Solgt: 4 450 000 kr

Gamle Gardermoveg 36H

4 450 000 kr
96 m²
3 soverom
Krogsveen v/Eirik Hermansen presenterer Gamle Gardermoveg 36H!
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Sand
Moderne og innbydende 1/2 tomannsbolig over 2 plan med 3 soverom, 2 stuer, 2 bad. Garasje og utebod. Solrike uteområder.

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  4 450 000 kr
 • Omkostninger
  112 592 kr
 • Totalpris
  4 562 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  96 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gamle Gardermoveg 36H er en meget innbydende og moderne familiebolig over to plan, med tidløse løsninger og materialvalg. Her får du blant annet to pent flislagte bad med varmekabler, tre soverom og to stuer. I tillegg et innbydende og lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og god plass til matlagingen. Solrike uteområder med terrasse og plen, med en flott utsikt mot Romeriksåsen.
God lagringsplass med lagringsloft, samt innvendig og utvendig bod. Parkering i garasje og på gårdsplass.
Eiendommen ligger i et barnevennlig og attraktivt boområde, med kort vei til "alt". Gangavstand til barnehage, skole, butikk, samt bussholdeplass og øvrig godt kollektivtilbud. 5 minutters kjøring til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamle Gardermoveg 36H, 2067 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 171, bruksnummer 30, seksjonsnummer 4

Innhold

Totalt bruttoareal: 110 kvm
Totalt bruksareal: 100 kvm
Totalt primærrom: 96 kvm
Bruksareal:
Tomannsbolig 100 kvm
Primærrom:
1. etasje 46 kvm: Entré, baderom, kjøkken og stue.
2. etasje 50 kvm: Trapperom/gang, baderom, 3 soverom og TV-stue.
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Innvendig bod.
Lagringsloft (uinnredet): ca. 16,1 kvm gulvareal. Arealer på loft er ikke målbare.
Utvendig: ca. 5,7 kvm.
Garasje: ca. 21,5 kvm.
Terrasse: ca. 14,6 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.11.2021 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre. Gulvflater i 1.etasje av støpt plate på mark og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel, beiset i 2020. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med betongtakstein fra byggeår. Garasje er tekket med papp/membran.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Takstmann har vurdert eiendommen til å ha gjennomgående tilstandsgrad 1 (TG1).
Bemerket noe knirk i gulv rundt kjøkkenøy som er gitt TG2.
Boligen selges med verdibevis for våtrom.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Gamle Gardermoveg 36H er en meget innbydende og moderne familiebolig over to plan, med tidløse løsninger og materialvalg. Her får du blant annet to pent flislagte bad med varmekabler, tre soverom og to stuer. Overflatene består av eikeparkett, panelplater på vegger og plater i himling. God oppbevaringsplass på lagringsloft (uinnredet), innvendig bod på ca 4 kvm, samt utvendig bod i bakkant av garasje.
Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen, med flislagt gulv og varmekabler, samt god plass til å henge fra seg yttertøyet i garderobeskap. Videre kommer du inn i stue- og kjøkkendelen, et lyst og luftig rom med store vindusflater. Det er god plass til både sofagruppe og spisebord, samt tilhørende møblement. Stua og boligen forøvrig varmes effektiv opp med Fujitsu varmepumpe montert på vegg. Det er utgang til solrik terrasse og hage fra stua.
Boligen har i tillegg en praktisk stue i 2. etasje som passer utmerket som TV-stue, kontor, lekerom m.m.
Lekkert kjøkken fra HTH med profilerte fronter og integrerte hvitevarer. Oppaskmaskin og ventilator fra 2019, stekeovn fra 2020. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass, samt en praktisk halvøy for oppbevaring og matlaging. Med åpen løsning mot stue har kokken alltid full oversikt over gjestene. Flislagt mellom over- og underskap, samt benkebelysning fra spotter under overskap.
Med to gode bad er det godt tilrettelagt for hele familien - og lite kø om morgenen... Begge badene er fra byggeår, med flislagte gulv og vegger, samt varmekabler i gulv. Badet i 2. etasje har vegghengt toalett, lekre moderne fliser med mosaikkfliser i dusjsone, innfellbare dusjdører og opplegg for vaskemaskin. God lagringsplass under servant, samt plass til ekstra lagring dersom man skulle ha behov for det. Badet i 1. etasje har hvite fliser på vegg og grå fliser på gulv. Frittstående toalett. Begge bad har downlights fra himling.
I boligens 2. etasje finner du tre gode soverom. Hovedsoverommet er meget romslig, samt vendt mot nordøst som gir en lun og sval temperatur om kvelden, og litt morgensol som naturlig vekkerklokke om morgenen. Rommet har en praktisk skyvedørsgardeobe på ca 2,8 meter med speil. Ellers god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Soverom 2 og 3 brukes i dag som barnerom. Her har de minste god plass til seng og egen oppbevaring, i tillegg til garderobeskap.
Solrike uteområder med flott utsikt over jordene og mot Romeriksåsen. Her har du sol hele dagen! Flott terrasse på ca 14,6 kvm som blir en naturlig forlengelse av stua. Videre plen med god boltringsplass for store og små. Det er montert markise over stuevinduene.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Taklampe over spisebord medfølger ikke.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektrisitet. Varmekabler på baderom og entré, Fujitsu varmepumpe og elektrisk peis i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.06.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 10940, tinglyst 21.12.1994, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledninger.
Ullensaker kommune har rett til å ha liggende ledninger på eiendommen, samt tilgang til nødvendig vedlikehold av disse.
Dagboknr 450668 og 450648, tinglyst 23.05.2016, type rettighet: Bestemmelse om vann/kloakkledn. og veg.
Rett til å opparbeide og holde vei for adkomst. Rett til å anlegge og vedlikeholde vann, avløp og andre stikkledninger. Retten gjelder på eiendommen mellom Gamle Gardermoveg og fellesområde for denne eiendommen.
Dagboknr 744527, tinglyst 18.08.2016, type rettighet: Erklæring/avtale
Seksjonsnummer 4 (denne eiendommen) gis rett til å plante hekk 1 meter fra nabogrense mot sørøst. Hekken skal ikke bli mer enn 1 meter bred totalt sett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen er tilknyttet sameie med eierbrøk 1/4. Sameiet har ikke forretningsfører eller vedtekter. Kostnader deles etter eierbrøk.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og svært barnevennlig boligområde på Sand, rett utenfor Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Stedet har gangavstand til skoler og barnehager, samt kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, skiløyper, ridesenter og treningssenter. Det er også nærhet til flotte rekreasjonsområder, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.
Fra Olaløkka på Sand går det løyper i skogområdet Vestmoen og Ringbanen på Gardermoen til Nordbytjernet. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Området byr ellers på gode turmuligheter året rundt. Det er flere fotballbaner og lekeplasser i området, med blant annet Olaløkka, Jessheim IPK kunstgress, tennisbane
Det er kort vei til en flott 9-hulls golfbane på Kjos, kun 2 km fra boligen. Om vinteren er det oppkjørte skiløyper på jordene rundt i området.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Sand. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Jessheim Storsenter et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Ullensaker kulturhus ligger i sentrum og byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger, bibliotek og 3 kinosaler.
Det er også flere gode skoler i området med Hovin barneskole like i nærheten, samt Nordby ungdomsskole og Jessheim Videregående skole kun 5 minutter fra boligen. I tillegg et godt barnehagetilbud.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Sand og ligger ca. 400 meter fra boligen. Herfra er det gode forbindelser med buss mot Jessheim og Oslo Lufthavn, samt togforbindelser videre mot Oslo, Drammen og Lillehammer.
Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Jessheim sentrum, 8 min til Oslo lufthavn, 11 min til Kløfta, 22 min til Lillestrøm, 24 min til Strømmen og 32 min til Oslo S.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 223,9 kvm. Tomten er opparbeidet med plen, hekk og beplantning. Gruset gårdsplass.

Parkering

Parkering i egen garasje, samt på felles gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 23.03.2021 er avsatt til: Boligbebyggelse - nåværende.
Grenser inntil reguleringsplan for "Del av gnr. 152, bnr. 16 m.fl., syd for Gardermoen" vedtatt 31.10.1988.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 5 154,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.000,-.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 850,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 025 067,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 690 241,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen.
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.562.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jovica Aksic og Tijana Pajic

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 30.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0258/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21258

Dato

Sist oppdatert: 15. november 2021 kl. 14:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.