Solgt: 4 500 000 kr

Tors vei 14

4 590 000 kr
187 m²
3 soverom
Velkomment il Tors vei 14!
Jonas Madsen
Presenteres av
Jonas Madsen
Breidablikk
Pen og innholdsrik enebolig med stor hage og garasje! Populært og særdeles barnevennlig område!
 • Prisantydning
  4 590 000 kr
 • Omkostninger
  116 092 kr
 • Totalpris
  4 616 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1954
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  187 m²
 • Bruksareal
  196 m²
 • Tomteareal
  817,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Tors vei 14!
Eiendommen har en meget attraktiv og populær beliggenhet i villastrøk på Breidablikk. Her bor man i stille, fredelige og svært barnevennlige omgivelser!
Breidablikk er et populært område med godt bomiljø og med nærhet til barneskole, ungdomsskole, barnehage og sentrum.
Dette er en pen og velholdt bolig over tre plan og på tomten er det duftende og fargerike prydbusker, stor hage og en koselig veranda. Det er parkering i og utenfor frittstående garasje. Eneboligen er fra 1955 og tilbygget to steder i 1966. Den er senere vesentlig oppgradert, hovedsakelig på 2000- tallet. Boligen holder en normal god standard og gir et generelt veldig godt inntrykk!
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tors vei 14, 3216 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 45, bruksnummer 71, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 217 kvm
Totalt bruksareal: 196 kvm
Totalt primærrom: 187 kvm
Første etasje:
Hall, gang, vindfang, kjøkken, 2 stuer og wc rom.
Andre etasje:
Gang, kott, bad og 3 romslige soverom.
Kjeller:
Gang, bod, kjellerstue, vaskerom og hobbyrom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.11.2020 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Enebolig over to etasjer og kjeller som ble oppført med vegger av Siporex og noe trekonstruksjoner over grunnmurer av sementblokker i 1955. Boligen ble tilbygget i 1966 med utvidelse av stue og nytt vindfang. Bygget har utvendig liggende trekledning på deler og pusset og malt siporex på øvrige overflater. Boligen har saltak som er tekket med dobbelkrum betongstein.
Terrasse er bygget ved stue og det er "fransk" balkong i 2 etasje. Frittliggende garasje er oppført på gårdsplass. Tomten er pent opparbeidet med hage og gruset gårdsplass.
Boligen har fått oppgraderinger med ny taktekking og nye takrenner med beslag i 2008. Kjøkkeninnredning ble oppgradert med kjøkken fornyer i 2012 og ny frittstående kjøkkenøy i 2020. Badet ble renovert i 2007 og ny dusjnisje ble montert på bad i 2019. Ny 200 liter vv.bereder er montert i 2020 og ny luft til luft varmepumpe i 2018. Forøvrig er normalt vedlikehold utført.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende TG2:
- Krypkjeller.
- Påløpt alder på drenering.
- Stedvis bløte kledningsbord som trenger vedlikehold.
- Noen vinduer fra 1985 - 1993 og ytterdør fra 1993 grunnet alder.
- Kondens på loft. Bedre lufting er anbefalt.
- Ujevnt fall på bad.
- Alder på soil avløpsrør.
Ifølge feiervesenet så ble det feiet sist i mars 2017. Da hadde de følgende kommentar:
Skorstein er kledd inn: En side er kledd inn i 1.etg og 2 sider i 2.etg.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Tors vei 14, en lys og tiltalende enebolig som holder en normal god standard.
STUE:
Særdeles stor og romslig stue i første etasje med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Utgang til koselig terrasse og hage fra stuen. Her har man plass til både tv-stue, peis-stue og spisestue!
KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning i laminat utførelse med skrog av eldre årgang. Nye fronter og nye benkeplater ble montert i 2012. Benkplater av laminat. Fliser på vegg. Kjøkkenet er i en åpen løsning mot stuen og det ble i 2020 satt inn en frittstående kjøkkenøy.
BAD:
Pent flislagt bad med varme i gulv som ble oppgradert med membraner, varmekabler og fliser i 2007. Dusjnisje med opphøyet gulv ble bygget i 2019 og ny servant med innredning ble montert i 2020. Det er opplegg for vaskemaskin på bad.
SOVEROM:
Boligen har 3 særdeles romslige soverom i 2. etg. Godt med garderobe samt kneboder i skråtak for opplagring. Hobbyrom i kjeller er innredet som soverom. Kreves bla.a. større vinduer for at dette skal være varig oppholdsrom.
TOTALINNTRYKK:
Boligen er lys og tiltalende og virker å være i god stand. Boligen er godt vedlikeholdt over tiden og gir et generelt veldig godt inntrykk! Perfekt bolig for barnefamilien!

Oppvarming

Peis og varmepumpe i stue, ellers elektrisk oppvarming.
Det er også peis i kjellerstue, men nåværende eier har aldri brukt eller testet denne.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.01.1958 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter 4 værelser, kjøkken, bad og wc rom, altså ikke kjellerarealer.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3804/45/71:
09.04.1954 - Dokumentnr: 880 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:45 Bnr:1
01.01.2020 - Dokumentnr: 1229285 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:45 Bnr:71
Ingen av disse ansees å ha noen praktisk betydning for eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

- Billader i garasje medfølger ikke.
- String-hylle på veggen i stuen medfølger ikke.
Fryseboks i kjeller kan medfølge.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og populær beliggenhet i villastrøk på Breidablikk. Her bor man i stille og fredelige omgivelser, området er svært barnevennlig. Breidablikk ungdomsskole og grendehus ligger i umiddelbar nærhet, samt Sande barneskole ca. 1 km unna. Det er flere barnehager i nærområdet.
Eiendommen ligger drøye 1 km fra sentrumskjernen, slik at man har byens pulserende liv kun en kort spasertur unna. Flotte turområder i nærområdet med bl.a. Mølleråsen og Mokollen med flott utsikt over byen, samt Hjertås med tur og skiløyper. Anders Jahres tidligere hjem, Midtås, er et perfekt turmål for å kunne nyte unik beliggenhet, utsikt og arkitektur. Sjelden sjanse for deg som ønsker en eiendom i ett av Sandefjords mest populære boligområder!
Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra sentrum kjører man Dølebakken opp til toppen og følger veien et par hundre meter. Ta så av til høyre inn Frøyas vei og etter et par hundre meter kommer Tors vei på venstre hånd. Boligen ligger så ganske umiddelbart på høyre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Sande barneskole og Breidablikk ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Solrik og usjenert tomt på 817 m2 som er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og gressplen rundt boligen. Diverse trær og prydebusker følger også med.

Parkering

Garasje med el. portåpner. Det er også lagt opp strøm til garasjen nylig for dem som har el bil. Ellers parkering i egen innkjørsel.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Sandefjord kommune opplyser at kommunen har planer om å fornye hovedledningene. Da kan det forekomme pålegg om separering av spillvann- ogovervann på eiendommen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i uregulert område og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende.
I kommuneplan datert 24.09.2019 så er område avsatt til boligbebyggelse og forhold som skal avklares og belyses.
Sandefjord kommune kommenterer:
Nær ny jernbanetrasé:
Eiendommen ligger ca. 30 m syd for båndleggingssonen til vedtatt korridor for ny jernbane. For mer informasjon om jernbaneprosjektet vises til:
http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/
Eiendommen er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 714,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.500,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Nåværende eier betaler kr. 900,- for dette pr mnd, men kostnad avhenger av valgt kanalpakke og internetthastighet.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 902 996,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 250 785,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 706 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Martine Furulund

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.250,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0372/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.20372

Dato

Sist oppdatert: 02. desember 2020 kl. 13:56

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.