Solgt: 6 600 000 kr

Fyrstikkalléen 16B

6 000 000 kr
85 m²
3 soverom
Velkommen til Fyrstikkalléen 16B - Ta gjerne kontakt med megler Dan-Christian Jensen i Krogsveen om det er ønskelig med privatvisning.
Julia Hald
Presenteres av
Julia Hald
Malerhaugen/Winter-Haven
Lys og pen 4-roms endeleilighet med fantastisk hage, parkering* og god planløsning
 • Prisantydning
  6 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  11 295 kr
 • Omkostninger
  151 617 kr
 • Totalpris
  6 762 912 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1994
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  85 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  3 604 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vi har gleden av å presentere denne flotte endeleiligheten med en stor og solrik hage som går rundt leiligheten på tre sider. Hagen er fint opparbeidet med platting, plen og diverse beplantning som eple- og pæretrær. Her vil du få god plass til langbord, utemøbler, trampoline m.m. Leiligheten er malt i tidsriktige og moderne farger, og har store vindusflater som gir fine og naturlige lysforhold. Her får du også en god planløsning og arealfordeling. Boligen har blitt oppgradert jevnlig av nåværende eier, på blant annet overflater, senest i 2020.
*Gode parkeringsmuligheter, se punkt "parkering" i salgsoppgaven.
Fra boligen er det gangavstand til gode servicetilbud ved bl.a. Fyrstikktorget og Ensjø Torg, skoler og barnehager samt flotte parkområder og hyggelige spisesteder.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Fyrstikkalléen 16B, 0661 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 130, bruksnummer 184, seksjonsnummer 33

Innhold

Totalt bruttoareal: 95 kvm
Totalt bruksareal: 85 kvm
Totalt primærrom: 85 kvm
Primærrom:
1. etasje 85 kvm: Entré, gang, kjøkken, bad, stue, 3 soverom
Boligens markterrasse måler ca. 51 kvm.
I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 4 kvm, redskapsbod ute på terrassen og sameiet har en felles sportsbod.
Vedlagt plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport avholdt 10.02.2020 utført av Anticimex v/ Thomas Andre Nordby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med yttervegger, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Fasader forblendet med teglstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
I rapporten er punkt om baderom vedr. membran, tettesjikt og sluk vurdert til TG2 da det ikke er mulig på forsvarlig måte å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt. Varmtvannsberederen er også vurdert til TG2 da plasseringen av denne er uhensiktsmessig i forhold til å enkelt kunne inspisere tilstanden samt at en eventuell utskiftning vil utløse større arbeider. Terrassen er vurdert til TG2 da det er noen skjevheter i markterrassen. Utover dette er alle øvrige punkter vurdert til TG1.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen er godt vedlikeholdt, og fremstår som lys og romslig. Den har av nåværende eier blitt jevnlig oppgradert på overflater, senest i 2020. Fronter på kjøkken samt benkeplate byttet for ca. 4 år siden. Det er gulvvarme i deler av gang, kjøkken og på bad og det ble lagt nytt gulv i 2016. Hovedsoverommet og rommet som i dag brukes som barnerom er av god størrelse. Det siste soverommet fungerer utmerket som for eksempel barnerom, gjesterom eller kontor. Fra stuen er det utgang til en egen, solrik hage som strekker seg rundt leiligheten på tre sider. Utvendige persienner på vinduer, og 5 markiser hvorav 2 er motoriserte.
Stue:
Lys og pen stue med store vindusflater på to av veggene. Rommet har fine, naturlige lysforhold og et hyggelig utsyn mot egen hage. I stuen er det flere innredningsmuligheter, med god plass til stuemøblement som en sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon. Vegg- og himlingsflatene er hvitmalt, med unntak av den ene langveggen som er malt i en delikat fargenyanse. Stuen har adkomst fra entréen, med videre inngang til to av boligens tre soverom. Fra stuen er det også adkomst ut til leilighetens flotte terrasse og hage.
Hyllene og taklampen i stuen medfølger ikke salget.
Hage:
Leiligheten har en stor og flott hage med en sydvestvendt markterrasse i tre på ca. 51 kvm. Her har man meget gode solforhold, og nåværende eier opplyser om sol fra ca. 09:30 - 21:30 midtsommers. Hagen strekker seg rundt leiligheten på tre sider og er fint opparbeidet med platting, plen og diverse beplantning som eple- og pæretrær. Her vil du få god plass til utemøbler som et langbord, sittegruppe og en grill, trampoline m.m. Over deler av markterrassen er det montert utvendige markiser, og det er for øvrig montert utendørs stikkontakter og lys på terrassen.
Kjøkken:
Leilighetens kjøkken er separat og romslig med gulvvarme. Kjøkkeninnredningen er tidløs med hvite, glatte fronter og laminert benkeplate. Både frontene og benkeplaten ble byttet for ca. 4 år siden. Nedfelt i benkeplaten er en oppvaskkum av rustfritt stål med ettgreps armatur fra Grohe, og over kjøkkenbenken er det montert veggfliser, ekstra belysning og stikkontakter. I innredningen er det også en nisje for integrert komfyr og oppvaskmaskin samt en nedfelt platetopp. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Villavent. Varmtvannsberederen er plassert i kjøkkenbenken.
Taklampen over spisebordet medfølger ikke.
Soverom I:
Hovedsoverommet er romslig og har god plass til en dobbeltseng med tilhørende nattbord. Her er det montert en skyvedørsgarderobe av fin størrelse med speilfront på den ene døren. Veggflatene er malt i en behagelig fargenyanse som står fint til gulvet. Rommet vender ut mot boligens markterrasse. Adkomst fra stuen.
Soverom II:
Boligens andre soverom har også adkomst fra stuen, og vender ut mot markterrassen. Rommet er av fin størrelse og fungerer utmerket som for eksempel gjesterom, barnerom eller kontor. Rommet er lysmalt i tidløse nyanser.
Soverom III:
Det tredje soverommet er av god størrelse og har adkomst fra entréen. Også her er det fin plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og romslig oppbevaringsmøblement.
Bad:
Flislagt bad med varmekabel og et stort badekar med regnfallsdusj og svingbar glassvegg. Videre består innredningen av et vegghengt toalett og hvit profilert innredning med nedfelt servant. Over servanten er et vegghengt speilskap og ekstra belysning. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det ble lagt nye fliser på eksisterende fliser for ca. fire år siden, og da ble det også montert nye baderomsmøbler. Badet har adkomst fra entréen.
Entré:
Innbydende entré av fin størrelse med gulvvarme under flisene ved ytterdøren. Øvrig gulvflate har laminat som står fint til de malte veggflatene. Her er det god plass til klesavheng, og det er montert en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter og godt med oppbevaringsplass.

Oppvarming

Elektrisk med varmekabel i vindfang, kjøkken og bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.01.1995. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Iht. seksjoneringstegning var det opprinnelig byggemeldt en bod ved inngang til hovedsoverommet. Soverom 3 er inntegnet med en stiplet linje, noe som megler oppfatter som mulighet for å sette opp et 3. soverom.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
02.02.1990 - Dokumentnr: 7882 - Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:184
Gjelder denne registerenheten med flere
26.08.1991 - Dokumentnr: 43623 - Erklæring/avtale
Ved enhver utnyttelse av og disposisjon over d.e. skal det
bli tatt hensyn til Norges Takseringsforbunds rett til
utbygging av "Havetomten"
Overført fra: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:184
Gjelder denne registerenheten med flere
14.02.1994 - Dokumentnr: 8656 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk nr.769.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Energi.
Overført fra: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:184
Gjelder denne registerenheten med flere
17.02.1994 - Dokumentnr: 9630 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:182 Snr:1
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:182 Snr:2
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:182 Snr:3
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:182 Snr:4
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:183
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:184
Gjelder denne registerenheten med flere
04.05.1994 - Dokumentnr: 23003 - Best. om vann/kloakkledn.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:130 Bnr:184
Gjelder denne registerenheten med flere
04.05.1994 - Dokumentnr: 23004 - Erklæring/avtale
Panterett til sameiet for kr 20,000, som sikkerhet for
fellesutgifter
Prioritet etter 100% av første kjøpesum, senere etter 85%
av verditakst, uten opptrinnsrett.
Bestemmelser om justering av panteretten
Gjelder denne registerenheten med flere
25.05.1994 - Dokumentnr: 26266 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
01.07.1994 - Dokumentnr: 35501 - Erklæring/avtale
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
04.05.1994 - Dokumentnr: 23004 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 33
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 85/5318
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 59 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen. Se http://www.nrpa.no for nærmere informasjon.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Flott endeleilighet beliggende i sentrale omgivelser på Helsfyr/Malerhaugen med nærhet til gode servicetilbud, kollektivtransport, skoler og barnehager. Området er en grønn "lunge" akkurat der Helsfyr møter Malerhaugen, og er ettertraktet på grunn av den usjenerte beliggenheten og de rolige omgivelsene, samtidig som det er svært sentralt. Leiligheten ligger fint og barnevennlig til uten gjenboere, innerst i en stille og rolig blindvei med flotte grøntarealer rett utenfor døren. Her har man også en flott privat hage med sol fra morgen til kveld som omkranser leiligheten.
Leiligheten er i umiddelbar nærhet til Fyrstikktorget. Fyrstikktorget kan by på en rekke servicetilbud med blant annet dagligvareforretning, postkontor, apotek, spisesteder, frisør, blomsterbutikk, legesenter, helsestasjon m.m. Kort vei også til Ensjø Torg og Hasle Torg med flere gode servicetilbud. Videre har man gangavstand til blant annet Kampen Bistro, Kampen park, Vålerenga park, treningssenteret Sats på Kampen og Hasle Torg, Fresh Fitness på Ensjø samt Kampen Økologiske Bondegård.
Helsfyr er knutepunkt for offentlig kommunikasjon med både buss (21-bussen og 37-bussen), t-bane (linje 1-4) og flybuss. Etter ca. 6 minutter med t-banen, så er du ved Stortinget, og etter 10 minutter på sykkel er du på Grünerløkka. Både buss og t-bane finner du for øvrig også på Ensjø. Vil du tusle en hyggelig kveldstur, er koselige Kampen kun noen minutter unna og det er også kort avstand til flotte friarealer rundt Valle Hovin, samt Tøyenparken og Botanisk hage. På Tøyen skal det nye Tøyenbadet bygges og ferdigstilles til 2023. Dette skal bli et moderne badeanlegg med fire bassenger innendørs og et stort utendørs badeanlegg.
Området er sentrumsnært, samtidig som det oppleves grønt og skjermet. Boligen ligger nært Ensjø som er et spennende område i sterk vekst. Ensjøbyen skal gjennom en totalforvandling - fra å være en bydel dominert av bilforhandlere, vil du kunne ferdes i brede, åpne gater, i lune parker eller opplyste stier. På gateplan vil det komme titusener av kvadratmeter med lokaler hvor man vil finne et variert tilbud av forretninger, restauranter, kaféer, treningssentre osv. (se www.ensjobyen.no).
Oppsummert er det kort vei til det meste, enten det er offentlig kommunikasjon, dagligvare, turområder eller skoler og barnehager.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Fyrstikkalléen sogner pt. til Teglverket skole. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil for oversikt over skoler og barnehager i området. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 9.156 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen, diverse beplantning, uteplass, asfalterte internveier m.m. Fyrstikkalleen 16B har eksklusiv bruksrett på hagedel som omkranser boligen. Tomten rundt boligen er pent opparbeidet med belegningstein, terrasse, fruktrær og plenarealer.

Parkering

*Sameiet disponerer 33 utendørs parkeringsplasser på egen tomt. Hver seksjon har fått utlevert 4 parkeringskort til disse plassene. Sameiemøtet skal i 2020 behandle et forslag på installering av el-bil ladere.
I tillegg har sameiet et garasjeanlegg med 18 plasser under Fyrstikkalléen 6, og flere beboere har kjøpt/leier garasjeplass i Grønvold garasjelag, Fyrstikkalléen 15.
For øvrig gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan.
I Ensjøveien 16-22 foreligger det et planforslag på omregulering til bolig, forretning og kontor. Pr. d.d. er det ikke noe vedtatt der. Vest for eiendommen, i Malerhaugveien 20, skal det føres opp tre bygg. Se www.m20.no. I Malerhaugveien 28 er det gitt rammetillatelse til to boligbygg på hhv. 7 og 6 etasjer med barnehage i underetasjen og felles parkeringskjeller.
I Fyrstikkalléen 20 ble det søkt om oppføring av nytt boligbygg og bruksendring av eksisterende bygg i fjor. Søknaden ble avslått.
Det har vært en prosess siden 2009 knyttet til Reguleringsplanen for Østre parkdrag og Sentral tverrforbindelse øst, som inneholder blant annet turveiforbindelsen fra Malerhaugveien opp til Fyrstikkalleen skole. I vedtakskartet er parkdraget tegnet inn vest og nordvest for eiendommen og over naboeiendommen Malerhaugveien 13. I samtale med BYM ble det opplyst at oppstart ville muligens skje i 2022-2023.
Se https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=200902893
Her kan saksgangen sees. Se særlig "Plansak oversendt til politisk behandling" 29.05.2019.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene inkluderer: Kabel-tv og internett, trappevask, felles bygningsforsikring, nedbetaling av vinduslån, dugnadsbidrag, innbetaling vedlikeholdsfond (kr. 500,-) m.m.
Når det gjelder ekstra innbetaling vedlikeholdsfond kr. 500,- i mnd. har styret foreslått å forlenge denne ekstrainnbetalingen for 2020-2021. Dvs. felleskostnader eksl. innbetaling til vedlikeholdsfond er kr. 3 104,-.
Fellesutgiftene ble sist oppregulert 01.01.2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 16.000 kWh pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv hvor grunnpakka er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Inkludert i avtalen er:
• Kanalpakken Start
• Bredbånd med 50 Mbps nedlasting og 20 Mbps opplasting
• Dekoder Get box Micro
• Trådløst modem.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.319.303,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.749.490,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 29.375,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 11.295,- pr. 31.12.2019
Total fellesgjeld for sameiet er kr 587.690,- pr. 31.12.2019 og lånevilkårene er:
- Långiver er Sparebanken Øst.
- Annuitetslån.
- 12 terminer per år.
- Rentesats per 11.10.19 er 4,3%.
- Innfrielsesdato er 06.09.2025.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.162.912,-. Av dette beløpet utgjør kr 11 295,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 7.400,-.
Ved eierskifte belastes kjøper kr 500,- til dekning for skilt iht. sameiets vedtekter.

Tilbud om lånefinansiering

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Winter-Haven Boligsameie, med sameiebrøk 85/5318.
- Sameiet består av 59 seksjoner.
- Forretningsfører er Brækhus Dege Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60.
- Sameiet er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenr. 82010990.
- Dugnad må påregnes.
- Dyrehold er tillatt etter husordensreglene.
Planer i sameiet:
- Sameiemøtet skal i 2020 behandle et forslag på installering av el-bil ladere. Estimert kostnad og omfang vil bli lagt frem til møtet.
- Styret har ved befaring sett behovet for å rehabilitere belegget på gulv og trapper. De to trappehusene med størst behov ble tatt i 2019. Planen videre er at ytterligere tre trappehus vil bli oppgradert i 2020, og de siste tre i 2021. Styret oppdaterer sameierne fortløpende via rundskriv.
- Styret opplyser at det for tiden legges en fremtidig vedlikeholdsplan vedr. blant annet sameiets vinduer og heiser. Ingenting er avgjort pt, og sameiet har foreløpig ingen planer om å ta opp lån utover det de allerede har.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.
Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra kortholder. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.
Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "as is" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0018/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.2018

Dato

Sist oppdatert: 29. juni 2020 kl. 09:16

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.