Solgt: 5 850 000 kr

Brånåstunet 3

5 450 000 kr
126 m²
4 soverom
Velkommen til Brånåstunet 3!
Svært familievennlig rekkehus over 3 plan på Brånåsen med garasjeplass, terrasse, hage og fire soverom - Gode solforhold
 • Prisantydning
  5 450 000 kr
 • Omkostninger
  137 592 kr
 • Totalpris
  5 987 592 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1996
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  126 m²
 • Bruksareal
  132 m²
 • Tomteareal
  265,5 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Brånåstunet 3, et særdeles familievennlig rekkehus med flott beliggenhet på Brånåsen/Skedsmokorset. Ønsker du et trygt og godt sted for barna å vokse opp er dette stedet for deg. På tunet er det barn i alle aldre, barnehager og skoler og umiddelbar nærhet og skolepatrulje som hjelper barna trygt over veien når de skal til skolen. I tillegg er det en praktisk planløsning med hele fire soverom, eget vaskerom, loftstue og to bad. Noen høydepunkter:
- Hage
- Garasje
- Solrik terrasse
- Skjermet hage
- Rekkehus over tre plan
- Bad i underetasje renovert i 2020
- Loftstue med "hjemmekontor"
- Fire gode soverom
- Flere boder innendørs
- Skolepatrulje
- Barnehager og skoler i umiddelbar nærhet
Velkommen til visning - husk påmelding!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Brånåstunet 3, 2019 SKEDSMOKORSET
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 39, bruksnummer 86, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 143 kvm
Totalt bruksareal: 132 kvm
Totalt primærrom: 126 kvm
Primærrom:
Underetasje 48 kvm: Gang, bad, vaskerom og tre soverom.: 48 kvm
1. etasje 52 kvm: Entré, bad, stue og kjøkken.
2. etasje 26 kvm: Loftstue og et soverom.
Sekundærrom:
Underetasje 3 kvm: Bod.
2. etasje 3 kvm: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong med etasjeskiller i betong og yttervegger av bindingsverk kledd med liggende panel.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- TG2 på bad i 1. etasje da membran/slukmansjett ikke er klemt med klemring i sluk og derfor er utsatt for lekkasjer.
- Vaskerom har fått TG2 på varmtvannsbereder grunnet alder, sluke for manglende tilkomstmulighet for rengjøring og fallforhold da det ikke var mulig å måle lokalfall runnet plassering av innredning.
- Det ble observert sprekk i en gulvflis i entré. Noe slitasje på parkett i stue. TG2 på begge punkter.
- Underetasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering får den TG2, men ingen synlige skader er observert.
- Det er målt noen skjevheter i loftstue. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 20 mm. TG2.
- Drenering av fått TG2 grunnet alder.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Brånåstunet 3 er en familievennlig halvpart tomannsbolig med sentral og fin beliggenhet på Brånåsen. Boligen ligger på et svært barne- og familievennlig tun med hyggelige naboer og barn i alle aldre. Boligen strekker seg over tre plan og har en praktisk planløsning.
Ved inngangspartiet er det en hyggelig terrasse med plass til sittegruppe. Her kan du nyte solen hele dagen. Videre kommer du inn i en praktisk entré med skyvedørsgarderobe og varmekabler i gulv. Ved entréen ligger det et bad som ble renovert i 2012. Her er det flislagt gulv, vegghengt skap, dusjnisje med innfellbare glassdører og gulvmontert toalett fra Hafa for å nevne noe.
Stue og kjøkken er i delvis åpen løsning. Stuen er romslig med god plass til sofa- og sittegruppe. Fra stuen er det utgang til en hyggelig balkong hvor du kan nyte morgenkaffen. Kjøkkenet har glatte fronter og laminert benkeplate. Det er fliser på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap, nedfelt oppvaskkum, innebygget komfyr og mikrobølgeovn fra Bosch samt integrert kjøleskap fra Electrolux. Alle hvitevarer på kjøkken følger.
I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Hovedsoverommet er lyst og luftig med god plass til dobbeltseng. Her følger det en praktisk skyvedørsgarderobe og et stort garderobeskap. De to andre soverommene har begge plass til seng og garderobeløsning og det er godt med lysinnslipp. Det er varmekabler i hele underetasjen med unntak av hovedsoverommet. Svale og gode soverom.
Badet i underetasjen ble renovert i 2020 og er svært delikat. Her er det bl.a. fliser på gulv og vegger, vegghengt toalett, dusjnisje med innfellbare glassdører, regnfallsdusj og dusjarmatur fra Vikingbad samt vegghengt servantskap. Stilrent farge- og materialvalg. Vegg-i-vegg med badet ligger et separat vaskerom med fliser på gulv, innredning med hvite fronter, laminert benkeplate samt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
I andre etasje finner du boligens fjerde og siste soverom. Rommet er romslig med plass til både seng og garderobeløsning. I samme etasje er det en praktisk loftstue hvor du kan ha sofa og tv-krok. Videre inn i loftstuen kommer et delvis separat "hjemmekontor". En fin krok hvor det er god plass til pult og pc-oppsett.
Utover dette er det god lagringsplass i flere boder innendørs i tillegg til en romslig garasje med god lagringsplass på garasjeloft.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring. Det er varmekabler på bad, kjøkken og deler av entré i 1. etasje samt i gang, bad, vaskerom, soverom 2 og 3 i underetasje. Vedovn i stue.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.08.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
I tillegg følger ferdigattest på montering av skorsteiner datert 26.03.1997, ferdigattest på endring av bygg (innredning av 2. etasje) datert 30.01.2007 og ferdigattest på innstallering av ildsted datert 01.10.1997. Videre har vi godkjente bygningstegninger datert 15.03.2004 og 29.06.1995.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr. 17757, tinglyst 22.11.1996, type heftelse: Rettigheter i følge skjøte. Gjelder pliktig medlemskap i velforening, adkomstrett samt rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Selger opplyser om at de har felles robotgressklipper og gressklipper med nabo med felles hage. Markisedukene ble skiftet i 2016.
Det har vært mus i bod ute og på loft. Alt er tettet med muselist og musebørste. Etter dette har det ikke vært mus i noen boder. Sølvkre på bad i underetasje.
Taklampe i stue 1. etasje følger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger på populære og barnevennlige Brånåsen. Boligen har fin utsikt mot Skedsmokorset og Skedsmo Kirke. Dette er et svært barne- og foreldrevennlig tun med hyggelige naboer og barn i alle aldre fra 0-18 år. På tunet finner du to lekeplasser, en tilpasset for de minste og en for de eldre barna. Hvert år arrangeres det sommerfest og julegrantenning for alle på tunet som gjør det enkelt å bli kjent med naboene.
Fra eiendommen er det kort vei til fine rekreasjonsområder sommer som vinter, flotte skiløyper og lysløper i Tæruddalen. Det er et lite skogholt på Brånåsen som er fint for å lufte hunden. Området har nærhet til fotballbane, ballbinge, lekeplasser, flott idrettshall og lysløype i Tæruddalen, alpinanlegg ved Tuterud, treningssenterne Fresh Fitness og Avancia, samt flotte tur og friluftsområder i Romeriksåsen sommer som vinter. Golf kan man spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm. Det er tre barnehager på Brånåsen og ungdomsskole i Tæruddalen.
I tillegg til stor nærbutikk Coop Extra på Brånåsen finner vi Kiwi, Meny og Rema1000 av dagligvareforetninger i nærheten. Det er kun et par minutter med bil til Skedsmo Senter som tilbyr alt hverdagen trenger. Senteret er nylig renovert og utvidet og har et meget godt servicetilbud med blant annet Vinmonopol, apotek, sportsbutikk, helsekost, sko- og klesbutikker, lekebutikk, kiosk, kafé og interiør.
Skedsmokorset ligger ideelt til midt mellom Oslo og Gardermoen og med kort vei til E6. I tillegg kort vei til Lillestrøm, Jessheim, Strømmen og Lørenskog med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.
Skedsmokorset har et godt kollektivtilbud, og bussholdeplass er kun en kort gåtur unna. Lillestrøm er nærmeste by med de fleste fasiliteter tilgjengelig. Gode bussforbindelser til Lillestrøm og Oslo, via Olavsgaard. Olavsgaard er et sentralt knutepunkt for videre ferdsel i alle retninger og ligger i noen få minutters avstand med kollektivt. Der er det også innfartsparkering. Ekspressbuss til Oslo i rushtiden. Nattbuss fra Oslo i helgene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Solhaug barnehage (1-5 år): 0.1 km
Brånåstoppen barnehage (0-6 år): 0.3 km
Skolsegglia barnehage (0-6 år): 0.5 km
Brånås skole (1-7 kl.): 0.4 km
Tæruddalen skole (8.-10. kl): 2.7 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.): 1.6 km
Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.): 2.3 km
Lillestrøm videregående skole: 6.1 km
Skedsmo videregående skole: 6.4 km

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 265,5 kvm.

Parkering

Med boligen følger en garasjeplass i felles garasjerekke.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser for Brånåsen vedtatt den 22.06.1992, revidert iht. reg. sak 03/034 i møte den 02.04.03.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 035,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, avfallsbrønn og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 3 082,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18.000 kwh. pr. år. Årlig nettleie kr. 1.380,-.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.000,- (utvidet forsikring).
Velavgift er på kr 1.200,- pr. år. Medlemsavgiften i velforeningen er egentlig 600, men nå sparer foreningen til nytt lekeapparat.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og har avgift på 1.100,- per måned. Boligen er tilknyttet Get/Telenor som leverandør av kabel-TV, men selger bruker ikke tjenesten idag. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 6.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 168 044,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 204 958,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.587.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for boliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hans-Christian Myklestul og Guro Myklestul

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 3.500,- (alle inkludert)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0053/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.2153

Dato

Sist oppdatert: 17. mars 2021 kl. 13:03

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.