Solgt: 4 000 000 kr

Grenseveien 56

4 000 000 kr
60 m²
2 soverom
Velkommen opp til 6. etasje i Grenseveien 56 - presentert av Morten Frølich v/Eiendomsmegler Krogsveen
Morten Frølich
Presenteres av
Morten Frølich
Hasle Torg
Lys og pen 3-roms hjørneleilighet i 6. etg med balkong (10,5kvm) - Parkering - IN-ordning - Heis - V.vann/fyring ink.
 • Prisantydning
  4 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  984 442 kr
 • Omkostninger
  8 826 kr
 • Totalpris
  4 993 268 kr
 • Etasje
  6
 • Byggeår
  2006
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  60 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  11 617 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Morten Frølich v/Eiendomsmegler Krogsveen avd. Hasle ønsker velkommen til denne pene og lyse 3-roms leiligheten på Hasle Torg. Her bor man høyt beliggende i 6. etasje hvor meget gode kollektiv- og servicetilbud befinner seg rett utenfor døren. Boligen byr på en romslig og hyggelig entré, to lyse og fine soverom, innvendig bod med god plass til oppbevaring, åpen stue/kjøkkenløsning og en meget hyggelig, innglasset balkong med fine solforhold. Leiligheten disponerer også en garasjeplass. Her bor du sentralt til med kort vei til byen, samtidig tilbaketrukket og rolig i flotte grønne omgivelser rett i nærheten. Oppsummert:- Parkeringsplass - Innglasset balkong - IN-ordning - Godt kollektivtilbud utenfor - Flott takterrasse - Fyring og varmtvann er inkludert - Ingen dokumentavgift

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grenseveien 56, 0579 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 127, bruksnummer 85, ideell andel 1/1
Andelsnummer 2601, Borettslaget Hasle Torg I, organisasjonsnummer 951024805

Innhold

Totalt bruttoareal: 83 kvm
Totalt bruksareal: 75 kvm
Totalt primærrom: 60 kvm
Totalt sekundærrom: 15 kvm
Primærrom: Entré, bad, soverom, omkledningsrom og stue med åpen kjøkkenløsning - 60 kvm
Sekundærrom: Innglasset balkong - 10,5 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 (én) bod i kjeller på ca 5,4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.04.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong og stål.
Boligbygg over 8 etasjer samt 2 underetasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Utvendige fasader kledd med teglstein. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2 gitt på følgende:
Baderom:
- TG2 gis på sanitærutstyr og innredning, grunnet drenering fra innebygget sisterne ikke er registrert.
Kjøkken:
- TG2 gis til vannrør, grunnet at vannrørene ikke er plugget mot varerør.
Øvrige rom:
- TG2 gis til overflate gulv, grunnet parkettgulvet bærer noe noe preg av slitasje med stedvise riper og hakk.
Ellers er det gitt gjennomgående TG1 for leiligheten. Standard fra 2006.
- Selger opplyser også om punktert vindu i stue. Dette skal byttes ut av borettslaget.
I følge selgers egenerklæringsskjema er det påvist forekomst av skjeggkre i en leilighet i 3. og 4. etasje. Det er ikke sett skjeggkre i denne andelen. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Morten Frølich v/Eiendomsmegler Krogsveen avd. Hasle ønsker velkommen til denne pene og lyse 3-roms leiligheten på Hasle Torg. Her bor man høyt beliggende i 6. etasje hvor meget gode kollektiv- og servicetilbud befinner seg rett utenfor døren. Boligen byr på en romslig og hyggelig entré, to lyse og fine soverom, innvendig bod med god plass til oppbevaring, åpen stue/kjøkkenløsning og en meget hyggelig, innglasset balkong med fine solforhold. Leiligheten disponerer også en garasjeplass. Her bor du sentralt til med kort vei til byen, samtidig tilbaketrukket og rolig i flotte grønne omgivelser rett i nærheten.
Videre detaljer om boligen:
Stue:
En lys og trivelig stue med hjørnebeliggenhet som gjør at man har mye lysinnslipp. Stuen er i åpen løsning mot kjøkkenet, og det er god plass til spisebord, sofagruppe, TV-benk og tilhørende møblement. Dette er det naturlige samlingspunktet for leiligheten. Her er det svært enkelt å sette sitt eget preg på leiligheten.
Kjøkken:
Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen, og her er mulighetene for å underholde gjester og være sosial mens man kokkelerer definitivt til stede. Kjøkkenet tilbyr godt med arbeids- og skapplass. Selve kjøkkeninnredningen er fra Sigdal med hvite, slette fronter i matt utførelse. Alt av hvitevarer inkluderes i handelen.
Balkong:
Dette er en ordentlig deilig innglasset balkong. Her er det lagt fliser på gulvet og balkongen fungerer ypperlig på samtlige årstider. Innglassingen kan man skyve opp og igjen for å tilpasse seg temperaturen ute. Balkongen rommer hele 10,5 kvm og er syd-vendt. Om sommeren dukker sollyset opp allerede fra 05-tiden på morgenen, og går ned ved 22:30 tiden (i følge selger) når man står på takterrassen. Balkongen tillater grilling med både gass og elektrisk grill.
Baderom:
Flislagt baderom av god størrelse, med varmekabler i gulv. Et fint bad hvor du kan slappe av med et glass vin og kose deg i badekaret. Her er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt servantskao i slett utførelse, med ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Grohe. Her er det mekanisk avtrekk fra ventil på veggen.
Entré:
En meget fin entré hvor man har plass til oppheng av yttertøy og sko. Rett ved entréen er også en innvendig bod som i dag er benyttet som en garderobe knyttet til ytterklær og skotøy.
Soverom I:
Hovedsoverommet er av god størrelse og har fin plass til stort garderobeskap og stor dobbeltseng med nattbord på hver sin side. Med hjørnebeliggenhet i bygget har man også et ekstra vindu på soverommet som er med på å slippe inn godt med luft og lys.
Soverom II:
Soverom II kan benyttes til både kontor, barnerom, gjesterom eller kanskje til og med et walk-in for den som trenger det. Her er også god plass til seng i fin størrelse, kontorpult og garderobeskap.
Parkeringsplass:
Denne andelen disponerer en parkeringsplass i felles garasjekjeller markert med 21. Her er det lagt opp til mulighet for lader til el-bil.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.01.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkludert reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene følger eiendommen ved salg og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Hasle Torg. Her bor du midt i "smørøyet" med kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetilbud. Kjøpesenter under leilighetskomplekset med Coop Mega, Baker Hansen, bydelskroen LUN, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, Auster frisør, blomsterforretning og treningsenterkjeden SATS m.m. I rundkjøringen (Grenseveien) er det for øvrig Kiwi samt Rema 1000 i Hovinveien bare 200-300 meter fra leiligheten. Søndagsåpen Joker finner du i St. Jørgens vei 300 meter fra leiligheten, alternativt Bunnpris på Keyserløkka.
Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I Petersborgkvartalet er det kafé og bakeri (Boulangerie M) med pizzaservering på kveldstid samt søndagsåpen Joker. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial. Det har også åpnet et spennende nærsenter på Vinmonopolets gamle vinslott, hvor det også er gode servicetilbud og hyggelige spisesteder.
Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss (rute 21, 28, 60 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4). Fra Hasle kan man følge Hovinbekken nedover mot Ensjø, hvor Ensjø Torg har åpnet. På Ensjø er det også flere gode servicetilbud og spisesteder som Safe as Milk og kafé. Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.
Området er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten av Hasle Torg er også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino og et større kjøpesenter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt, 4540 kvm
Pent opparbeidet felles gårdsrom med bl.a.: plen, diverse beplantning, lekeplass, sittebenker, betongheller m.m.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass (merket nr. 21) i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, kontor, forretning og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4065 datert 14.05.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Saksnummer 201617440: Nord/nordvest for leiligheten i kvartalet Økernveien 94, Haslevangen 13-15, Haslevollen 1-3 og Grenseveien 42-44. Der er det pt. er lager- og kontorbebyggelse samt enkelte småhus. Det er foreslått å bygge boligblokker på 4-10 etasjer samt 4-8 etasjer og enkelte lavere volumer på 1-2 etasjer for næring. Planforslaget omfatter ca. 255 leiligheter, ny nabolagspark på hjørnet Haslevangen/Haslevollen, nytt offentlig torg på hjørnet Økernveien/Grenseveien, et allment tilgjengelig gangstrøk gjennom området og barnehage. Oppdatert planforslag skal være klart 10.09.2020.
Saksnummer 201609079: Nord/nordvest for leiligheten, gjelder hjørnetomten ved Hasle Torg ut mot Økernveien/Grenseveien. Der er det foreslått utbygging av boliger, næring og hotell. Byggehøyder er i hovedsak opp mot 7-8 etasjer med unntak av bygget nærmest T-banestasjonen på Hasle som er foreslått til opp mot 14 etasjer med en avtrapping i fra 11. etasje.
Saksnummer 201801786: Nord for leiligheten i Økernveien 97 (ved Hasle T-bane). Det er foreslått boligbebyggelse i varierte byggehøyder på 3, 6, 8 og 12 (10) etasjer.
Eiendommen er i et område berørt av planprogram og veiledende plan for offentlig rom for Hasle, og er en del av Hovinbyen. Valle Hovin skal videreutvikles som det viktigste arealet for idrett og rekreasjon i Hovinbyen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 11 617,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, oppvarming via fjernvarme, varmtvann, bruksrett garasjeplass, trappevask, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, renter og avdrag fellesgjeld m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig.
Felleskostnadene fordeles slik:
- Avdrag: kr 88,-
- Felleskostnader: kr 2 929,-
- Lånekostnader: kr 62,-
- Renter: kr 53,-
- Fjernvarme: kr 1 012,-
- Renter IN: kr 641,-
- Lånekostnader: kr 21,-
- Avdrag IN: kr 6 358,-
- Tilleggsytelser: Miljøfond: kr 53,-
- *Bruksrett garasjeplass: 400,-
*= Kroner 400,- til bruksrett garasjeplass er ikke opplyst i USBL/forretningsfører informasjonen, men er opplyst av eier av boligen.
Videre oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Det er IN-ordning på lån i borettslaget. Ved innfrielse vil, i følge USBL (forretningsfører), felleskostnader bli cirka 4.200,- kroner.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5 000,- kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og er inkludert i fellesutgiftene.
Eier opplyser i sitt opplysningsskjema at de betaler kroner 718,- for sin internettleverandør, Telia.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 161 592,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 181 729,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 36 980,-
Andel fellesgjeld er kr 984.442 pr. 01.04.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 76 088 776,- pr. 01.04.2021 og lånevilkårene er:
Lån #1:
- Lånenummer: 114974470, Den Norske Stats Husbank
- Annuitetslån, 4 terminer per år.
- Rentesats per 10.04.2021: 0.80% pa.
- Antall terminer til innfrielse: 46
- Saldo per 10.04.2021: 71 219 406
- Andel av saldo: 939 630
- Første termin/første avdrag: 01.07.2013 ( siste termin 01.10.2032 )
- IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.
Lån #2:
- Lånenummer: 93727004600, Handelsbanken
- Annuitetslån, 4 terminer per år.
- Rentesats per 10.04.2021: 2% pa.
- Antall terminer til innfrielse: 96
- Saldo per 10.04.2021: 3 489 533
- Andel av saldo: 32 114
- Første termin/første avdrag: 30.06.2020 ( siste termin 31.03.2045 )
- Annuitet, etterskuddsvis betaling 2,3% flytende rente.
- Ingen avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld på dette lånet
Lån #3:
- Lånenummer: 93727005046, Handelsbanken
- Annuitetslån, 4 terminer per år.
- Rentesats per 10.04.2021: 2% pa.
- Antall terminer til innfrielse: 59
- Saldo per 10.04.2021: 1 379 837
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Ved innfrielse vil felleskostnadene tilsvare cirka 4.200,- i følge forretningsfører.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,- (USBL)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 200,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.993.268,-
Av dette beløpet utgjør kr 984 442,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,- (USBL)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anne Grethe Bjørke

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Hasle Torg I.
- Borettslaget består av 111 leiligheter.
- Forretningsfører er USBL.
- Revisor er KPMG.
- Borettslaget er fullverdiforsikret i Gjensidige, avtalenr 79854404.
- Dugnad må påregnes.
- Ved anskaffelse av dyr skal søknad om dette rettes til styret.
- Det er tillatt med gass- og elektrisk grill på balkongene.
henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1.00% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0103/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.21103

Dato

Sist oppdatert: 16. november 2021 kl. 14:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.