Solgt: 3 120 000 kr

Jerikoveien 25B

2 850 000 kr
45 m²
1 soverom
- Velkommen til Jerikoveien 25B -
Siv Ødegaard
Presenteres av
Siv Ødegaard
Lindeberg
Pen 2-roms med stor solrik terrasse - Herlig utsikt - 200m til T-bane - Garasje - Godt førstegangskjøp - Må sees!
 • Prisantydning
  2 850 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  92 000 kr
 • Omkostninger
  9 126 kr
 • Totalpris
  3 221 126 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1977
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  45 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 292 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen 2-roms andelsleilighet med fin planløsning. Leiligheten ligger i 3. etg. med en solrik nordvestvendt terrasse på 12 kvm. Leiligheten har en gjennomgående god standard hvor du kan flytte rett inn. Fra stuen har du utgang til stor terrasse med flott utsikt over nærområdet, Grefsenåsen og Holmenkollen. Fin intern beliggenhet med kort vei T-bane, dagligvarebutikk og marka. Må sees!
- Solrik terrasse på 12 kvm
- Godt førstegangskjøp
- Kort vei til marka
- Praktisk planløsning
- God intern beliggenhet
- Ca 200m til T-bane
- Hjemmeside: www.sondrelindeberg.no

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Jerikoveien 25B, 1067 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 113, bruksnummer 44
Andelsnummer 151, Søndre Lindeberg Borettslag, organisasjonsnummer 952 283 499

Innhold

Totalt bruttoareal: 54 kvm
Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 45 kvm
Bruksareal:
Bad, stue/kjøkken, entré, bod/garderobe og soverom: 54 kvm
Primærrom:
Bad, stue/kjøkken, entré og soverom: 45 kvm
Sekundærrom:
Bod/garderobe: 3 kvm
I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca. 2 kvm med tilgang fra terrassen.
Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.03.2021 utført av Aleksander Røv.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Fundamenteringen er ikke kontrollert eller kjent. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Det var ingen synlig dreneringsplater mot grunnmur på befaringsdagen. Bærende yttervegger er oppført i betong. Gavlvegger er forblendet med teglstein. Yttervegger ellers er oppført som isolerte klimavegger kledd med trekledning. Etasjeskiller i armert betong. Flatt tak tekket med papp/foile. Trapper og repo i oppgang av betong. Vindu fra 2005 utført med 2-lags isolerglass. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35. Heve/skyvedør fra 2005 utført med 2-lags isolerglass. Nordvestvendt terrasse på ca. 12 kvm, med utgang fra stuen. Konstruksjonen er bygget i betong med bred blomsterkasse i betong fungerende som fallsikring. Løst tremmegulv i tre på gulv/dekke.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3:
TG 2:
Bad:
Badet er en eldre konstruksjon som har blitt overflateoppusset i nyere tid. Den anbefalte brukstiden på grunnkonstruksjonen er utløpt. Tilstandsgrad er gitt utfra alder / gjenværende brukstid, svakt fall mot sluk, ukjent underlag/oppbygging og utløpte garantier.
TG3:
Ingen
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Selger opplyser videre i egenerklæringsskjema at lukt fra sluk kan til tider forekomme da rør er fra den tid bygget ble bygd.

Standard

Velkommen til Jerikoveien 25 B, en pen 2-roms i 3 etasje. Leiligheten har en lys stue med store vindusflater som sørger for rikelige mengder naturlig dagslys. I stua kan du enkelt innrede med både sofa, sofabord og spiseplass. Fra stuen kommer du ut til en nordvestvendt terrasse på 12 kvm. Terrassen fungerer som et fint tilholdssted hele sommerhalvåret og har god plass til sittegruppe. Fra terrasse har du utsyn mot Grefsenåsen og Holmenkollen. Videre kan leiligheten by på et romslig baderom og et soverom av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Entré/gang:
Hyggelig entré med god plass til å henge av deg yttertøy og sko.
Stue:
Lys stue med vindusflater som sørger for rikelige mengder naturlig dagslys. I den arealeffektive stuen har du plass til både sofa, sofabord og spiseplass. Romhøyden i stuen er 2,41meter.
Terrasse:
Nordvestvendt terrasse på ca. 12 kvm med utgang fra stue. Konstruksjonen er i betong med malt dekke. Bred blomsterkasse i betong er fungerende som fallsikring.
Kjøkken:
Pent kjøkken med kjøkkeninnredning med beige høyglansfronter og håndtak i stål. Benkeplate av laminert spon. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, platetopp og kjøl/frys. Ventilator over platetoppen. Ventilatoren er ikke koblet på ventilasjonssjakt eller gjennom ventil i yttervegg, og renser luften med kullfilter. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Soverom:
Soverom av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Bad:
Bad med eldre plastsluk er plassert i dusjsonen, opplegg til vaskemaskin, gulvmontert toalett, dusjhjørne med glassdører, og servantskap. Eldre gulvbelegg (fuktsikring) er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring.
Diverse:
Vinduer: Vinduene er fra 2005 med 2- lags isolerglass.
Dører: Entrè med brann- og lyddør. Skyvedør til terrasse er fra 2005 utført med 2-lags isolerglass.
Overflater:
Himling: Himling består av malte betongdekker. Romhøyden i stue/kjøkken er 2,41 meter.
Vegger: Vegger er av malt strie.
Gulv: Leiligheten har laminatgulv i alle rom utenom baderommet som er flislagt.
Teknisk:
Elektrisk anlegg: Sikringsskapet er plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren. Hovedsikringen er på 35 AMP.
Porttelefon: Porttelefon med fjernåpner og monitor. Kamera på ringetablå.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppbevaring.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.08.1979 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men det er ifølge selger ikke gjort endringer i hennes eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet: Bestemmelse om trafostasjon/kiosk, benyttelse av parkeringsplass, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.
Det fremgår i borettslagets vedtekter at andelseieren kan overlate bruken av hele boligen til andre opptil 30 døgn i løpet av året uten godkjenning.

Diverse

Følgende medfølger salget: Hyller i bod.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i hjertet av Lindeberg med kort vei til alle fasilteter. I ummidelbar nærhet finner en Lindeberg senter med bl.a. matbutikk, frisør, pizzeria, apotek, lege, tannlege m.m. Leiligheten ligger i fredelige omgivelser i store tilliggende grøntarealer i og rundt borettslaget. Det er også kort vei til Østmarka hvor det er fine turterreng, lysløyper, fiskevann, og bademuligheter.
Om vinteren er det fine skiløyper innover marka, eller kan en ta turen til Jerikobakken alpinbakke. Jerikobakken er også planlagt utvidet og det er ønsker om å anlegge skipark her. Andre fasiliteter som er i nærheten er Lindeberg sportsklubb med kunstgressbane, svømmehall på Furuset, sandvolleyballbane ved Jeriko skole, Nordre Lindeberg besøksgård, Furuset Forum med is- og håndballhall.
Det er kort vei til T-bane (Lindeberg el Trosterud, linje 1 & 2). T-banen bruker ca. 18 minutter til Jernbanetorget, og har 8 avganger i timen.
Med buss har man valget mellom buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia og buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstua. Bussen går fra holdeplass i Jerikoveien eller ved Lindeberg senter.
Nærmeste treningssenter er Actic på Furuset. I tillegg finner man Sats Elixia på Hellerud, Lørenskog og Kalbakken, og Bare Trening på Haugerud. Stort utvalg av kjøpesentre i nærområdet, som Tveita, Alna, Metro og Triaden senter, samt Ikea på Furuset. Lindeberg ligger nordøst for Oslo sentrum og har svært enkel adkomst til E6 med kun ca. 10 minutters reisetid med bil til sentrum og ca. 30 minutters reisetid til Gardermoen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved visninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehage:
Plassen barnehage (1-6 år) - 0.1 km
Kløfterhagen private barnehage (1-6 år) - 0.4 km
Jeriko private barnehage (2-6 år) - 0.4 km
Barn- og ungdomsskoler:
Jeriko skole (1-7 kl.) - 0.2 km
Lindeberg skole (1-10 kl.) - 0.4 km
Furuset skole (1-7 kl.) - 1 km
Granstangen skole (8-10 kl.) - 1.9 km
Ellingsrud skole (8-10 kl.) - 2.5 km
Videregående skole:
Hellerud videregående skole - 5.1 km
Etterstad videregående skole - 6.9 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 30.331 kvm som tilhører borettslaget. Fin adkomst til leiligheten med asfalterte internveier, og tomten er pent opparbeidet med plen, prydbuskær, og trær.

Parkering

Borettslaget har et garasjeanlegg og leiligheten disponerer en fast plass. Oversikt over kostnad for leie av garasjeplass foreligger ikke fra forretningsfører/styreleder. Ellers er det gjesteparkering på borettslagets fellesareal, og gode parkeringsmuligheter ved gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-1990 datert 21.01.1975 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det er et planforslag i nærheten:
- Jerikoveien 1 - 9 - Detaljregulering - Utvikling av Lindeberg nærsenter og boliger, Saksnr: 201817956 se saksinnsyn for mer info: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201817956

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.292,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv (grunnpakke), internett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, leie av garasjeplass, forretningsfører m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.006,- pr. år.(ink nettleie) / ca 3.200 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get/Telia som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 592 809,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 134 112,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 15.502,- pr.31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 92.000,- pr.01.03.2021
Andel kapitalkostnader utgjør kr 671,-
Total fellesgjeld for boligselskapet er 22.373.767,- pr.01.06.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: OBOS01-98207788139
Restsaldo: 18.395.989,-
Restløpetid: 12 år og 1 mnd.
Rente: 1,58% (flytende)
Andel av gjeld: 79.488,-
Andel kapitalkostnader: 607,-
Lånenummer: OBOS02-98207787191
Restsaldo: 2.838.192,-
Restløpetid: 18 år og 4 mnd.
Rente: 1,58 % (flytende)
Andel av gjeld: 12.262,-
Andel kapitalkostnader: 64,-
Borettslaget har ikke IN- ordning.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,- (OBOS)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier. Beløpet innkreves via felleskostnadene.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.951.126,-. Av dette beløpet utgjør kr 92.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelspdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Brumilda Miftari

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Søndre Lindeberg Borettslag.
Borettslaget består av 195 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS BBL, tlf. 22 85 55 00
Forsikret hos: Gjensidige Forsikring - polisenummer 89934239.
Dugnad må påregnes.
Det er anledning til å holde dyr i borettslaget under forutsetning at beboer gjør seg kjent med og undertegner erklæring om dyrehold. Erklæring må også underskrives dersom andelseier passer husdyr utover kortvarig besøk.
Styregodkjennelse - Ja.
Forkjøpsrett - Ja.
Hjemmeside: http://sondrelindeberg.no/
Planlagte påkostninger:
Borettslaget er i gang med utbedring av drenering rundt rekkehusene. P.d.d er det ikke planlagt noe økning av felleskostnader men det bli aktuelt med en økning pga de planlagte påkostninger. Ellers generelt vedlikehold.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 54-0087/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR54.2087

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 14:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.