Solgt: 8 400 000 kr

Treschows gate 2 F

8 400 000 kr
102 m²
3 soverom
Velkommen til en meget spennende leilighet med en unik beliggenhet helt inntil Akerselva - Presentert av Caroline S. Stensrød / Krogsveen
Marcus Blohm
Presenteres av
Marcus Blohm
Sagene/Bjølsen
Unik 4-r. i ærverdig murvilla - Ombygget i 2012 - Hage på ca. 55kvm - Tinglyst p-plass -Rolig beliggenhet ved Akerselva
 • Prisantydning
  8 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  193 390 kr
 • Omkostninger
  216 177 kr
 • Totalpris
  8 809 567 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1865
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  102 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 721 kr
 • Energimerke
  Gul G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Leiligheten er en særegen og romslig 4-r., beliggende i den tidligere direktørboligen til Bjølsen Valsemølle. Villaen ble i 1865 reist av direktøren ved melfabrikken og var allerede da sjelden i sitt slag. Murvillaen ble i 2012 seksjonert til 6 leiligheter og det har blitt gjennomført en stor oppgradering av huset og tilhørende hage ferdigstilles våren 2021.
- Hageparsell på ca. 55 kvm, med svært gode solforhold
- Et meget romslig oppholdsrom med delvis åpen kjøkkenløsning
- Sjarmerende detaljer som synlige takbjelker og teglsteinsvegg
- God takhøyde på opptil 4,20 m.
- Sprinkelanlegg
- VV. og fyr. inkl.
- P-plass og det tilrettelegges for el-bil i disse dager
- Huset er meget godt vedlikeholdt og sameiet består av driftige beboere
- Huset ligger skjermet til, i rolige omgivelser

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Treschows gate 2 F, 0477 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 222, bruksnummer 184, seksjonsnummer 6, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 115 kvm
Totalt bruksareal: 102 kvm
Totalt primærrom: 102 kvm
2.etasje:
Primærrom: Gang/entré, baderom
3. etasje:
Stue, kjøkken, 3 soverom
I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca 8 kvm.
Selger eier en låst "barnevognbod" utenfor inngangsdøren. Her er det plass til feks.barnevogn/bildekk/akebrett etc. Denne kan kjøpes av ny eier dersom det er ønskelig.
Dagens hovedsoverom er opprinnelig byggemeldt som kjøkken. Hovedsoverommet slik det står i dag ,har ikke tilfredsstillende størrelse på vindu for dagsinnslipp eller som rømningsvei.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 2:
Vinduer:
Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder på de koblede vinduene. Det er sprekk i det ene glasset på vinduet på hovedsoverommet. På det midterste soverommet mangler et av de koblede glassene, noe som vil føre til kulderas og kondensering på vinduet ved temperaturforskjeller inne og ute. Generelt har eldre koblede vinduer en lav isolasjonseffekt og det kan oppleves trekk.
Ventilasjon på kjøkken: Kjøkkenet har ingen ventilator.
TG 3: Ingen
Eier informerer om at radiator på soverommet ikke virker.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré:
Entré med plass til knagger, skoskap og speil. Dørcalling plassert på kjøkkenet i hovedetasjen. Flott, original trapp opp til hovedetasjen.
Baderom:
Lekkert, romslig baderom fra 2012/2013. Badet inneholder stor dusjnisje med glassvegg, vegghengt toalett og servantinnredning for oppbevaring. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Ekstra oppbevaringsplass i skap bak døren.
Vaskemaskin på badet medfølger.
Kjøkken:
Lekkert Kvik-kjøkken hvor det er svært godt med oppbevaringsplass. Kjøkkenet er delvis åpent mot stuen. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, induksjon platetopp og kjøl/frys. Ekstra oppbevaringsplass i integrert skap perfekt til støvsuger etc. Praktisk, dekorativ hylle over benkeplaten. Unik teglsteinsvegg med bindingsverk i trappen er et flott blikkfang. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.
Selger informerer om at skuffen under platetoppen kan sitte fast, om man drar den for langt ut.
Stue:
Meget romslig og luftig stue hvor det er god plass til stor sofagruppe, oppbevaringsmøbler og spisebord i forlengelse av kjøkkenet. God takhøyde på opptil 4,20 meter og sjarmerende takbjelker gjør rommet til et flott oppholdsrom. Flott utsikt, gjennom alle årstidene, fra stuen over hagen og trærne langs Akerselven. Ingen innsyn!
Stue:
Meget romslig og luftig stue hvor det er god plass til stor sofagruppe, oppbevaringsmøbler og spisebord i forlengelse av kjøkkenet. God takhøyde på opptil 4,20 meter og sjarmerende takbjelker gjør rommet til et flott oppholdsrom. Flott utsikt, gjennom alle årstidene, fra stuen over hagen og trærne langs Akerselven. Ingen innsyn! Mulig å søke Kulturminnefondet for å få tilbakeført de to
sidevinduene som originalt var på fasaden.
Hovedsoverom:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side av sengen samt stor skyvedørsgarderobe. Ytterligere oppbevaringsplass på soverommet til for eksempel kommoder.
Soverom II:
Utrolig hyggelig soverom som også kan benyttes som hovedsoverom. Plass til dobbeltseng og garderobe. Sjarmerende, originalt vindu. Soverommet, og leiligheten for øvrig, er tilbaketrukket fra trafikkstøy.
Soverom III:
Koselig soverom i dag benyttet som kontor. Plass til seng og garderobeskap. Rommet er perfekt som barnerom, gjesterom og/eller kontor.
Hems:
Meget praktisk hems med oppbevaringsmuligheter. Hemsen er også et fint sted å trekke seg tilbake. Mulighet for å utvide hemsen. Forhold må selv sjekkes opp av kjøper.
Hage:
Hver seksjon har eksklusiv bruksrett til hageparsell på ca. 55 kvm. Hagen har gode solforhold gjennom hele dagen. Hagen opparbeides i disse dager. Det er lagt skiversten i buen med flaggstangen. Steingjerdet skal bygges opp lags sørsiden av hagen og males. Det er planlagt å plante busker mot parkeringsplassene. Sameiet har, sammen med lånopptak, fått støtte av Kulturminnefondet for å tilbakestille hagen til slik det opprinnelig var.

Oppvarming

Bergvarme ( inkludert i fellesutgiftene) og elektrisk oppvarming. Varmekabler på badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1899, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Ekspedisjonsdokumentet omfatter ikke omgjøring til leiligheter.
Det foreligger ferdigattest på omgjøring fra kontorlokaler til boliger datert 14.06.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
På byggetegninger fra 2012 er kjøkkenet tiltenkt der hovedsoverommet er i dag.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 6 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet brannvegg/dør, bestemmelse om vann/kloakkledning, allmennhetens rett til fri ferdsel, jordskifte.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Følgende medfølger ikke leiligheten:
Butterfly lampe i stuen
Vegglampe ved piano i stuen
Taklampe på soverom
Rådyrlampe barnerom
Kaos ribbevegg barnerom
Følgende følger med leiligheten:
Hvitevarer på kjøkken
Vaskemaskin
Spesialtilpasset persienne i stuen
Rullgardin på to av soverommene
Lysslynge kjøkken
Lampe hems
Stige hems
Taklampe kontor og taklampe gang nede
Hyller kontor
Veggmontert skap og hylle på barnerom
Veggmontert hylle stue
Alle spottere i stuen

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Direktørboligen har en spennende historie og var i sin tid en viktig del av industrialiseringen i Norge. Hagen tilhørende eiendommen utbedres i disse dager. Sameiet har fått solid støtte fra Kulturminnefondet til å gjenreise tilhørende murer og gjerder som opprinnelig var på eiendommen. Alt arbeid utføres av profesjonelle håndverkere og er tråd med tidligere byggeskikker og med riktig bruk av materialer.
Leiligheten har en skjermet og tilbaketrukket plassering inntil Akerselva midt mellom Sandaker, Bjølsen og Sagene. Sagene/Bjølsen har en meget god plassering i Oslo; høyt og luftig mellom øst og vest, med kort avstand til det meste av hva byen har å by på. Her kan en urban livsstil lett kombineres med en aktiv livsstil, i flotte og store grøntområder og med mange gode turmuligheter.
Det er flere grøntområder i nærheten som; Myraløkka, Voldsløkka, Bjølsenparken og Torshovdalen. Du kan gå rett ut av døren og følge den idylliske Akerselva, enten nordover gjennom Nydalen (ca. 10 minutters gange) og videre opp til Frysja og Maridalen, eller sørover forbi Grünerløkka og videre ned til sentrum og Bjørvika. På vinterstid er det en kort trikketur til inngangen av Lillomarka fra Kjelsås, eller en busstur til Brekke og flotte skiløyper gjennom Maridalen og videre innover Nordmarka.
Det er god tilgang på offentlig kommunikasjon i området, med bussforbindelser (rute 20,34,37 og 54) og trikkeholdeplass like ved (11,12,13), samt t-bane og tog fra Storo eller Nydalen.
Det er flere hyggelige og populære spisesteder i området. Verdt å nevne er populære Åpent bakeri/Lofthus Pizza, Mysterud Bar på Sagene, Tiffanies burger og Grisen med uteservering på Torshov,
Det er også gåavstand til Nydalen med flere restauranter/kafeer og Storo Storsenter med sine 130 butikker. På Sandaker senteret finner du blant annet stor matvarebutikk, apotek og Vinmonopolet.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 879,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Hver seksjon har eksklusiv bruksrett til hageparsell og parkeringsplass i henhold til skisse/kart datert 22.11.2016. Reseksjonering for tilleggsdel grunn ble tinglyst 1. september 2017.
Frem til nå, har praksis vært at beboerne bruker plenen i felleskap.

Parkering

Seksjonen har en medfølgende parkeringsplass som tilleggsdel i grunn, ihht. reseksjonering datert 01.09.2017. Infrastruktur for El-bil er allerede finansiert og etableres i disse dager. Eier må selv kjøpe ladeboks.
Parkeringsplassen kan leies bort om man ikke har behov for parkeringsplass.
Gode parkeringsmuligheter for gjester på tomten nedenfor huset (mot betaling). "Bilkollektivet" har flere plasser på parkeringsplassen nedenfor huset.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet og naboeiendommene.
Treschows gate 2 AS eier veien inn til huset. I følge styreleder har sameiet ikke hatt kostnader knyttet til veien (snømåking etc.)
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring kontor/industri i henhold til reguleringsplan s-3467datert 05.09.95 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Både eiendommen og selve bygningen er på gul liste (begge som enkeltminne). Bygget/Møllermesterboligen ligger under kategorien «vernet».
Bymiljøetaten har vært på befaring for å se på mulighetene for å legge tursti langs elven.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.721,- pr. mnd. og inkluderer: oppvarming, varmtvann, nedbetaling andel gjeld, drift, forretningsførsel, felles byggforsikring mm.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og økes til kr 3.817,- 01.04.2021.
Fordeling fellesutgifter fra 01.04.2021 være:
Avdrag IN-lån 591
Felleskostnader 2 721
Renter IN-lån 505
Eiendomsskatten er kr 2.077,- pr år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.496,- pr. år. / 5.880 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett, og selger betaler kr. 239,- pr mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 621 299,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr kr 5 836 677,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 27 588,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 193 390,- pr. 16.02.2021.
Total fellesgjeld for sameiet er kr 1 486 541- pr. 16.02.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 16363155913, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 16.02.2021: 3.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 79
Saldo per 16.02.2021: 1 486 542
Andel av saldo: 193 390
Første termin/første avdrag: 30.01.2021 ( siste termin 30.10.2040 )
Laget har avtale om IN samt IN lån
Sameiet har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 193.390,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 1.096,-.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.616.176,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 8.809.567-.
Av dette beløpet utgjør kr 193.390- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lene Røisland og Pål Drengsrud Stengrimsen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Møllermesterens Bolig Sameie, med sameiebrøk 83/638.
Sameiet består av 6 leiligheter.
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning.
Dugnad må påregnes.
Trappevask gjennomføres hver 14. dag, overlatt til eksternt firma, og beboerne betaler for sin trappeoppgang.
Dyrehold er tillatt.
Gressklipping deles mellom beboerne.
Foretatt påkostninger de senere år:
Omfattende oppussing da huset ble omgjort fra kontorlokaler til boliger i 2012
Taket over den aktuelle leiligheten ble byttet i 2014/2015
Drenering rundt huset 2015-2017
Drenering hage 2020
Byttet hovedsikring til bygget høsten 2020
Bergvarme 2014
Installert sprinkelanlegg
Planlagte påkostninger:
Sameiet jobber med opparbeidelse/ferdigstille hagen.
Det etableres infrastruktur for EL-bil ladere i disse dager. Kostanden er allerede dekker av ekstra innbetaling. Ladeboks må kjøpes av ny eier. Kontakt styre.
Generelt vedlikehold må påregnes.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 52-0025/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sagene
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR52.2125

Dato

Sist oppdatert: 18. november 2021 kl. 19:34

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.