Komplett salgsoppgave

Bondalsvegen 419

1 300 000 kr
60 m²
2 soverom
Krogsveen v/Willem Besling har gleden av å presentere Bondalsvegen 419.
Krogsveen v/Willem Besling har gleden av å presentere Bondalsvegen 419.
Willem Besling
Presenteres av
Willem Besling
Hjartdal - Tuddal
Drømmer du om koselig familiehytte? |Stor selveiet tomt på 2,2 mål |Helårshytte |Garasje| Innlagt strøm| Gode oppmerkede turstier i nærheten|

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  1 300 000 kr
 • Omkostninger
  33 842 kr
 • Totalpris
  1 333 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1980
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  60 m²
 • Bruksareal
  60 m²
 • Tomteareal
  2 222 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

 • Koselig familiehytte beliggende i naturskjønne omgivelser.
 • Borrevann på eiendommen.
 • Lite innsyn.
 • Innkjørsel med parkering ca. 50 meter gange fra hytta, samt parkering i garasje som ligger på andre siden av veien.
 • Kort vei til Telemarks høyeste fjelltopp, Gaustatoppen som ligger 1833 moh.
 • Kort avstand til Flugonfjell Skisenter med skitrekk og milevis med oppkjørte langrennsløyper på vinterstid.
 • Flere fjellvann i nærheten, hvor du kan fiske eller bade. Rikelig med bær om høsten.
 • Terrasse mot syd bærer preg av høy slitasje, råteskader og deformasjoner. Tiltak på terrassen må påregnes.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Bondalsvegen 419, 3697 TUDDAL
  Kommunenummer 3819, gårdsnummer 108, bruksnummer 10, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 60 kvm.
  Totalt primærrom: 60 kvm.
  Bruksareal:
  Hytte 60 kvm.
  Primærrom:
  Hytte:
  1. etasje 60 kvm: Åpen stue og kjøkkenløsning, bad, toalett, to soverom og gang.
  Kommentar til areal:
  Garasje på ca. 16 kvm beliggende ved hovedvei.
  Frittstående bod på ca. 4 kvm og en bod på ca. 11 kvm, med utedo.
  Boder og garasje har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.10.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
  Badet er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger fra kommunen, og er ikke bruksendret/omsøkt eller godkjent til varig opphold av kommunen. Se punkt om ferdigattest for ytterligere informasjon.k

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med søylefundamenter og dragere av lettklinkerblokker med stubbeloft. Den bærende konstruksjonen består av yttervegger i trekonstruksjon med stående og liggende tømmermannskledning, samt pusset betongmur på baksiden. Saltak belagt med takplater i metall. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at badet har fått TG2 på grunn av rommets alder med hensyn til overflater, tettesjikt, røropplegg og andre installasjoner. Klemringer/slukmansjetter er ikke benyttet i slukene. Luftventil har uheldig plassering i dusjsone. Oppgraderinger på badet bør påregnes. Det er stedvis oppdaget knirk i gulvet, samt som gulvet på kjøkkenet bærer preg av slitasje og har fått TG2. Varmtvannsbereder har fått TG2 på grunn av alder og avdrypp fra justeringshatt. Denne bør oppgraderes. Brannslukningsutstyr får TG3 da det har gått ut på dato og ikke er forskriftsmessig vedlikeholdt. Utvendig kledning har fått tilstandsgrad 2 på grunn av etterslep på vedlikehold, samt som betongmur på baksiden av hytta har sprekker og riss. Vinduer har fått TG2 da det stedvis ble påvist punkterte glass. Eksempelvis vinduer i mønet mot øst. Terrasse mot syd får TG3 da den bærer preg av høy slitasje, råteskader og deformasjoner. Tiltak på terrassen må påregnes, se utfyllende tekst i rapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette videre.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Enkel hyttestandard med gjennomgående bruk av materialer på overflater, med unntak av badet som har flislagt gulv med varmekabler. Alt på en flate med god planløsning. Stue med store vinduer som slipper inn mye lys. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Heltre kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, mikrobølgeovn, ventilator og kjøleskap. Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk. To romslige soverom hvorav det ene inneholder køyeseng og enkeltseng, med andre inneholder dobbeltseng og hems. Badet inneholder dusjhjørne, har trykktank for vann, enkel baderomsinnredning med under- og overskap med speil, opplegg for vaskemaskin, Cinderella forbrenningstoalett og varmtvannsbereder. To utvendige boder, hvor den ene har utedo, verksted og tilliggende vedskjul, mens den andre er utstyrt med vedkløyver. Snøfreseren står for seg selv, i et tildekket og beskyttet bygg av planker, presenning og plater. Hytten har innlagt strøm.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Hytta selges med alt av innbo, med unntak av personlige eiendeler.

  Oppvarming

  Hytta oppvarmes av peis med innsats i stue, vedovn utstyrt med kokeplate i gang og panelovner. Varmekabler i gulv på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden 1980.
  Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
  Bad er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger fra kommunen og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst følgende servitutt/rettighet som vil følge eiendommen:
  Eiendommen har tinglyst rett til avkjøring til parkeringsplass fra fylkesvei 652, Bondalsvegen, parkeringsplass for to biler på tomten på gnr. 108 og bnr. 3 med avtale med eieren og gangvei fra parkeringsplass frem til den fradelte tomten bnr. 10. Daværende kjøper av bnr. 10 ble også garantert at det ikke skal bygges bygning av noen slag nærmere eiendomsgrensen mellom bnr. 3 og bnr. 10 enn 50 meter. Rettigheten er tinglyst 06.01.1981 med dagboknr. 0019 på gnr. 108 og bnr. 3. Rettigheten er tinglyst i grunnboken, men er vurdert til å ikke ha betydning ettersom eiendommen har direkte avkjørsel fra fylkesvei 652.

  Eventuell adgang til utleie

  Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

  Diverse

  Hytta overleveres slik den fremstår på visning uten ytterligere rydding og rengjøring.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Flott hytte omgitt av naturskjønne omgivelser. På sommeren er det kort vei til Telemarks høyeste fjelltopp, Gaustatoppen, som ligger 1883 meter over havet. Da er det også kort vei til Gaustablikk der de tilbyr aktiviteter som minigolf og turriding. Fasilitetene er nærme på sommeren, da veien over fjellet er stengt på vinterstid. Det er flere fjellvann i nærheten, hvor du kan fiske eller bade. Rikelig med bær om høsten. Om vinteren er det milevis med preparerte langrennsløyper kort vei unna hytta. Flugonfjell skisenter med skitrekk ligger kun en kort kjøretur unna. Kort vei med bil til Joker, hvor du har alt du trenger til din daglige handel. Det er kort vei med bil til dagligvarebutikken Spar, som har et bredere utvalg av varer og ladestasjon til elbil.

  Adkomst

  Fra Spar Saulandtunet: Følg fylkesvei 651 i ca. 21,4 kilometer og ta til venstre inn på fylkesvei 3428. Kjør ca. 4,2 kilometer, hvor hytta ligger på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 2.222 kvm. Stor skrånende naturtomt med fjell, lyng, gress, bjørk- og furutrær. To terrasser i trevirke mot vest og syd. En liten del av tomten ligger på andre siden av fylkesvei 3428, hvor det er oppført en frittstående garasje som tilhører eiendommen.

  Parkering

  Parkering på tomten. Garasje med parkeringsplass på andre siden av veien.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen har ikke innlagt offentlig vann eller avløp.
  Vann fra grunnboring ned til ca. 66 meter. Brønnen finnes i betongkum som ligger vest for tilbygget. Fra kummen går det Elvestadrør (nå kalt Isotermrør) under hytta og inn på kjøkkenet ved pipe. Dette røret tåler å fryse, men er utstyrt med varmekabel som enten kan stå på hele tiden for å holde vannet frostfritt, eller benyttes for å tine frosset vann. Styring av varmekabelen gjøres fra brytere på kjøkkenet. Det er i tillegg lagt en varmekabel i kummen. Denne varmekabelen er plugget i stikk på soverommet nærmest kummen. Varmekabelen er selvregulerende og kan stå tilkoblet hele tiden. Eiendommen har ikke søkt om innleggelse av vann og har derfor ikke utslippstillatelse.
  Cinderella forbrenningstoalett og utedo.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 06.09.2019 er avsatt til: LNRF-areal- nåværende.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 3.838,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, hytterenovasjon og feiing/tilsyn. Eiendomsskatten er kr. 790,- pr år.
  Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.331,- pr. år./ 5.829 kwh pr. år.
  Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 3.124,-.
  Hytta er tilknyttet Telefiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr. 399,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 255 476,- ifølge skatteetaten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.333.842,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke på If Hyttepakke kr 9.900,-

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Tommy Johansen

  Konsesjon

  Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og boligsalgsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Provisjon 3,51% av salgssummen
  Minimumsvederlag: kr 45.000,-
  Tilrettelegging: kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 15.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 27-0128/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Porsgrunn
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR27.21128

  Dato

  Sist oppdatert: 26. april 2022 kl. 15:46

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende fritidsboliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.