Solgt: 11 400 000 kr

Ruglandveien 84 A

11 900 000 kr
195 m²
2 soverom
Boligen er over 2 plan (240 kvm BRA) og holder hovedsakelig standard fra 90-tallet med delvis oppgradering i kjeller
EIKSMARKA
Flott enebolig over 2 plan oppført i 1990 m/frittstående garasje - Blindvei - Stort loft - Kjeller med egen inngang.
 • Prisantydning
  11 900 000 kr
 • Omkostninger
  298 842 kr
 • Totalpris
  11 698 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1990
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  195 m²
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Boligen er over 2 plan (240 kvm BRA) og holder hovedsakelig standard fra 90-tallet med delvis oppgradering i kjeller. Svært romslig loft gir godt med lagringsplass. Frittliggende garasjeplass. Flott hage med busker og blomster. Eiendommen ligger i en blindvei på Eiksmarka med gangavstand til skole, T-bane/buss, barnehage og matbutikker. Lekeplass bare 100 meter fra boligen.
Eiet tomt på 1405 kvm som tilhører sameiet (Ruglandveien 84 A & B). Tomten er felles eiet tomt, men det foreligger en sameieravtale mellom seksjon 1 og 2 med inndeling av tomten. Hver part skal sørge for og bekoste vedlikehold av hver sin tomtedel.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ruglandveien 84 A, 1359 EIKSMARKA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 36, bruksnummer 381, seksjonsnummer 1

Innhold

Totalt bruttoareal: 261 kvm
Totalt bruksareal: 240 kvm
Totalt primærrom: 195 kvm
Bruksareal:
Enebolig 240 kvm
Garasje 25 kvm
Primærrom:
Enebolig :
-1. etasje 94 kvm: Entré, gang, kjellerstue, kjøkken, bad og to soverom.
1. etasje 101 kvm: Entré, spisestue, stue, kjøkken, bad og to soverom.
Sekundærrom:
Enebolig :
2. etasje 45 kvm: Uinnredet loft.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.03.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulv mot grunn av betong. Grunnmur av multimurkonstruksjon. Etasjeskiller av tre. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har profilert ytterdør med sidefelt og sikkerhetslås fra byggeår. Profilert ytterdør til kjeller med glassfelt fra 2010. 2-fløyet terrassedør med to-lags glass fra byggeår. Vinduer i hovedsak med to-lags glass fra byggeår. Vinduer på soverom 3 og 4 i kjeller med to-lags glass fra 2010. Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring.
Kjeller ble i delvis oppgradert i 2010 med ny rominndeling og ny utvendig adkomst, samt at innvendig adkomst via trapperom mellom kjeller og 1.etasje ble tettet. Det er registrert avvik på godkjente byggetegninger for kjelleretasjen (innhentet fra Bærum kommune, saksinnsyn) vedrørende rominndeling og trapperom i kjeller. Plantegningen viser trapperom til 1.etasje og tre boder hvor det i dag er to soverom og kjøkken. Kjeller er av nåværende eier benyttet til utleie. Utleiedel er oppmålt til 94 m2. Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om eller godkjent bruksendring av kjeller og om hvorvidt dette lar seg gjøre. Rommene er medregnet i boligens primærareal etter dagens bruk. Uinnredet kaldt loft er medregnet i boligens sekundærareal. Deler av uinnredet kaldt loft er ikke måleverdig grunnet skråtak og lav takhøyde. Deler av loftsplanet er belagt med gulv av sponplater. Gulvflate er oppmålt til ca. 56 m2.
Bad kjeller: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder og enkelte avvik. Membran/tettesjikt på gulv kan ikke verifiseres grunnet slukets plassering under dusjkabinett. Våtromstapet er ikke tilfredstillende festet til underlaget ved enkelte skjøter.
Bad 1. etasje: Registrert skruehull etter tidligere innfestninger i dusjsonen. Vindu er plassert i våtsonen, noe som er uheldig på grunn av negativ fuktpåkjenning i konstruksjonen. Gulvet har ikke tilfredstillende fall til sluk. Registrert riss/sprekk i tre fliser ved sluk.
Kjeller: Ventilasjonen vurderes med fordel å kunne vært bedre. Det er ikke registrert tillluftsventiler innvendig i kjeller. Ser ut til at det ikke er åpnet for ventiler ved omgjøring av kjeller, da det er synlige ventiler i utvendig grunnmur.
Ventilasjonsvifte plassert på loft mangler forblendingslokk på en utgang. Noe av avtreksluften går ut på loftet og ikke i pipehatten.
Kommentar areal:
Gjelder rømning via vinduer fra soverom 3 og 4 i kjeller. Målt høyde fra gulvet til overkant lysåpning er målt til ca. 112 cm, som derfor ikke tilfredsstiller kravet om maks 100 cm over gulv, med mindre det er tatt spesielle og permanente forholdsregler for å lette rømning gjennom vinduet. På befaringstidspunktet var det plassert en seng under vinduet i soverom 4, og denne er vurdert som ett tiltak for å begrense denne høyden. Det gjøres oppmerksom på at tilsvarende/lignende gjenstand må være tilstede for å tilfredsstille kravet for rømming. Gjør i tillegg oppmerksom på at soverom 3 ikke har direkte tilfredstillende rømning gjennom vindu da det på befaringstidspunktet ikke var tatt spesielle eller permanente forholdsregler for å lette rømning gjennom vinduet.
Garasje:
Det er foretatt en forenklet overordnet vurdering av tilstanden til frittstående garasje. Registrert noe svertesopp på utvendig panel, samt noe malingsflass på grunnmur. Forøvrig ingen merknader utenom normal bruksslitasje.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Grunnmur kan synes være oppført som multimurlignende konstruksjon med delvid utlektede vegget. Erfaringer har vist at denne typen grunnmurkonstruksjon har høyere skadefrekvens knyttet til fuktskader enn andre, og er derfor ansett som en risikokonstruksjon. Anbefales ytterligere undersøkelser for å få mer kunnskap om tilstanen. Når det ikke foreligger godkjente tegninger benyttes 10% av gulvflaten som referansekrav for dagslysflate. På kjøkken i kjeller er det påvist avvik i forhold til dagens forskriftskrav for dagslys.
- Drenering og fuktsikring TG2: Deneringen i dennebygningen vurderes være passert anbefalt brukstid.
Andre opplysninger fra selger
- Oppvaskmaskinen på kjøkkenet må dyttes i gang mens den holder på å vaske.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen er over 2 plan (240 kvm BRA) og holder hovedsakelig standard fra 90-tallet med delvis oppgradering i kjeller. Svært romslig loft gir godt med lagringsplass. Frittliggende garasjeplass. Flott hage med busker og blomster. Eiendommen ligger i en blindvei på Eiksmarka med gangavstand til skole, T-bane/buss, barnehage og matbutikker. Lekeplass bare 100 meter fra boligen. For de turglade har du turstier langs Lysakerelven som bare er noen minutters gange fra boligen. På sommerstid blir Østernvann mye brukt av beboere i område. Her kan du også gå fine turer, eller til og med overnatte i telt for de mer eventyrlystne.
- Flott enebolig over 2 plan
- Oppført i 1990
- Frittstående garasje
- Blindvei
- Romslig loft
- Lekeplass rett i nærheten
- Stort loft
- Huset er malt utvendig i 2015
- Kjeller med egen inngang
- Populært boområde
- Kort vei til Lysakerelven med turstier
- Kort vei til matbutikk i Nadderudveien/Vollsveien
1. ETASJE:
Tidligere trapp mellom etasjene er fjernet og etasjene er i dag adskilt fra hverandre.
Entré:
Her har man muligheter for å henge av eg yttertøy.
Stue:
Stue som gir muligheter for å møblere med sofa- og spiseseksjon. Peis i stue som gir kos og hygge på mørke høstkvelder. Fra stuen er det utgang til terrassen og hagen.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite profilerte fronter samt glassfelt i enkelte overskap. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning og stikkontakt på vegg. Integrert induksjonstopp fra ca. 2012. Ventilator plassert i overskap tilkoblet avtrekk. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen.
Bad 1. etasje:
Baderom fra byggeår med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning består av vegghengt servantskap i hvit slett utførelse, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur, speilskap med overlys på vegg over servant, frittstående badekar med dusjforheng, gulvstående toalett fra Gustavsber og opplegg for vaskemaskin.
Mekanisk avtreksventil i himling. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.
Soverom:
Etasjen har videre 2 soverom.
Loft:
Adkomst via loftsluke med stige. Gulvflate delvis belagt med sponplater. Registrert fuktmerker i undertak ved pipeløp. Vurdert til å være fra utettheter i gjennomføring for skorstein. Bør holdes under oppsikt.
KJELLERETASJE:
Entré:
Her har man muligheter for å henge av eg yttertøy.
Stue & kjøkken:
Romslig stue som gir muligheter for å møblere med sofa- og spiseseksjon. Peisovn i stue som gir kos og hygge på mørke høstkvelder. Fra stuen har man en delvis åpen løsning til kjøkkenet.
Kjøkken:
Delvis åpen kjøkkenløsning mot kjellerstue som gir en fornuftig og god planløsning. IKEA kjøkkeninnredning fra 2010 med slette hvite fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Grohe. Benkeskapsbelysning og stikkontakter på vegg over kjøkkenbenk. Plate av glass på vegg over kjøkkenbenk. Integrert oppvaskmaskin og mikrobølgeovn fra IKEA. Ventilator integrert i mikrobølgeovn tilkoblet avtrekk. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen.
Bad kjeller:
Baderom fra byggeår med flislagt gulv med varme. Delvis flislagte vegger, samt våtromstapet.
Av innredning er det vegghengt servant med ett-greps armatur fra FM Mattsson, speil og belysning med stikkontakt på vegg over servant, dusjkabinett med skyvedører av glass og metall, gulvstående toalett fra ARABIA, samt opplegg for vaskemaskin.
Avtreksventil i himling. Synlige avløpsrør av plast.
Soverom:
Etasjen har 2 soverom.
GARASJE:
Det er i tillegg frittliggende garasje med bod på tomten. Garasje er oppmålt til 25 m2.
DIVERSE:
- Varmvannsbereder fra 2008 på ca 200 liter plassert bak garderobeskap i kjeller.
- Sikringsskap med automatsikringer og måler plassert på vegg i entré i 1. etasje. Sikringsskap med automatsikringer og måler for forbruk i kjeller plassert på vegg i kjøkken i kjeller.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Deler av kjeller har varmekabler. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.04.1991. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke:
- Hele kjelleren er opprinnelig byggemeldt som boder (med unntak av dusjbadet) jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
- Utvendig trapp samt vinduer på samme side bygget etter godkjente byggetegninger fra kommunen er gitt. Dette ble mest sannsynlig gjort i 2010. Tiltakene er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
- Trapp mellom etasjene (som opprinnelig går fra gang utenfor bad i 1. etg og ned er fjernet og blendet igjen etter at kommunen ga ferdigattest. Det er ikke godkjent som 2 separate enheter. Tiltaket er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Garasjen er byggemeldt til kommunen. Det foreligger ikke brukstillatelse eller ferdigattest på garasjen.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3024/36/381/1:
16.11.1953 - Dokumentnr: 8572 - Bestemmelse om deleforbud
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3024 Gnr:36 Bnr:381
Gjelder denne registerenheten med flere
18.12.1996 - Dokumentnr: 35713 - Erklæring/avtale
SAMEIEAVTALE
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
16.06.2009 - Dokumentnr: 430687 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3024 Gnr:36 Bnr:398
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
18.12.1996 - Dokumentnr: 35712 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Uoppgitt
Sameiebrøk: 225/400

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Diverse

Det foreligger en sameieravtale for tomtegrunnen gnr/bnr 36/381. Seksjon 1 (den som selges)sin delingsbrøk er på 225/400. Seksjon 2 sin er på 175/400. Selger og nabo (Ruglandveien 84 B) bekrefter at brøken ikke gjelder størrelsen på tomten. Hver av delene på tomten som boligene disponerer er heller ikke målt opp slik at man ikke vet størrelsen på hver del. Sameieavtalen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Ruglandveien 84 A har en meget attraktiv beliggenhet i et populært område sentralt på Eiksmarka. Boligen ligger kun en kort gåtur fra "nye" Eiksmarka Senter, nyoppusset matbutikk ved krysset Vollsveien/Nadderudveien, buss og T-bane. Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. golfbaner, tennisbaner og fotballbaner innen nær rekkevidde. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner. Fossum idrettsanlegg ligger kun en kort kjøretur unna, hvor det er tilbud innen allidrett, alpint, fotball, langrenn, opptur, orientering, skiskyting, sykkel, triathlon og trim.
Fra Fossum og innover i Bærumsmarka er det flotte turmuligheter både sommer og vinter. På vinterstid er det fra Fossum kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. Om sommeren er det flotte bademuligheter ved Østernvann og Bogstadvann.
Flotte turmuligheter er det også langs Lysakerelven som ligger nærmest med umiddelbar nærhet fra boligen. En gåtur langs Lysakerelven er en ren idyll på sommerstid, hvor du finner sjarmerende stier langs store deler av elven i Bærum. Her er det også nydelige bademuligheter ved "Sandbunnen" og flere kulper oppover i elven, hvor man kan vasse i friskt ferskvann.
Gåavstand til Eiksmarka t-banestasjon, som ligger ved Eiksmarka Senter. Herfra kommer du deg til Oslo sentrum på ca. 15 min. Her er det flere avganger i timen. Rutebussen stopper ved Nordjordet busstopp ved Coop som ligger kun ca. 2 minutter fra boligen! Her er det god bussforbindelse til Bekkestua, Sandvika og Oslo sentrum.
Meget godt og trygt bomiljø, utmerket for alle typer mennesker. Kort vei til skoler, det gode bomiljøet, nærhet til skog og mark, samtidig som det ligger innenfor en kort rekkevidde til Oslo og steder som Bekkestua og Sandvika.

Barnehager, skoler og fritid

Nærmeste skole er Eiksmarka barneskole, og ligger ca. 1 km fra boligen. Østerås ungdomsskole er nærmeste ungdomsskole. Flere barnehager finnes i området.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1405 kvm som tilhører sameiet (Ruglandveien 84 A & B). Tomten er en felles eiet tomt, men det foreligger en sameieravtale mellom seksjon 1 og 2 med inndeling av tomten. Seksjon 1 (den som selges) disponerer den sydlige delen, seksjon 2 disponerer den nordlige delen, og innkjørselen disponeres i fellesskap. Denne avtalen med kart som viser inndelingen finner du vedlagt i salgsoppgaven. Hver part skal sørge for og bekoste vedlikehold av hver sin tomtedel. Videre står det i sameieravtalen at all bebyggelse er selveiet av partene hver for seg. Vedlikehold av bygninger skal bekostes av den berørte part og omfattes ikke av sameiet. Hele avtalen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Parkering

Garasje på ca 25 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat felles vei (for Ruglandveien 84 A & B) med felles vedlikeholdsansvar som bl.a. normal drift og vedlikehold, snebrøyting, strøing og asfaltering.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles private stikkledninger (for Ruglandveien 84 A & B). Eier er selv ansvarlig for private og felles private stikkledninger til boligen.
Vollsveien 157 har vann- og avløpsledninger liggende over tomten. Se vedlagt kart fra kommunen for nærmere beskrivelse.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse (1301 kvm) og kjørevei (104 kvm) i henhold til reguleringsplan NORDJORDET datert 20.12.1949 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Id: 1949057 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=1949057)
Kommuneplaner:
Id: 201601 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status :Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 04.04.2018
Delarealer: Delareal 1 405 m
Arealbruk :Boligbebyggelse,Nåværende
Kommuneplaner under arbeid:
Id:201702 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status: Planlegging igangsatt
Reguleringsplaner under arbeid:
Navn NY VANNFORSYNING OSLO - LOMMEDALSVEIEN 297
Status Planlegging igangsatt
Naboen i sør (Ruglandveien 82B) har en byggeprosess gående der de bygger på sørsiden av sin eksisterende bolig. Dette innebærer et stort påbygg slik at eneboligen bygges om til en vertikaldelt tomannsbolig. Det er usikkert hvorvidt dette vil påvirke solforhold etc for boligen som nå selges. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9 778,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14766,- pr. år. / 16933k kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 9.000,-.
Velavgift er kr 1.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av internett/kabel-tv og har avgift på kr 1000 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 3 008 795,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 10 831 662,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 12.098.842,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0165/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.19165

Dato

Sist oppdatert: 17. august 2020 kl. 13:16

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.