Solgt: 4 675 000 kr

Godthåphaven 16

4 950 000 kr
79 m²
2 soverom
Velkommen til Godthåphaven på Bekkestua
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
BEKKESTUA / GODTHAAP
Lys, gjennomgående og tiltalende 3-roms hjørne-/endeleilighet *Solrik sydvestvendt balkong *Fjordutsikt *Garasjeplass
 • Prisantydning
  4 950 000 kr
 • Omkostninger
  125 092 kr
 • Totalpris
  4 800 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1997
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  79 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 950 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Godthåphaven 16 er en romslig og tiltalende 3-roms hjørne-/endeleilighet med egen inngang. Gjennomgående god planløsning med naturlig lys fra 3 yttervegger. Leiligheten består av 2 soverom, flislagt baderom m/gulvvarme, praktisk wc-rom, romslig kjøkken og stor stue med utgang til en balkong på ca. 10,5 kvm. Her er det gode solforhold fra ca. 11:00 til 19:30 om sommeren samt fin utsikt mot fjorden.
Høydepunkter:
- Sydvestvendt balkong
- 1 p-plass i garasjeanlegget med lett adkomst
- Mulighet for ildsted i stuen
- Mulighet for el-bil lader
- Heis i bygget
- Overflater malt i 2021
- Kort avstand til Bekkestua
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- Tur-/rekreasjonsområder hele året rett utenfor
- Innvendig bod på ca. 3 kvm og kjellerbod på ca. 4 kvm
- Veldrevet sameie
- Ingen fellesgjeld

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Godthåphaven 16, 1356 BEKKESTUA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 1, bruksnummer 9, seksjonsnummer 29, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 90 kvm
Totalt bruksareal: 82 kvm
Totalt primærrom: 79 kvm
Primærrom:
2. etasje 79 kvm: Entré, gang, stue, kjøkken, toalettrom, bad og 2 soverom.
Sekundærrom:
2. etasje 3 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod i felles garasjeanlegg. Bod oppmålt til ca. 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.10.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygning generelt:
Boligbygg over 3 etasjer samt kjeller. Oppført med gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak bestående av betong/murkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein og murpuss. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran.
Vinduer/dører:
Leiligheten har profilert entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra byggeår.
Balkong/terrasse:
Utgang fra stue til syd-vendt balkong på ca. 10,5 kvm. Gulvflate av betong og har rekkverk av betong/murkonstruksjoner. Rekkverkshøyden er målt til ca. 87 cm. Balkongen har utebelysning, stikkontakt og elektrisk styrt markise.
Ildsteder/pipeløp:
Skorstein fra byggeår i stue. Utvendig mekanisk avtrekk.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Tilstandsgrad 2:
Baderom: Servantskap har avskallinger, samt svelling på skapdørene etter fuktpåkjenning. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Noe mugg/svertesopp i silikonfug under dusjkabinettet. Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid.
Kjøkken: Tilstandsgrad 2 er satt grunnet alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Innredningen bærer preg av alder/slitasje. Fordelerstammer for rør-i-rør-systemet er plassert i benkeskap uten mulighet for sikker avrenning til sluk.
Egenerklæring:
Det har tidligere vært lekkasje i tak stue. Sameiet har utbedret skaden og utført blikkenslagerarbeider i forbindelse med tetting.
Annet:
Oppvaskmaskinen på kjøkkenet er slitt og kan være vanskelig å få lukket slik at den vil starte.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Fliser over kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning og stikkontakter på vegg over
kjøkkenbenk. Komfyr med keramisk platetopp fra Electrolux. Oppvaskmaskin fra Husqvarna. Frittstående kjøleskap med frysedel fra Whirlpool. Ventilator i overskap tilkoblet avtrekk. Varmtvannsbereder fra byggeår plassert under benkeplate. Vannrør av type rør-i-rør og kobber. Synlig avløpsrør av plast.
Baderom:
Romslig bad med flislagte vegger og gulv samt gulvvarme. Badet er innredet med toalett, vegghengt servantskap, speil, overlys med stikkontakt og skap på vegg over servant. Videre er det dusjkabinett med skyvedører av glass. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Toalettrom:
Praktisk wc-rom med flislagt gulv. Innredet med vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil og overlys på vegg over servant. Gulvstående toalett. Mekanisk avtrekksventil i nedsenket kasse. Vannrør av kobber og rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast.
Stue:
Stor og luftig stue med naturlig lys fra 2 yttervegger. Stuen er enkel å møblere med plass til både sofagrupper, langbord og vitrine-/oppbevaringsmøblement. Fra stuen er det utgang til en herlig sydvendt balkong på ca. 10,5 kvm med fjordutsikt og fine solforhold. I stuen er pipeløp med mekanisk avtrekk, tilrettelagt for installering av peis.
Soverom:
Leiligheten inneholder 2 soverom. Ett stort hovedsoverom og ett mindre rom som passer utmerket som barne-/gjesterom eller kontor.
Overflater gulv:
Gulvflater belagt med trestavs parkett samt gulvbelegg i bod. Fliser på bad og wc-rom.
Overflater vegger:
Vegger i malt mur, samt malte slette flater.
Overflater himling:
Himling i malt mur. Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt ca. 2,40 meter takhøyde.
Lagring:
Godt med lagring i innvendig bod på ca. 3 kvm. I tillegg til kjellerbod på ca. 4 kvm.
Utstyr:
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Brannslange på kjøkken.
- Utebelysning.
- Elektrisk styrt markise.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.01.2002. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 18614, tinglyst 25.06.1997, type heftelse: Pantsettelseserklæring pålydende kr 20.000,- med sameiet som panthaver.
Dagboknr 18614, tinglyst 25.06.1997, type heftelse: Urådighet. Overdragelse skal godkjennes av styret. Påtegning på skjøtet.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom:
Dagboknr 34003, tinglyst 04.12.1996, type heftelse: Jordskifte.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Etablert og trafikkstille boligområde. Fra terrassen har du fin utsikt mot fjorden samt naturskjønne omgivelser. Området har gode rekrasjonsmuligheter sommer som vinter, samt flotte turstier og naturen rett utenfor døren. Turstiene fører blant annet til Dælivann, Kolsåstoppen og Sæteren Gård. Det er også fine stier mot Østernvann og Bogstadvannet. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper og kort vei til Kolsås skisenter.
Området byr på generelt mange aktivitetsmuligheter, blant annet med golfbaner på Haga og Grini. Like ved leilighetene ligger Godthaab Helse og Rehabiliteringssenter som kan tilby blant annet middagsservering, kulturkafé, varmtvannsbasseng og treningsrom i hyggelige omgivelser. Her er det også en flott park som beboerne i Godthåphaven kan benytte seg av.
Det er også kort gangavstand til bussforbindelse som går retning Bekkestua, Lysaker og Oslo. Her går det ekspressrute i rushtiden.
Bekkestua tilbyr et rikt handelssenter med forretninger og servicetilbud samt offentlig kommunikasjon som buss, flybuss, t-bane og trikk. For øvrig ligger Haslum kirke, en av Bærums eldste, i nærområdet. Ellers ligger Bærums Verk en kort kjøretur unna. Der tilbys det servicefasiliteter, spisesteder, butikker samt aktiviteter for familien. For et større handelssentrum ligger Sandvika sentrum en liten biltur unna med svært mange forretninger og servicetilbud i et av nordens største storsenter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Åsterud barnehage - Åsterud
- Øverland barnehage
- Ekrekroken barnehage
Barneskoler:
- Haslum skole
- Oslo International School
- Bekkestua barneskole
Ungdomsskoler:
- Bekkestua skole
- Norges Toppidrettsgymnas Ungdomsskole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 12 204,1 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Sittegrupper, lekeområder
og biloppstillingsplasser.

Parkering

Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Det er flere gjesteparkeringer på sameiets eiendom.
Ellers generelt gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplan:
Eiendommen er regulert til felles avkjørsel (2 672 kvm), boliger (8 641 kvm), felles lekeareal (866 kvm), bevaringsområde (18 kvm), park (18 kvm) i henhold til reguleringsplan 1993044 datert 31.01.1996 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er regulert til Park (7 kvm) i henhold til reguleringsplan 1993044 datert 09.01.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommuneplan:
Eiendommen er regulert til nåværende boligbebyggelse (12 204 kvm) i henhold til kommuneplan 201601 datert 04.04.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det arbeides med kommuneplan 201702 med status planlegging igangsatt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 950,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv/bredbånd, bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester, renhold/trappevask m.m.
Fellesutgiftene er fordelt slik:
- Grunnkostnad kr 3 479,-
- Vedlikeholdsfond kr 471,-.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert juli 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av Kabel- TV og er inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til andre øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 204 894,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 337 618,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Spesifikasjon av lån: Ingen lån pr. 22.09.21.
Det er ingen andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 075 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Per Olav Bjørtomt, Sissel Bjørtomt-Wille og Bent Atle Bjørtomt

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Godthaabhaven boligsameie, med sameiebrøk 82/5 417.
Sameiet består av 59 eierseksjoner.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69.
Dugnad må påregnes.
Husdyrhold er tillatt, men dyr som er til ulempe for andre beboere må ikke holdes i leilighetene.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Heisene har hatt behov for reparasjoner og garasjeportene har regelmessig vedlikeholdsbehov
Planlagt vedlikehold 2021:
- Oppdatering av el-nettet.
- Ventilasjon/rens av kanaler.
- Høytrykksspyling av vannavløp.
- Oppgradering av lys i alle 3 garasjeanlegg.
- Installasjon av ladepunkter for el-bil.
Planlagt vedlikehold 2022:
- Sjekk av tak.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0186/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.21186

Dato

Sist oppdatert: 18. oktober 2021 kl. 14:44

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.