Solgt: 9 800 000 kr

Pareliusveien 1D

9 250 000 kr
93 m²
2 soverom
Velkommen til Parealiusveien 1 D, i 2. etasje med både heis og garasje
Holtet
Lys og pen selveier fra 2010 | 2 soverom | 2 bad | Balkong | Heis | Garasje
 • Prisantydning
  9 250 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  15 914 kr
 • Omkostninger
  232 592 kr
 • Totalpris
  10 048 506 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2010
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  93 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 682 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Pareliusveien 1D, en pen og romslig leilighet fra 2010 med en sentral beliggenhet på Holtet. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder bl.a. «master» avdeling med stort soverom og eget bad, soverom 2 og bad 2, samt stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, gasspeis og utgang til balkong med opplegg for gassuttak på vegg til gassgrill. Heis, godt med lagringsplass i 2 kjellerboder og egen garasjeplass med el. bil lader. Det gode service- og kollektivtilbudet på Holtet ligger i umiddelbar nærhet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Pareliusveien 1D, 1177 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 154, bruksnummer 54, seksjonsnummer 11, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 102 kvm
Totalt bruksareal: 93 kvm
Totalt primærrom: 93 kvm
Primærrom:
Entré/gang, 2 soverom, 2 bad, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong.
Leiligheten disponerer i tillegg 2 kjellerboder på hhv. 5 kvm og 3 kvm, samt 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.08.2021 utført av Anticimex ved Tommy Sverre.

Byggemåte

Boligblokk på 4 etasjer med garasjeanlegg i kjeller, oppført i 2010. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner, grunnmur og etasjeskillere i betong. Yttervegger har pusset og malt mur og liggende trekledning på fasaden.
Taket har en flat konstruksjon.
Trevinduer med 3-lags glass fra byggeår og heve-skyvedører til balkong.
Balkongen har stål- og glassrekkverk og fliser på gulvet.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pareliusveien 1D ligger både trafikkskjermet og sentralt til på Holtet, med kollektivtransport og et bredt servicetilbud i umiddelbar nærhet.
En lys og meget pen leilighet med en god og velholdt standard fra byggeåret 2010. Leilighetens farger og innredning er holdt i en moderne og tidløs design. Selger har i sin eiertid malt alle rom (inkl. tak på begge bad) i 2017, samt malt soverommene og vegg i stuen i 2021. I 2018 ble det i samråd med utbygger lagt nye fliser (flis på flis) på begge badene (arbeidene ble utført av entreprenør).
Gulvene er belagt med parkett, foruten badene som har gulvfliser med varmekabler.
Slette malte vegg- og himlingsflater. Veggfliser på badene. Downlights i entré/gang og på badene.
Innvendig solskjerming på alle vinduene.
Gasspeis tilkoblet felles gasstank for sameiet. Det er også utvendig opplegg på balkongen slik at gassgrillen kan kobles direkte til anlegget.
Vannrør rør-i-rør.
Røykvarsler er tilkoblet felles varslingssystem og sprinkleranlegg.
Leiligheten ligger i 2. etasje og har en god og romslig planløsning. Vinduer i alle himmelretninger. Utgang fra stuen til balkongen som går langs både sydøst- og sydvest siden.
Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang eller heis. Heisen går også ned til garasjeanlegget.
Leiligheten har en kombinert entré/gang med god garderobeplass i skyvedørsgarderobe.
«Master» avdelingen, samt ekstra soverom og bad, ligger alle i praktisk tilknytning til gangen.
Stort «master» soverom med eget tilliggende bad. Rikelig med garderobeplass i både stor skyvedørsgarderobe og i innfelte garderobeskap.
Pent flislagt «master» bad i tilknytning til hovedsoverommet. Badet er innredet med vegghengt servantinnredning med hvite glatte fronter og helservant med 2 servanter og ett greps blandebatterier. Speil med lys og stikkontakt på vegg over servant. Ekstra oppbevaringsplass i vegghengt høyskap med samme hvite glatte fronter. Nedsenket dusjhjørne med innsvingbare glassdører og veggmontert regn- og hånddusj. Vegghengt toalett. Varmekabler i gulvet.
I boligsalgsrapporten har badet fått et «verdibevis» (se vedlegg i boligsalgsrapporten for nærmere informasjon om betingelser).
Soverom 2 har også garderobeskap.
Badet i tilknytning til gangen (bad 2) er holdt i samme stil som "master" badet. Badet er innredet med vegghengt servantinnredning med hvite glatte fronter og helservant med ett greps blandebatteri. Speil med overlys og stikkontakt på vegg. Nedsenket dusjhjørne med innsvingbare glassdører og veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulvet.
I boligsalgsrapporten har badet fått et «verdibevis» (se vedlegg i boligsalgsrapporten for nærmere informasjon om betingelser).
Fra entréen er det også adkomst til stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Et lyst og romslig oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning, gasspeis og utgang til balkong.
Gasspeisen betjenes med fjernkontroll og er iflg. selger gunstig som oppvarmingskilde om vinteren. Peisen er tilkoblet felles nedgravet gasstank for sameiet.
Fra stuedelen er det 2 skyvedører ut til balkongen, som går både langs sydøst og sydvest hjørnet av bygget. Overbygget balkong på ca. 14 kvm. med fliser på gulvet, belysning og stikkontakter. En praktisk detalj er at det er gassuttak på vegg for tilkobling av gassgrillen. Gassuttaket er tilkoblet felles gasstank for sameiet.
Pent kjøkken fra HTH med hvite glatte fronter og heltre benkeplate i teak. Praktisk kjøkkenøy med spiseplass. Glassmosaikkfliser på vegg over kjøkkenbenk og lys under takhøye overskap. Stikkontakter på vegg. Underlimt oppvaskkum i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Integrert komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys, alle fra Miele. Kjøkkenvifte med avtrekk til kanal integrert i overskap. Hvitevarene vil følge leiligheten. Ekstra kjøl/frys i kjellerboden vil også følge leiligheten.
Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på hhv. ca. 5 kvm. og 3 kvm. I tillegg disponerer leiligheten egen garasjeplass med el. bil lader i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til leilighetsplanet.
Diverse taklamper følger ikke leiligheten.
For nærmere beskrivelse av eiendommens standard henvises det til boligsalgsrapporten datert 13.08.2021 og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovn og varmekabler på begge badene.
Gasspeis i stuen/spisestuen, tilkoblet felles nedgravd gasstank. Gasspeisen er iflg. selger svært gunstig til fyring om vinteren, og betjenes enkelt med fjernkontroll. Siste service på gasspeisen var i 2021.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.09.2018.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr. 912318, tinglyst 01.06.1917:
Best. om gjerde. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Dagboknr. 12603, tinglyst 20.11.1950:
Best. om vann/kloakkledn. Servitutten er ikke funnet av megler i digitalarkivet. Servitutten hefter i eiendommen.
Dagboknr. 7171, tinglyst 05.06.1964:
Best. om veg. Pareliusveien og Kongsveien er regulert bredere enn bredden i 1964. Dersom kommunen krever det skal eier av eiendommen opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn.
Dagboknr. 10005, tinglyst 07.08.1964:
Best. om vann/kloakkledn. Forpliktelse til å forbinde eiendommens overvannsavløp til offentlig overvannslending når kommunene måtte forlange det.
Dagboknr. 10006, tinglyst 07.08.1964:
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.
Dagboknr. 26028, tinglyst 23.11.1976:
Skjønn. Tidligere ekspropriasjon på tomten.
Dagboknr 117260, tinglyst 18.02.2009:
Erklæring/avtale. Hafslund gis rett til å ha nettstasjon, transformator, tilhørende apparater og kabelanlegg/luftledningsnett stående på sameiets tomt og rett til adgang til dette. Sameiet skal ikke bygge noe som kan være til hinder for, eller mindre enn 1,5 meter fra anlegget.
Dagboknr. 762785, tinglyst 24.08.2015:
Erklæring/avtale. Veiene som grenser til sameiets tomt er regulert bredere enn dagens bredde og bredden i 2015. Når kommunen krever det (og har krevet det) skal sameiet avstå fra deler av egen grunn vederlagsfritt og opparbeide veien til regulert bredde for egen regning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Pareliusveien 1D har en sentral beliggenhet på Holtet, noe tilbaketrukket fra vei. Tar du heisen ned til bakkeplan er du rett i nærheten av alle servicetilbudene som ligger i tilknytning til Holtet. Her ligger bl.a. Åpent Bakeri, spisesteder, nisjebutikker, Best Helse (helse- og treningssenter), søndagsåpen matbutikk og populære "Jacobs".
Kun ca. 150 meter til trikkestasjonen på Holtet med rute 13 og 19 til hhv. Bekkestua og Majorstuen, begge via Oslo sentrum. Bussholdeplass i Ekebergveien.
(Se www.ruter.no for rutetider).
Fra leiligheten er det heller ikke langt til de to andre handelssentrene i bydelen, Lambertseter og Sæter. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. På Sæter finner du bl.a. flere caféer og spisesteder.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til de unike friområdene på Ekebergsletta, Brannfjellskogen og i Ekebergparken. Et flott tur- og rekreasjonsområde i Brannfjellskogen med bålplasser og stier på kryss og tvers med utsikt over Oslofjorden. Her er det også 18-hulls frisbeegolfbane. Flotte rekreasjonsområder også i Ekebergparken med skulpturer, samt café og restaurant. I tilknytning til Ekebergsletta finner du fasiliteter som lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, samt store friområder m.m. Nærhet også til fjorden og Østmarka.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Bækkelagets Sportsklub (BSK) - håndball, fotball, ski m.m. KFUM-hallen og Ekeberghallen ved Ekebergsletta.
Både Nordstrand og Bækkelaget Tennisklubb.
Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker – Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Best Helse på Holtet, Sats på Karlsrud/Lambertseter og Evo på Sæter.

Adkomst

Pareliusveien er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Kongsveien, krysser Torsborgveien, til Midttunveien. Det er tilrettelagt for svært lite gjennomkjøring i Pareliusveien mellom Kongsveien og Torsborgveien. Adkomst til eiendommen inn Pareliusveien fra Kongsveien, hvor eiendommen da ligger på høyre hånd rett etter innkjøringen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 982 kvm som tilhører sameiet. Meget pent opparbeidet tomt med plenarealer og beplantning/prydbusker, samt asfalterte gang- og kjøreveier.

Parkering

Leiligheten disponerer egen garasjeplass med el. bil lader i felles garasjeanlegg i kjelleretasjen.
Heis fra garasjen til alle etasjer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4105 datert 22.09.2004.
Det pågår oppføring av 3 boligblokker i Kongsveien 83 A-C.
Holtet er under utvikling, og som en del av kommunedelplanen legges det til rette for økt bebyggelse/fortetting nær møteplasser og torg. Det foregår detaljregulering for å tilrettelegge for "Stasjonsbyen Holtet". Planen skal legge til rette for flere boliger, et godt lokalsenter med trafikksikre løsninger og miljøforbedring. Planen innebærer ytterligere utbygging på kiosktomten (på motsatt side av Kongsveien, mot Holtet-krysset) og den gamle juletretomten (i Holtveien).
Follobanen er regulert til å gå i fjellgrunnen under området.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 682,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og internett (basispakke), innleid vaktmester, normal drift og vedlikehold, felles strøm, kommunale avgifter, lånekostnader, bygningsforsikring og forretningsfører.
Fellesutgiftene justeres normalt i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2021.
Forbruk av gass til gasspeis og drift/service var hhv. kr 2 542 og kr 749,- i 2020. Dette faktureres etterskuddsvis.
Eiendomsskatten er kr 948,- for 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7 220,- pr. år og årlig nettleie på kr 8 312,-.
Boligen er tilknyttet Altibox/Vikenfiber som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 541 546,- ifølge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 549 566,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 9.498.506,-.
Av dette beløpet utgjør kr 15 914,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Stine Langerud Solem og Joachim Emil Skjelbred

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Lille Holtet Park, med sameiebrøk 100/3135.
Sameiet består av 30 seksjoner.
Forretningsfører er NOR Forvaltning AS.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger 2017:
-Skiftet panel i heisene.
-Vask i garasjer og fornying av markering av parkeringsplasser.
-Gjennomført utbedringsarbeider på tre- og murfasaden i regi av utbygger.
-Montert GSM-varsler på grunnvann/spillvannspumper og utbedret ventilasjon i garasjen.
2020:
Maling av fasader og treverk.
2021:
Skiftet vifter på taket av hus A.
Styret har utarbeidet en vedlikeholdsplan som omfatter normale kontroller, nye lysarmaturer i oppgangene og skifte vifter på hus B, C og D.
Andel fellesgjeld var kr 15 914,- pr 31.12.2020.
Andel formue var kr 18 498,-.
Utleie av parkeringsplasser er kun tillatt til personer bosatt i sameiet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0110/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21110

Dato

Sist oppdatert: 01. november 2021 kl. 08:19

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.