Solgt: 5 200 000 kr

Prost Holms vei 205

4 500 000 kr
117 m²
3 soverom
Velkommen til Prost Holms vei 205! Barnevennlig og solrik beliggenhet på Holt Vestvollen! Innerst i blindveg!
Skedsmokorset - Holt Vestvollen
Kjedet enebolig med barnevennlig beliggenhet - 3(4) soverom - to stuer - garasje - moderne kjøkken og bad
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  513 005 kr
 • Omkostninger
  9 276 kr
 • Totalpris
  5 722 281 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  117 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 970 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Prost Holms vei 205! Her har du en innholdsrik enebolig i kjede med barnevennlig beliggenhet innerst i blindvei. Boligen har flere uteplasser og fine solforhold. Det er gangavstand til skole (1 - 10 kl.) og flere barnehager, samt få minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Det er også flere matbutikker og servicetilbud på Holt Vestvollen. Kort fortalt:
 • Kjedet enebolig med innholdsrik planløsning
 • Boligen ligger innerst i blindveg
 • Stilrent kjøkken fra 2012
 • Tre gode soverom, med mulighet for ett soverom til i 2. etasje
 • Romslig bad fra 2009 med nisje for oppvaskmaskin og tørketrommel
 • Ekstra toalettrom fra 2009
 • Flere uteplasser/terasse med fine solforhold
 • Balkong
 • Garasje med 2 boder Velkommen på visning!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Prost Holms vei 205, 2019 SKEDSMOKORSET
  Kommunenummer 3030, gårdsnummer 36, bruksnummer 5, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 120, Vestvollen Terrasse Borettslag, organisasjonsnummer 948 722 852

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 129 kvm
  Totalt bruksareal: 117 kvm
  Totalt primærrom: 117 kvm
  Primærrom:
  1. etasje 61 kvm: Entré, bad, wc-rom, stue og 3 soverom
  2. etasje 56 kvm: Stue og kjøkken
  I tillegg disponerer boligen to boder på ca 5 kvm og ca 4 kvm, beliggende i bakkant av garasjen.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.04.2021 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i trebindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Støpt betongplate på mark med ringmur av betong. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Varmtvannsbereder på 150 liter fra 2012 er plassert på bad. Ventilasjon: Sentralavtrekk fra bad, wc-rom og kjøkken med aggregat plassert på loft.
  Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Overbelastningsvern på 40A. Boligen har skjult elektrisk anlegg.
  Boligen har ytterdør av tre med glassfelter. Terrassedør og balkongdør med karmer av tre og to-lags glass fra 2002. Vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 1984. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2014.
  Ny taktekking i 2018 i regi av borettslaget.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:
  - Sprukket gulvflis ved soverom 2
  - Dampsperre har løsnet fra undertak (loft)
  - Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 17 mm i stue og ca 6 mm på soverom 1 (1. etasje). Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 9 mm i stue og ca 13 mm på kjøkken (2. etasje).
  - Balkong - Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying.
  - Nedfelt felt i parkett forran pipe. Gjort klart til beskyttelse for en eventuell fremtidig peis. Det er aldri vært peis/vedfyring i boligen, og kjøper må ha kontroll fra fagfolk for undersøkelse av pipe ved etablering av peis.
  Informasjon fra selger:
  - Utført rørleggerarbeid på bad og toalett i 2009. Lagt på fliser og membran.
  - Nytt tak i 2018 gjennom borrettslaget.
  - Fjernet lettvegg i soverom, for å få større stue i andre etasje.
  - Kjøleskapsdøren trenger en justering
  Styreleder opplyser at det gjenstår noe strømtilkobling for garasjeport.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Enebolig i kjede beliggende på enden innerst i blindvei. Området er svært godt tilrettelagt for barnefamilier med turområder, parkområde, gangvei til skole og barnehager, samt kort vei til flere butikker og Skedsmo Senter. Nærmeste bussholdeplass ligger få minutter unna boligen.
  På fremsiden av boligen er det asfaltert helt frem til garasjen med plass til flere biler. Videre er tomten opparbeidet med hekk, prydbusker og heller foran boligens inngangsparti. Uteplassen foran huset er sydvendt og har fine solforhold. Garasjen på cirka 19 kvm har plass til en bil og det er en lagringsbod i bakkant med adkomst fra garasjens bakside.
  E N T R É
  Boligens entré har godt potensial - det er belegg på gulv, malte veggplater og tak-essplater.
  S O V E R O M
  Boligen har i dag 3 soverom, en del av stuen oppe er opprinnelig tegnet inn som soverom, slik at med enkle grep kan boligen få 4 soverom. Alle soverommene er i dag plassert i 1. etasje. To av soverommene har parkettgulv, slette vegger og hvite plater i himlingen. Det siste soverommet har gulvfliser. Alle overflater er hele og fine, og kan her også med enkle grep få den personlige stilen man selv ønsker.
  S T U E R
  Boligen har en stue i hver etasje - stua nede har flisgulv, lyse overflater og utgang til en stor markterrasse på baksiden. Stua i 2. etasje er romslig og gjennomgående, så det er godt med naturlig lysinnslipp. Stua har mange innredningsmuligheter og har god plass til et stort spisebord, sofakrok og f.eks egen krok for hjemmekontor eller avslapningshjørne. Den sistnevnte delen av stuen kan også omgjøres til et ekstra soverom slik som det fremgår av byggemeldte tegninger. Fra stua har du også utgang til balkongen med fine solforhold og utsyn over nabolaget.
  K J Ø K K E N
  Kjøkken fra 2012 med hvite høyglansfronter og benkeplate i granitt. Det er mye arbeidsplass på kjøkkenet og godt med oppbevaringsplass. Kjøkkenøyen har samme utførelse som resten av kjøkkenet, og her er koketoppen med ventilator fra Røros Hetta. Det er ekstra dybde på benkeplaten her, slik at man kan få plass til barkrakker for direkte servering av kveldsmaten til barna. Integrert komfyr og mikrobølgeovn fra Siemens i høyskap, nedfelt induksjonstopp fra Electrolux, integrert kjøleskap og fryser fra Bosch og integrert oppvaskmaskin fra Miele.
  B A D / V A S K E R O M
  Badet er fra 2009 og har flislagte gulv- og veggoverflater. Praktisk dobbel servant med underskap og speil med integrert belysning. Vegghengt toalett fra Ifö og en svært romslig dusjløsning med skyvedør. Det er også en nisje med opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Merk hvor praktisk det er å vaske klær i samme etasje som soverommene befinner seg!
  T O A L E T T R O M
  I tillegg til det sjenerøse badet er det et separat toalettrom ved siden av rom også ble renovert i 2009. Gulvet er flislagt og oppvarmet, og det er innebygget sisterne med vegghengt toalett, også fra Ifö.
  U T V E N D I G
  Det er verdt å nevne at borettslaget ble utvendig malt i 2019 og alle yttertak ble skiftet i 2018. Noen av vinduene ble skiftet ut i 2002 og 2014. Med beliggenhet på enden disponerer andelen også hage rundt huset på vestsiden. Her kan man selv velge hvor man foretrekker å oppholde seg. Tomten er borettslagets felleseie.

  Oppvarming

  Gulvvarme på bad og toalettrom. Det er pipeløp, men det er ikke montert peis i boligen. Ellers elektrisk oppvarming.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig innflytningstillatelse ble gitt 02.09.1985.
  Det gjøres oppmerksom på at den nordvestlige hjørnet i stuen opprinnelig er tegnet inn som et soverom.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
  Dagboknr 106958, tinglyst 14.10.1983, type heftelse: tinglyst kommunal forkjøpsrett på hver tredje andel som omsettes i borettslaget.
  Dagboknr 109196, tinglyst 29.09.1989, type heftelse: Skjønn - heftelsen er ikke å finne i kartverkets arkiv.
  Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Medfølger ikke:
  Lysekroner i stuene
  Hagemøbler og krukker
  Barbord med fire barstoler på kjøkken
  Garderobeskap på soverom medfølger. Det gjør også de tre glass-skapene i stua i første etasje. Videre kan noe av hageutstyret i boden medfølge, avtales nærmere.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Holt Vestvollen på Skedsmokorset. Dette er et populært og meget barnevennlig boligområde, med lekeområder som nærmeste nabo og ingen gjennomgangstrafikk. Området passer meget bra for de som er interessert i å bo i rolige omgivelser og ha gode oppvekstvillkår for barna, samtidig som man har forholdsvis kort vei til det meste man trenger i hverdagen. Det er flere barnehager på området og barne- og ungdomsskole innenfor gangavstand.
  For den aktive er det blant annet en liten alpinbakke på Tuterud og ridesenter ved Skedsmo kirke. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg og kan bl.a. by på kunstgress/fotballbaner, tennisbane, håndballhall, ishall, golfbane på Hauger, skiløyper, fiskevann, badevann og turområder i bl.a. Tæruddalen, svømmehall og flere treningssentere.
  Skedsmokorset med bl.a. Skedsmo senter ligger ca. 5 min unna med bil, og det er kun ca. 10 min med bil til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter. Skedsmo Senter har et bredt tilbud av butikker. Med mange servicetilbud, spisesteder og forretninger vil dette bli et naturlig samlingspunkt på Skedsmokorset!
  Det er gode bussforbindelser til Oslo i umiddelbar nærhet, med inntil 4 avganger i timen. Med bil: Gardermoen ca. 25 min, Lillestrøm ca. 10 min og Oslo ca. 20 min. Sentralt beliggende i forhold til E6.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 0.4 km
  Holthagen barnehage (1-5 år) 0.5 km
  Toppen barnehage (1-6 år) 0.7 km
  Skoler:
  Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 0.8 km
  Brånås skole (1-7 kl.) 1.8 km
  Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.) 2.2 km
  Lillestrøm videregående skole 5.3 km
  Skedsmo videregående skole 5.5 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 11 039 kvm som tilhører borettslaget.

  Parkering

  Parkering egen garasje på cirka 19 kvm og biloppstilling i forkant. Ellers parkering etter borettslagets/områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei og private stikkveier vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Vestvollen gnr 21 bnr 1, 2, 20, 24 og gnr 36 bnr 2, datert 05.08.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.9.81, revidert 18.11.1981.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 5 970,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, eiendomsskatt, betjening av fellesgjeld, grunnpakke kabel-tv/internett, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Stipulerte kapitalkostnader kr 1.397,-
  Fellesutgifter kr 4.124,-
  Kabel-tv/internett kr 449,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.315,- pr. år/14.965 kwh per år.
  Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnader. Dekoder medfølger ikke.
  Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 5.920,- pr. år. Avtalen blir sagt opp 31.07.2021, ny eier velger selv om viderføring av abonnement er aktuelt etter dette.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

  Formuesverdi

  Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 1 323 077,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).
  Megler har forsøkt å innhente formuesverdi fra Skatteetaten, men denne forelå ikke i deres arkiver p.t.
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 763 077,20.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 50 571,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr 513 005,- pr. 23.04.2021
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 49.598.628,- pr. 23.04.2021 og lånevilkårene er:
  Lånenummer: 94927030017, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 23.04.2021: 1.5% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 389
  Saldo per 23.04.2021: 32 872 603
  Andel av saldo: 340 006
  Første termin/første avdrag: 30.09.2019 ( siste termin 31.08.2053 )
  Lånenummer: 94927035329, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 23.04.2021: 2.6% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 416
  Saldo per 23.04.2021: 16 726 026
  Andel av saldo: 173 000
  Første termin/første avdrag: 30.12.2020 ( siste termin 30.11.2055 )

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,- (OBOS)
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr 4.509.276. Av dette beløpet utgjør kr 513 005,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-, for enebolig/tomannsbolig med andelsnummer koster rettshjelpsdekningen kr 11.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Eli Oddlaug Rosvold

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Vestvollen Terrasse Borettslag.
  Borettslaget består av 129 leiligheter.
  Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 60
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold - det må søkes disposisjon for dyrehold ihht. borettslagets vedtekter.
  Fra styrets årsberetning nevnes følgende:
  - Nye tak med et mer tidsriktig utseende.
  - Fasader som er rustet for å leve flere år enn tidligere.
  - Et mer helhetlig uttrykk med tunbaserte fargevalg.
  I løpet av 2020/2021 kan vi bl.a. skilte med;
  - Nye avfallsstasjoner, med bedre fordelt kapasitet for fellesskapet og mindre tungtransport som
  sliter på veiene våre.
  - Bedre sikkerhet for alle med nyasfalterte veier, fartshumper og ikke minst veier som kan feies og
  brøytes ordentlig.
  - Nye garaser er under oppføring og blir ferdigstilt 2021.
  - En stor mengde nye vinduer som vil heve uttrykket på de fleste boligene.
  Fra og med 2021 så ser vi for oss en roligere tid, hvor vi må legge til rette for en helhetlig forvaltning med vedlikeholdsplanlegging.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.
  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst med meldefrist 04.05. Det er medlemmer som har meldt seg til forkjøpsrett.
  Det er tinglyst kommunal forkjøpsrett på andelen. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
  Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.
  Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 59-0036/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skedsmokorset
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR59.2136

  Dato

  Sist oppdatert: 03. november 2021 kl. 12:17

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.