Solgt: 3 125 000 kr

Tusseveien 15

3 300 000 kr
75 m²
2 soverom
Velkommen til Tusseveien 15. Koselig rekkehus med solrik og barnevennlig beliggenhet.
Heksebergåsen
Innholdsrikt, lite rekkehus. Familievennlig beliggenhet. To etasjer.Bad fra 2015. Solrik, usjenert hage. Garasje
 • Prisantydning
  3 300 000 kr
 • Omkostninger
  83 842 kr
 • Totalpris
  3 208 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1985
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  75 m²
 • Bruksareal
  75 m²
 • Tomteareal
  180,7 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  2 200 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Madeleine Thune ønsker velkommen til Tusseveien 15 Lite rekkehus beliggende på en høyde, med lite gjennomgangstrafikk. Det er kort vei til marka med lysløype/skistadio og turmuligheter. Boligen kan by på utsikt og gode oppvekstvilkår for barna med umiddelbar nærhet til lekeplasser, samtidig med usjenerte, solrike uteplasser.
 • Baderom fra 2015.
 • Gode solforhold og utsikt.
 • Gode lagringsmuligheter i garderobeløsninger og innvendig samt utvendig bod.
 • Loftetasjen er innredet etter at ferdigattesten er gitt. Rommene ikke godkjent hos kommunen for varig opphold.
 • På de opprinnelige bygningstegningene er en del av stuen registrert som et soverom.
 • Garasje
 • Lite rekkehus med mye potensiale. Noe moderniseringsbehov. Vi ses på visning!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Tusseveien 15, 2016 FROGNER
  Kommunenummer 3030, gårdsnummer 282, bruksnummer 132, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 82 kvm
  Totalt bruksareal: 75 kvm
  Totalt primærrom: 75 kvm
  Primærrom:
  1. etasje 51 kvm: Entré, stue, spisestue, kjøkken, baderom.
  2. etasje 24 kvm: Gang, 2 soverom (ikke godkjent for varig opphold)
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Rekkehus fra 1985. Støpt plate på mark. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med takstein.
  Entredør fra 2016.
  Vinduer fra 1984.
  Utvendig bod på ca. 5 kvm.
  Deler av loft er ikke målbart grunnet takhøyde.
  Vannrør av typen kobber og typen rør i rør system. Delvis synlig på baderom og i kjøkkeninnredning. Fordelerskap med stoppekraner for rør i rør system er montert på baderom, bak servantseksjon. Avløpsrør av typen pvc. Norema varmtvannsbereder fra byggeår på 115 liter. Leiligheten har mekanisk avtrekk fra kjøkken og naturlig ventilasjon fea baderom. Røykvarslere er plassert i himlinger. Forbruksmåler og hovedstoppekran er plassert vak luke i entré.
  Sikringsskap har automatsikringer. Skap er plassert på vegg, i entré. Hovedbryter har 50Amp.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  TG2 er gitt på følgende:
  Bad - naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Det er registrert bomlyd i enkelte gulvfliser i dusjsone.
  Kjøkken - Varmtvannsbereder pga. alder og tilstand. Vannrør grunnet alder.
  Overflater gulv kjøkken.
  Kjøkkeninnredning grunnet alder/slitasje.
  Overflater gulv - noe hakk og sprekker i gulv
  Trapp - trappetrinn. Det er for stor lysåpning mellom trappetrinn, målt 15 cm. Kravet er maks 10 cm.
  Skjevheter: Det er målt skjevheter i 1.etg i rom utover 10 millimeter innenfor 2 meter. Det gis derfor TG2. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 11 mm. Det er målt mellom spisestuestue.
  Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.
  Fasade - kledning. Enkelte vindski bord og panel bord er stedvis råteskadet eller sterkt malingslitt.
  Vinduer - Vinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden redusert/usikker. Takvinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden usikker.
  Tak - Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
  Drenering.
  Info fra selgers egenerklæring:
  Oppussing bad - Strømmen keramiske håndtverk as august 2015
  Utført noe arbeid på det elektriske -Partner elektro as
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Moderniseringer og påkostninger

  Oppusset bad, ny benkeplate og vask på kjøkken, vegger stue/kjøkken kledd med malte PDF veggplater, malt trapp til 2. etg, malt ett soverom, innstallert vannmåler.

  Standard

  STUE
  Boligen har en stor åpen stue/kjøkken løsning. En del av stuen var tidligere et soverom. God plass til spisestue samt tv-stue. Utgang fra stuen til uteplass/hage på baksiden.
  KJØKKEN
  Åpen løsning mot stue.
  Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Laminert benkeplate med nedsenket skyllekum/oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser delvis over benkeplate og doble stikkontakter på vegg. Komfyr og oppvaskmaskin. Kjøleskap med fryser. Platekledning i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc. Norema varmtvannsbereder fra byggeår på 115 liter, er plassert i hjørne av kjøkkeninnredning.
  Kjøleskap medfølger ikke handelen. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger.
  BAD
  Baderom fra 2015. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med høyglans skuffefronter og servant med Grohe ett-greps armatur. Speilskap med overbelysning og stikkontakter. Vegghengt toalett med Grohe innebygget sisterne. Dusjhjørne med innfellbare dører og Grohe ettgreps armatur med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i himling med downlights. Delvis synlige vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør i rør system, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap med stoppekraner for rør i rør system er montert på vegg, bak servantseksjon.
  Vaskemaskin medfølger ikke.
  ILSTEDER/PIPE
  Plassbygget peis med glassfelt i dører. Pipeløp av typen elementpipe.
  OVERFLATER
  Gulvflater med laminat og gulvbelegg. Panelte overflater på vegger. Platekledning i himlinger. Utgang fra stue til platting.
  UTEPLASSER
  Adkomst via sydvendt platting på ca. 28 m2. Utgang fra spisestue/stue til nordvendt platting på ca. 13 m2. Gulvflater belagt terrassebord. Rekkverk av tre. Levegger av malt trepanel, i begge ender. Markise er montert på vegg på fremside. Belysning og stikkontakt på vegg

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming. Varme i gulvene på bad. Vedfyring i stuen.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.09.1985. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Der hvor det i dag er tv-stue, er der opprinnelig et soverom på de godkjente tegningene hos kommunen.
  Ferdigattesten omfatter ikke loft etg. Denne er innredet etter ferdigattesten ble gitt.
  Det foreligger søknad hos kommunen vedrørende innsettelse av vinduer i loft etg. Dette er i følge samtale med kommunen godkjent. Men innredningen av rommene er ikke omsøkt.
  Videre gjøres det oppmerksom på at loft etg. ikke nødvendigvis tilfredsstiller dagens krav til varig opphold. Kjøper overtar ansvaret for dette og eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr. 2862, tinglyst: 10.04.1986: Erlæring/avtale: Pliktig medlemskap i velforeningen. Naboeiendommen har rett til adkomst for nødvendig vedlikehold og reparasjon av boligen. I tillfelle brann, er eieren forpliktet til å gjenoppføre boligen til full verdi innen to år. Det skal følge rett til biloppstillingsplass på, samt bruksrett til fellesareal. Kommunen og Televerket har rett til å ha liggende og fremdig inspisere, vedlikeholde, fornye, samt anlegge ledninger og kommuer for vann og avløp, samt elektrisitets- og telekabler over eiendommen.
  Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Tusseveien har en fin beliggenhet i det attraktive og barnevennelige området på Heksebergåsen. Fritidstilbudene er mange, med blant annet nærhet til fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg, treningssenter m.m. Det er kort vei til friluftsområder i Romeriksåsen med lysløyper, samt flotte turmuligheter i lett skogsterreng med bade -og fiskevann.
  Fra Tusseveien er du en liten kjøretur unna E6 som baner veg direkte inn til Oslo eller Gardermoen, alt etter behov. Det er også gode kollektivtilbud på denne strekningen.
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet KIWI Fjellbo, hvor det også er el-bil lader, KIWI Frogner og Meny Skedsmokorset. Ytteligere tilbud finner du på Skedsmosenteret. Utover dette er også Lillestrøm, Strømmen, Jessheim, Lørenskog og Oslo innenfor rekkevidde. En kort kjøretur med bil til treningsenter i Frogner sentrum eller Fresh Fitness og Avancia på Skedsmokorset.

  Barnehager, skoler og fritid

  Skarstubben familiebarnehage (0-6 år) 0.5km
  Sorknes barnehage (0-5 år) 0.6km
  Vardefjellet barnehage (0-6 år) 1km
  Vardeåsen nærmiljøsenter (1-4 kl.) 2.7 km
  Frogner skole (1-10 kl.) 3.5 km
  Åsenhagen skole (1-7 kl.) 4.4 km
  Tæruddalen skole (8-10 kl.) 5.6 km
  Skedsmo videregående 9.7 km
  Lillestrøm videregående skole 9.8 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 180,7 kvm. Boligen har uteplass på fremsiden og baksiden. Platteng og gressplen.

  Parkering

  Boligen disponerer 1 garasjeplass i felles garasjerekke. Det er også parkering på felles parkeringsplass etter "førstemann til mølla"-prinsippet.
  Jobbes med å skape garasjelag for innsetting av elbil-lader i garasje.
  Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Hexebergfjellet datert 16.05.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.05.1984.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 5.000,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Eiendomsskatten er kr 622,- for inneværende år.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.400. pr. år.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.200.
  Velavgift er kr 2.200. pr. år. Inkluderer garasje og snøbrøyting.
  Boligen er tilknyttet Altobox som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på
  kr 1.129 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 945 000,- ifølge Skatteetatens kalkulator. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 402 000,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr
  3 383 842
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Stian F. Myrvold

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 59-0103/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skedsmokorset
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR59.21103

  Dato

  Sist oppdatert: 12. november 2021 kl. 13:16

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.