Komplett utleieoppgave

Seterstuveien 6

10 500 kr
Mai Phan
Presenteres av
Mai Phan
UTLEID! SANDVIKA- Stor og idyllisk sokkelleilighet med fjordutsikt til leie! Solrik terrasse med god plass- møblert- internett og strøm inkludert!
 • Månedsleie
  10 500 kr
 • Byggeår
  1984
 • Bruksareal
  50 m²
 • Type
  Enebolig med utleiedel
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Gul F

Visning

Smittevern tas på alvor, og det inviteres kun til individuelle visninger etter gitte forhåndsregler. Kontakt megler for avtale om tid. Sammen finner vi gode og trygge løsninger.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Seterstuveien 6, 1338 SANDVIKA
Gårdsnummer 49, bruksnummer 224, kommunenummer 3024

Innhold

Totalt bruksareal: 50 kvm
Husleien inkluderer:
- Møblering (etter avtale).
- Kabel-tv og internett.
- Strøm.

Standard

Velkommen til Seterstuveien 6- en idyllisk og pen sokkelleilighet som kommer for leie! Her bor du i grønne og rolige omgivelser, med nærhet både til Sandvika sentrum og marka.
Leiligheten er innbydende med effektiv planløsning. Boligen kan blant annet by på; stor stue med plass til hyggelig spisegruppe, romslig sovealkove og stor terrasse med sjøutsikt.
Leiligheten har gjennomgående standard og er godt vedlikeholdt.
Rom:
Entré
Innbydende entré med garderobeskap.
Stue
Meget pen og åpen stue med utgang til terrasse. Store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og skaper en trivelig romfølelse. Det er både plass til sofa- og spisegruppe i stuen. Fin planløsning som gjør det enkelt å møblere. Peis i stuen.
Kjøkken
Godt utstyrt kjøkken med åpning mot stuen. Hvitevarer medfølger.
Sovealkove
Romslig sovealkove med plass til dobbeltseng og garderobeløsning.
Bad
Romslig og flislagt bad i lyse farger. Vaskemaskin medfølger. Varmekabler i gulv.
Bod
Innvendig bod god oppbevaringsplass.
Leierens vedlikeholdsplikt
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på terrasse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Eventuell adgang til utleie

Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radonverdi på under 100 Bq/m3 i utleieenheten, og dette er innenfor angitt grenseverdi.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrikt beliggende leilighet i naturskjønne og idylliske omgivelser i Sandvika. Her bor du et steinkast unna Sandvika sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Boligen har en fin og usjenert beliggenhet uten gjenboere. Området er kjent for et godt bomiljø i hyggelige og trygge omgivelser. Kun et par minutters gåtur til nærmeste butikk (Kiwi) og 5 minutter gåtur til Sandvika Storsenter som byr på alt av shoppingmuligheter.
Strand og bademuligheter- Kadettangen/Kalvøya/Holmenskjæret
Kort vei til sandstranden på Kadettangen med sandvolleyballbaner. Derfra er det gangbroa over til Kalvøya med badestrender herunder naturistområde, turstier, lekestativ og fotballbaner. I motsatt retning ligger Holmenskjæret der stranden har badeflåte med stupebrett, kiosk og minigolf. Forsetter du utover Kyststien kommer du til Hvalstrand og Vollen.
Turmuligheter
Vestmarka - lysløyper m.m.: Umiddelbar nærhet til fantastiske turmuligheter i Vestmarka i området Sollihøgda, Krokskogen og ut til Lier. Her kan du sykle i terrenget, bade i skogsvann som Sandungen eller Semsvann, gå turorientering eller ta en skitur til hytter på Gupu, Furuholmen eller Mikkelsbånn der det er servering. Vestmarksetra forbinder lysløypene Jordbru Kattås, Skui og Vestmarksetra og gir stort løypenett på kveldstid.
Tanumskogen: Tanumplatået og den tilliggende skogen er i flere planer fremhevet som et av de vakreste og mest verdifulle landskapene i Akershus. Les evt. mer på www.tanumvel.org
Ringi gård: I området er også Øvre Ringi Gård der det er eplepresseri for egne medbrakte epler, slik at du kan få laget din egen økologiske eplejuice. Der kan du også kjøpe Ringis egen prisbelønnede eplemost samt hyllebærsaft, eplegløgg mv. Hver høst er det selvplukking av mais fra åkeren.
Offentlig kommunikasjon
Ca. 10-15 minutters gange til Sandvika stasjon og her finnes det som trengs av offentlig kommunikasjon, flytog, expressbuss, nattbuss m.m.

Annen viktig informasjon

Utleier

Moira Elizabeth Eidahl

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum evt. leiegaranti fra Hiscox.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Ledig fra 1.mars eller tidligere etter nærmere avtale. Kontakt megler for hyggelig boligprat!
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0010/20
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.2010

Dato

Sist oppdatert: 18. mars 2021 kl. 15:37

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Visning

Smittevern tas på alvor, og det inviteres kun til individuelle visninger etter gitte forhåndsregler. Kontakt megler for avtale om tid. Sammen finner vi gode og trygge løsninger.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.