Komplett salgsoppgave

Frøtvedtåsen 69

4 690 000 kr
97 m²
3 soverom
Flotte uteområder - Noe av plen er utenfor tomtegrense
Flotte uteområder - Noe av plen er utenfor tomtegrense
Tom Christopher Sand
Presenteres av
Tom Christopher Sand
Åros
Nyere, lys og smakfull bolig med dobbel garasje - Endebolig - Solrikt og usjenert

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

Sjekk selv i vår boliglånskalkulator
 • Prisantydning
  4 690 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  135 000 kr
 • Omkostninger
  118 592 kr
 • Totalpris
  4 943 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  97 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 200 kr
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Frøtvedtåsen 69!
Nyere lys og pen vertikaldelt tomannsbolig med endetomt. Beliggende i en rolig blindvei og et rolig område med marka som bakgrunn og fine solforhold. Romslig hage med uthus som passer perfekt som bruk til kontor eller hobbyrom. Boligen har gode planløsninger som gir plass til bruk som familiebolig.
- 3 soverom
- Isolert uthus. Ikke byggemeldt kommune.
- Stor usjenert og solrikt beliggende terrasse på ca 36 kvm - Delvis overbygd
- Dobbel garasje i felles garasjerekke
- Pent og velutstyrt kjøkken med diverse integrerte hvitevarer
- Beliggende i rolig blindvei
Inneh:
1.etg: Entre, vaskerom, kjøkken og stue/spisetsue.
2.etg: Bad, 3 soverom, gang og bod.
I tillegg sportsbod, isolert uthus og dobbel garasje

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Frøtvedtåsen 69, 3474 ÅROS
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 254, bruksnummer 189, seksjonsnummer 6, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 100 kvm
Totalt primærrom: 97 kvm
Bruksareal:
Boligen: 100 kvm
Garasje: 40 kvm
Utebod/anneks: 13 kvm. Ikke byggemeldt og godkjent oppført hos Asker kommune, se pkt ferdigattest.
Primærrom:
Boligen:
1. etasje 50 kvm: Entré, stue, kjøkken og vaskerom
2. etasje 47 kvm: Gang, bad og 3 soverom
Sekundærrom:
2. etasje 3 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen en ekstra utebod på ca 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert , utført av Taksering Norge AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vaskerom er byggesøkt og godkjent som bodareal. Det er krav om byggemelding/søknad til plan- og bygningsetaten i kommunen for godkjent endring av bodareal til oppholdsrom.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverkskonstruksjon, kledd med liggende malt panel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein.
Garasje med dekke i betong. Yttervegger i bindingsverkskonstruksjon, kledd utvendig med liggende panel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Det er gitt tilstandsgrad 2 på følgende:
- Mangler samsvarserklæring på utførende arbeid på det elektriske anlegget tilknyttet utebod og lys til plassbygget blomsterkasse mot vei.
- Rekkverket på verandaen er på ca 95cm som avviker fra dagens krav som er satt til 1.m
Se utfyllende tekst i rapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema følgende:
- Det har vært lekkasje fra bad 2.etg ned til vaskerom, men dett ble utbedret i 2019.
- Pigget opp hele gulvet på badet samt veggen i dusjsonen frem til toalett og dør. Lagt nye varmekabler. Samt ble det lagt ny membra på vegg i dusjsonen frem til dør og toalett samt hele gulvet. Dette ble gjort av Bovg.
- Gulv i selgers garasje hadde setningsskader og er rettet opp i 2021

Standard

Vertikaldelt tomannsbolig over to etasjer med god planløsning og flott beliggenhet. Det er totalt 3 soverom. Stort uteområde med veranda på ca 36 kvm foran boligen og terrasseplatting ved inngangspartiet. Garasje, samt bod ute for oppbevaring. Marka som nærmeste nabo og kort vei til diverse forretninger og serveringssted i Åros sentrum.
Stue: Lys og fin stue med god plass til sofagrupper og spisebord. Utgang til en stor, usjenert og delvis overbygd terrasse fra stue.
Det ligger parkett på gulvet med varmefolie.
Kjøkken:
Norema kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Enkelte glassfronter og belysning i overskap samt under overskapene. Fliser på vegg mellom over- og underskap med benkeplate i laminat med planlimt kum i kompositt. Det er integrert stekov, koketopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
Bad:
Flislagt med varmekabler i gulvet.
Deler av badet ble pusset opp i 2019 etter en vannlekkasje.
Vaskerom:
Flislagt gulv med varmekabler. Innredning bestående av benk- og veggskap med glatte fronter med benkeplate i laminat. Samt er det servant i keramikk, vegghengt klosett med innebygget sisterne, og opplegg for
vaskemaskin/tørketrommel.
Soverom: Parkett på gulvene i alle soverom.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Alle plissé- og rullegardiner, hyllesystemer i bodene og garasjen, langskap på vaskerom, liten vegghylle på kjøkkenet, alle taklamper på soverommene, vegghylle i dusjen, garderobestang i boden i 2. etg, all innmat i garderobeskap i gangen, klesskap på hovedsoverommet samt skapene bak døra på samme rom vil medfølge.
Dukkestue ute, kombiskap i ytterbod, veggskap ute i anneks, varmelampe på veranda vil ikke medfølge. Lås som er på ytterdør på bilder og visning vil bli byttet til nøkkellås da det er noe som ikke fungerer i kodelåsen.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i entré. bad og vaskerom. Elektrisk varmefolie på kjøkken/stue og panelovner for øvrig.
Det er pipe i huset og selger har opprinnelig peisovn i boden så mulig å sette opp igjen om ønskelig.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.06.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Anneks/utebod er ikke byggemeldt og godkjent av kommunen. Konsekvensene kan være at kommunen ikke godkjenner bygget. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
31.01.2013 - Dokumentnr: 88697 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 6
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/6
Seksjoneringen omhandler ikke garasjene da disse er bygget i ettertid. Det er vedtektsfestet hvilken seksjon som disponerer hvilken garasje.
Det er gjort avtale innad i sameie som er nedfestet i vedtektene, at biler kan kjøres opp til egen eiendom.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til med få minutters gange til diverse forretninger og serveringssted i Åros sentrum. Nytt oppvekstsenter med barnehage og barneskole noen minutter med bil. Flotte tur og friluftsområdet i nærmiljøet, både langs kysten og i mark. Idrettsmiljø i NÅIF IL.
Sentrumsgården i Åros inneholder: Legesenter, tannlege, fysioterapi, apotek, frisør, Rema 1000 og cafe. Det er laksefiske i Åroselva.
5 minutter med bil til Sætre sentrum hvor man finner et hyggelig uteliv med blant annet serveringssteder, cafe, apotek, matforretninger, vinmonopol og bank. Det er yrende liv i sommerstid med aktivt båt- og badeliv og sommerferge til Håøya, Oscarsborg og Drøbak. Det er også flotte turområder sommer som vinter med oppkjørte skiløyper vinterstid og kyststi på sommeren.
Gode bussforbindelser med bla. ekspressavganger retninger Oslo/Drammen fra Åros sentrum kun noen minutters gange fra eiendommen. 10 minutter med bil til Røyken togstasjon, noe lenger til Slemmestad brygge og hurtigbåt til Aker brygge Oslo.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E18 til Asker, ta av og følg veien til Heggedal og Røyken. Ta E134 et lite stykke mot Hurum/Drøbak, i rundkjøring før tunnel kjør mot Åros. Følg Hurumveien mot Åros, og ta til høyre inn Lille Åros vei før Rema 1000 butikken. Følg Lille Åros vei ett lite stykke til Frøtvedåsen kommer på høyre side, følg så denne helt til toppen. Boligen ligger på høyre side her. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 284,6 kvm. Tomten er pent opparbeidet med stenlagt inngangsparti og gangsti frem til terrasse. Gressplen, hekk og noe beplantning.
Uthus står omtrent på tomtegrense og noe hage og hjørnet på terrasse ligger utenfor tomtengrense. Se vedlagt kart. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
I tillegg eier man ideela andel av fellesarealer også inkludert tomten hvor garasjene er bygget.

Parkering

Parkering for 2 biler i dobbel garasje som står på sameiets tomt. Ellers gode parkeringsforhold ved boligen. Det er ikke offentlig regulert at det er parkering ved boligene men sameiet har vedtektsfestet rett til dette på egen tomt. Kjøper må være klar over at vedtekter kan endres.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til 644 kvm boliger b 1, 583 kvm fellesparkeringsplass fe 1, 249 kvm felles lekeareal, 616 kvm annet fellesarealer fe 2 og 730 kvm boliger b2 i henhold til reguleringsplan Frøtvedtåsen M4 datert 31.01.2006. Videre er eiendommen regulert til 24 kvm nåværende friområde og 2798 kvm nåværende boligbebyggelse i henhold til Kommuneplan Røyken 2015-2027 vedtatt 01.10.2015.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter var kr 19 171,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Dette ut ifra selgers forbruk som ligger over gjennomsnitt.
Eiendommen har egen vannmåler som kommunale avgifter vil variere etter forbruk.
Fellesutgiftene er kr 2.200,- pr. mnd. og inkluderer: nedbetaling av lån og resten er brøyting, forsikring og vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Det er mulig å nedbetale andel fellesgjeld. Dette vil redusere fellesutgifter med ca 1.500,- per mnd.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 24.300,- pr. år. / 14300 kwh. pr. år.
Boligen har årlig forsikringsutgifter på ca 5748,-
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv/internett og har avgift på kr 1.059. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.588,- pr. år. Dette vil ikke medfølge boligen.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 162 961,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 186 660,-/4 186 659,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantedokument kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.808.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.943.592.
Av dette beløpet utgjør kr 135 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trond Reder og Siri Dølvik Reder

Informasjon om sameiet

Sameiet er under egen forretninsgførsel og kasserer er Dariusz Muzyk.
Sameiet har et felles lån som ble tatt opp da garasjer ble bygget. Denne seksjonens andel per 01-06.22 var på 135.000,-
Dette er et serielån. Sameiet har åpnet for individuell nedbetaling om det er ønskelig. Da vil fellesutgiftene reduseres med ca 1.500,- per mnd avhengig av rentesats.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0098/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.2298

Dato

Sist oppdatert: 08. august 2022 kl. 12:53

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.