Solgt: 6 600 000 kr

Trudvangveien 11

6 200 000 kr
73 m²
2 soverom
Vakker, parkmessig opparbeidet bakgårdshage til felles glede for beboerne i gården. Bilde tatt fra "brannbalkongen" inntil leiligheten
Inge Mysen
Marcus Blohm
Presenteres av
Inge Mysen og Marcus Blohm
Majorstuen
Lys og trivelig 3-r. i 2. etg. med fantastisk beligg. - Vakker bakgårdshage - Fleksibel planløsning -*Mul. for p-plass
 • Prisantydning
  6 200 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  93 597 kr
 • Omkostninger
  21 110 kr
 • Totalpris
  6 714 707 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1916
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  73 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Fellesutgifter
  3 635 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Trudvangveien 11, 2. etg. En lys og tiltalende 3-roms med svært attraktiv beliggenhet i vakre omgivelser på Marienlyst/Majorstuen - Stille, rolig og grønt, samtidig tett alt av hva Oslo har å by på.
Vakker bebyggelse og fantastisk bakgårdshage. Veldrevet boligselskap med god vedlikeholdshistorikk.
Kort fortalt:
- Store vindusflater
- God takhøyde; 2,60 m.
- Nymalt 2016/17
- Vedovn
- Fleksibel planløsning
- Brannbalkong inntil leil.
- Vakker bebyggelse og vakker bakgårdshage
- 3 boder; én på loft og to i kjelleren
- Stille, rolig, grønt, harmonisk, sentralt
- *Mulighet for P-plass m/el-bil-lader i garasjeanlegg, ca 300 m. unna.
- Bogstadveien ca 200 m. fra leil.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- Ingen dokumentavgift

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trudvangveien 11, 0363 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 46, bruksnummer 18, ideell andel 1/1
Aksjenummer 181,182,183, Solvang Park AS, organisasjonsnummer 921 706 375

Innhold

Totalt bruttoareal: 80 kvm
Totalt bruksareal: 73 kvm
Totalt primærrom: 73 kvm
Bruksareal:
2. etasje 73 kvm: Entré, stue, spisetue, kjøkken, bad, toalettrom og soverom.
Primærrom:
2. etasje 73 kvm: Entré, stue, spisetue, kjøkken, bad, toalettrom og soverom.
I tillegg disponerer boligen 3 boder, to boder i kjeller på 2,2 og 6,4 kvm. En bod på loft med gulvflate på ca. 6,6 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.07.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i murkonstruksjoner og betong. Etasjeskiller av tre.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG3: Ingen
TG2:
- Kjøkken: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Toalettrom: Toalettrommet har en helhetsvurdering til TG2.
- Etasjeskiller: Det er registrert noe målbare skjevheter i leiligheten. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye.
- Vinduer: Vinduer er av eldre dato.
- Bad: Bad fra 1988 som har fått TG2.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entre:
Tiltalende inngangsparti med plass til sko og ytterklær. Tregulv, malte vegger og malt himling. Dørcalling (videofunksjonen fungerer ikke).
Bad/wc:
Flislagt baderom bestående av dusjhjørne, skap og servant.
Separat wc:
Flislagt rom med klosett og servant.
Stue:
Lyst og pent rom med store vindusarealer. Takhøyde på hele 2,60 m. Flott vedovn i kleberstein med stort flammebilde. Tregulv, malte vegger og malt himling.
Spisestue/alternativt soverom II:
Lyst og pent rom med store vindusarealer. Takhøyde på hele 2,60 m. Tregulv, malte vegger og malt himling.
Veggen mellom stue og spisestue er ikke bærende i følge selger.
Kjøkken:
Romslig rom med god spiseplass foran vindu. Invita innredning med mye skap-/benkeplass samt medfølgende hvitevarer. Fliser mellom benk og skap. Opplegg for oppvaskemaskin. Malte vegger, malt himling og linoleum på gulv.
Soverom:
Romslig og deilig soverom med plass til "king-size" seng og andre soveromsmøbler. Garderobeskap i rekke langs den ene veggen. Tregulv, malte vegger og malt himling.
Leilighetens vegger og himlingsflater er malt i lyse og duse farger. Ble utført i 2016/17. Tregulvene er i hel tre og er av merket Siljan.
Brannbalkong:
Beliggende inntil leiligheten med enkel adkomst fra gangen. Balkongen vender ut mot bakgårdshagen.
Boder:
Leiligheten disponerer 3 boder; 2 kjellerboder og 1 loftsbod.
Fellesvaskeri i kjelleren.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, med Contura peisovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1921.
Det foreligger ekspedisjonsdokument som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst 3 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, veg og erklæring/avtale vedr. trapp.
Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Dette er en perfekt beliggenhet for den som ønsker å bo i sentrale omgivelser med nærhet til alt av byens fasiliteter. Bogstadveien med alle sine fasiliteter ligger kun få minutter utenfor inngangspartiet. Videre er det kort vei til populære spisesteder, hyggelige fortauskafeer og kaffebarer. Delicatessen, Cru, La Såda, The Broker og Villa Paradiso ligger alle en kort spasertur unna. Flere dagligvarebutikker ligger i utrolig kort avstand fra leiligheten
På varme sommerdager er Frognerparken å anbefale. Dette er en urban oase som egner seg for alt fra piknik og spaserturer til trening i fantastiske omgivelser. I tilknytning til parken finner man også Frognerbadet hvor man kan ta seg et forfriskende bad på de aller varmeste dagene. Marienlystparken og Stensparken er også nærheten.
Det finnes et godt utvalg av treningstilbud i nærområdet, deriblant Sats Colosseum og idylliske Oslo tenninsarena ved Frognerparken. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.
Nye Valkyrien senter har akkurat åpnet med luksuriøse butikker, kafeer og vinmonopol.
Meget god offentlig kommunikasjon med Majorstuen som knutepunkt. Trikk, T-bane- og busstopp ligger kun 2 minutter fra leiligheten. Herfra kommer man seg til alle kriker -og kroker i Oslo og omegn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Fellestomt på 6 485,3 kvm som tilhører aksjelaget. Lukket bakgård opparbeidet med brosteinsbelagte internveier, sittegrupper, sykkelparkering, lekeapparater, plenarealer, trær og diverse beplantning.

Parkering

Selger eier en garasjeplassnr. 68 i Marienlyst garasjer AS. P-plassen har god størrelse og er meget gunstig plassert i anlegget (lett å parkere). Det oppvarmede garasjeanlegget har både videoovervåking og vakthold med Securitas. Plassen kan kjøpes for kr. 600.000,- + omk.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 01.10.1987.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 3 635,- pr. mnd. og inkluderer: TV/internett (Tv-Mini og 30 Mbps), forsikringer, kommunale avgifter, drift/vedlikehold, renteutgifter/nedbetaling av fellesgjeld og administrasjon av aksjeselskapet.
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
Husleien fordeles slik:
Felleskostnader: 2.819,-
Renter lån: 136,-
Avdrag lån: 680,-
Selger faktureres årlig 1.060 i eiendomsskatt av USBL. Det blir fakturert 530,- kr i juni og oktober.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/internett og er inkludert i husleien.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Ved kjøp av garasjeplassen vil det påløpe kr 2.600,- hvert kvartal.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.554.870,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien bli kr 5.597.531,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 51.091,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 93.597,- pr. 23.07.2021
Total fellesgjeld for aksjelaget er 8.766.993,- pr. 23.07.2021 og lånevilkårene er:
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 23.07.2021: 1,75% PA.
Antall terminer til innfrielse: 42.
Saldo per 23.07.2021: 8.766.993,-.
Andel av saldo: 93.597,-.
Første termin/første avdrag: 31.03.2017
Siste termin 31.12.2031.
Garasjeanlegget har et felles annuitetslån med følgende betingelser.
Restsaldo pr. 22.07.2021 er kr. 18.532.552,-.
Effektiv rente: 2,490%
Lånet innfris: 01.10.2044.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5 995,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.980,-
- Transportgebyr: 2.135,-
- Innflyttingsgebyr: 10.000,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.314.707,-.
Av dette beløpet utgjør kr 93 597,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksjeboliger.
Ved kjøp av garasjeplass vil følgende omkostninger komme:
Eierskiftegebyr: 5.995,-
Noteringsgebyr: 3.194,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Edel Holthe

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Solvang Park aksjelag.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 88 leiligheter
Forretningsfører er USBL.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold (hund, katt o.l.) er tillatt i Solvang Park.
Aksjelaget har egen hjemmeside: www.solvangpark.com
Det er et fellesvaskeri i kjeller med store vaskemaskiner og tørketrommel (her kan man praktisk kan få unnagjort f.eks dynevask).
Foretatte påkostninger de senere år:
2020: Kotroll av elektrisk annlegg, utført av Hafslund.
2020: brannsikring av kjellere.
2018: byttet alle ytterlåser til alle porter, inngangsdører og andre stengte skiller mellom bygninger.
2016: Balkong ble etablert.
2016: Pipeløpet ble rehabilitert.
Planlagte påkostninger:
Styret har foretatt kartlegging av brannbalkongene av flere forskjellige aktører og det har vært en enighet om at det er behov for å gjøre noe med tilstanden på dagens brannbalkonger også sett i sammenheng med øvrig behov for rehabilitering av fasadene. Styret innhentet i 2018 priser på ulike alternativ for rehabilitering av brannbalkonger og presenterte disse for generalforsamlingen i 2019. Kort sammenfattet er det tre alternativer:
1: Overflaterenovering med maling og nytt rekkverk estimert til 1,5 mill. kroner.
2: Rivning av brannbalkonger estimert til 4 mill. kroner.
3: Fullstendig rehabilitering estimert til 8,6 mill. kroner.
Prisene og alternativene er kun innhentet fra 1 aktør i markedet og ikke oppdatert siden 2018, men styret mener at de fremdeles kan benyttes som et utgangspunkt for videre arbeid.
Per inngangen av 2021 har aksjelaget omtrent 4 mill. kroner tilgjengelig egenkapital, hvorav omtrent 500.000,- brukes på skifte av takluker våren 2021.
Prosjektene som bør prioriteres fremover er oppussing av fasadene som ikke ble rehabilitert i 2013, bakgården og Hammerstads gate, og oppussing av trappeoppgangene. Styret gjør oppmerksom på at det ikke er innhentet konkrete tilbud på arbeidet, men estimere et sted mellom kroner 4 til 11,1 millioner for fasade, trappeoppganger, og brannbalkonger avhengig av hvilken løsning som velges for rehabilitering av brannbalkongene.
Styret anbefaler at alt vedlikehold og investeringer i bygget finansieres gjennom å innhente et engangsbeløp per aksje fra aksjonærene. Leiligheter med 3 aksjer (som denne) vil i alternativ 1 måtte betale kr 43.000, alternativ 2 kr 70.000, og alternativ 3 kr 119.000. Vi gjør oppmerksom på at tallene bare er estimater og forutsetter at aksjelaget gjør alle 3 prosjekter (fasade, trappeoppgang og brannbalkong) samtidig.
Styret mener nå at saken er tilstrekkelig utredet, og vil komme tilbake til aksjonærene med et konkret forslag det skal stemmes over. Det er naturlig å se på dette i sammenheng med fasaderenovering og om mulig gjennomføre disse prosjektene samtidig i 2022 for å dra nytte av synergier mellom prosjektene.
Styreleder informerer 09.08.2021 at det er ikke bestemt hvilket alternativ og før konklusjonen tas må dette opp på en generalforsamling. Styreleder informerer også at det skal diskuteres i styret om utskiftning av calling anlegget i hele aksjelaget. Det er ikke planlagt noen økning av felleskostnadene per i dag.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 15.250,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 52-0084/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sagene
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR52.2184

Dato

Sist oppdatert: 07. oktober 2021 kl. 11:42

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.