Komplett salgsoppgave

Myrveien 37E

3 950 000 kr
72 m²
2 soverom
Velkommen til Myrveien 37E - Stor, gjennomgående 3-roms
Velkommen til Myrveien 37E - Stor, gjennomgående 3-roms
Pernille Skjolden
Presenteres av
Pernille Skjolden
Ski/Hebekk
Gjennomgående 3-roms med solrik balkong | Garasjeplass | Attraktiv beliggenhet med nærhet til Ski sentrum og marka

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  3 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  118 000 kr
 • Omkostninger
  103 042 kr
 • Totalpris
  4 171 042 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1968
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  72 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 641 kr
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Velkommen!
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gjennomgående, stor 3-roms leilighet i et attraktivt og godt etablert boligområde på Øvre Hebekk. Leiligheten ligger i 4.etasje med sydvendt balkong med flott utsikt og gode solforhold. Leiligheten har en god planløsning og består av entré, to soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue. Garasjeplass i felles garasjeanlegg og bod i kjelleren.
Eiendommen grenser til Hebekkskogen som har flere tur- og sykkelstier. Flotte lysløyper om vinteren. Det er gangavstand til Ski sentrum som byr på blant annet Ski Storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon. Kort vei til bussholdeplass, matbutikk, barnehager og skoler.
Velkommen til hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Myrveien 37E, 1406 SKI
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 129, bruksnummer 480, seksjonsnummer 171, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm
Primærrom:
4.etasje, 72 kvm: Entré, kjøkken, stue, to soverom og bad/vaskerom.
I tillegg disponerer boligen én bod i kjelleren på ca. 1,1 kvm merket med nr. 41.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 28.04.2022, utført av Andreas Høieggen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Tidligere kott er nå integrert i stuen. En liten del av stuen er dermed ikke godkjent for varig opphold. Se punkt ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Takkonstruksjon med flatt tak. Fra våren 2005 til høsten 2006 ble alle blokkene rehabilitert med ny og ekstra isolasjon i yttervegger, ny ytterkledning, ny takpapp, nye balkongfronter og oppussing av alle ytre flater som balkonger, trekledning, vindus- og dørrammer. I 2013/2014 ble det drenert rundt blokkene og oppgradering av betongen i garasjene. Spyling og vasking av fasade i 2020. Trevinduer fra 2005 og 2018 med to-lags glass. Terrassedør fra 2005 i tre med to-lags glass. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Tilstandsgrad 2 (TG2):
- Utvendig slitasje på terrassedør.
- Usikker løsning vedr. membran ved gulv/vegg ved hovedstoppekran. Ingen synlig membran. Skruehull i vegg bør tettes med egnet masse. Strømledning bak innkassing er ikke godkjent løsning.
- Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Plastsluk fra ukjent år. Hjelpesluk av plast fra ukjent år i dusjsone. Synlig banemembran med ukjent alder ført mot hovedsluk - utførelse er ikke kontrollerbart. Det foreligger ingen dokumentasjon.
- Sprekk mellom benkeplater på kjøkkenet bør fuges.
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger av kobber.
- Sikringsskap med skrusikringer og automatsikringer i felles trappeoppgang. TG2 pga. manglende dokumentasjon/manglende el-kontroll.
Se utfyllende tekst i rapporten.
Informasjon fra selger:
- Panelovn på kjøkkenet fungerer ikke.
- Termostat til gulvvarmen på badet er vanskelig å vri på.
- Undervarmen på komfyren er veldig dårlig/fungerer ikke.

Standard

En gjennomgående og stor 3-roms leilighet med god planløsning. Leiligheten ligger i 4.etasje med sydvendt balkong på ca. 11 kvm med fin utsikt og gode solforhold. Leiligheten disponerer parkeringsplass i felles garasjeanlegg med låst port. Bod i kjelleren på ca. 1,1 kvm.
Entré:
Lys entré med god plass til å oppheng for yttertøy og til å sette fra seg sko. Enkelt adkomst til alle rom fra entréen.
Stue:
Romslig stue med vindusflater mot syd som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Fra stue er det utgang til sydvendt balkong.
Kjøkken:
Separat kjøkken med innredning fra ukjent år. Profilerte fronter og laminat benkeplate. Fliser i sprutsonen. Oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Kjøkkenventilator med kullfilter. Integrerte stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøl- og fryseskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Koselig spiseplass også på kjøkkenet.
Soverom:
Leiligheten har to fine soverom. Romslig hovedsoverom og et litt mindre rom som egner seg godt som barnerom, gjesterom, kontor eller garderoberom. Garderobeskap på begge soverom.
Baderom/vaskerom:
Stort flislagt bad/vaskerom med gulvvarme. Innredning med nedfelt servant fra 2022, toalett fra 2020 og dusjvegger/hjørne. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder fra 2006. Mekanisk avtrekk.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende medfølger:
Alle hvitevarer på kjøkkenet og vaskemaskin.
Følgende kan medfølge om ønskelig:
Sofa, seng og tv-bord.

Oppvarming

Gulvvarme på badet. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.06.1972. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
En liten del av stuen var tidligere kott og er opprinnelig byggemeldt som kott/bod og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 13898, tinglyst 10.11.1986, type heftelse: Skadesløsbrev: For inntil beløp 30.000,- Panthaver: Granly Boligsameie.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Myrveien 37E!
Leiligheten ligger i et attraktivt og godt etablert boligområde på Øvre Hebekk. Leiligheten ligger i 4.etasje og har fint utsyn ut over nærområdet. Eiendommen grenser til Hebekkskogen som har flere tur- og sykkelstier. Flotte lysløyper om vinteren.
Det er gangavstand til Ski sentrum med et rikt utbygget service- og forretningstilbud. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud, offentlig kommunikasjon, ungdoms- og videregående skole og idrettsanlegg. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer.
Gangavstand til butikk. God kommunikasjon med tog til Ås, Moss og Oslo. Det går buss til togstasjonen og Ski sentrum fra boligområdet. Reisetid til Oslo er ca. 20 minutter med tog. Når follobanen står ferdig vil reisetiden reduseres til ca. 11 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen!

Barnehager, skoler og fritid

Det er kort gangavstand til flere barnehager: Øvre Hebekk barnehage, Hoelshytta barnehage og Hebekkskogen barnehage. Gangavstand til både Hebekk barneskole og Ski ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Ski og Drømtorp videregående skole. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 47.945 kvm som tilhører sameiet. Fellesarealene er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplass.

Parkering

Leiligheten har bruksrett til én garasjeplass i felles garasjeanlegg med låst garasjeport. Dersom man ønsker å montere elbil-lader må styret kontaktes. Montering betales av den enkelte eier og man må benytte Ski Elektriske til montering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er hovedsakelig regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan for kvartalene begrenset av Myrvegen, Skogvegen, Lysnevegen og Seljevegen datert 11.11.1992 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
I kommuneplan for Nordre Follo 2019-2030 fremgår det følgende hensynssone:
H310_1 Ras- og skredfare. Hensynssonen gjelder for store deler av Nordre Follo kommune.
Reguleringsplan under arbeid: Områderegulering for frittliggende småhusbebyggelse. Gjelder utbyggingen i Grenseveien.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7.605,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Fellesutgiftene er kr 3.641,- pr. mnd. og fordeles slik:
Felleskostnader: kr 3.252,-
Garasje: kr 50,-
Canal digital/bredbånd: 339,-
Fellesutgiftene inkluderer: Garasje, kabel-TV, internett, felles bygningsforsikring, forbruk av vann og avløp, forretningsfører, trappevask, måking og strøing på fellesområdene.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Strømforbruk og kostnad vil avhenge av antall i husstanden og hvilken avtale man inngår.
Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og internett. Avgiften er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 899.489,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3.238.161,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 24.159,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 118.000,- pr. 01.04.2022
Total fellesgjeld for sameiet er kr 28.424.603,- pr. 21.04.2022 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,00 %
Lånets løpetid: 16 år og 7 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.171.042,-.
Av dette beløpet utgjør kr 118 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Karoline Smestad Jensen og Ann-Christin Smestad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Granly Boligsameie, med sameiebrøk 74/17565.
Sameiet består av 242 seksjoner.
Forretningsfører er OBOS Forvaltor AS, tlf. 02333.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt med noen begrensninger. Hund og katt er lov. Hunder skal holdes i bånd innenfor sameiets område. Krypdyr, øgler og andre vekselvarme dyr er ikke tillatt.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen og andre dokumenter vedr. sameiet kan fås ved henvendelse til megler.
Se også: http://www.granlyboligsameie.no

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 30.000,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0080/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.2280

Dato

Sist oppdatert: 16. mai 2022 kl. 14:38

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Velkommen!
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.