Solgt: 3 230 000 kr

Engene 96C

2 400 000 kr
77 m²
2 soverom
Krogsveen v/Sondre Trøseng Gjellum har gleden av å presentere Engene 96C!
Bragernes
Lys og gjennomgående 3-roms leilighet i høy 1. etasje med sentral og attraktiv beliggenhet - balkong - Ingen forkjøpsrett
 • Prisantydning
  2 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  272 319 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 503 451 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1953
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  77 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 510 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet med en praktisk planløsning, beliggende i høy 1. etasje. Utgang til usjenert og solrik balkong med fin utsikt. Mulighet for spiseplass på kjøkkenet. Flislagt bad med Dusjhjørnet med glassdører. Mulighet for å leie carport etter ansiennitetsprinsippet. Sentral og pendlervennlig leilighet beliggende i et attraktivt område med et rikt utvalg av service- og underholdningstilbud i sentrum.
 • 2 soverom
 • Balkong på ca. 13 kvm med adkomst fra stuen
 • Solrik og flott utsikt
 • 1 bod ved inngang på ca. 7 kvm
 • Mulighet for leie av carport
 • Ingen forkjøpsrett
 • Sentral og attraktiv beliggenhet
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Engene 96C, 3012 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 113, bruksnummer 137
Andelsnummer 18, Borettslaget Engene 96, organisasjonsnummer 932212099

Innhold

Totalt bruttoareal: 83 kvm
Totalt bruksareal: 77 kvm
Totalt primærrom: 77 kvm
Primærrom:
1. etasje 77 kvm: Inneholder: Entré, gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca 7 kvm i bygningens 1. etasje ved inngangsparti til blokken.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.05.2021 utført av Hilleren Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i i murkonstruksjon med teglstein over grunnmur av betong. Etasjeskiller i betong. Bygningen strekker seg over fire etasjer. Yttervegger er kledd med fasadeplater og teglstein. Vinduer med isolerglass fra 2012 med midthengsling. Skyvefelt i tre med innfelt glass fra 2012. Flat takkonstruksjon som antas å være tekket med papp/folie uten at tak er nærmere kontrollert.
Overbygd terrasse på ca. 13m² med adkomst fra stue. Oppført av bjelker, søyler og bord i tre. Rekkverk i tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på og det er fastsatt ulike tilstandsgrader (TG) for å angi eventuelle byggetekniske avvik. TG2 betyr at det er avdekket vesentlige avvik fra dagens byggetekniske krav, mens TG3 betyr at det er avdekket store eller alvorlige avvik. For denne eiendommen er det ikke angitt TG3 på noen av bygningsdelene. Det er avdekket TG2 på noen av bygningsdelene, herunder noe retningsavvik for gulv i stuen som viser et retningsavvik på ca. 22mm over 2m. Antatt årsakssammenheng er naturlige aldringssvekkelser uten at dette er nærmere påvist. Overflater på kjøkken fremstår i generelt god stand med normal alder- og bruksslitasje. Registreres noe bom i enkelte fliser. Overflater på bad har fått TG2 grunnet normal alder- og bruksslitasje. Resterende bygningsdeler har fått TG1.
Takstmann skriver bla i sin konklusjon: "Leilighet i 2.etasje fra 1953 med to soverom. Leiligheten fremstår i generelt grei stand for overflater og innredninger med ulik grad av alder- og bruksslitasje. Flislagt bad. Adkomst via felles oppgang. Overbygd terrasse. Bod i 1.etasje."
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger i bygningens 2. etasje (1. boligetasje) og inneholder:
Entre/gang: Dørtelefon med fjernåpner. Fliser på gulv, lysmalt panel på vegger og malt himling. Integrert lagringsplass og speil i gangen.
Stue: Laminat på gulv, nymalt strietapet i stue/kjøkken i en moderne gråfarge. Malt himling. Montert lukket vedovn. Utgang til solrik balkong på ca 13 kvm.
Kjøkken: Fliser på gulv, tapet på vegger nymalt i moderne gråfarge, himling i malt betong. Kjøkkeninnredning med profilerte og glatte fronter. Nedfelt rustfritt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr. Flisfelt over kjøkkenbenk, samt lysarmatur. God plass til spisebord på kjøkkenet.
Soverom 1: Laminat på gulv, malt panel og strie på vegger. Malte flater i tak.
Soverom 2: Laminat på gulv, Malt strie og tapet på vegg. Malte flater i tak
Bad: Fliser med termostatstyrte varmekabler, fliser på vegger og trepanel i tak. Innredning består av Servant med underskap. Glatte fronter. Speilskap. Dusjhjørnet med glassdører og fliser på gulv og vegg. Gulvmontert klosett. Opplegg for vaskemaskin.
Alle hvitevarer medfølger. Lampe over spisebordet følger ikke med.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler på bad. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Drammen kommune opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i deres arkiv. Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1953.
Det foreligger derimot ferdigattest for oppføring av balkongene datert 14.06.2011.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser, med unntak av borettslagets tinglyste panterett.
For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Har borettslaget panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet anleggelse av diverse ledninger og pliktig vedlikehold av grøntareal.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sentral og pendlervennlig leilighet beliggende i et område som har mye å tilby og et rikt tilbud av service- og underholdningstilbud. CC Vest kjøpesenter ligger innen kort gangavstand fra leiligheten, i tillegg til Torget Vest og Magasinet i nærheten. Gågatene i byen kan friste med et stort utvalg av sentrumsfasiliteter som caféer, dagligvareforretninger, restauranter, nisjébutikker m.m., i tillegg er det kino, minigolf, skøytebane (vinterstid) og teater. Kort vei til strandpromenaden langs Drammenselva, som er pent opparbeidet med grøntområder, lekeplasser, volleyballbane og badeplass.
Drammen har en rekke fritids- og sportstilbud. Drammen Strong og Drammen Ballklubb er idrettslag i nærmiljøet med diverse tilbud. Ytterligere tilbud og anlegg på Marienlyst med kunstis og kunstgressbane, Drammensbadet, Marienlyst stadion, Turnhallen, etc.. Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud. Kort vei til flotte turmuligheter samt rekreasjonsområder i Bragernesåsen med lysløype, Drammensmarka og Elveparken.
Meget godt kollektivtilbud i form av buss, umiddelbar nærhet til bussholdeplass se www.brakar.no for rutetider. Kun ca. 8 minutters gange til Brakerøya togstasjon og nærhet til Drammen togstasjon, gode togforbindelser mot Kongsberg, Oslo og Sandefjord, tidsmessig tar det ca. 30 minutter til Oslo se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Et sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. For fullstendig liste/oversikt over barnehager i området og Drammen for øvrig, se kommunens hjemmesider.
Bragernes barneskole og Børresen ungdomsskole er innenfor praktiske avstander.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 874,6 kvm som tilhører borettslaget, pent opparbeidet med plen og diverse beplantninger.

Parkering

Borettslaget har 12 carporter til utleie, mulighet til å leie én carport pr. husstand. Ved venteliste prioriteres andelseiere etter boansiennitet, søknad sendes til styret. Øvrig parkering i gate etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015, og kommunedelplan sentrum datert 30.05.2006 med tilhørende bestemmelser. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5.510,- pr. mnd. og inkluderer bla. Tv/internett (grunnpakke), kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting/plenklipp, renholdstjenester, vaktmestertjenester, strøm i fellesarealer, felles vaskeri, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonkostnader, styrehonorar og felles bygningsforsikring. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Dersom andelseier skal leie carport-plass, vil det påløpe ekstra kostnader for leie av denne plassen.
Forretningsfører opplyser at Laget har avtale med Telia, og Kollektiv TV og bredbånd med 10 mbps hastighet. Dette er inkludert i andel felleskostnader. Muligheter for tilvalg av flere kanaler samt økt hastighet på internett.
Selgers strømforbruk vites ikke da boligen inngår i dødsbo og arvingen har derfor ikke utfyllende kunnskap om boligen.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Kostnadene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 751 851,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 2 706 663.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 112 954,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 272 319,- pr. 25.05.2021
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12123789995, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslå n, 2 terminer per å r.
Rentesats per 25.05.2021: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 33.5
Saldo per 25.05.2021: 6 051 535
Andel av saldo: 272 319
Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 30.09.2037 )
Flyntende rente
Det er ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.673.451. Av dette beløpet utgjør kr 272.319,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger med andelsnr.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Daniel Bodilsen og Maria Årnes Bodilsen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Engene 96 (frittstående borettslag).
Borettslaget består av 24 leiligheter, fordelt på 1 bygning.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.
Borettslagets årsregnskap for 2019 viser et overskudd på kr 596.052,-.
Disponible midler i borettslaget pr. 31.12.2019 kr 2.278.023,-.
Dugnader samt trappevask tilknyttet borettslaget må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt
Informasjonen er hentet fra årsmeldingen for 2019 da det ikke er avholdt årsmøte for 2020. Styreleder opplyser til megler 1.06.2021 at det vil bli innkalt til årsmøte i løpet av kort tid.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatt påkostninger de senere år: Borettslaget har i 2012/2013 byttet alle vinduer, dører inn til leilighetene og kledning. I 2014 er terrassene og trappeoppgangene malt, samt nye lysarmaturer og vaskeri i kjeller er pusset opp. I 2015 er alle utgangsdørene byttet. I 2018 er alle 5 piperør rehabilitert med innvendige rør.
Planlagte påkostninger: Fylle på singel i carport område og parkeringsplasser.
Etter samtale med styreleder 1.06.2021 ble det opplyst at det ikke var noen videre planlagte påkostninger utenom normalt vedlikehold.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 35.000,-
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0220/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21220

Dato

Sist oppdatert: 15. november 2021 kl. 10:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.