommet er av god størrelse og har enkel tilgang til badet i andre etasje. Alle rommene har høytrykkslaminat gulv og veggene er malt i en behagelig fargetone. Boligen har god lagringsplass med bl.a. innvendig og utvendig bodrom.
Teknisk:
Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer og plassert på vaskerom. Det er jordfeilbrytere på alle kurser. Boligen har balansert ventilasjon med styringspanel i bod. Varmtvannsbereder er plassert på vaskerom og rommer 200 liter. Det er montert waterguard med automatisk stenging på hovedkran innvendig.
TEK 17
Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Oppvarming

Varmekabler i alle gulv i 1. Etasje. Varmekabler på bad i andre etasje. Supplert med peisovn fra Varmefag.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger per dags dato ikke ferdigattest, men dette er søkt om i følge utbygger.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3036/7/130:
17.01.2019 - Dokumentnr: 75179 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3036 Gnr:7 Bnr:4
Elektronisk innsendt
01.01.2020 - Dokumentnr: 245340 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0238 Gnr:7 Bnr:130

Eventuell adgang til utleie

Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen bolig. Det er ingen separat utleiedel.

Diverse

Det leveres ikke garderobeløsninger eller panelovner.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyetablert og rolig boligfelt på Fåmyrsrøet i Nannestad kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger nær Romeriksåsen og har naturen som nærmeste nabo. Her gir stier og veier deg fine turmuligheter både sommers- og vinterstid.
Stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gir gode muligheter for skiturer. Ved Åsen skistadion er det flotte lysløyper som benyttes både i treningssammenheng og til skirenn. Ellers har Nannestad skisenter – Åslia gode alpinmuligheter. Romeriksåsen har også rike muligheter for friluftsliv. Den Norske Turistforening har en rekke hytter, åpne for servering.
Stordammen har gode bademuligheter og ligger i nærområdet. I området mellom Stordammen og Åsvegen er det planer om hotell og golfresort. Fra Åsgreina er det ca. 5 km til Nannestad sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Det er ellers ca. 19 min til Oslo lufthavn og ca. 18 min til Jessheim Storsenter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Tomannsboligen ligger fint plassert i terrenget og har gode sol- og utsiktsforhold. Fra loftstue er det utgang til romslig terrasse på ca. 23,5 kvm. I forkant er det frodig skogareal og dermed helt fritt for innsyn. Fra stuen i første etasje er det utgang til uteplass. Uteplassen har betongdekke og det er god plass til møblement. Boligen har carport med tilgang til en utvendig bod på ca. 6,5 kvm. Det vil bli klargjort med jord på tomta, hvorav kjøper selv må initiere plen.

Parkering

Det medfølger parkering i carport. Ellers god plass på tomt til parkering. Carport er klargjort for elbillader.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.
Felles adkomstvei, Fåmyrsrøet vil bli asfaltert av grunneier, trolig i løpet av 2021.
Private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Regulerings-og arealplaner

Regulert til frittliggende småhusbebyggelse under reguleringsplan for Fåmyrsrøet vedtatt 03.09.2002. Området er under utvikling og det må forventes bygging i fremtiden.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Da eiendommen er ny er det ikke fakturert noe på eiendommen.

Formuesverdi

Det foreligger ikke ligningsverdi på denne eiendommen p.t. ettersom eiendommen ble ferdigstilt i 2021. Ligningsverdi fastsettes av ligningsmyndighetene ved første ligning.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av tomteverdi (1 290 000,-) kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 007 467,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Annen viktig informasjon

Eier

Solsem Byggservice AS

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale. Budgiver oppfordres til å opplyse ønsket overtagelse i budskjema.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 24-0014/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årnes
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR24.2114

Dato

Sist oppdatert: 15. oktober 2021 kl. 11:16

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.