logo
Holter/Lyngåsen

Harstadrøet 100G

Prisantydning

2 700 000 kr

Omkostninger: 68 842 krTotalpris: 2 768 842 kr
Etasje
2
Byggeår
2018
Soverom
2
Areal (P-ROM)
62 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fellesutgifter
1 600 kr

Moderne og tiltalende 3-R eierleilighet i 2. etasje - Populært, barnevennlig og rolig område - Carport og solrik balkong

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Jessheim
mobil 97589481
telefon 63940706

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger rolig og barnevennlig til på Lyngåsen i Holter - her bor du stille og rolig med kort vei til mye. Boligen har en god beliggenhet på feltet med skogen som nærmeste nabo på baksiden av feltet. Populært og barnevennlig bområde!

Moderne, tiltalende og gjennomgående 3-roms eierleilighet i 2. etasje med god standard, del av åttemannsbolig som ble ferdigstilt i 2018. Fornuftig og arealeffektiv planløsning med god utnyttelse av bruksarealet; kjøkken i åpen løsning mot stuen med plass til spisebord mellom kjøkken- og stuedelen. Fra stuen er det direkte utgang til solrik balkong på ca. 7 kvm. Innvendige vegger er isolert med mineralull for lydisolering og var et tilvalg ved oppføring. Tidsriktig og svært innbydende leilighet - her kan du flytte rett inn! 

Eiendommen

Harstadrøet 100G, 2034 HOLTER 
Gårdsnummer 84, bruksnummer 97, seksjonsnummer 7, kommunenummer 3036

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger rolig og barnevennlig til på Lyngåsen i Holter - her bor du stille og rolig med kort vei til mye. Boligen har en god beliggenhet på feltet med skogen som nærmeste nabo på baksiden av feltet. Populært og barnevennlig bområde!

Videre er kort avstand til barneskole, barnehager, Coop Extra, Kiwi, gårdsbutikk, frisør og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon inn til hovedstaden, Gardermoen og Lillestrøm. Fra Eltonåsen går det skolebuss inn til Nannestad med ungdomsskole og videregående. Ca. 12 min. kjøretur til Kløfta stasjon med tog inn til hovedstaden. 

Kort kjøretur til Gjerdrum med Rema, Bunnpris, spisesteder, apotek, vinmonopol og mer. 
Har man behov for et enda bredere utvalg, er det kun ca. 10-12 min. til Jessheim som har et meget godt utvalg av servicetilbud. Jessheim-senteret alene rommer 145 butikker og har et variert utvalg med gode handlemuligheter. Ved siden av senteret finner du kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. I tillegg er det kulturskole med dans, musikk og teater for barna. 

Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; og byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser og skianlegg. Åsen ligger langs hele vestsiden av Nannestad kommune; her er det et rolig skoglandskap med bølgende åser og mange innsjøer med gode fiskevann.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm
Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 62 kvm

Bruksareal:
Eierleilighet 66 kvm

Primærrom:
2. etasje 62 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom

Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Bod

I tillegg disponerer leiligheten én utvendig bod ved inngangsparti på ca. 5,5 kvm. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.09.2020 utført av Agenda Taksering AS.

Tomten

Eiet tomt på 1 938 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass, gressplen, beplantninger og lekeplasser.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass i carport. Biloppstillingsplasser på sameiets gårdsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei med privat stikkvei inn til sameiets eiendom. Den private stikkveien er under felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for avløp og privat vannverk via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Ringmur med plate på mark. Yttervegger er oppført i isolert trebindingsverk og utvendig kledd med liggende bordkledning/trepanel. Flatt tak som antas tekket med papp/membran. Taktekking av takfolie/membran. Nedløp, renner og beslag er av metall. Etasjeskillere er bjelkelag i tre. 

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Selger opplyser:
- Felleskostnadene gikk ned fra kr 2.800,- til kr 1.600,- våren 2020 grunnet stort overskudd, og delvis korona og den økonomiske situasjonen det skapte. Ikke forslag om økning per dags dato, men kan være en mulighet ved behov.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 06.12.2018. 
Tillatelsen er gitt på vilkår av at gjenstående arbeider med ferdigstillelse av tekniske anlegg skal ferdigstilles.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Moderne, tiltalende og gjennomgående 3-roms eierleilighet i 2. etasje med god standard, del av åttemannsbolig som ble ferdigstilt i 2018. Fornuftig og arealeffektiv planløsning med god utnyttelse av bruksarealet; kjøkken i åpen løsning mot stuen med plass til spisebord mellom kjøkken- og stuedelen. Fra stuen er det direkte utgang til solrik balkong på ca. 7 kvm. Innvendige vegger er isolert med mineralull for lydisolering og var et tilvalg ved oppføring. Tidsriktig og svært innbydende leilighet - her kan du flytte rett inn! 

Kjøkken:
Stilrent kjøkken  i åpen løsning mot stuen gjennomført på en god måte med plass til spisebord mellom kjøkken- og stuedelen. Plass til kjøkken-øy om ønskelig. Kjøkkeninnredning med malte, profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt stålvask og ettgreps blandebatteri. Frittstående hvitevarer. Sprutbeskytter/stålplate på vegg bak vask og komfyr. Ventilator med avtrekk over komfyr.

Bad:
Moderne bad med fornuftig plassering i boligen, flislagte gulv og vegger og varmekabler i gulv. Baderomsmøbel med helstøpt vask, skuffer og speilskap. Vegghengt wc og dusjhjørne med hengslede dører. Opplegg for vaskemaskin og 200 l. varmtvannsbereder.

Godt med lagring i innvendig bod på ca. 4 kvm og utvendig bod ved inngangsparti på ca. 5,5 m2. Parkering i carport i felles rekke.

Vegger: Malte plater.
Gulv: Laminat og keramiske fliser. 
Himlinger: Malte plater.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv på bad og entré, samt via panelovner. 
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C5

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Harstadrøet 100 A-H, med sameiebrøk 71/568.
Sameiet består av 8 boligseksjoner.
Forretningsfører er Økonomiavdelingen Øst AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold. Fasader er malt i sommer 2020.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.

Fra vedtektene:
- Seksjonene i 1. etasje disponerer deler av felles uteareal, 2 meter fra veggliv, og arealet skal vedlikeholdes av den enkelte seksjonseier.
- Biloppstillingsplass kan ikke selges eller leies ut til personer som ikke er seksjonseiere.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 708897, tinglyst 31.08.2012, type heftelse: Erklæring/avtale. Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk - stedsevarig rett) Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.

Dagboknr 771949, tinglyst 12.09.2013, type heftelse: Erklæring/avtale. estemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om telefonledning/telesentral 
Bestemmelse om vann og kloakkledning Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse for tomtekjøpere om drift og vedlikehold av felles infrastruktur. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Bestemmelse om radio-/TV-anlegg 

Dagboknr 23818, tinglyst 11.01.2016, type heftelse: Erklæring/avtale. Bestemmelse om oppføring, drift og vedlikehold av nettstasjon. 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om beplantning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, konsentrert småhusbebyggelse, i henhold til reguleringsplan for "Øvre Harstadrø" med tilhørende reguleringsbestemmelser. Planen med bestemmelsene er vedtatt 07.02.2017.

Området er generelt under utbygging.

Eiendommen er i kommuneplanens arealdel 2018-2035 avsatt til boligbebyggelse. Kommuneplanen er vedtatt 14.05.2019.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.865,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning(2 stk. inkl).
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR63.20220

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Forretningsførsel, velforeningsavgift, carport, generelt drift og vedlikehold av sameiet m.m.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 494 160,-  ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 1 778 976,-. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Fellesformue for sameiet kr 38.575,- pr. 31.12.2019.
Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.768.842,-.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
 
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.865,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning(2 stk. inkl).
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringTakstEnergiattest
Emilio de Paoli Dunne
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Telefon
Mobil 97589481
Send epost

Lurer du på noe

Emilio svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies