Solgt: 3 450 000 kr

Magnus Barfots gate 11

3 500 000 kr
110 m²
2 soverom
Skumring fasade
Arild Knudsen
Presenteres av
Arild Knudsen
Danvik
Danvik -Delikat og luftig leilighet med flotte lysforhold og fantastisk utsikt. Rett v/marka i meget attraktivt område.
 • Prisantydning
  3 500 000 kr
 • Omkostninger
  88 722 kr
 • Totalpris
  3 538 722 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1920
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  110 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tiltalende selveierleilighet over to plan, i horisontaldelt tomannsbolig. En lys og luftig leilighet, med store vinduer og god høyde under taket. Eiendommen har gode solforhold på sommeren, med en nydelig utsikt over byen, Bragernesåsen og fjorden. Meget attraktivt og etablert boligområde med kort vei til alle tilbud, samt. nærhet til flotte markaområder med lysløyper, turterreng og alpinbakke.
- 2 soverom
- Peisovn i stue
- Varmepumpe i stue
- Romslig loftstue med soverom
- Loftetasjen er godkjent for varig opphold
- Syd-vest-vendt veranda
- Flott utsikt
- Gode solforhold (sommerstid)
- 2 biloppstillingsplasser
- 1 utvendig bod
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Magnus Barfots gate 11, 3046 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 19, bruksnummer 73, seksjonsnummer 2

Innhold

Totalt bruttoareal (BTA): 119 kvm
Totalt bruksareal (BRA): 110 kvm
Totalt primærrom (P-rom): 110 kvm
1. etasje
Primærrom:
3 kvm: Trappegang
2. etasje
Primærrom:
81 kvm: Entré, stue med spisestue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom
Loftetasje
Primærrom:
26 kvm: Loftstue/soverom og soverom
Veranda: 13 kvm
Utvendig bod: 4 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport datert 21.12.2019, utført av Espen Grelland. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført med grunnmur av støpt betong med sparestein og tegl, grunnforhold av fjell og steinmasser. Yttervegger over grunnmur er laftet tømmer/plank og utvendig kledd med panel, ny kledning mot øst i 2018. Saltak av plassbygde sperrer, tekket med betongtakstein fra 2011. Boligen har vinduer i tre, med faste karmer og åpningsvinduer. De fleste vinduer har isolerglass. Det er noe varierende alder på vinduer.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann konkluderer med "Boligen har normal standard, og den er normalt vedlikeholdt. Det er foretatt gode oppgraderinger på boligen, slik som kjøkkeninnredning og bad i 2 etasje. Overflater på vegger og tak de fleste steder innvendig i leiligheten er nylig malt. Det må beregnes oppgradering av drenering og utvendig panel på sikt".
Følgende punkter har blitt tildelt tilstandsgrad 2 (TG2):
- Vegger mot grunn, takkonstruksjon, vannrør av kobber og soil avløpsrør satt pga. alder.
- Noe retning og loddavvik på yttervegger over grunnmur.
- Deler av ytterkledning har behov for noe utskifting og overflatebehandling.
- Bør beregnes overflatebehandling, justering, sjekk av tettelister og beslag på vinduer og dører.
- Kun montert håndrekke på én side av trappen.
- Trebjelkelag (etasjeskiller) antas ikke isolert iht. dagens krav, noe knirk og 5 cm høydeavvik på gulv i 2. etasje.
- Det foreligger ingen dokumentasjon av utført membranarbeid på gulv og vegger på bad. Litt lite fall på gulv og det er ikke trukket membran opp tilstrekkelig på rørgjennomføringer.
- Noe ujevn overflate på gulvparkett og litt svai i 2. etasje.
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Følgende punkter har blitt tildelt tilstandsgrad 3 (TG3):
- "Eier opplyser at det er 2 stk vinduer som er punkterte, et ved spisestuen og den øverste delen av vindu bak varmepumpen.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten er beliggende i 2. etasje i horisontaldelt tomannsbolig og går over to plan - hovedetasje (2. etasje) og loftsetasje.
1. etasjen inneholder et felles overbygget inngangsparti med separate innganger til hver seksjon, med egen trapp opp til leiligheten.
2. etasje:
Entré: Entré med direkte adkomst til loftsetasjens trappeoppgang. Trappen er av tre, malte vanger, trinn og håndrekke. Trapp og håndrekke ble gråmalt og slipt i 2019. Lekker merbauparkett på gulv, lyse gråmalte vegger og hvitmalt tak.
Stue: Åpen kjøkken- og stueløsning med god plass til sofagruppe og spiseområde, store vinduer som slipper inn mye naturlig lys i tillegg til en fantastisk utsikt, peisovn med underliggende gulvplate som gir godt med varme og er plassert ved spiseområdet, varmepumpe fra 2009 plassert i stuen og markiser utenfor samtlige vinduer. Lekker merbauparkett på gulv, hvitmalte vegger samt. noen grønnmalte fondvegger og hvitmalte plater i tak.
Kjøkken: Delikat hvit kjøkkeninnredning fra 2006 som ble sprøytelakkert i 2012, samtlige innredninger er skiftet ut i de senere år. Nyere slette underskap med sorte håndtak og hvite fliser over kjøkkenbenk fra 2019. Profilerte overskap med sorte håndtak samt underliggende lysarmaturer. Foliert benkeplate i 2019. Videre er kjøkkenet utstyrt med nyere integrert Whirlpool stekeovn med nedfelt induksjonstopp, avtrekksvifte i stål, frittstående Simens kjøle- og fryseskap i børstet stål fra 2007, integrert Bosch oppvaskmaskin fra 2014 og oppvaskkum med avrenning i rustfritt stål. Lekker merbauparkett på gulv, gråmalte vegger og hvitmalte plater i tak med spotlight. Kjøkkenet har utgang til egen solrik sør-vest-vendt veranda på 13 kvm, bygget over inngangsparti.
Bad: Tidløs hvit baderomsinnredning fra 2014 bestående av servant med oppbevaringskuffer, overskap med speil og høyskap med speil. Dusjkabinett fra 2015 og gulvstående toalett. Elektrisk vifte. Gråhvite keramiske fliser på gulv med varmekabler, kombinert malte flater og hvite keramiske fliser på vegg og hvitmalt tak. Badet ble fornyet i 2006.
Soverom: Stor hvitmalt profilert skyvedørsgarderobe fra 2010 med to speildører, og markise utenfor vinduet samt frostet glass for minimalt med innsyn. Lekker merbauparkett på gulv, lyse gråmalte vegger og hvitmalt tak med spotlight.
Vaskerom: OSO varmtvannbereder fra 2005, rommer 120 liter. Opplegg for vaskemaskin (vaskemaskin medfølger). Fliser på gulv, malt panel på vegger og malt tak.
Loftsetasje:
Loftstue/soverom: Romslig loftstue med skråtak og stort takvindu, lekker merbauparkett på gulv, malte vegger og hvitmalt tak med spotlight.
Soverom: Stort soverom med skråtak og takvindu, lekker merbauparkett på gulv, malte vegger og hvitmalt tak med spotlight.
I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod på ca. 4 kvm, som er oppført i 2011.
Generelt om standarden: Alle rom er malt opp og fornyet i 2019. Boligen ble malt utvendig i 2011, hvor kledningen mot øst ble skiftet ut i 2018. El-anlegg med automatsikringer med jordfeilbryter fra 2006. Felles (seriekoblet) brannvarslingsanlegg for 1. og 2. etasje. VVS-installasjoner, plast og soil avløpsrør, vannrør av kobber.
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder Whirlpool stekeovn med separat induksjonstopp, avtrekksvifte, Simens kjøle- og fryseskap og Bosch oppvaskmaskin. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Peisovn i 2. etasje samt varmepumpe installert i stuen i 2. etasje. Varmekabler i gulvet på badet i 2. etasje. Ellers basert på elektrisk oppvarming med panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med. Dette fraviker fra NEF’s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1920. Drammen kommune opplyser at boligen er byggeanmeldt, men de kan ikke finne kopi av brukstillatelse/ferdigattest i sitt arkiv.
Pr. 1. Juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL §21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1. Januar 1998. Dette innebærer at kommunen ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
23.01.2006 - Dokumentnr: 117856 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 114/273

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke målt for radon i denne leiligheten.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del av dette prospektet.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et attraktivt og etablert boligområde med kort vei til alle tilbud. Nærhet til flotte markaområder med lysløyper, turterreng og alpinbakke. Det er gode solforhold, sommerstid, med kveldsol. Nydelig utsikt over byen, Bragernesåsen og fjorden.
Kort gangavstand til nærbutikk og Marienlyst Idrettspark med idrettshall, fotballbane, friidrettsanlegg, skøytebane og det nye helårs badeanlegget. Marka med lysløyper og flott turterreng i umiddelbar nærhet. Haukåsbakken ligger rett ved og det er kort vei opp til Blektjern for en dukkert på varme sommerdager. I sentrum finner man også en fantastisk elvepark, som innbyr til koselige turer langs elven. Ellers i sentrum finner man alt av servicetilbud en kan ønske.
Strømsgodset IF og Skiold ski og ballklubb er aktive idrettsforeninger i nærheten. De har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Gulskogen og Marienlyst, samt naturisbane og kunstisbane på vinterstid. Kort vei til elveparken med tur og sykkelstier rundt elven. Drammen turnforening med egen hall og mange aktiviteter, for mer informasjon se http://www.drammenturn.no. Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud. Drammensbadet sentralt på Marienlyst har helårsanlegg med badeland og treningstilbud. Bikkjestykket friområde ved Austad gård. Kort vei til ski og turmuligheter i Strømsøåsen med lysløyper. Drammen Cykleklubb for landeveisyklister og terrengsyklister er nært beliggende.
Gode bussforbindelser med hyppige avganger til Drammen sentrum, kort gangavstand til bussholdeplass se www.brakar.no for rutetider. Gode togforbindelser mot Kongsberg, Oslo og Vestfold fra Drammen sentrum, tidsmessig tar det ca. 30 minutter til Oslo. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Adkomst

Fra Drammen:
Følg Konnerudgata over jernbanebrua og ta til venstre inn 3. Strøm Terrasse. Følg veien til man kommer inn i Styrmoesvei og kjør videre til Olav Trygvasonsgate går opp til høyre, ta deretter Olav Kyrresgate til venstre, og Snorresgate ligger som første vei til høyre. Følg veien oppover og Magnus Barfotsgate 11 ligger som hjørnetomt Snorresgate/Magnus Barfotsgate.
På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, med et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. Kort gangavstand til Bikkjestykket barnehage. Ca. 10 minutters gange til Danvik barnehage og Marienlyst barnehage.
Få min gange til Danvik barneskole og Marienlyst ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier,
Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden, for mer informasjon se www.usn.no. Se for øvrig Drammen kommunes hjemmeside for ytterligere opplysninger om barnehager og skole.

Beskrivelse av tomt

806,7 kvm felles eiet tomt, andel fellesareal 337 kvm. Koselig hage som er opparbeidet og planert med stor plass på nedsiden av boligen. Gruset innkjørsel.

Parkering

Eier av denne leiligheten parkerer på gårdsplassen foran inngangspartiet. Gruset innkjørsel.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles private stikkledninger. Eier er ansvarlig sammen med eier av 1. etasje for felles private stikkledninger fra boligen fram til offentlig nett.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplanens arealdel 2014-2036, datert 05.10.2015 avsatt til boligbebyggelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 6.917,- pr. år (fakturert på eiendommen i 2018). Installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen. Renovasjonskostnader kr 2.722,- pr. år (2019). Felles renovasjonsordning. Denne kostnaden fordeles i mellom seksjonene. Feie-avgift ca kr 900,- pr år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 9.500,- pr år.
Leiligheten har en årlig forsikringspremie på ca kr 3.500,- pr år.
Nåværende eier har ikke benyttet noe selskap for tv-signaler, men brukt kun nett,
Leiligheten er tilknyttet Telenor som leverandør av nettsignaler og koster ca kr 600,- pr mnd, avhengig av hastighet på nettet.
Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.
Ovenstående er basert på tidligere eier/husstands forbruk.
Felles bygningsforsikring. Regning mottas av leiligheten i 1. etasje som krever inn halvparten av eier av leiligheten i 2. etasje. Eierbrøken er 114/273.
Nåværende eiere har delt kostnadene likt mellom seg.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 875 899,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr. 3 153 236,- (sekundærbolig).
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.588.722,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0491/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.19491

Dato

Sist oppdatert: 24. juni 2020 kl. 11:11

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.