Solgt: 2 015 000 kr

Herkulesvegen 79C

1 790 000 kr
34 m²
1 soverom
Krogsveen v/ Sofia Boutani presenterer Herkulesvegen 79C - Lys og luftig 2-roms
Sofia Boutani
Presenteres av
Sofia Boutani
Neskollen
Arealeffektiv og luftig 2-R eierleilighet med terrasse og carport - Rolig boområde med kort vei til buss og butikk
 • Prisantydning
  1 790 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  30 000 kr
 • Omkostninger
  46 092 kr
 • Totalpris
  2 091 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2000
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  34 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 613 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Herkulesvegen 79C er en arealeffektiv, lys og luftig 2-roms eierleilighet beliggende i et rolig boområde på Neskollen. Fra leiligheten er det kort vei til barnehage, barneskole, butikker og offentlig kommunikasjon med gangavstand til nærmeste busstopp. Det er tilhørende parkeringsplass i carport, sportsbod på 4 kvm og gjesteparkering på sameiets gårdsplass.
Leiligheten har adkomst via felles gang med nabo. Bak inngangsdøren finner man en lys gang, flott stue og kjøkken i åpen løsning, flislagt bad og et pent soverom. Utgang til flott markterrasse på ca. 13 kvm som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Herkulesvegen 79C, 2165 HVAM
Kommunenummer 3034, gårdsnummer 79, bruksnummer 130, seksjonsnummer 22, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 37 kvm
Totalt bruksareal: 34 kvm
Totalt primærrom: 34 kvm
Bruksareal:
Eierleilighet 34 kvm
Primærrom:
1. etasje 34 kvm: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom
I tillegg disponerer leiligheten en utvendig bod på ca. 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.09.2021 utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong.
Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Antatt ringmur med plate på mark. Yttervegger oppført i isolert trebindingsverk og betong. Yttervegger er utvendig kledd med liggende bordkledning/trepanel. Tak-konstruksjon er av sadlet form. Takstoler i tre. Tekking av betongtakstein. Etasjeskiller av betongelementer med v-fuge.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Markterrasse. Noe slitasje på gulv.
- Bad. TG grunnet alder.
- Kjøkken. TG grunnet alder og slitasje på innredning.
Selger opplyser videre:
- Aldri hørt noen ha problem med mus, men forrige året ble det sikret mot mus rundt hele bygget.
- Vi har sett en i år. Har vært noen få tidligere år.
- Terrasser i 2 og 3 etg. ble renovert, og stolpene i car-port. Ca. 2018.
- Tidligere i 2021 ble ventilasjonsanlegget i hele borettslaget renset profesjonelt.
- Tidligere har naboer hatt problemer med dette(skjeekre), men jeg har ikke hørt noe om dette de siste par årene.
- Det ble lagt inn fiber i alle leilighetene for ett par år siden.
Det er påvist forekomst av skjeggkre i leiligheten. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Herkulesvegen 79C er en arealeffektiv, lys og luftig 2-roms eierleilighet beliggende i et rolig boområde på Neskollen. Fra leiligheten er det kort vei til barnehage, barneskole, butikker og offentlig kommunikasjon med gangavstand til nærmeste busstopp. Det er tilhørende parkeringsplass i carport, sportsbod på 4 kvm og gjesteparkering på sameiets gårdsplass.
Entré
Adkomst via felles gang med naboen. Bak inngangsdøren finner man en lys gang med fliser i gulv og plass for å henge fra seg yttertøy og sko.
Stue
Lys stue med plass for sofa-løsning, spisegruppe og øvrig møblement. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Utgang til flott markterrasse på ca. 13 kvm som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt stålvask og ettgreps blandebatteri. Frittstående hvitevarer med ny oppvaskmaskin. Ventilator med avtrekk over komfyr.
Bad
Flislagt bad med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med frittstående toalett, dusjhjørne med sokkel og skyvedør samt innredning med nedfelt vask og underskap. Mekanisk ventilasjon styrt fra kjøkkenvifte med innluft under dør. Opplegg for vaskemaskin.
Soverom
Leiligheten har et pent og romslig soverom, med god plass for dobbeltseng, garderobeløsning og møblement. For ekstra lagringsplass kan man ta i bruk utvendig bod på ca. 4 kvm.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring. Varmekabler i gulv på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.09.2000.
Tillatelsen er gitt på vilkår av at tilhørende utomhusarbeider skal utføres før ferdigattest kan utstedes.
Det er uklart om dette er utført. Sameiet overtar ansvaret for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 1603, tinglyst 22.02.2001, type heftelse: Erklæring/avtale. Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Dagboknr 3775, tinglyst 06.05.2003, type heftelse: Erklæring/avtale. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om garasje/parkering. Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger på populære Neskollen boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Neskollen fremstår som et "eget samfunn" med med 2 dagligvarebutikker (Rema 1000 og Coop Extra), Mix kiosk, veterinær, 3 barnehager, barneskole, skolefritidsordning og idrettsanlegg. I august 2021 åpnet Romerike International School, som er en internasjonal skole med over 200 elever fra hele verden, med trinn fra 1. til 10.
Neskollen ligger i naturskjønne omgivelse med meget gode tur- og treningsmuligheter både sommer og vinter. Det er flere skogsløyper og turstier til turopplevelser og rekreasjon, med bl.a oppkjørte lysløyper på vinterstid, og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet på populære Hvamsetra ligger i nærheten, hvor det er bade - og grillmuligheter på sommeren, og et treffpunkt for familieskøyting på vinteren.
Det lokale idrettslaget HVAM IL med nærmere 1000 medlemmer arrangerer aktiviteter i nærmiljøet, og har lagt til rette et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner og skatepark. Populære Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg m. m.
Rommen Golfpark og Hvam golfbane ligger i nærheten, og Miklagard Golf Klubb som har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design ligger på Kløfta kun 10 min. kjøring med bil i fra boligen.
Andre flotte tilbud i Nes: ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter. Nes Kirkeruiner som er en vakker og populær park med samlingspunkt for bryllup, gudstjeneste, konserter og andre kulturaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet til Neskollen.
På Amfi senteret i Vormsund finner du servicetilbud som dagligvarebutikker, skobutikk, klesforretninger, apotek, tannlege, fysioterapi m. m, og Jessheim som fikk bystatus har ett rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker.
Nærmeste bussholdeplass ligger kun ca. 500 m i fra boligen, hvor det bl.a. korresponderer til Jessheim, Årnes og Oslo Lufthavn. Det vil si; kort vei til hele resten av verden. Kun fire timer til Paris!
Fra Neskollen bussholdeplass som ligger kun ca. 5 min gange i fra leiligheten går det det buss til Kløfta, med bytte til lokaltog til Oslo. Kløfta stasjon har gode tog- og bussforbindelser, og toget inn mot Oslo går hvert 30. min og har en reisetid på kun 27. min. Gode parkeringsforhold prioritert for pendlere gjør reisen inn til hovedstaden meget enkel.
Avstander med bil:
Gardermoen: ca. 22 min.
Årnes: ca. 13 min.
Jessheim: ca. 14 min.
Hurdal skisenter: ca. 51 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 8 172,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten disponerer én parkeringsplass i carport. Øvrig parkering etter sameiets bestemmelser og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk for vannforsyning og kommunalt ledningsnett for avløp via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Neskollen B2.1" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 07.09.1999.
Delarealer regulert til felles parkeringsplass, grøntareal, gangareal, lekeareal og annen veigrunn.
Eiendommen er i kommuneplanen vedtatt 03.09.2019 avsatt til boligbebyggelse - nåværende og friområde - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 10 745,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Privat vannverk - Årnes vannverk fakturerer etter antall boende i boligen, evt. etter forbruk ved installering av vannmåler.
Eiendomsskatten er kr 978,- pr år og avgiften er inkludert i de kommunale avgiftene.
Fellesutgiftene er kr 1 613,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, kabel-tv/bredbånd, generelt drift og vedlikehold av sameiet m.m..
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.500 kwh. pr. år.
Pliktig medlemskap i Neskollen Velforening med kostnad på kr 2.800,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Avgiften er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 385 281,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 1 387 011,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 978,- pr år og er medregnet i de kommunale avgiftene.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 7 943,- pr. 31.12.2021.
Andel fellesgjeld er kr 30 000,- pr. 01.09.2021.
Total fellesgjeld for sameiet er kr 2.450.720,- pr. 10.09.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,55% flytende rente.
Lånets løpetid: 14 år og 4 mnd.
Avdragsfrihet: Nei.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 1.866.092,-. Av dette beløpet utgjør kr 30 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marte Thoengen Mellem

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Herkulesveien Boligsameie, med sameiebrøk 34/2857.
Sameiet består av 54 eierseksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 30.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0223/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21223

Dato

Sist oppdatert: 15. oktober 2021 kl. 11:19

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.