Solgt: 2 730 000 kr

Skåreråsen 12

2 750 000 kr
73 m²
2 soverom
Øystein Sundby
Presenteres av
Øystein Sundby
Lørenskog/Skåreråsen
Meget pen 3-roms endeleilighet med vestv. balkong og utsikt. Sentralt nær skoler og off.kommunikasjon. Vv/fyring inkl.
 • Prisantydning
  2 750 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  467 450 kr
 • Omkostninger
  1 782 kr
 • Totalpris
  3 199 232 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1970
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  73 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 274 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott og moderne 3-roms endeleilighet beliggende med heis til svalgang på etasjeplan. Leiligheten har en vestvendt balkong på ca. 13 kvm med utsikt mot fellesområder.
Leiligheten består av entré, 2 soverom, stue med utgang til balkong, kjøkken og nytt bad fra 2019. Leiligheten disponerer en garasjeplass, og varmtvann/fyring er inkludert i husleien.
Verdt å merke seg
- Nytt bad i 2019 i regi av borettslaget
- TV og internett inkludert i fellesutgifter
- Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter
- Garasje
- Heis
- Balkong med utsikt
- Sentrumsnært
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skåreråsen 12, 1473 LØRENSKOG
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 101, bruksnummer 42, ideell andel 1/1
Andelsnummer 6, Skårertoppen 2 Borettslag, organisasjonsnummer 950581239

Innhold

Totalt bruttoareal: 80 kvm
Totalt bruksareal: 73 kvm
Totalt primærrom: 73 kvm
P-rom, 73kvm: Entre, stue, kjøkken, gang, baderom, 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen to boder. En bod på ca. 3,3 m2 (takhøyde 2,52 m.) I samme etasje og en bod på ca. 1,9 m2 (takhøyde 2,46 m) i fellesarealer i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.08.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i på følgende måte: Boligblokk over 12 etasjer samt kjeller, oppført i 1970. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av
betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av fasadeplater. Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/takpapp, ikke besiktiget.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder de punkter som har fått tilstandsgrad to eller lavere.
Følgende har fått tilstandsgrad to:
- Ventilasjon bad: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Ventilasjon kjøkken: Kullfilter, og ikke eget utkast ut av bygget.
- Vinduer: TG2 gjelder alder på vinduer.
Selger opplyser om følgende i sin egenerklæring:
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun faglært i regi av borettslaget. Totalrenovering av baderom.
- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja, i regi av borettslaget.
- Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Går ut ifra at styret sitter på dokumentasjon på arbeidene.
Det er påvist forekomst av sølvkre i leiligheten. Sølvkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

E N T R É
Velkommen inn! I entreen har du plass til å sette fra deg sko og henge fra deg yttertøyet.
S T U E
Stuen er holdt i moderne, naturlige farger og holder god standard. Store vinduer gir godt med lysinslipp, som skaper en god romfølelse. På stuen har du plass til både sofakrok og spisebord. Fra stuen har du utgang til balkong som strekker seg langs leiligheten. Her har du plass til utemøblement, og har god utsikt over fellesområdene.
K J Ø K K E N
Moderne og pent kjøkken. Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter og delvis integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator med kullfilter. Laminert benkeplate med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med Oras ett-greps armatur samt induksjon koketopp. Innebygget komfyr og oppvaskmaskin plassert under benkeplate. Kjøleskap med fryser er plassert i nisje. Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: integrerte hvitevarer, vinskap og fryseboks i skapet over kjøleskapet.
B A D
Flislagt bad med varme i gulv. Badet ble pusset opp i 2019 i regi av borettslaget, og er innredet med vegghengt toalett, innredning med slettefronter og ovenpåliggende servant, speilskap med overbelysning og dusjhjørne med innfellbare dører. Takstmann og IF har gitt våtromsbevis for badet. Våtromsbeviset bekrefter at våtrommet er kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom.
S O V E R O M
Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er holdt i en mørk, behagelig farge. Den store skyvedørsgarderoben gir godt med lagringsplass, og det er god plass til dobbeltseng på rommet. Soverom 2 er holdt i en lysere grønnfarge. Her har du plass til seng og oppbevaringsmøblement, og brukes i dag som gjesterom og kontor.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Selger opplyser om at følgende IKKE vil følge leiligheten: Vaskemaskin.
Selger opplyser om at følgende VIL følge leiligheten: Integrerte hvitevarer, vinskap og fryseboks i skapet over kjøleskapet.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse ble gitt 20.12.1972.
Det foreligger ferdigattest vedr, reparasjon av heiser, datert 29.12.2009.
Det foreligger brukstillatelse på parkeringshus, datert 20.12.1972.
Det gjøres oppmerksom på at dør inn til soverommet er flyttet etter at brukstillatelse er gitt. Denne var opprinnelig plassert på vegg i stue.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Servituttene omhandler: et eldre skjøte fra 1971 og bestemmelser om vann/kloakkledning, herunder bl.a. rett for kommunen til å ha liggende offentlig vann- og kloakkledning med nødvendige kummer på eiendommen.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde på skåreråsen i Lørenskog kommune. Fra leiligheten er det kort gangavstand til barnehager, skoler, kollektivtransport, Metro storsenter, kultursenter, langvannet, rådhusparken som gir gode tur-/bademuligheter samt et rikt tilbud av fritidsaktiviteter for barn både innendørs og utendørs.
U T D A N N I N G
Leiligheten har gangavstand til Åsen skole og kort vei til Løkenåsen ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærheten med blant annet Lørenskog- og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. For videre utdanning har Høyskolen i Oslo og Akershus beliggenhet på Kjeller samt kort vei med kollektivtransport til Oslo for dem som tar utdanning der.
H A N D E L O G K U L T U R
Dagligvarehandel kan gjøres på Bunnpris eller Rema 100 på Skårer, som er bare 6 min gangavstand unna. I nærheten av leiligheten har man Metro- og Triaden storsenter. På Triaden skjer det mye spennende for tiden. Senteret er under utbygging, og det er planlagt en utvidelse på hele 12 500 kvm. Her skal det bygges mange nye boliger, trampoline- og aktivitetssenter, idrettshall og parkeringshus med park. I tillegg finner man også Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter ca 5-6 min unna med bil.
R E K R E A S J O N S M U L I G H E T E R
I Lørenskog har man et bredt utvalg ulike idretter, det finnes flere idrettsplasser og haller med kort avstand fra leiligheten. Både innen breddeidrett og toppidrett finnes det mange ulike alternativer i nærheten. Leiligheten gir nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Fantastiske Losby Gods og golfbane ligger en liten kjøretur unna og er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Golfanlegget har bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Ønsker du innendørstrening finnes det flere treningssentre i området, blant annet SATS, Condis eller Fresh Fitness. Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby, har Selvaag Gruppen etablert en skihallen SNØ. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, er Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Anlegget er åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. For nærmere informasjon, se snooslo.no.
O F F E N T L I G K O M M U N I K A S J O N
Fra leiligheten er det gode mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Skåreråsen som ligger bare 3 minutters gange fra leiligheten. Lørenskog sentrum har bussterminal som heller ikke ligger langt fra leiligheten, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Lørenskog togstasjon (oslo sone) med pendlerparkering ligger bare 7 minutter unna med bil, derifra har man en ikke altfor lang togreise til Oslo S eller til Lillestrøm togstasjon. Med bil fra leiligheten tar det ca. 10 min til Lillestrøm, ca. 16 min til Oslo Sentrum og ca. 28 til Gardermoen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skårungen barnehage 0.6km
Skårersletta barnehage 0.6km
Åsen barneskole 0.9km
Benterud barneskole 1.2km
Solheim barneskole 1.2km
Løkenåsen ungdomsskole 0.8km
Kjenn ungdomsskole 1.7km
Mailand videregående skole 1.6km
Lørenskog videregående skole 3.4km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 25 474 m² som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning og prydbusker. Asfalterte internveier og felles sittegrupper.

Parkering

Alle leilighetene har en parkeringsplass som følger. Leiligheten har tildelt garasjeplass NR:1 i felles garasjeanlegg. Ellers muligheter for parkering i gate og tilliggende gater, med beboerbevis.
Borettslaget har parkeringsplasser og garasjeanlegg som består av 208 parkeringsplasser inne, 27 gjesteplasser, 40 utleieplasser ute og fire parkeringsplasser reservert funksjonshemmede.
Det er tilrettelagt for el-billading i nedre plan i garasjeanlegget, hvor ladeplass kan kjøpes.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 33-4-06 datert 14.07.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.07.1967.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 6 274,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, bygningsforsikring, kommunale avgifter, fyring, varmtvann, betjening av fellesgjeld, søppelcontainer, grunnpakke kabel-tv, garasje m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 3.913,-
Stipulerte kapitalkosnader kr 1.961,-
Søppelcontainer kr 100,-
Garasje og vedlikehold kr 300,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1 800,- pr. år. / 3 000 kwh. pr. år. Årlig nettleie er ca. kr 2 800,-.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett, dette er inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 684 778,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 2 282 592,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 49 468,- pr. 31.12.20
Andel fellesgjeld er kr 467 450,- pr. 05.07.21
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 97 229 760,- pr. 05.07.21 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,6% p.a
Lånets løpetid: 30.12.18-30.06.48

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3 221 782,-. Av dette beløpet utgjør kr 470 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kristoffer Bruun

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Skårertoppen 2 Borettslag.
Borettslaget består av 208 andelsboliger, fordelt på to høyblokker med adressene Skåreråsen 12 og 16.
Forretningsfører er BORI BBL, tlf. 63 89 02 00.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er etter søknad til styret tillatt i borettslaget etter husordensregler. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Byttet avtrekksvifte i blokk 12.
- Foretatt betonganalyse av begge blokkene.
- Borettslaget har opprettet webbasert internkontrollsystem.
- Ny avtale med Telia.
- Borettslaget har iverksatt måling av inngående vanntrykk.
- Laget stakekum ut fra 16.
- Støttemur ved 16.
- Strømpetrukket bunnledningen
- Malt opp utleieplassene på parkeringsplassen.
Planlagte påkostninger:
Styret har ingen ekstraordinære vedlikeholdsplaner for 2021. Det vil bli foretatt en tilstandsrapport over bygningsmassen på bakgrunn av behovet for prosjektering av fasadevedlikehold.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0046/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2146

Dato

Sist oppdatert: 13. oktober 2021 kl. 11:19

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.