Solgt: 2 180 000 kr

Herkulesvegen 110G

1 990 000 kr
40 m²
1 soverom
Velkommen til ditt nye hjem
Neskollen
Lys og tiltalende 2R leilighet med flott og usjenert terrasse. Parkering i carport. Rolig og etablert boområde
 • Prisantydning
  1 990 000 kr
 • Omkostninger
  51 092 kr
 • Totalpris
  2 231 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2001
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  40 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  2 700 kr
 • Fellesutgifter
  1 855 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til ditt nye hjem!
Herkulesvegen 110G er en innbydende, lys og pen 2R eierleilighet beliggende i et barnevennlig, rolig og veletablert boområde på Neskollen. Kort vei til barnehage, barneskole, offentlig kommunikasjon og dagligvarehandel. Leiligheten ligger i med trappefri adkomst. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og det er benyttet tiltalende og lyse fargevalg i kombinasjon med store vindusflater som gir en god romfølelse. Utgang til en stor og usjenert terrasse med umiddelbar nærhet til marka.
Parkering i carport ellers god gjesteparkering på sameiets fellesareal.
Vi sees på visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Herkulesvegen 110G, 2165 HVAM
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 79, bruksnummer 131, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 44 kvm
Totalt bruksareal: 40 kvm
Totalt primærrom: 40 kvm
Bruksareal:
Leilighet 40 kvm
Primærrom:
Leilighet:
1. etasje 40 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken og ett soverom
I tillegg disponerer boligen utendørs bod på ca. 5 kvm. Sameiet disponerer en felles redskapsbod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.03.2021 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og betong.
Boligbygg over tre etasjer. Støpt betongplate på mark med ringmur i betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Etasjeskillere av betong. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein (ikke besiktiget).
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Badet har fått helhetsvurdering på TG1, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt og dette har fått TG2.
Videre har takstmannen observert stedvis noe glipper i skjøter på parkettgulv. En forskjell mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 6 mm i stue og ca 5 mm på soverom.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré
En hyggelig entrè ønsker deg velkommen og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Her er det etablert en skyvedørsgarderobe med speilfronter.
Kjøkken
Sigdal kjøkkenløsning fra 2013. Kjøkkenet har åpen løsning mot stue og er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og laminert benkeplate. Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og
overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrert komfyr med nedfelt induksjonstopp fra Siemens. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal. Integrert kjøleskap og fryser fra Siemens. Integrert oppvaskmaskin fra Siemens.
Stue
Leiligheten har en tiltalende stue med plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til terrasse på ca. 17 kvm, med gjerde og levegger.
Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et delikat baderom utstyrt med fliser på gulv og vegg, gulvvarme, heldekkende enkel servant, servantmøblement, frittstående toalett, dusjhjørne med innfellbare dører og opplegg for vaskemaskin.
Soverom
Leiligheten har ett stort soverom med tilhørende garderobeløsning som er ny i 2020.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 05.03.2001.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Tilhørende utomhusarbeider gitt i tillatelsen.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 1603, tinglyst 22.02.2001, type heftelse: Viser bestemmelse over carport. Sameiet har 20 parkeringsmuligheter i carport til rådighet
Dagboknr 26.10.2001, tinglyst 9822, type heftelse: Tildelt tilleggsdel der terrassen er.
De øvrige servituttene omhandler: at nes kommune har rett til å vedlikeholde kommunalt ledningsnett. Pliktig medlemsskap i velforening.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger på populære Neskollen boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Neskollen fremstår som et "eget samfunn" med 2 dagligvarebutikker (Rema 1000 og Coop Extra), Mix kiosk, frisør, 3 barnehager, barneskole, skolefritidsordning og idrettsanlegg.
Neskollen ligger i naturskjønne omgivelser med meget gode tur- og treningsmuligheter både sommer og vinter. Det er flere skogsløyper og turstier til turopplevelser og rekreasjon, med bl.a oppkjørte lysløyper på vinterstid, og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet på populære Hvamsetra ligger i nærheten, hvor det er bade - og grillmuligheter på sommeren, og et treffpunkt for familieskøyting på vinteren.
Det lokale idrettslaget HVAM IL med nærmere 1000 medlemmer arrangerer aktiviteter i nærmiljøet, og har lagt til rette et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner og skatepark. Populære Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg m. m.
Rommen Golfpark og Hvam golfbane ligger i nærheten, og Miklagard Golf Klubb som har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design ligger på Kløfta kun 10 min. kjøring med bil i fra boligen.
Andre flotte tilbud i Nes: ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter. Nes Kirkeruiner som er en vakker og populær park med samlingspunkt for bryllup, gudstjeneste, konserter og andre kulturaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet til Neskollen.
På Amfi senteret i Vormsund finner du servicetilbud som dagligvarebutikker, skobutikk, klesforretninger, apotek, tannlege, fysioterapi m. m, og Jessheim som fikk bystatus har ett rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker.
Fra Rød bussholdeplass som ligger kun ca. 10 min gange i fra leiligheten går det det buss til Kløfta, med bytte til lokaltog til Oslo. Kløfta stasjon har gode tog- og bussforbindelser, og toget inn mot Oslo går hvert 30. min og har en reisetid på kun 27. min. Gode parkeringsforhold prioritert for pendlere gjør reisen inn til hovedstaden meget enkel.
Avstander med bil:
Gardermoen: ca. 22 min.
Årnes: ca. 13 min.
Jessheim: ca. 14 min.
Hurdal skisenter: ca. 51 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4 874,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealer opparbeidet med asfalterte internveier, plenareal, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Parkering

Parkering i carport, ellers gode parkeringsmuligheter på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, nåværende i henhold til kommuneplan-2019-2030 datert 03.09.2019.
Eiendommen er regulert til kombinert formål(boliger, rekkehus, blokker) i henhold til reguleringsplan for "Neskollen B2.1" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 07.09.1999.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Forsikring, TV og internett (grunnpakke), strøm i fellesarealer, regnskap og revisjon.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.935,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 1.297 for inneværende år og er medregner i de kommunale avgiftene som nevnt over.
Fellesutgiftene er kr 1.855,- pr. mnd. og inkluderer: Forsikring, TV og internett (grunnpakke), strøm i fellesarealer, regnskap og revisjon.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og vil fra 01.07.2021 utgjøre kr. 1.948,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.720,- pr. år. / 8.248 kwh. pr. år.
Pr. i dag leveres tv og internett fra telenor, men vil bli byttet ut med Viken fiber og altibox april/mai 2021.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 416 364,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 1 498 910,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.041.092.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trine Beate Hansen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet boligsameiet Herkulesvegen 85 og 110, med sameiebrøk 44/1638.
Sameiet består av 24 leiligheter
Forretningsfører er Fenstad Regnskapskontor AS, tlf. .
Dugnad samt trappevask og måking utenfor egen inngangsdør må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Samtlige vinduer er blitt malt i 2020. Nye balkonger i de øvrige et. Ikke for leiligheter i 1.etasje. Drenering gjort høst 2020på utsiden. Det vil bli sådd ny plen i år.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 32.000 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0070/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2170

Dato

Sist oppdatert: 03. november 2021 kl. 10:09

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.