Solgt: 3 080 000 kr

Kristiansands gate 5

2 800 000 kr
25 m²
Velkommen til Kristiansands gate 5 - Presentert av Marcus Blohm!
Marcus Blohm
Presenteres av
Marcus Blohm
Sagene
Hyggelig leilighet midt på Sagene | Perfekt førstegangskjøp | Vakker bakgård | V.V, Fyr,TV og internett inkl.
 • Prisantydning
  2 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  82 074 kr
 • Omkostninger
  8 582 kr
 • Totalpris
  3 170 656 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1960
 • Primærrom
  25 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis
 • Fellesutgifter
  2 847 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Herlig leilighet i et velfungerende borettslag sentralt på Sagene. Leiligheten ligger i 2. etasje med vindu ut mot enveiskjørt gate. Varmtvann og sentralvarme er inkludert i felleskostnadene. Fin fellesbakhage med oppbygget terrasse, sittegrupper og grillplass.
Kort oppsummert:
- Flott planløsning
- Åpen stue/kjøkkenløsning.
- Varmtvann, fyring, TV og internett er inkludert i felleskostnadene.
- Nymalt i 2021
- Lave felleskostnader
- God takhøyde
- Felles vaskeri og sykkelbod i kjeller
- Gode fellesområder.
- Kort avstand til "alt"
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kristiansands gate 5, 0463 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 221, bruksnummer 110, ideell andel 1/1
Andelsnummer 35, Idyllen borettslag, organisasjonsnummer 950 009 934

Innhold

Totalt bruttoareal: 27 kvm
Totalt bruksareal: 25 kvm
Totalt primærrom: 25 kvm
Primærrom:
2.etasje: 25 kvm: Entré, bad og stue/kjøkken.
I tillegg disponerer boligen 2 antall boder, en kjellerbod på ca. 1 kvm og en loftsbod med gulvareal på ca. 7 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg over fem etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av leiligheten og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG3: Ingen
TG2:
Bad:
-Dør til baderom; noe svelleskader i underkant av dør.
-Overflater vegger; det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
-Membran, tettesjikt og sluk; Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid
Kjøkken:
-Ventilasjon; Kullfilter, og ikke eget utkast ut av bygget.
Tekniske anlegg. VVS anlegg:
-Vannbåren varme; Radiatorer og røropplegg til disse er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er usikker restlevetid.
Vinduer/ytterdører:
-Vinduer; Vinduer er av eldre dato. Ett vindu i stue kan ikke åpnes, eier opplyser om at dette skal utbedres.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Kristiansands gate 5 - det perfekte førstegangskjøpet. Leiligheten ligger sentralt til på Sagene med umiddelbar nærhet til "alt". Leiligheten er en tidløs leilighet som ble nymalt i 2021 med en smart planløsning.
Entre: Velkommen inn - her har du god plass til oppbevaring av yttertøy i skyvedørsgarderobe, dørcalling på vegg og muligheten til ytterlig oppbevaring med skostativ og knagger. To eksterne boder på 1 kvm i kjeller og 7 kvm gulvareal på loftet.
Stue: Lys og flott stue med plass til sofa- og spisegruppe. Stuen er nymalt i 2021 og har et moderne preg. Smart stueløsning med nisje til sovealkove og skillevegg til kjøkkenet som bidrar til en god soneinndeling. Sovealkoven har en god høyde som gir gode lagringsmuligheter. Forøvrig har leiligheten et innebygd veggskap med god plass til oppbevaring av klær eller hverdagslige ting som støvsuger m.m.
Kjøkken: Tidløs kjøkkeninnredning fra 2011 med godt med skapplass. Kjøkkenet er plassert i en smart kjøkkennisje med hvitevarer som komfyr og nisje til kjøleskap.
Bad: Tidløst, flislagt baderom med varmekabler. Baderommet har dusjhjørne, vask, speil og wc.

Oppvarming

Oppvarming via sentralvarme/varmtvann. Elektrisk varmekabler på baderom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.07.1964 og ferdigattest på baderomsrehabilitering datert 27.06.2002. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, adkomstrett, avtale om areal i forbindelse med veigrunn, avtale om vedlikehold av ledninger og bestemmelse om garasje.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Persienner til vinduene medfølger.
Dør mellom entré og stue/kjøkken ligger i loftsboden.
Gardin og takskinne ligger i loftsboden.
Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sagene bydel blir stadig mer populært. Det er naturlig med sine mange kaféer, restauranter, grøntområder og et yrende kulturtilbud.
Det er kort vei både til Coop Extra, Rema 1000 samt døgnåpen Joker som dekker dagligdagse behov. Det er også gangavstand til Storo storsenter og Sandaker senter. Om du skulle få lyst til å rusle ned til Grünerløkka, St. Hanshaugen eller til og med sentrum ligger alt innenfor rekkevidde.
I nærheten finner man kaféer og restauranter som Kaffebrenneriet, Bamboo og Helt Rått. Populære Sagene lunsjbar og Saigon Express.
Kulturslottet Soria Moria, som huser både Cosmopolite og Torshov teater, ligger 10 min gangvei unna. På veien dit kan du gå innom Lilleborg. En ukjent perle for mange. Her får du kjøpt ferske økologiske bakervarer selv på en søndag! Flere restauranter, artige butikker og Det andre teater finner du også her.
For deg som er glad i å trene finner du SATS/ELIXIA i umiddelbar nærhet. Frister det med Yoga, er en av landets største yogasentret like ved, Oslo Yoga, på Sagene samfunnshus. Her er det også regelmessig teater og annen underholdning for barn. Den eldre generasjon har også mulighet for å få svingt seg her.
Ellers kan en av de mange parkene i nærområde innby til friluftsliv. Voldsløkka Idrettspark ligger kort vei unna med store grøntarealer som består av bl.a. tennisbaner, sandvolleyball-baner, skatepark, fotballbaner, joggeløype samt lysløype på vinterstid. Myraløkka er perfekt for late sommer dager og grilling. En tur langs Akerselva er heller ikke å forakte og på 20 minutter kan en gå til badeplassen i Nydalen.
Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen kort rekkevidde.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser som dekker praktisk talt hele Oslo (Linje 20, 34, 37 og 54).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Dronning Louises barnehage (1-5 år)
Pontoppidan barnehage (0-6 år)
Maridalsveien (1-5 år)
Skoler:
Bjølsen skole (1-10 kl.)
Lilleborg skole (1-7 kl.)
Sagene skole (1-10 kl.)
Vestre Aker skole (8-10 kl.)
Fagerborg skole (8-10 kl.)
Foss videregående skole
Nydalen videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1987 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslagets garasje har 13 plasser. De leies ut fortrinnsvis til andelseier. Utleien administreres av den som til enhver tid er garasjeansvarlig. Plassen følger ikke leiligheten ved salg. Regler rundt garasjen står i leiekontrakten for plassen, samt. husordensreglene. Leie 781 kr/mnd.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 01.10.1987.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 2 847,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-tv og internett, varmtvann, fyring, vaktmester, kommunale avgifter, avgifter, trappevask og nedbetaling av fellesgjeld.
Felleskostnadene ble økt 8 % 01.01.2020 hvor deler av dette var for å betjene lånekostnader. Ingen planer p.t. om ytterligere økning utover prisjustering, men dette vurderes forløpende.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: 2.316,-
Lånekostnader: 39,-
Lånekostnader: 101,-
Lånekostnader: 389,-
Lånekostnader: 2,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/internett og er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.142.298,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.112.271,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 17 704,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 82 074,- pr. 07.05.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 7.028.583,- pr. 07.05.2021 og lånevilkårene er:
Lån 1:
Lånenr: 1141114530
Type: Annuitetslån
Term pr. år: 2
Rentesats pr. 07.05.2021: 0,82 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 5
Saldo per 07.05.2021: 250.509,-
Andel av saldo: 2.925,-
Første termin: 01.10.2007
Siste termin: 01.10.2023
Lån 2:
Lånenr: 1141114550
Type: Annuitetslån
Term pr. år: 2
Rentesats pr. 07.05.2021: 0,82 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 24
Saldo per 07.05.2021: 5.028.075,-
Andel av saldo: 58.714,-
Første termin: 01.10.2007
Siste termin: 01.04.2033
Lån 3:
Lånenr: 16363694644
Type: Annuitetslån
Term pr. år: 4
Rentesats pr. 07.05.2021: 1,69 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 80
Saldo per 07.05.2021: 1.750.000,-
Andel av saldo: 20.435,-
Neste termin: 30.06.2021
Siste termin: 31.03.2041

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.450,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,-pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.890.656,-. Av dette beløpet utgjør kr 82 074,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-, for enebolig/tomannsbolig med andelsnummer koster rettshjelpsdekningen kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Øyvind Hafstad

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Idyllen borettslag.
Borettslaget består av 83 boliger og 3 næringslokaler.
Forretningsfører er USBL
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020:Garasjeport.
2016:Ny heis.
2016:Nytt låsesystem.
2014: Maling av trapperom og luftesjakt
2013:Oppusset fasade.
Planlagte påkostninger:
Borettslaget har nylig (april 2021) hatt opptak av lån kr 1.750.000 som er inkludert i denne boligens fellesgjeld. Lånet skal gå til vedlikehold som utbedring av bunnledninger, ny garasjeport, oppgradering av korridor (maling/lys), og annet.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Meldefristen til forkjøpsretten vil være: 28.05.2021 klokken 10:00.
Borettslaget er tilknyttet Klare Finans AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1.desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.250,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 52-0062/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sagene
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR52.2162

Dato

Sist oppdatert: 18. november 2021 kl. 20:30

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.