Solgt: 8 000 000 kr

Petra Fougners vei 34

8 290 000 kr
139 m²
3 soverom
Velkommen til Petra Fougners vei 34, presentert av Eiendomsmegler Alexander Fossum i Krogsveen avd. Asker
Alexander Fossum
Presenteres av
Alexander Fossum
MODERNE ENDEREKKEHUS PÅ BORGENÅSEN
Strøkent enderekkehus fra 2015 m/fantastisk beliggenhet nær marka - Flotte uteplasser - 2 p-plasser i garasje m/el-lader
 • Prisantydning
  8 290 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  4 151 kr
 • Omkostninger
  208 692 kr
 • Totalpris
  8 212 843 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  139 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 708 kr
 • Energimerke
  Rød B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Petra Fougners vei 34 - Et moderne enderekkehus over to plan på Borgenåsen i Asker. Boligen er meget tiltalende med gjennomtenkt planløsning og flotte uteområder. Pen og velholdt med store åpne oppholdsrom, smakfulle fargevalg og gode interiørmessige løsninger. Boligen holder en meget god standard og inneholder bl.a. 2 lekre bad, tre gode soverom, loftstue, og stor stue med utgang til terrasse. Området er et eldorado for aktive familier med kort vei til skoler og fantastiske rekreasjonsområder. - Oppført i 2015 - Her kan du flytte rett inn! - God beliggenhet på feltet - Solrike terrasseområder - Arealeffektiv og brukervennlig planløsning - 1-stavs parkett - Stort lagringsloft med utbyggingsmuligheter - 2 garasjeplasser (én med el-lader) - Flotte turområder rett ved

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Petra Fougners vei 34, 1388 BORGEN
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 7, bruksnummer 463, seksjonsnummer 8, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 185 kvm
Totalt bruksareal: 164 kvm
Totalt primærrom: 139 kvm
Bruksareal:
Enderekkehus 164 kvm
Primærrom:
1. etasje 68 kvm: Entré, bad, teknisk rom, trapp/stue/ kjøkken.
2. etasje 71 kvm: Trapp/ stue, bad, 3 soverom, omkledningsrom.
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Teknisk rom.
Loftsetasje 22 kvm: Loft med tilgang via loftstige. Mulighet for utbygging da det er 2,49m takhøyde på kaldtloft.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Enderekkehus oppført i 2015 over 2 plan samt kaldtloft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner i trekonstruksjoner. Grunnmur er plate på mark. Drenering fra byggeåret. Yttervegger er bindingsverksvegger utvendig kledd med liggende trekledning på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takstein. Etasjeskille i trekonstruksjon. Trapp i trekonstruksjon med malte vanger og rekkverk. Helttre i trinn.
Vinduer/ytterdører:
Trevinduer. Vinduer/ terrassedører i 3-lags glass fra byggeår. Brannsertifisert ytterdør med sikkerhetslås.
Balkonger, terrasser, veranda:
- Nordøstvendt balkong med adkomst fra loftstue. Terrassebord i impregnert tre. Balkong med stål / glassrekkverk.
- Nordøstvendt terrasse med utgang fra stue. Terrassebord i Kebony fra år 2020. Levegg/ skillevegg i impregnert tre fra år 2020. Adkomst til hagedel. Granittheller ved inngangspartiet er fra år 2020.
Utvendig bod:
Frittstående bod i trekonstruksjon. Støpt plate på mark.
Tekniske anlegg/ VVS:
Vannrør i PEX rør i rør system/ kobber fra byggeår. Avløpsrør i plast fra byggeår. Balansert ventilasjon med ventilasjonsanlegg plassert i teknisk rom.
Teknisk rom: Gulvfliser og sluk. Malte glatte vegg- og himlingsflater. Fordelerskap på vegg. Tilkoblet brannslange. Sikringsskap. Stoppekran.
Vannmåler.
Elektrisk anlegg:
Sikringsskap er plassert i teknisk rom. Automatsikringer med jordfeilbryter. Digital strømmåler fra år 2018. Hovedsikringens kapasitet er på 32 AMP.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Det er ingen TG 2 eller TG 3 i rapporten.
Info fra selgers egenerklæring:
Det er påvist forekomst av skjeggkre i boligen. Ifølge selger har Anticimex akkurat gjennomført 2. runde (av totalt 3 runder) med Advion i sameiet. Selger har ikke sett skjeggkre i sin bolig siden 1. runde (13.11.2020). Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Påkostet og meget innbydende enderekkehus over to plan pluss kaldtloft. I 2018 ble alle vegger, lister og himling malt. Samtlige av boligens lysbrytere ble erstattet med dimmere, samt at det ble satt inn nye lyspunkter og kurser i boligens 1. etasje. I 2020 ble det lagt nye granittheller ved boligens inngangsparti, samt terrassebord på stuesiden ble oppgradert til vedlikeholdsfri Kebony. Boligen holder en meget god standard og her kan du flytte rett inn!
1. etasje inneholder entré, teknisk rom, bad, stue og kjøkken.
Entré:
Huset har et flott inngangsparti med nye granittheller fra 2020. Det er en stor gang/entré med god plass til yttertøy, sko eller kanskje barnevogn. Her er det også en romslig skyvedørsgarderobe. Fra entreen er det inngang til teknisk rom/bod og et lekkert bad.
Bad - 1.etg:
Pent flislagt bad fra byggeår. Gulvfliser og veggfliser. Varme i gulv Malt himling med glatte flater, downlights og avtrekksventil. Dusjhjørne med innsvingbare dører i glass. Veggmontert regn- og hånddusj. Servantskap med glatte fronter på skuffer og ett greps blandebatteri. Vegghengt toalett. Speilskap med lys og stikkontakter på vegg. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Mekanisk ventilasjon. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast.
Stue:
Stuen er stor og meget lys med store vindusflater. Stuen har plass til sofaløsning, spisbord, salong, danseplass og lekekrok. På den ene siden av rommet er det plassbygget sittebenk med skap som er utrolig praktisk. Det er åpen kjøkkenløsning som gjør rommet ekstra sosialt. Fra stuen er det utgang til nordøstvendt terrasse med vedlikeholdsfrie terrassebord i Kebony fra 2020. Det er satt opp levegg/ skillevegg i impregnert tre som også var ny i 2020. Fra terrassen er det adkomst til hagedel som er skjermet med hekk.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med integrerte hvitevarer. Hvite profilerte fronter på skuffer og skapdører. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast. 1- stavs parkett på gulv. Malte glatte vegg- og himlingsflater. Fliser over kjøkkenbenk. Benkeplater i laminat. Underlimt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps blandebatteri. Komfyr og kaffemaskin i høyskap med nedfelt induksjonstopp i benkeplate. Fryseskap og kjøleskap i høyskap. Integrert oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med avtrekk til kanal, integrert i takhøye overskap. Lys under overskap og stikkontakter på vegg. Opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap.
***
2. etasje inneholder loftstue, 3 soverom og bad.
Loftstue:
Opp trappen til 2. etasje ligger det en fin loftstue. Det er utgang til en nordøstvendt balkong med hyggelig utsikt over nærområdet.
Bad - 2.etg:
I 2. etasje ligger det et lekkert flislagt bad fra byggeår. Det er gulvfliser og veggfliser. Varme i gulv. Malt himling med glatte flater, downlights og avtrekksventil. Dusjhjørne med innsvingbare dører i glass. Veggmontert regn- og hånddusj. Servantskap med glatte fronter på skuffer og ett greps blandebatteri. Vegghengt toalett. Høyskap. Speilskap med lys og stikkontakt. Mekanisk ventilasjon. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast.
Soverom:
Boligen har 3 store soverom, alle beliggende i 2. etasje. Skyvedørsgarderobe i soverom.
***
Kaldtloft med utbyggingsmuligheter.
Fra 2. etasje er det tilgang til kaldtloft via loftsluke med 2,49 meter takhøyde og skråvegger. Det er avsatt plass til å kunne sette inn vindu og flere andre seksjoner i sameiet har allerede utført loftsutbygging. Rommet er målt opp til 22 kvm, men man får også ekstra gulvareal som ikke er målbart. Dette er en kjempemulighet for deg som på sikt ønsker større plass, men vil bli boende i huset.
***
Overflater:
Gulv: Fliser i entré/ gang, 1- stavs parkett.
Vegger: Malte glatte flater.
Himling: Malte glatte flater. Downlights i entré/ gang.
Dører: Formpressede hvite dører med 3 speil.
***
Verdibevis:
Takstmann og IF har gitt våtromsbevis for Bad - 1. Etasje og Bad- 2. Etasje. Det er også gitt verdibevis for yttertak og drenering.
Verdibevisene bekrefter at våtrommene, yttertak og drenering er kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom, eller reparasjonen av taket – den utløsende årsaken til problemet, samt reparasjon av dreneringen hvis vann trenger inn i boligen din.
***
Løsøre og tilbehør som blir stående igjen:
- Hvitevarer (kaffemaskin, stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, fryser og kjøleskap).
- Samt sittebenk med oppbevaring som går fra kjøkken mot stue.
- Vegghyller i innendørsbod.
- Alle rullgardiner (fra IKEA) og plisségardinger (fra Lurex).
- Alle garderober fra Elfa skal også stå
Løsøre og tilbehør som ikke medfølger eiendommen:
- Ingen pendellamper eller andre ettermonterte lyskilder.
- Sittebenk mot hage eller tvbord følger heller ikke med, selv om det står til stil med den monterte sittebenken.
- Kombimaskin skal ikke stå igjen.
- Ingen av hyllene i utendørs bod er fastmontert, og blir derfor med oss.
- Ettermonterte vegghyller på kjøkken medfølger ikke.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisitet med panelovner og balansert ventilasjon. Gulvvarme i entré og bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.09.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
16.09.2014 - Dokumentnr: 782510 - Bestemmelse om veg
16.09.2014 - Dokumentnr: 782515 - Bestemmelse om veg
13.04.2015 - Dokumentnr: 314417 - Erklæring/avtale - Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 7 bnr. 463 i Asker kommune. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse
20.04.2015 - Dokumentnr: 339184 - Best. om adkomstrett - Bruksrett til gangadkomst for allmennheten.
08.06.2015 - Dokumentnr: 509101 - Erklæring/avtale - Bestemmelse om plassering av node for fibernett. Bestemmelse om anlegg, drift og vedlikehold. Hjemmelshaver kan slette erklæringen på vikår nevnt i avtalen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen har en flott og attraktiv beliggenhet på Borgen i Asker med direkte tilgang til lysløype, turstier og badevann. Området er meget barnevennlig med gode turmuligheter rett utenfor døren. Boligen ligger usjenert og skjermet til, med gode lys- og solforhold i naturskjønne omgivelser. Boligen ligger i blindvei uten gjennomgangstrafikk og er ett av Askers mest idylliske områder for småbarnsfamilier. Det er flere barnehager i nærmiljøet samt kort og trygg skolevei for barna. Petra Fougners vei ligger kun 600 m unna nærsenteret på Borgen med bl.a. legesenter, tannlege og Rema 1000 for de daglige innkjøp. I nærområdet finnes det spennende muligheter for aktiviteter som små og store kan nyte godt av, bl.a. Vardåsen Alpinbakke og langrennsløype. Vardåsen egner seg ypperlig for turer både sommer som vinter. Drengsrudvannet ligger i umiddelbar nærhet og kan by på flotte bademuligheter og rekreasjonsmuligheter året rundt.
Selv om man bor i naturskjønne omgivelser, er det ikke mer enn 600 meter til nærmeste matbutikk og tar man sykkelen er det kun fem minutter til Asker sentrum. Asker sentrum er stadig i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus Sushi og Texas BBQ er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens café, Kaffebrenneriet og Kafé Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.
Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.
Asker er et populært næringsområde for mange viktige selskaper, spesielt store selskaper i teknologi- og offshore- bransjen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Borgen Barnehage
Borgen skog barnehage
Søndre Borgen barnehage
Lilleborgen barnehage
Skoler:
Hagaløkka skole
Asker International School
Borgen ungdomskole
Asker videregående skole
Bleiker videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 163,2 kvm. Hagen er opparbeidet med granittheller på område ved inngangsparti. Terrasse, plen og beplantning. Fellesarealer er opparbeidet med asfalterte gangveier, lekeplasser, sittegruppe sittegrupper, plenklipping og beplantning.

Parkering

Det er 2 garasjeplasser ved siden av hverandre i fellesskap garasjebygg. En garasjeplass med ladestasjon for el-bil og den andre er klargjort for ladestasjon. Ellers er det bra med gjesteplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er detaljregulert til Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, Felt B1, i henhold til reguleringsplan: Johan Drengsruds vei, gbnr. 7/7 m.fl., ID: 02202011019, datert 10.04.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen ligger hovedsakelig i område for framtidig boligbebyggelse iht. kommuneplan Asker 2018-2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 6 631,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.
Fellesutgiftene er kr 2 708,- pr. mnd. og inkluderer: Renovasjon, Kabel-TV, Internett, Garasje, Strøm i fellesanlegg, Snøbrøyting/strøing, Forretningsførsel, Bygningsforsikring, Drift og vedlikehold m.m.
Fellesutgiftene fordeler seg slik:
Andel felleskostnader etter eierbrøk: kr 2 049,-
Kabel-TV: kr 140,-
Internett: kr 299,-
Garasje: kr 220,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9 903,- pr. år. / 10 446 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox / Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 799 372,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 477 739,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 25 159,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 4 151,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 8.502.843,-.
Av dette beløpet utgjør kr 4 151,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Celin Solholm Johansen og Rolf-Arne Syvertsen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Borgengrenda boligsameie, med sameiebrøk 142/2946.
Sameiet består av 21 boligseksjoner.
Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Tilrettelagt for lading av el-bil i garasjeanlegget.
Planlagte påkostninger:
- Ingen kjente p.t.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.
I følge selgers egenerklæring og referat fra årsmøte for 2019 har det vært avdekket skjeggkre i sameiet. Ifølge selger har Anticimex akkurat gjennomført 2. runde (av totalt 3 runder) med Advion i sameiet. Selger har ikke sett skjeggkre i sin bolig siden 1. runde (13.11.2020). Konferer med eiendomsmegler for ytterligere informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0037/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2137

Dato

Sist oppdatert: 12. november 2021 kl. 10:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.