Komplett salgsoppgave

Byggstien 7

3 690 000 kr
74 m²
3 soverom
Krogsveen v/ Sofia Boutani presenterer Byggstien 7 - Tiltalende og moderne 4-roms eierleilighet i 1. etg
Krogsveen v/ Sofia Boutani presenterer Byggstien 7 - Tiltalende og moderne 4-roms eierleilighet i 1. etg
Sofia Boutani
Presenteres av
Sofia Boutani
Nordkisa
Attraktiv og moderne 4-roms eierleilighet fra 2019 i 1. etasje med vestvendt terrasse og carport | Barnevennlig og rolig
 • Prisantydning
  3 690 000 kr
 • Omkostninger
  93 592 kr
 • Totalpris
  3 783 592 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  74 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 559 kr

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Byggstien 7 er en meget tiltalende, moderne og flott 4-roms eierleilighet i 1. etasje med en gjennomgående god planløsning. Leiligheten er oppført i 2019 og bærer preg av mange gode løsninger samt høy standard. Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig boområde på Nordkisa med kort vei til barnehage, barneskole og bussholdestopp samt flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Romslig vestvendt terrasse på ca. 15 kvm og adkomst til hage samt carport med mulighet for el-bil lader.
Leiligheten rommer lys entré, stue i åpen løsning med kjøkkenet, pent flislagt bad og tre gode soverom. Flere gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Praktisk innvendig bod og sportsbod med egen inngang byr i tillegg på ekstra oppbevaringsplass. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Byggstien 7, 2055 NORDKISA
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 102, bruksnummer 147, seksjonsnummer 27, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 85 kvm
Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm
Bruksareal:
Eierleilighet 78 kvm
Primærrom:
1. etasje 74 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Bod
I tillegg disponerer leiligheten en utebod på ca. 6 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.06.2021 utført av Agenda Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Ringmur med plate på mark. Yttervegger er oppført i isolert trebindingsverk og utvendig kledd med liggende bordkledning/trepanel. Takkonstruksjon er av pulttak og takstoler/sperr i tre. Taktekking av takfolie/membran. Etasjeskillere er bjelkelag i tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Bygget er oppført i 2019 og leiligheten har gjennomgående tilstandsgrad 1(TG1).
Selger opplyser videre:
- Har hatt leietakere siden mai 2020.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Byggstien 7 er en meget tiltalende, moderne og flott 4-roms eierleilighet i 1. etasje med en gjennomgående planløsning. Leiligheten er oppført i 2019 og bærer preg av mange gode løsninger samt høy standard. Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig boområde på Nordkisa med kort vei til barnehage, barneskole og bussholdestopp samt flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Romslig vestvendt terrasse på ca. 15 kvm og carport med mulighet for el-bil lader.
Entré
Lys entré med god plass for å henge fra seg yttertøy og sko. Fra entreen/gangen er det dør inn til alle rom i leiligheten.
Stue
Romslig stue i åpen løsning med kjøkkenet, både innbydende og praktisk! God plass for sofa-løsning, spisegruppe og øvrig møblement. Gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Utgang til vestvendt terrasse med direkte adkomst til hageområde som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. Stemningsfull peisovn byr på varme og ekstra hygge på kjølige høst- og vinterdager.
Kjøkken
Pent kjøkken med innredning i hvite slette fronter og benkeplate av laminat med nedfelt stålvask med ett-greps kran. Det er ventilator med avtrekk over komfyr, og integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
Bad
Flislagt bad innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med hengslede dører og baderomsmøbel med helstøpt vask og skuffer. Rommet har mekanisk avtrekk med tillufspalte og opplegg for vaskemaskin.
Soverom
Leiligheten har tre lyse og fine soverom. Det ene soverommet har eget walk-in closet/bod. For øvrig lagringsplass kan man ta i bruk utvendig bod på ca. 6 kvm.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring via panelovner og varmekabler i gulv på bad. Peisovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.05.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 762540, tinglyst 24.08.2016, type heftelse: Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om kabelskap, stolper for veg-/gatenavnskilt og kumanvisere. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse vedrørende byggeplikt til boliger levert av en av rettighetshaverne. boliger/bygninger skal ha farger som er i jordfarger, herunder hvit. Tak skal ha grå farge. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening.
Dagboknr 1080822, tinglyst 22.11.2016, type heftelse: Erklæring/avtale. Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om beplantning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nordkisa - ett sted i vekst! Byggstien 7 ligger i et meget barnevennlig og rolig område i Ullensaker kommune med kort vei til dagligvarebutikk. Området består av villa og småhusbebyggelse, med gangavstand til Nordkisa skole, idrettsanlegg, barnehage og nærbutikk. Eiendommen ligger i et område med kort vei til friluftsområder, og det er aktive idrettsmiljø innen flere grener i kommunen. For tur - og skientusiaster er det gode muligheter på Hovinfjellet som ligger kun ca. 10. min kjøring med bil i fra eiendommen, og det er fine badeplasser ved Hersjøen og Nordbytjernet(Jessheim). Jessheim by som ligger kun ca 12 min. kjøretur med bil i fra boligen, har ett rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker.
Nærmeste tog-stasjon er Hauserseter som ligger kun ca. 4,4 km i fra boligen - godt tilrettelagt for pendlere til Oslo.
Avstand med bil:
Lillestrøm ca. 26 min.
Gardermoen ca. 12 min.
Oslo sentrum ca. 37 min.
Hurdal Skisenter ca. 39 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 12041 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Seksjonen har bruksrett på hageflekken på baksiden av leiligheten på ca. 49 kvm.

Parkering

Parkering i carport mulighet for etablering av elbil-lader og biloppstillingsplass på gårdsplass. Øvrig parkering etter sameiets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for "B1 og B2 Nordkisa" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 03.11.2014.
Avsatt i kommuneplanen vedtatt 23.03.2021 og i kommunedelplan for Nordkisa vedtatt 08.11.2010 til boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 5 357,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 1 559,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, kabel-tv/bredbånd, velforening, generelt drift og vedlikehold av sameiet m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 859 111,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 092 799,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 8 596,- pr. 31.12.2020
Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.783.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Therese Holm

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kisamoen Boligsameie, med sameiebrøk 99/4708.
Sameiet består av 49 boligseksjoner fordelt på 10 bygninger.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelag, tlf. 63 89 02 00.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 29.494,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0160/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21160

Dato

Sist oppdatert: 21. oktober 2021 kl. 10:15

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.