Solgt: 4 950 000 kr

Åsemyrvegen 11

5 200 000 kr
183 m²
3 soverom
Velkommen til Åsemyrvegen 11 - presentert av Frida Stormyr !
Frida Stormyr
Presenteres av
Frida Stormyr
Åse
Velholdt enebolig i attraktivt boligområde | Flott og pent opparbeidet utsiktstomt | Usjenerte uteplasser
 • Prisantydning
  5 200 000 kr
 • Omkostninger
  131 342 kr
 • Totalpris
  5 081 342 kr
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  183 m²
 • Bruksareal
  219 m²
 • Tomteareal
  644,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendommen går over 3 etasjer og inneholder blant annet, 3 soverom, 2 bad, kjellerstue, stue og loftstue. Mulighet for utleiedel. Pent opparbeidet tomt med usjenerte uteplasser. Eiendommen ligger i et populært boligområde like vest for sykehuset på Åse og er den østligste eiendommen i Åsemyrvegen og grenser mot Snopenesvegen mot sør. Det er korte avstander til skoler, barnehager og dagligvare som ligger i nærområdet på østsiden av sykehuset. Det er kort vei til den nye turstien "Fjordstien" som strekker seg langs fjøra fra Åse til Bogneset like ved eiendommen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Åsemyrvegen 11, 6017 ÅLESUND
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 50, bruksnummer 1135

Innhold

Totalt bruttoareal: 245 kvm
Totalt bruksareal: 219 kvm
Totalt primærrom: 183 kvm
Bruksareal:
Enebolig 217 kvm
Utebod 2 kvm
Primærrom:
Enebolig:
Underetasje: 74 kvm: Yttergang, gang, kjellerstue, bad og 2 soverom.
1. etasje 93 kvm: Vindfang, stue, kjøkken, vaskerom, bad, soverom og wc.
2. etasje 16 kvm: Loftstue/hems/kontor.
Sekundærrom:
Utebod:
Underetasje: 2 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.06.2020 utført av Takstmann Steinar Åkre. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Grunn og fundamenter med støpt plate på grunn i hele underetasjen. Grunnmur på tre sider av huset er synlig utvendig pusset og malt over planert nivå. Mot nord er det bindingsverkvegg i underetasje. Drenering fra byggeår. Yttervegger med bindingsverk med liggende/stående kledning fra byggeår. Vinduer med 3-lags isolerglass fra byggeår. Alle dører fra byggeår. Ytterdør i 1. etasje er teakdør med glassfelt. Vaskeromsdør er beiset med stort glassfelt. Ytterdører i underetasjen mot vest er tredør med glassfelt. Bakongdører soverom, kjellerstue og kjøkken med isolerglass mot nord. Skyvedør med aluminiumskarm fra stue mot sørøst. Punktert glass i skyvedør. Huset har takkonstruksjon med sperrekonstruksjon med laminert tredrager/limtredrager i møne over stuedel - takstoler på uinnredet del av taket. Taket er betongtakstein fra byggeår.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder har følgende bygdningsdeler fått tg2:
Vegger mot grunn:
Det er ved stiggtagninger brukt hammerelektrode og slått lange pigger ned i bunnsvill fra overkant gulvlist i utforingsvegg mot mur i underetasje mot sør ved siden av epis. Det er målt tørre verdier. Det gjøres oppmerksom på at utforingsvegger mot mur hvor det utvendig er oppfylte masser regnes å være en risikokonstruksjon med fare for bygningsskader. Ikke avdekket noe fukt.
Drenering:
Drenering og utvendig fuktsikring på grunnmur er nå 36 år og i forhold til alder normalt redusert funksjon. Se punkt vegger mot grunn.
Vinduer:
Vinduer har naturlig slitasje på karmer. Vinduer er 36 år og nærmer seg tidspunkt for påregnelig utskifting selvsagt avhengig av vedlikehold. Med jevnt vedlikehold vil vinduene fortsatt ha en del år med restlevetid.
Ytterdører og porter:
Alle dører fra byggeår. Vurdert normalt ok vedlikehold. Normal slitasje hengsler, vridere, pakninger i forhold til byggeår. Hoveddør og vaskeromsdør er beskyttet av tak over inngangsparti. For balkongdører mot nord så er disse lite værpåkjent - det er godt vedlikehold utvendig på treverk/karmer. Punktert glass i skyvedør. Dør ut fra underetasje mot vest er værpåkjent og noe slitt. Samlet settes det Tg2.
Innvendige dører:
Ikke synlige skader. Tg.2 pga. alder.
Taktekking og membraner:
Det er betongtakstein fra byggeår. Noe mosedannelse spesielt takside nord. Tv2 satt i forhold til alder.
Utvendige beslag:
Malte metallbeslag under vinduer fra byggeår. Metall takrenner og taknedløp fra bygger. Ikke avdekket noe skader. Normal bruksslitasje. Tg2 pga. alder.
Trapper og ramper:
Trappen mangler forskriftsmessig rekkverk jfr. dagens krav. Mangler rekkverk/håndlist ene siden - mot vegg. For store åpninger i rekkverk. Vanlig trapp fra byggetidspunktet. Tiltak anbefales. Ikke krav om utbedringer/tiltak opp til dagens krav.
Trapper og ramper i terreng.
Støpt trapp langs grunnmur øst til hageareal nordvestsiden.
Ikke noe rekkverk - burde vurdert rekkverk ene side/håndlist på vegg.
Bad i underetasje:
Det er kontrollmålt lite fall å badegolv med høydeforskjell på 1,5 cm fra ok gulv ved dør til kant av dusjkabinett. Ser ut til å være lokalt fall til sluk under dusjkabinett. Forhøyet dørterskel er 7 cm. Ikke tilkomst itl sluk. Badet fungere rog dagens dusjfunksjon bør beholdes i forhold til alder bad og det er tapet på vegger.
Vaskerom:
Omtrent flatt badegulv. Forhøyde dørterskler. Rommet står foran oppussing.
Kjøkken:
Normal bruksslitasje i forhold til alder på 36 år og står foran utskiftning. Innredningen fungerer.
Overflater på innvendige gulv:
Golvene fremstår uten synlige skader - legges til at der er lagret en del slik at del av golvene ikke er synlige. En del av golvene står foran oppgraderinger.
Overflater på innvendige vegger:
Veggoverflater er malt tapet/malt strie/malt panel. Oppusset malt trepanel loftstue/hems og i trapperom/del av stue i 1. etasje, soverom og kjellerstue samt ganger i underetasje. Vaskerom, bad og bod er originalt fra byggeår. TG1-2.
Luftbehandling generelt:
Boligen har naturlig ventilasjon med ventilspalter i overkarm de fleste vinduer og ellers lufting via åpningsvinduer. Det var vnlig med spalteventiler i overkarm vinduer på byggetidspunktet som ok ventilasjon i boliger.
Det er ikke tilfredsstillende ventilasjon i boligen i dag - bør etableres ekstra lufteventiler i oppoldsrom. Ikke krav om utbedring på tiltak opp til dagens krav.
VVS-installasjoner, generelt:
Alle rør er fra byggeår og tidspunkt for oppgraderinger/fornying står for tur. Normalt at disse fornyes ved oppgraderinger av bad og kjøkken.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Eiendommen har to store boligplan i tillegg til loftstue/hems og uinnredet loftsdel. Boligen er en del overflateoppusset, blant annet loftstue og trapperom er nymalt med nytt teppe på loftstue/hems, en del oppusset i 1. etasje samt to soverom og kjellerstue/gang i underetasjen. Nytt bad i 1. etasje fra 2016. Boligen har følgende standard på innvendige overflater:
Gulv:
Det er parkett i 1. etasje unntatt vaskerom som har belegg fra byggeår. Nytt laminatgulv i vindfang og nye fliser i bad i 1. etasje. Nytt teppe på loftstue/hems. I underetasjen er det nyere parkett i to soverom Tregolv i kjellerstue. Laminatgulv i ganger. Gulvbelegg i boder og bad.
Vegger:
Malt tapet, malt strie og malt panel. Oppusset malt trepanel på loftstue/hems og i trepperom/del av stue i 1. etasje, soverom og kjellerstue samt ganger i underetasje. Vaskerom, bad og boder er originalt fra byggeår.
Himlinger:
Malt trepanel og hvite plater. Skråhimling med malt trepanel på hems/loftstue. Malt trepanel er det mest av i underetasjen.
Kjøkkeninnredningen er fra byggeår men er i ettertid malt lys/hvit med eik benkeplate. Kjøkkenventilator. Fliser på vegg mellom overskap og underskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Bad i underetasjen er av eldre dato med malt gulvbelegg med oppbrett og malt tapet på vegger. Badet er utstyrt med wc, dusjkabinett og nyere baderomsinnredning med stor servant over underskap. Ventil i vegg er naturlig ventilasjon. Varmekabler.
Bad i hovedetasjen ble oppgradert i 2016 og er opplyst nybygget med nye varmekabler i gulv. Fliser på gulv med kantflis. Baderomsplater fra vegger. Badet er utstyrt med vegghengt wc, dusjkabinett, badekar og hvit baderomsinnredning med helstøpt servant/plate over underskap, to overskap, speil og høyskap. Mekanisk vifte fuktstyrt og ventil i himling. To sluker - under dusjkabinett og badekar.
Vaskerom i 1. etasje har våtromsbelegg med oppbrett på gulv. Sveist i hjørner og klemt i sluk. Rommet står foran oppussing.
Toalettrom i 1. etasje er utstyrt med wc og nyere liten innredning med servant over underskap. Ventil i himling og luftevindu. Ikke bygget som våtrom, men kurrant og velfungerende toalettrom.
Loft/ Hems: Stort rom med potensial, brukt som hjemmekontor med en kjempeflott utsikt mot Borgundfjorden og Sunnmørsalpane. Loft er uinnredet og består av et stort lagringsrom - potensial til stue/soverom e.l.
Kjellerstue: Kjellerstue har en liten kjøkkenkrok, med mulighet for hybel.
Garderobeskap er skyvedørsgarderobe med speildører i vindfang og hoved soverom. Hvite skap i ene soverom og enkelt høyskap i andre soverom.
Innerdører fra byggeår - teakdører 1. etasje og noen hvitmalte.
El.anlegg fra byggeår med nytt sikringsskap/ automatsikringer fra 2015.
Avløpsledninger er plastrør fra byggeår. Røropplegg på bad er skiftet i forbindelse med oppussing (rør i rør)
Vannrør ellers i huset er kobber rør fra byggeår.
200 l vv-bereder av nyere dato plasert i bod med sluk.

Oppvarming

Oppvarming er basert på elektrisk oppvarming i tillegg til vedfyring. Golvvarme i badegulv og to soverom i underetasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.10.1984.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1. Støp av utvendige trapper samt delvis planering.
2. Brannslange samt adkomststige til tak anskaffes.
Selger bekrefter at merknader i brukstillatelse er utført/ anskaffet.
Det foreligger også godkjennelse på mindre bygearbeidet på boligeiendommen datert 29.09.1986 vedrørende tilbygget overbygget inngangsparti.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 778, tgl. 04.02.1983 - Erklæring/avtale vedr. pliktig medlemsskap i Huseierforening/velforening samt bestemmelser vedrørende tekniske anlegg.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i Åsemyrvegen like vest for sykehuset på Åse. Boligen er den østligste eiendommen i Åsemyrvegen og grenser mot Snopenesvegen mot sør. Eiendommen har adkomst fra vest og fra nord med biloppstillingsplasser begge steder. Det er flat adkoms til boligen fra vest i et av de mest attraktive boligområdene i Ålesund. Gode solforhold og fri utsikt mot sjøen. Korte avstander til skoler, barnehage og dagligvare som ligger i nærområdet på østsiden av sykehuset. Det er kort vei til den nye turstien "Fjordstien" som strekker seg langs fjøra fra Åse til Bogneset like ved eiendommen.

Adkomst

Kjører du østover fra sentrum passerer du Hatlaåstunellen og tar av ned første avkjørsel i Borgundfjordvegen. Ta så første vei inn til høyre i Åsemyrvegen og følg denne og ta av andre avkjørsel på venstre hånd og følg vegen tilbake østover og boligen ligger som siste bolig i enden av gaten. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
Lerstad skole (1-7 kl.) 13 min. gange - 1.1 km
Åse skole (1-7 kl.) 20 min. gange - 1.7 km
Hatlane skole (1-7 kl.) 3 min. m/bil - 2.1 km
Spjelkavik u-skole (8-10 kl.) 6 min. m/bil - 3.6 km
Kolvikbakken u-skole (8-10 kl.) 9 min. m/bil - 5.5 km
Borgund vg. skole 7 min. m/bil - 4.3 km
Spjelkavik vg.skole 7 min. m/bil - 4.4 km
Barnehager:
Lykkeliten barnehage (0-6 år) 10 min. gange - 0.8 km
Åsestranda barnehage (0-5 år) 10 min. gange - 0.8 km
Tryggheim barnehage (3-5 år) 20 min. gange - 1.7 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 644,4 kvm som i hovedsak fremstår som naturtomt. Det er hageareal på sørøstre del av tomten med etablert hagestue på ca. 12 kvm med tett vegg på to sider og lysplater i tak samt der er balkong med en avskjermet uteplass.
Hagen er frodig og har mange vintergrønne vekster og blomster som blomster gjennom hele sommeren. Her er bærbusker og frukttrær med rikelig innhøsting. Hagen er skjermet og privat pga alle de frodige vekstene.
Eiendommen grenser mot garasje til nabo i vest og det er asfaltert biloppstillingsplass for 3 biler på egen tomt ved hovedinngang. Levegg og hekk mot skjermet hageareal mot sørøst. Det er støpt trapp langs grunnmur mot vest til hageareal på nordsiden av boligen hvor det er mest naturtomt med en del større trær mm. Ekstra biloppstillingsplasser på denne siden. Synlig fjell i dagen på tomten og det er lagt belegningstein langs sørsiden av boligen avsluttet med lav murkant mot plen/hageareal mot nord. Felles friområde syd for eiendommen.

Parkering

Det er biloppstillingsplass for 3 biler på egen tomt ved hovedinngang samt ekstra biloppstillingsplass på nordøstsiden av boligen. Oppstillingsplass har ladepunkt for el-bil med egen kurs.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Åsestranda syd datert 04.12.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 03.12.1971.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 21 129,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
I meglerpakken leverer kommunen frem til juni 2020 informasjon om kommunale gebyr som ble betalt for året 2019. Årsaken er at kommunen har trukket tilbake fakturaer for første termin i 2020 fordi kommunen vil gjennomgå gebyrregulativet på nytt. Kommunen vil gjøre nye beregninger og endret gebyrregulativ for 2020 vil bli fremmet for politisk behandlet i begynnelsen av mai. Først i juni vil det foreligge informasjon om hva gebyrene for 2020 vil være.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25000 kwh. pr. år. ( 4 personer i husstanden)

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 239 961,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 463 859,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomskatten utgjør kr. 7 784,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.331.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ove Røv og Eva Eidset

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 71-0049/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Moa
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR71.2049

Dato

Sist oppdatert: 08. desember 2020 kl. 19:16

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.