Komplett salgsoppgave

Sagaveien 23

10 900 000 kr
237 m²
4 soverom
Områdebilde med Ås sentrum i bakgrunnen
Områdebilde med Ås sentrum i bakgrunnen
Thor Gunnar Stavsholt
Presenteres av
Thor Gunnar Stavsholt
Ås
Enebolig meget sentralt i Ås. Stor tomt med mange muligheter. Populært og barnevennlig område. Svært gode solforhold.
 • Prisantydning
  10 900 000 kr
 • Omkostninger
  273 842 kr
 • Totalpris
  11 173 842 kr
 • Byggeår
  1950
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  237 m²
 • Bruksareal
  308 m²
 • Tomteareal
  1 633 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul F

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å melde deg på visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sagaveien 23!
Boligen har en svært attraktiv beliggenhet, i et veletablert og rolig villaområde. Det er kort gangavstand til Åsgård barneskole. Gangavstand til Ås ungdomsskole og Ås videregående skole. Flere barnehager innenfor gangavstand.
Dette er en stor enebolig med flott tomt på hele 1.633 kvm med mange muligheter. Solrike uteplasser, garasje samt carport.
Bad og toalettrom i 1. etasje fra 2021. Bad og vaskerom i kjeller fra 2017. Huset ble malt i 2021. Det er utgang fra stue/spisestue samt soverom 1 til sydvest-vendt platting på ca. 83 kvm. og utgang fra soverom 1 til syd-vendt balkong på ca. 3 kvm.
Eiendommen gir et meget godt inntrykk. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sagaveien 23, 1430 ÅS
Kommunenummer 3021, gårdsnummer 54, bruksnummer 71, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 339 kvm
Totalt bruksareal: 308 kvm
Totalt primærrom: 237 kvm
Primærrom:
Kjeller 60 kvm: Gang, mellomgang, rom benyttet som tørkerom, rom benyttet som vaskerom og rom benyttet som bad
1. etasje 139 kvm: Entré, gang, bad, wc-rom, rom benyttet som kontor, to soverom og stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning
Innredet loft 38 kvm: Gang og to soverom
Sekundærrom:
Kjeller 67 kvm: Garasje og fire boder
Innredet loft 4 kvm: Kneloft
I tillegg carport samt lekehus/bod i hagen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.09.2021, utført av Kenneth Lesteberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligen er fra 1950 og ble bygget på i 1953, 1980 og 2005. Det er gulv på grunn av betong. Grunnmur av betong og siporex. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasader utført i stående kledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner og siporex. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med betongtakstein. Profilert/glatt entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør i skyvedørsform med karmer av tre og to-/tre-lags glass fra 1980. Balkongdør med karmer av tre og to-lags glass fra 2016. Tofløyet terrassedør med karmer av tre og to-lags glass fra 2005. Vinduer med karmer av tre og to-lags vareglass fra 1950. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1993, 2005, 2015 og 2021.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- TG3: Innkledd teglsteinspipe. Alle fire sider skal kunne inspiseres. Selger opplyser om muligheter for demontering av plater for inspeksjon. Ubrennbar plate under ildsted har ikke tilstrekkelig størrelse, kravet er 30 cm. Målt til 26 cm.
- TG3: Det mangler rekkverk rundt trapp til kjeller på østsiden av boligen.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Stor enebolig over tre etasjer med flott tomt, flere solrike uteplasser, garasje og carport
Entré: Velkommen inn til en stor og flislagt entré med skyvedørsgarderobe.
Kjøkken: Kjøkkenløsning fra ca. 2000. Kjøkkeninnredning fra JKE med profilerte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ettgreps armatur fra Oras. Stikkontakter samt belysning over benkeplate. Integrert oppvaskmaskin fra Miele. Integrert stekeovn fra Siemens med nedfelt keramisk topp fra Husqvarna. Integrert mikrobølgeovn fra Siemens. Integrert kjøleskap med fryser fra Miele. Integrert ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør av gløde kobberrør. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med tre-stavs parkett. Vegger utført i malt panel. Himlingsflater utført i tak-ess.
Stue: Stor stue med plass til både spisestuemøbler samt TV-område med tilhørende møblement. I stuen er det en fin vedovn samt luft-luft varmepumpe. Utgang fra stue/spisestue til sydvest-vendt platting på ca. 83 kvm.
Bad 1. etasje: Baderom fra 2021. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i panel med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Hansgrohe. Overskap med speildører på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdører med regnfallsdusj og ett-greps armatur. Gulvmontert toalett fra Gustavsberg. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg.
Toalettrom 1. etasje: Wc-rom fra 2021. Flislagt gulv med gulvvarme. Vegger utført i panelplater. Himlingsflater utført i panel med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant med ett-greps armatur fra Tece. Gulvmontert toalett fra Gustavsberg. Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i servantskap. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil plassert i vegg samt himling.
Bad: Baderom fra 2017. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i panel med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Overskap med speildører på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdør med regnfallsdusj og ett-greps armatur. Gulvmontert toalett fra Gustavsberg. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg.
Vaskerom: Vaskerom fra 2017. Flislagt gulv med gulvvarme. Vegger utført i panelplater. Himlingsflater utført i MDF panel med downlights. Innredning med nedfelt utslagsvask i rustfritt stål med ett-greps armatur. Stikkontakt på vegg over benkeplate. Opplegg for vaskemaskin. OSO varmtvannsbereder på ca. 300 L fra 2008. Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerstammer for rør-i-rør system med hovedstoppekran er plassert i vegg. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg.
Soverom: Boligen har fire romslige soverom. Peis med innsats på soverom 1. Soverom 1 har også utgang til en sydvendt balkong på 3 kvm samt sydvestvendt platting på 83 kvm. Skyvedørsgarderobe på soverom 2.
Mye lagringsplass i kjeller. Huset er nymalt i 2021. Etterisolert, byttet en del vinduer og ny panel rundt hele huset i 2005/2006. Dreneringen er fra 2006. Nytt el. anlegg i 2005 med skap og nytt strøminntak fra Follo Elektriske As. Diverse oppgradering Alna Elektro 2018/2021 Noe egeninnsats på enkle ting. Utført kontroll av el anlegget inkludert jording for ca. 5 år siden.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med peis med innsats på soverom 1 og vedovn samt luft-luft varmepumpe plassert i stue/spisestue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger foreløpig ferdigattest på eiendommen datert 01.02.1952. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det foreligger ferdigattest på tilbygg datert 05.11.1980. Dette gjelder hovedsoverom, bad og toalettrom. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det foreligger godkjente tegninger på tilbygg datert 21.06.2000. Dette gjelder tilbygg stue og tilbygg entre/inngangsparti.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Deler av innredet loft er ikke målbart grunnet lav takhøyde. Den totale gulvflaten er målt til ca. 63 kvm. Kontor i 1. etasje er byggemeldt som bod. Det gjøres spesielt oppmerksom på at det hefter usikkerhet til om det er søkt om bruksendring fra s-rom til p-rom av deler av kjeller, eller om dette lar seg gjøre. Rommene er medregnet i boligsalgsrapporten etter dagens bruk. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for ovenstående.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

En lampe på bad i underetasje (henger i krok) medfølger ikke.
Kombiskap i tørkerom medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet, i et veletablert og rolig villaområde. Sagaveien er en attraktiv boligadresse i Ås. Meget barnevennlig strøk med lite gjennomgangstrafikk. Kun få minutters gange til Ås sentrum og togstasjon med god kommunikasjon til Oslo samt offentlig administrasjon, forretninger, spisesteder, post, bank, skoler og barnehager. Innbyggertorget ligger ca 5 minutters gange fra eiendommen. Åsgård barneskole ligger kun 5 minutters gange fra eiendommen på trygg skolevei.
I Ås ligger også Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU) med flotte parkanlegg, turområder og lysløype. Breivoll på Vinterbro, ca. 15 min unna kan by på familievennlig badeplass og båtmarina. Drøbak ligger ca. 15 min unna med sin sjarmerende "Sørlandsidyll".

Adkomst

Fra E-6: Følg Drøbakveien mot Ås sentrum og ta til høyre inn Skoleveien. Følg denne til Sagaveien, som er tredje vei til høyre. Boligen ligger på høyre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Kort gangavstand til Åsgård barneskole. Gangavstand til Ås ungdomsskole og Ås videregående skole. Flere barnehager innenfor gangavstand.
Se vedlagt nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Stor eiet tomt på 1.633 kvm. Eiet tomt opparbeidet med singlet gårdsplass, gressplen og diverse beplantning.

Parkering

Parkering i garasje integrert i boligen, samt frittstående carport og oppstillingsplasser på gårdsplass. Det er lagt opp trekkerør for fremtidig el-bil lader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig 1.588 kvm og annen veigrunn 45 kvm i henhold til eldre reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Søråsteigen. I henhold til kommuneplan 2015-2027 er hele tomten regulert til boligbebyggelse.
Det foreligger midlertidig forbud mot tiltak til 23.10.2023. Dette omhandler småhusplanen i Ås kommune hvor det vil komme nærmere bestemmelser i forhold til eventuell tillatelse til fradeling av tomt og hva som vil bli tillatt av bygging på eiendommen. Foreløpig er det forbud mot tiltak på eiendommen.
Det gjøres oppmerksom på at det går ledninger for vann og avløp i ytre del av hagen hvor det må foretas tiltak hvis det blir aktuelt med bygging i, eller nær dette området. Se vedlagt ledningskart i salgsoppgaven.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
Id 328. Navn: Områderegulering for frittliggende småhusbebyggelse. Status: Planforslag. Plantype: Områderegulering.
Id 332. Navn: Detaljregulering for Moerveien 12 (BS7). Status: Planlegging igangsatt. Plantype: Detaljregulering.
Id 335. Navn: Detaljregulering for Moerveien 7-9 (BS6). Plantype: Detaljregulering.
Id 334 Navn: Detaljregulering for Moerjordet, nedre del (BKB2) Status: Planlegging igangsatt. Plantype: Detaljregulering.
Id 331 Navn: Detaljregulering for Sentrum Syd, nordre del (BS5). Status: Planlegging igangsatt. Plantype: Detaljregulering.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 8.308,- i 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 3.185,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år/18-20.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.796,-.
Boligen er i dag tilknyttet parabol. Denne tar tar selger med seg. Eiendommen er ikke tilkoblet internett i dag. Det ligger trekkerør for fiber i hekken ved Sagaveien som man kan grave inn til huset og koble til tv og internett.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster ca. kr 3.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.494.757,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5.381.126,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.173.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. kr.14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Dagfinn Fossum

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0130/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.21130

Dato

Sist oppdatert: 20. oktober 2021 kl. 11:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å melde deg på visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.