Solgt: 4 730 000 kr

Veslefrikkveien 14

3 650 000 kr
90 m²
3 soverom
Velkommen til idylliske Veslefrikkveien 14 - en lettstelt 2-mannsbolig med stor terrasse, liten hage, garasje, samt nyere kvaliteter! 
Presentert av Yvonne Silden Stephensen for Eiendomsmegler Krogsveen.
FYLLINGSDALEN
Vertikaldelt 2-mannsbolig med garasje, nyere kvaliteter, samt stor terrasse med gode solforhold!
 • Prisantydning
  3 650 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  122 953 kr
 • Omkostninger
  1 432 kr
 • Totalpris
  4 854 385 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1972
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  90 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 030 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Veslefrikkveien har en idyllisk plassering på Varden, med kort vei til både nærbutikk, Oasen kjøpesenter, samt gode bussforbindelser. Det er også kort gangvei til skole, samt flere barnehager i nærområdet. Turområder i Kanadaskogen, samt idrettsaktiviteter i bla. Framohallen kan også nevnes!
Huset har alt areal hensiktsmessig fordelt på ett plan, og ble betydelig pusset opp i 2014 med bla. nytt bad og kjøkken. I 2021 er alle innvendige flater nymalt i tidsriktige farger, garasjen har fått el. bil lader, og huset byr i tillegg på en solrik terrasse samt en liten hage i front.
Her er alt klart for en heldig ny eier, og huset vil passe flere aldersgrupper og livssituasjoner. Alle som ønsker en lettvint tilværelse i et koselig nærområde vil trives her!
Vel møtt til en hyggelig visning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Veslefrikkveien 14 , 5142 FYLLINGSDALEN
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 22, bruksnummer 418, ideell andel 1/1
Andelsnummer 5, Allestad Borettslag, organisasjonsnummer 947 414 542

Innhold

Totalt bruttoareal: 104 kvm
Totalt bruksareal: 94 kvm
Totalt primærrom: 90 kvm
Primærrom:
1. etasje 90 kvm: Vindfang, entré, stor stue, kjøkken med spiseplass, 3 gode soverom, mellomgang, helfliset baderom, vaskerom, samt utgang til terrasse fra stue.
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: 2 innvendige boder
1. etasje 5 kvm: Utvendig sports-/redskapsbod ved inngangsdøren
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.05.2021 utført av Øistein Halvor Fotland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført på støpt ringmur på antatt fast grunn, fjell eller sprengsteinsfylling. Yttervegger er bindingsverk og betong gavlvegger/brannskillevegg. Vinduer er 2-lags isolerglass fra byggeår. Flatt tak. Papptekket, opplyst ny-tekket ca 2015.
Det gjøres spesielt oppmerksom på bygningsdeler som har fått tg2 fra takstmann:
Vinduer og dører:
- Det må påregnes at originale vinduer har begrenset restlevetid i forhold til normale levetidsintervaller og at de må skiftes innen forholdsvis få år.
- Innvendige dører har endel generell bruksslitasje og må vurderes i forhold til alder. Det vurderes at nye dører bør monteres.
Egenerklæringsskjemaet er utført av verge på vegne av selger, vergen har noe kunnskap om oppussing utført i 2014 og har derfor fylt ut kjente opplysninger. Verge har forøvrig ikke bebodd eiendommen og har derfor begrenset kunnskap om denne.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Huset er betydelig oppgradert i 2014, og byr på tidsriktige kvaliteter på vitale rom som bad, vaskerom og ikke minst et herlig familievennlig kjøkken. De fleste overflater er nymalt i tidsriktige farger i 2021. Det elektriske anlegget ble også oppgradert i 2014 og videre i 2021, og det foreligger samsvarserklæring. Husets varmeovner er termostatstyrte og også nye i 2014. Ifølge styreleder er huset godt vedlikeholdt også utvendig, det er malt og skiftet nødvendige bord på kledning, samt at taket er skiftet i regi av brl., sist 2015. Inngangsdøren ble også skiftet i 2018/2019. Huset er svært innholdsrikt og har en god planløsning med alt areal på ett plan, samt god størrelse på alle rom.
Fra et pent uteområde kommer man inn til et overbygget inngangsparti. Bilen har man enkelt parkert i garasjen som ligger tilnærmet vegg i vegg med huset. Her er det også satt opp ny lader til elbil i år, og det vil bli montert automatisk åpner på garasjeporten før overtagelse.
Det første som møter deg innvendig er et lunt vindfang. Fra dette er det tilkomst til en innvendig bod som er innredet som garderoberom. En smart løsning som gir et ryddig førsteinntrykk!
Videre kommer man inn i en romslig entré. Mellom vindfang og entreen er det dør med glassfelt, dette leder lyset fint gjennom boligen.
Stuen - for et rom! Her vil hele familien ha god boltreplass da dette rommet er av svært god størrelse. Her er det rom for en større sittegruppe, samt et stort spisebord. Langs hele stuens front er det store vinduer fra tilnærmet gulv til tak, dette sikrer et svært godt naturlig lysinnslipp.
Fra stuen er det utgang til den store terrassen, et vidunderlig sted å tilbringe fine sommerdager! Terrassen måler hele 38 kvm hvilket gir god plass til både sittegruppe og spisebord. Terrassen er også delvis overbygget slik at man kan sitte ute selv om det "drypper" litt. I rekkverket er det en port som leder ned til en liten hageflekk. Til opplysning er det også montert ny terrassedør i 2014.
Kjøkkenet har en klassisk og tidløs innredning fra Ikea, og var som nevnt nytt i 2014. Her finner man fine profilerte fronter i en tidsriktig farge, noen av overskapene har glassfelt med lys i, samt en pen benkeplate i lys laminat. I innredningen er alle hvitevarer integrert, det kan nevnes: Ovn og mikrobølgeovn i høyskap, keramisk platetopp med ventilator over, kjøleskap med frys, samt oppvaskmaskin. Alle hvitevarer medfølger. Rommets størrelse gir også her god plass til spisebord.
Så kommer vi videre til soveromsfløyen. Her finner man et romslig hovedsoverom, samt 2 barne- eller gjesterom. Alle soverom er lyse og innbydende, og alle rom er utstyrt med innebygget garderobe.
Baderommet er virkelig flott, og er totalrenovert i 2014. Det ble da valgt en elegant kombinasjon av grå fliser på gulv, og hvite på vegg. Innredningen er svært romslig med god oppbevaringsplass i skuffer og skap. Servanten er helstøpt, og det er speil med lys over denne. Rommet er videre utstyrt med varmekabler i gulv, toalett, samt et flott dusjkabinett med både himmel- og håndholdt dusj. I forbindelse med renovering av badet ble også varmtvannstanken flyttet ned i krypkjelleren.
Huset har også et separat vaskerom som ligger med tilkomst fra entreen. Her er det fin innredning med under- og overskap, arbeidsbenk, samt opplegg for vaskemaskin. Dette rommet var også nytt i 2014.
I enden av soveromsfløyen er det også en stor innvendig bod som er innredet med hyller for ekstra oppbevaringsplass.
Oppsummert er dette et svært innholdsrikt og innbydende hjem som vil tilfredsstille kravene til selv en kresen boligkjøper!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.04.1974 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
I forbindelse med renovasjon av baderom, ble dette utvidet inn i en tilstøtende bod. Denne delen av badet er altså opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger datert 16.12.1970 og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser:
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelse om gjerde.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Veslefrikkveien har en nydelig beliggenhet i trygge og rolige omgivelser på Varden. Lokalbeliggenheten til nr. 14 er svært idyllisk og byr på fine utsiktsforhold, da man er tilnærmet grensende mot et friområde i front.
Boligen ligger videre i et etablert og rolig boligtun, uten gjennomgangstrafikk. Her er det gode oppvekstsvilkår for familiens minste med kort avstand til barnehage, skole, og idrettsmiljøer. Til skolen kan de minste spasere uten å måtte gå ut i hovedveien.
Den turglade vil nyte godt av flotte turmuligheter i nærliggende Kanadaskogen, og frister det med en forfriskende dukkert vil Gjeddevatn være et alternativ.
Til hverdagens nødvendigheter er det heller ikke lange veien. På nærliggende Rema 1000 gjør man enkelt unna hverdagshandelen. Oasen bydelssenter har et rikt utvalg butikker og servicetilbud, og det er kort vei til bussholdeplass med hyppige avganger til bla. Bergen sentrum. Eiendommen ligger " midt i smørøyet" for arbeidsplasser på Sandsli, Kokstad, Fyllingsdalen og Bergen Sentrum.
Oppsummert en sentral, men likevel fredelig beliggenhet som vil passe for mange aldersgrupper.

Adkomst

Fra Shellstasjonen på Varden følger man Allestadveien rett frem og passerer Varden Idrettspark på venstre hånd. Kjør så andre vei til venstre, inn Veslefrikkveien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
Varden skole (1-7 kl.)
Sælen skole (1-7 kl.)
Montessoriskolen i Bergen (1-10 kl.)
Ortun skole (8-10 kl.)
Lynghaug skole (8-10 kl.)
Fyllingsdalen videregående skole
Sandsli videregående skole
Barnehager:
Kidsa Allestadhaugen (1-6 år)
Brinken barnehage (0-6 år)
Kidsa Varden (0-5 år)
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 15 148 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte gangveier og fin beplantning.

Parkering

Huset disponerer en fast garasje, samt at det er biloppstillingsplass foran denne. Garasjen er utstyrt med elbil lader, og arbeidet med å monterte automatisk portåpner vil være ferdigstilt til overtagelse. Garasjene er tilknyttet andelene og andelseier er selv ansvarlig for vedlikehold av disse.
Laget har i tillegg åtte utendørs parkeringsplasser, på seks av disse er det fri parkering og to benyttes som gjesteparkering. Andelseiere setter opp ladepunkt for egen regning hvis dette er ønskelig, men styret er i gang med planlegging av ladeplasser.
Til opplysning er 3 av øvrige andelseierne med garasje i rekken koblet på dette husets strømanlegg og måler. Altså strømforbruk kun på garasjen. Dette kompenseres fra styret med kostpris, ca. kr. 300-400 pr. år. Det er lagt opp nødvendige ledninger for at disse andelene kan koble seg fra, hvilket ifølge styreleder er planlagt innen kort tid.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Fyllingsdalen. Gnr 22,Boligfeleten II og III datert 25.02.1963 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er i henhold til kommuneplanens arealdel 2018 datert 19.06.2019 avsatt til bebyggelse og anlegg - ytre fortettingssone.
Hensynssoner Angitt hensyn - friluftsliv i kommuneplanen
Byfjellsgrense - vest 0,3 %
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 030,- pr. mnd. og inkluderer: Normal drift og vedlikehold, kommunale avgifter og eiendomsskatt, kabel-tv og internett grunnpakke, felles byggforsikring på huset samt på garasjen. I tillegg dekker felleskostnader renter og avdrag på felles lån. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Strømforbruk for inneværende år er ukjent da boligen ikke har vært bebodd, og selges ved hjelp av verge.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett, dette er inkl. i felleskostnader.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 741 595,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 2 669 743,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr 122 953,- pr. 12.05.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr. 2.704.979,- pr. 12.05.2021 og lånevilkårene er:
DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 12.05.2021: 1.8% pa.
Saldo per 12.05.2021: 2 704 980
Andel av saldo: 122 954
Planlagt nedbetalt 30.12.2031

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr. 3.774.385,-
NB: Av dette beløpet utgjør kr 122 953,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Svein Ove Sørhaug

Informasjon om forkjøpsrett

Huset er tilknyttet Allestad Borettslag.
Forretningsfører er BOB
Det gjennomføres fellesdugnader to ganger pr år, vår og høst.
Det er vedtatt forbud mot dyrehold, men styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Styreleder opplyser om at dette ikke har vært et problem til nå.
Det er ihht. årsberetning fra 2019 ingen planlagte påkostninger i laget.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere. Kjøper er forpliktet til å opprette medlemskap i Sjømennenes Boligbyggelag.
Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.
Dokumenter for borettslaget som vedtekter ligger vedlagt og nedlastbart via eiendommens hjemmeside. Vær spesielt oppmerksom på egne regler vedr. vedlikehold.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 10.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 10.750,-
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Bergen: kr 6.000,-
Avisannonse: kr. 4.200,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 79-0074/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bergen Sentrum
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR79.2174

Dato

Sist oppdatert: 10. januar 2022 kl. 12:26

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.