Solgt: 5 550 000 kr

Tosletta 16

5 000 000 kr
151 m²
5 soverom
Velkommen til Tosletta 16
Bjørnemyr
Innholdsrik enebolig i kjede med anneks. Solrik, frodig tomt, samt egen del i underetasjen som leies ut.
 • Prisantydning
  5 000 000 kr
 • Omkostninger
  126 342 kr
 • Totalpris
  5 676 342 kr
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  151 m²
 • Bruksareal
  155 m²
 • Tomteareal
  1 148,1 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tosletta 16 er en familievennlig enebolig i kjede over tre plan med fleksibel planløsning. Eiendommen er solrikt orientert mot vest og har flotte uteplasser. Frodig hage og et pent innredet anneks. Parkering i carport og på gårdsplass.
Boligen er betydelig oppusset siden 2008, hvorav de fleste overflater er fornyet, samt kjøkken og bad. I første etasje ligger stuen som er et sosialt allrom med spiseplass og nyere vedovn. Ved spiseplassen ligger kjøkkenet som har en klassisk innredning. Eneboligen har to pene bad og det er tre soverom som alle har god størrelse.
Annekset tilbyr ekstra fleksibilitet og kan anvendes til ekstra sengeplasser eller som stue. Kjelleren er en separat enhet med egen inngang, stue, kjøkken, pent bad og to soverom. Ikke godkjent som egen boenhet.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tosletta 16, 1453 BJØRNEMYR
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 1, bruksnummer 377

Innhold

Kort fortalt
- Familievennlig og pent oppusset enebolig.
- Fleksibel planløsning over tre etasjer.
- Omfattende oppgradert i 2008.
- Separat kjellerenhet med to soverom.
- Hyggelig anneks med nyere overflater.
- Parkering i carport og på gårdsplass.
- Stor og solrik eiendom med flotte uterom.
- Balkong og romslige terrasseplattinger.
- Hager med god boltreplass for barna.
- Entré med korkgulv og garderobeplass.
- Pent kjøkken med innredning fra 2008.
- Romslig, lys stue med vedovn fra 2012.
- Annekset innredet som ekstra stue.
- To pene baderom oppusset i 2008.
- Tre store soverom.
- Lagringsplass i innvendige boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Elektrisk anlegg hovedsakelig fra 2008.
- Alle overflater hovedsakelig fra 2008.
- Underetasje ble etterisolert i ca. 2010.
- Nytt tak i 2019
- Sol hele dagen
Eneboligen:
Totalt bruttoareal: 178 kvm
Totalt bruksareal: 155 kvm
Totalt primærrom: 151 kvm
Primærrom:
Entré, bad/wc/vaskerom , kjøkken/kjellerstue, 2 soverom: 52 kvm
Entré/trapperom , bad/wc/vaskerom , kjøkken/stue/spiseplass: 52 kvm
Trapperom/gang, bad/wc, 3 soverom: 47 kvm
Sekundærrom:
Bod: 2 kvm
Garderobe: 2 kvm
Anneks:
Totalt bruttoareal: 28 kvm
Totalt bruksareal: 25 kvm
Sekundærrom: Innredet anneks.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.11.2019 utført av Erik Slæperud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligen er fundamentert med grunnmur i støpt betong til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i Siporex utvendig pusset og malt. Etasjeskille i betong og tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Det er kjelleretasje med innredede rom med utforede trevegger under terreng. Underetasje ble etterisolert og innredet med utforede vegger i ca. 2010 av tidligere eier.
Annekset er fundamentert med grunnmur i betong el. til ukjent byggegrunn. Yttervegger er trolig oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Takkonstruksjon av type saltak tekket med skifersten. Innlagt strøm. Vinduer med isolerglass og malt ytterdør. Treterrasse rundt bygningen med større snømengder befaringsdag. Carport tilbygget mot syd mot anneks, enkelt oppført i tre, fundamentert med tre søyler på antatt støpte punkt, pulttak tekket med takplater. Innvendige overflater i anneks er oppusset i perioden 2011-2015 med malte flater på vegger, malt panel i himling og nytt isolert bjelkelag på gulv overflatebehandlet med parkett. Kaldtloft ble ikke inspisert befaringsdag da det ikke var forsvarlig å gå på yttertaket over tilbygget carport.
Takstmannens konklusjon; Enebolig oppført 1961 oppusset innvendig i 2008 og bruksendret kjelleretasje som tidligere var grovkjeller og innredet denne i 2008 utført av tidligere eier. Det bemerkes at bruksendring ikke er byggemeldt Nesodden Kommune. Anneks oppført i 1952 oppusset innvendig i senere tid. Boligen har vært i familiens eie siden 2012. Eiendommen er vendt mot vest og har adkomst fra asfaltert fylkesvei. Boligen er blitt oppgradert og oppusset med. bl.a kjøkken, bad, og stedvise innvendige overflater fra 2019 og etablering av ildsted i 2012. Boligen fremstår med standard hovedsaklig fra 2008. Noe utbedringer og oppgradering/moderniseringsbehov for å tilfredsstille dagens krav til standard må påregnes mtp. alder og som en naturlig del av en bygnings aldringsprosess. Frittliggende anneks fremstår med etterslep av vedlikehold og har behov for oppgraderinger for å tilfredsstille dagens krav til standard.
Basert på en visuell befaring, stikktakinger, enkle fuktmålinger, nivellering, opplysninger fra rekvirent og offentlige registre, vil takstmannen bemerke følgende større oppgraderinger/vedlikehold som må forventes sett utifra alder/forsømt vedlikehold på bygningsdeler og det undertegnede observerte befaringsdag. Det gjengis hovedsakelig enkelt større tilstandssvekkelser, som hvor TG 3 er gitt og umiddelbar utbedring er nødvendig, og TG 2, hvor større påkostninger som kan/må påregnes i nærmere fremtid. For detaljer og ytterligere informasjon må det leses i konstruksjoner/bygningsdeler:
TG 3:
TG 3 er gitt takkonstruksjon med tanke på fukt på underside av sponplate. Les med pkt. takkonstruksjon.
TG 3 er gitt balkong mot vest med tanke på overflatebehandlings-/vedlikeholdsbehov.
TG 2:
TG 2 er gitt utforede vegger under terreng med tanke på alder og erfaringsmessig risikokonstruksjon.
TG 2 er gitt drenering med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid. Drenering er ikke endret etter at gulv i kjeller ble senket.
TG 2 er gitt ytre fasader med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid. Vedlikehold anbefales.
TG 2 er gitt grunnmuren med tanke på ytre vedlikeholdsbehov.
TG 2 er gitt takkonstruksjon med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
TG 2 er gitt innvendig trapp med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid. Noe knirk i trappen.
TG 2 er gitt begge våtrom med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid. Manglende dokumentasjon mm. Les pkt. sanitærinstallasjoner.
TG 2 er gitt luftbehandling grunnet manglende tilluftspalte ved dørterskel. Flat terskel er å anbefale på bad. Det bemerkes noe snø utvendig befaringsdag som begrenser inspeksjons mulighetene.
Anneks;
TG 3 er gitt sett utifra en helhetsvurdering og at bygningen har et større behov for oppgradering og vedlikehold. Les mer under bygning generelt.
Det bemerkes at ovennevnte er et utdrag av det inntrykket takstmannen fikk befaringsdag. Det anbefales at rapporten leses i sin helhet da det er flere detaljer undertegnede har påpekt som ikke er nevnt ovenfor.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Punkt 5. Vi hadde litt fukt i ene soverommet - rett ved utvendig vannkran, som stod og dryppet i over 3 uker en sommer (vi hadde en veldig ivrig 3 åring) Veggen åpnet og feil innsatt plast/fruktsperre rettet opp. Etter det, intet problem.
Punkt 8. Det er en ganske stor maurtue på eiendommen, som jeg har valgt å ikke fjerne. På våren, når de våkner, kommer de inn og søker mat. Over en periode på et par måneder kan det bli litt mye - vi har fått de undersøkt og det er ikke maur som er skadelig for bygningsmassen. Jeg har rett og slett ikke hatt hjerte til å fjerne de :)
Punkt 9. Ved en sjelden anledning, piler det frem en liten sølvkre.
Punkt 10. Tak - ble byttet i april
Punkt 12. ekstramåler til utleiedel i 2012 / lagt inn elekrtisistet til annekset i 2014 ca.
Punkt 19 og 21. Etablert egen del/utleiedel i kjeller av tidl. eier. Ikke omsøkt, ikke godkjent.

Standard

Entré
Boligen har hyggelig adkomst via inngangsparti med romslig terrasseplatting. I entreen er det praktisk korkgulv og god plass til oppbevaringsmøblement for familiens yttertøy og sko. Rommet ligger åpent mot hall som er hendig tilknyttet lagringsbod.
Kjøkken
Kjøkkenet ble utstyrt med klassisk innredning fra Ikea i 2008. Innredningen er designet i praktisk vinkelform som gir effektive arbeidsflater og godt med oppbevaring i skuffer og skap. Frontene er i hvit, profilert utførelse og benkeplaten er i laminat med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer bestående av stekeovn, platetopp og ventilator. Det er avsatt plass til kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Bak platetoppen er veggen kledd med beskyttende glassplate.
Stue
Eneboligen har en meget innbydende og koselig stue i første etasje. Stuen strekker seg over hele etasjens langside og gir møbleringsfrihet i to soner. Rommet har en fin dynamikk med kjøkkenet som ligger i delvis åpen løsning. Ved inngangen til kjøkkenet får du plass til et romslig spisebord. Stuen har nyere vedovn som gir effektiv varme og ekstra hygge ved behov. Fra stuen er det utgang til solrik balkong som forlenger innearealet på finværsdager.
Hvis du ønsker ekstra privatliv i hverdagen kan du trekke inn i annekset som i dag er innredet som en stue. Overflatene ble oppusset i 2011-2015, blant annet med et lekkert enstavs gulv og delikate fargevalg på vegger. Annekset er omkranset av en romslig terrasse med fine solforhold.
Bad/wc/vaskerom
Hoveddelen inneholder to tiltalende bad som begge ble oppusset i 2008. Badet i første etasje har et stort areal og praktiske innredninger. Gulvet er lagt med grå fliser og veggene er kledd med hvite fliser. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, åpent dusjhjørne og helstøpt servant med skapinnredning. Rommet har også vegghengt skap over opplegg for vaskemaskin.
Bad 2
Det andre badet ligger i andre etasje og er hendig tilknyttet omkringliggende soverom. Badet har sorte gulvfliser, hvite veggfliser, et deilig badekar og åpen dusjløsning. Det er også vegghengt toalett og helstøpt servant med skapinnredning i hvit, glatt utførelse. Over servant er det speil med belysning. Rommet får for øvrig rikelig med naturlig lys fra dobbelfløyet vindu. Eldre skatoll medfølger ikke.
Soverom og garderobe
Eneboligen har tre romslige soverom i andre etasje, alle med pene overflater og luftige arealer. Oppbevaringsplass i bodrom tilknyttet hallen rett ved. I hallen er det også kontorplass som passer utmerket for leksearbeid. For ekstra soveplass til gjester kan annekset i hagen benyttes. Annekset er i dag innredet som en stue og kan fint kombineres som et gjesterom.
Separat enhet i kjeller
I kjelleren har eneboligen en separat enhet med egen inngang fra hagesiden. Enheten er romslig og består av stor stue, nyere kjøkken, moderne bad og to soverom. Stue og kjøkken ligger i separate rom, men har hendig tilknytning til hverandre. Stuen har plass til både spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement. Veggene er lysmalte og gulvet er lagt med varmekabler og sorte fliser, noe som er gjennomgående i øvrige rom i enheten. Enheten er ikke godkjent som egen boenhet hos Nesodden kommune.
Kjøkkenet fikk ny innredning i 2008 og har et praktisk vinkeldesign med god benke- og oppbevaringsplass. Frontene er i hvit, glatt utførelse og benkeplaten er i sort laminat med nedfelt oppvaskkum. Videre er det benkebelysning, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til øvrige hvitevarer.
Badet ble i likhet med kjøkkenet oppusset i 2008. Her er veggene kledd med hvite veggfliser og gulvet lagt med varmekabler og sorte fliser. Rommet har en god størrelse og er utstyrt med gulvstående toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne med glassdører. Videre er det helstøpt servant med tilhørende skapinnredning, speil og belysning. Soverommene har delikate overflater og god plass til både dobbeltsenger og garderobeskap.
Diverse utstyr
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat
- Kabel-TV og internett fra Get
- Utestikk
- Utekran
- Utelys
- Diverse belysning og panelovner

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med panelovner, supplert med vedfyring i stue og gulvvarme på bad, entré og kjeller. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer og plassert i andre etasje. Bi-skap er plassert i underetasje og utstyrt med automatsikringer. Sikringsskap og elektrisk anlegg er hovedsakelig fra 2008. Boligen har naturlig ventilasjon, samt mekanisk avtrekk fra våtrom og ventilator på kjøkken. Varmtvannsbereder rommer ca. 196 liter og er fra 2008. Boligen har kabel-tv, utestikk og utelys.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 14.07.1977.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom på at kjeller er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Kjeller er opprinnelig byggemeldt som boder og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
16.01.2020 - Dokumentnr: 1991430 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
14.12.1953 - Dokumentnr: 6370 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3023 Gnr:1 Bnr:62
28.07.1976 - Dokumentnr: 906070 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3023 Gnr:1 Bnr:585
01.01.2020 - Dokumentnr: 1665526 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0216 Gnr:1 Bnr:377

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens kjelleretasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen. Selger bærer ingen risiko/ansvar for at slik godkjennelse gis.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt boligområde på Bjørnemyr, på Nesoddens vestside i Nesodden kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Fra Nesoddtangen er det hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker, noe som gjør området attraktivt for pendlere.
Bjørnemyr byr på nydelig turterreng i nærområdet. Det er lysløype med et rikt oppmerket tur-nett, samt Kyststien som kan følges ned mot Alværn, eller opp til Nesoddtangen. I tillegg er det fine badestrender på Alværn friområde og på Steilene Kystkultursenter - ei øygruppe utenfor Nesoddens vestkyst.
Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter i området, med bl.a. friidrettsbane, fotballbaner og liten slalåmbakke. Bjørnemyrhallen er Nesoddens største flerbrukshall og ligger ved Bjørnemyr skole. I tillegg ligger Berger Idrettsanlegg en kort kjøretur unna. Bjørnemyr har også en av Nesoddens største speidergrupper, som er veldig aktiv.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 eller Coop Prix på Bjørnemyr Senter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tangen Nærsenter stor Meny, vinmonopol og diverse butikker. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.
Fra Nesoddtangen brygge tar hurtigbåten deg til Fornebu/Lysaker på ca. 8 min og til Aker brygge på ca. 20 minutter. Ved å benytte bil fra Bjørnemyr tar det ca. 6 min til Nesoddtangen, 24 min til Vinterbro Senter, 27 min til Drøbak, 29 min til Ski og 42 min til Oslo S.
Eiendommen har skoletilhørighet til Bjørnemyr barneskole og Alværn ungdomsskole. Steinerskolen har beliggenhet ca. 3 km fra Bjørnemyr. Nesodden videregående skole ligger på Berger/Hellvik. Kommunen har et godt utvalg barnehager, både private og kommunale.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg FV156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke og følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta til venstre i denne og følg fv. 157 sydover. Eiendommen ligger på venstre hånd på Tosletta etter at man har passert Rema 1000. Det vil bli skiltet med ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eneboligen ligger på en solrik eiendom på ca. 1148 kvm skrånende mot vest. Eiendommen er frodig og pent opparbeidet med plenarealer, beplantninger, trær og gruslagt gårdsplass. Bakhagen er inngjerdet og ligger som en idyllisk perle med spennende steder for barna å utforske. Her er det frodige beplantinger, blomsterbed, plenareal, fjell i dagen og ikke minst stort anneks omkranset av romslig terrasse med gode solforhold.
Ved inngangspartiet er det bygget hyggelig terrasseplatting hvor man kan sitte ved sval skyggevegg på ettermiddagen. I forhagen er det romslig plenareal som er perfekt tumleplass for barna. Hagen vender solrikt mot vest og er helt usjenert omkranset av frodig hekk og store prydbusker. Fra hovedstuen i første etasje er det utgang til vestvendt balkong med trivelig utsyn over forhagen og nærområdet.

Parkering

Det er parkering i carport tilbygget annekset. Det er også plass til biloppstilling på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Offentlig asfaltert adkomstvei.
Kommunalt vann og avløp med private stikkledninger

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Plannavn: RV.157 SUNNAAS-BJØRNEMYR SENTER.
I boligområder skal det oppføres frittliggende boliger med tilhørende garasje. Som del av boligen kan innpasses en hybelleilighet eller en generasjonsleilighet. Tomt i strøk regulert til frittliggende boliger skal være min. 800 m2. Tillatt bebygd areal er 15%. Høyde på frittliggende bolig over planert terreng skal ikke overstige: Møne: 8,0 m Gesims: 6,0 m. Garasjer, boder og uthus kan oppføres som tilbygg til bolighuset eller som frittliggende bygg. Mønehøyden skal ikke overstige 4,0 m. Plassering av garasje skal være vist på situasjonsplanen som følger byggemeldingen for bolighuset, selv om den ikke skal oppføres samtidig med dette. Det skal være 1 garasje og 1 biloppstillingsplass pr. bolighus og 1 biloppstillingsplass pr hybel og generasjonsleilighet på egen tomt. Biloppstillingsplassen skal være ferdig opparbeidet før brukstillatelse gis for bolighus. Ved ny boligbygging langs riksveien vurderes støyskjermingstiltak.

Økonomi

Kommunale utgifter

Beløpet inkluderer fastavgift vann og avløp, vannmålerleie, feiing og standard renovasjon. I tillegg kommer vann og avløp som faktureres etter forbruk med hhv. kr. 30,- og kr. 26,25 pr. m3. Kommunale avgifter faktureres 4 ganger pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 434 748,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5 165 092,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.126.342,-
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 45.000
Tilrettelegging: kr 9.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.900,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0003/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.203

Dato

Sist oppdatert: 30. juli 2020 kl. 11:27

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.