Søster Mathildes gate 40 leil.73

Månedsleie

12 500 kr

 • Etasje
  1
 • Byggår
  2020
 • Soverom
  1
 • Primærrom
  44,5 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse

Lørenskog / Skårerbyen - Helt ny og meget pen 2-roms med terrasse. Inkl garasjeplass og kabel-tv/internett

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Utleiemegler Krogsveen , avd Aker Brygge / Tjuvholmen
mobil 46796203
telefon 21007292

Send e-post
Bestill leievurdering

Komplett utleieoppgave

Eiendommen

Søster Mathildes gate 40 leil.73, 1473 LØRENSKOG
Gårdsnummer 102, bruksnummer 458, seksjonsnummer 159, kommunenummer 3029

Utleier

Gaurav Sharma og Devishivani Sharma

Beliggenhet

Midt i det nye sentrum av Lørenskog ligger Skårerbyen: et nytt boligområde hvor fremtidens bo behov legger premissene for både arkitektur og funksjon. Visjonen er å skape et godt sted å vokse opp og å bo gjennom et helt liv. Lørenskog har opplevd en rivende utvikling de senere årene, med en langsiktig plan om å bygge opp et nytt sentrum på Skårer. Midt i smørøyet ligger området hvor Selvaag Bolig skal skape en ny bydel, med opp mot 1100 hjem i direkte tilknytning til et stort nytt parkområde. 

Rett ved finner man kjøpesenteret Triaden med rikt utvalg av butikker, kaffer, dagligvarer og kino. I tillegg like ved ligger Rema 1000 og Bunnpris. Buss passerer rett ved og tog og t-bane kort kjøretur unna. Rett ved siden av finner man også idrettsanlegg, ishall og innen kort gangavstand kjøpesenteret Metro og Lørenskog hus med bibliotek, kino, kulturskole med mer. Kort vei til idylliske Østmarka og Losby. Med flotte turområder sommer som vinter. Hva med ett besøk til Mariholtet for en fersk bakevare og en varm drikke?

En av de helt spesielle kvalitetene i Skårerbyen er den store parken som bygges ut ved siden av boligene. Den vil utgjøre en vesentlig del av den grønne aksen som skal strekke seg langs Skårersletta helt fra Benterud i sør til Solheim i nord. I parken planlegges det blant annet fotballbane, volleyballbane og Tuftepark. Utbyggingen av både boligfeltet og parken vil skje etappevis. 

Når området står ferdig utbygd vil hvert nabolag ha direkte forbindelse på tvers, fra sitt gårdsrom og ut i frie grøntområder. Tanken er å legge til rette for gode boforhold for de som skal skape seg et hjem, samtidig som hele området bidrar til at nærmiljøet får et løft. Derfor utrustes også nabolagene med ulike fasiliteter for aktivitet, blant annet bordtennisbord, klatrevegg og trampoline. Her vil det finnes aktiviteter for alle aldre. Første nabolag ut er Løkkatunet, der denne leiligheten er for leie.

Veien Skårersletta skal bygges om, og vil få mindre trafikk og et nytt butikk- og serveringstilbud på gateplan. Når den står ferdig som miljøgate etableres også mange nye sykkel- og gangforbindelser. 

Selvaag Bolig skal bygge Skårerbyen der det idag er asfalt og gammel industri, og i fremtiden vil bli store grøntområder, bilfritt sentrumsmiljø og nye bolighus. 

Innhold

Totalt bruksareal: 44,5 kvm
Totalt primærrom: 44,4 kvm

1.etg: Entre, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang stor privat markterrasse. 

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod og en garasjeplass. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Standard

Helt ny og meget pen 2-roms leilighet med stor markterrasse. Leiligheten holder en meget god standard med lys en stavs parkett på gulv. Innervegger og himlinger malt i lyse og moderne farger. Godt med lys via store vinduer i stue og soverom. Meget delikat kjøkkeninnredning med god skapplass og integrerte hvitevarer. Plass til spisedel og sofa. Soverom med god plass til dobbeltseng. Baderom med pen baderominnredning, vegghengt wc, dusj med innfellbare glassdører og opplegg vaskemaskin og tørketrommel. Kan settes inn etter nærmere avtale med utleier. Privat kjellerbod i god størrelse og egen garasjeplass medfølger. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.37.500,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.500,-.

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. 

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde evnt hageanlegg, terrasse og evnt takrenner/nedløpsrør. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig fra ca 3 mars eller etter nærmer avtale. 
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0026/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.2126

Dato

Sist oppdatert: 08. februar 2021 kl. 20:23

Økonomi

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon
Mobil 46796203
Send epost

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.