Solgt: 8 250 000 kr

St. Olavs gate 11

6 690 000 kr
120 m²
2 soverom
Velkommen til St. Olavs gate 11 - en stilren leilighet med flere kvaliteter.
Marianne Bryne
Presenteres av
Marianne Bryne
St. Olav/sentrum
Nydelig leilighet i 11. etasje. Pusset opp av fagfolk i 2018. Gode solforhold og flott utsikt. Heis. Parkering i anlegg.
 • Prisantydning
  6 690 000 kr
 • Omkostninger
  168 592 kr
 • Totalpris
  8 418 592 kr
 • Etasje
  11
 • Byggeår
  1989
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  120 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 761 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Leiligheten har en attraktiv plassering like utenfor bykjernen i Stavanger. Dette er en svært flott beliggenhet med gåavstand til sentrum, men likevel diskret tilbaketrukket.
- Stor leilighet på 120 kvm i 11. etasje.
- Nydelig utsikt mot Eiganes.
- Balkong vendt mot vest med sol fra tidlig ettermiddag til den går ned.
- Bad pusset opp av fagfolk i 2018. Verdibevis fra IF gyldig i 4 år.
- Eget gjestetoalett og vaskerom, i tillegg til bad.
- Lekkert kjøkken fra Strai pusset opp i 2018 med Silestone benkeplate, integrerte hvitevarer og vinskap.
- Enstavs parkett og slette, malte overflater, nytt i 2018.
- Bod i første etasje.
- Parkering i lukket anlegg. Mulig å anlegge ladepunkt for elbil.
- Heis.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

St. Olavs gate 11, 4005 STAVANGER
Kommunenummer 1103, gårdsnummer 56, bruksnummer 1683, seksjonsnummer 101, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 120 kvm
Totalt primærrom: 120 kvm
Primærrom:
11. etasje, 120 kvm: Entré, gang, vaskerom, baderom, wc, stue/kjøkken og to soverom.
I tillegg disponerer boligen en bod på 5 kvm i 1. etasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 26.11.2021, utført av Anticimex AS v/Anders Jensen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre og betong. Grunnmur av betong, yttervegger av tre og betong og etasjeskiller av betong. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at 3% av rapporten inneholde TG2 (ingen TG3 eller TGIU). Det er gitt TG2 på membran på vaskerom grunnet alder og påpekt en sprekk i hjørnet ved innkassing til toalett på toalettrom.

Standard

For utfyllende tekniske standard henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.
Anticimex har gitt våtromsbevis for badet. Verdibeviset bekrefter at våtrommet er i orden og kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Lampe over spisebord medfølger ikke.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Oppvaskmaskin, vinskap, kjøleskap, stekeovner og platetopp med ventilator. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt i 2018, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.08.1987.
Det er gitt rammetillatelse på utskifting av rekkverk på balkongene i St. Olavs gate 2, 4, 6, 9, 11 og 13, datert 27.03.2020.
Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 7261, tinglyst 24.04.1987, type heftelse: Rettigheter ifølge skjøte ved kjøp av Kannikbakken 5 og Løkkeveien 9 og 11.
Dagboknr 7968, tinglyst 10.05.1989, type heftelse: Begjæring om oppdeling i eierseksjoner av gnr/bnr: 56/1683, St. Olavs gate 7.
Dagboknr 3697, tinglyst 01.03.1990, type heftelse: Skjøte ved salg av leilighet og parkering, snr 101 i gnr/bnr 56/1683.
Dagboknr 13785, tinglyst 21.10.1992, type heftelse: Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Dokumentet finnes ikke i kartverkets arkiv.
Dagboknr 13786, tinglyst 21.10.1992, type heftelse: Erklæring/avtale mellom sameiet St. Olav, eier av St. Olavs gate 7 og Everket vedrørende vedlikehold av lampearmaturfeste for belysning langs St. Olavs gate.
Dagboknr 8692, tinglyst 08.06.2000, Reseksjonering. Seksjonsnummer 86 eksisterer ikke. Trolig blitt slått sammen med annen seksjon.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv plassering like utenfor bykjernen i Stavanger. Dette er en svært flott beliggenhet med gåavstand til sentrum, men likevel diskret tilbaketrukket. Det er grøntområder i nærområdet, blant annet Ledaalparken. Her er det også flotte kulturtilbud som restaurant, cafe, bar og nisjebutikk.
Den sentrale beliggenheten gir deg tilgang til alt av fasiliteter sentrum har å by på. Nærområdet byr på flere kulturbegivenheter som Stavanger konserthus og konsertlokalet Folken.
Her bor man i nærheten av alt man treger i hverdagen. Gode tog- og bussforbindelser i gåavstand fra leiligheten. Flybussen går også like ved.
For mer informasjon, se vedlagt nabolagsprofil.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 9 827 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Fast parkering i lukket anlegg.
I følge sameiets vedtekter har hver seksjonseier bod, parkeringsplass og privat uteplass som seksjonert tilleggsdel.
Med samtykke fra styret kan en seksjonseier anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider ved parkeringsplassen som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 25.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.
Gjøres oppmerksom på at parkeringsplassen ikke kan leies ut til andre enn til de som bor i sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor i henhold til kommuneplan KPL-1103 datert 09.12.2019, kommunedelplan 129K datert 11.03.2019, reguleringsplan 2369 datert 22.04.2013, reguleringsplan 2097 datert 12.09.2006, reguleringsplan 2653 datert 31.08.2020, reguleringsplan 2641 datert 25.10.2021 og reguleringsplan 1107 datert 05.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Base Property er i gang med utbygging av K8, et nytt høyhus som blir bygget i Knud Holms gate 8. Høyhuset er under utbygging og vil bli på 16 etasjer. Dette vil ta noe av utsikten mot Breiavannet.
Stavanger kommunestyre har vedtatt utbyggingsplanen på Nordeabygget (Olav Vs gate 11/St. Svithuns gate 1).
Det foreligger flere reguleringsplaner under arbeid i nærheten (innenfor 100 meter):
Plan ID 2779, detaljregulering av Arkitekt Eckhoffs gate 1. Kun opprettet sak, foreløpig ikke annonsert.
Plan ID 2623, detaljregulering av bussvei Haugåsveien-Sentrum-Sundekrossen. Planforslag.
Plan ID 2743, detaljregulering av St. Svithuns gate 5.
Plan ID 2777, detaljregulering av Arne Rettedals gate 12.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 3 072,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon. Kostnad for vann og avløp er inkludert i sameiets felleskostnader.
Eiendomsskatt for den enkelte seksjon kreves inn av sameiet månedlig som et tillegg til felleskostnader.
Fellesutgiftene er kr 3 761,- pr. mnd. og inkluderer: Styre- og forretningsførerhonorar, drift og vedlikehold, tv og internett, utvendig forsikring, vann og avløp, renhold fellesareal.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9 480,- pr. år. / 10 897 kwh. pr. år. rlig nettleie kr 2 597,-
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 003 462,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 612 464,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.858.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Liv Aase Bjerkelund

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet St. Olav, med sameiebrøk 120/51284.
Sameiet består av 163 leiligheter, 41 næringsseksjoner og 3 seksjoner for parkering.
Forretningsfører er Bate.
Dyrehold er tillatt.
Planlagte påkostninger:
- Heis skal oppgraderes i nærmeste fremtid.
- Kontinuerlig fokus på vedlikehold av sameiet.
- Se på mulighetene for å fornye St Olavs gate.
Sameiet har egen hjemmeside: http://st-olav.no/
Seksjonseieren skal vedlikeholde bruksenheten slik at skader på fellesarealene og andre bruksenheter forebygges, og slik at de øvrige seksjonseierne slipper ulemper. Vedlikeholdsplikten omfatter også eventuelle tilleggsdeler til bruksenheten. Seksjonseierne skal vedlikeholde slikt som:
- Inventar
- Utstyr, som vannklosett, varmtvannsbereder, badekar og vasker
- Apparater, for eksempel brannslukkingsapparat
- Skap, benker, innvendige dører med karmer
- Listverk, skillevegger, tapet
- Gulvbelegg, varmekabler, membran og sluk
- Vegg- , gulv– og himlingsplater
- Rør, ledninger, sikringsskap fra og med første hovedsikring eller inntakssikring
- Vinduer og ytterdører
- Overflatebehandling av balkonger/terrasser
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 35-0325/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Stavanger
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR35.21325

Dato

Sist oppdatert: 18. januar 2022 kl. 13:08

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.