logo
Tønsberg/Råel

Globusveien 1

Prisantydning

2 150 000 kr

Omkostninger: 55 092 krTotalpris: 2 205 092 kr
Byggår
1938
Bruksareal
54 m²
Tomteareal
782,3 m²
Type
Enebolig - Frittliggende
Eierform
Eiet

BUD INNKOMMET! Kondemnabel bolig med barnevennlig beliggenhet med kort vei til skole og barnehage! Mange muligheter! Gode solforhold

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Yvonne Jeanette Wang

Tønsberg
mobil 41440354
telefon 33309107

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Kort vei til Olsrød og Tolvsrød med diverse butikker, skoler, barnehage og idrettsanlegg. Det er også kort vei til lysløyper og fine turområder i Råelskogen med flere hyggelige turstier som passer for både store og små. Her kan man blant annet ta turen til Råelåsen med nydelig utsikt. Området har nærhet til kyststien som byr på vakker natur og god rekreasjon. På Klopp og Nes finner du de populære badeplassene, og det finnes i tillegg flere små, bortgjemte perler langs kysten. Som det fremkommer i rapporten må boligen totalrenoveres eller rives. Dette må interessenter vurdere. Det er ikke gulv, vegger, himlinger eller rom i hovedetasjer, og befaring må foretas fra inngangsdør, eller rett på innsiden av døren. Det frarådes å bruke trapper.

Eiendommen

Globusveien 1, 3113 TØNSBERG
Gårdsnummer 153, bruksnummer 78, kommunenummer 3803

Eier

Tønsberg Tingrett

Beliggenhet

Boligen ligger i en barnevennlig og ikke minst sentralt, på populære Råel. Dette er en ypperlig beliggenhet for bl.a. barnefamilier med kort vei til en rekke idrettsfasiliteter og barne-/ungdomsskoler. Flotte tur- og friluftsområder rett i nærmiljøet med  bl.a. langstrakt lysløype i skogen ved Søndre Slagen kirke som er mye brukt så vel sommer som på ski vinterstid. Kort spasertur til både Kiwi Råel og Meny dagligvareforretning. Tolvsrødsenteret med gode shoppingmuligheter og  Olsrød park med diverse forretninger, badeland og treningssenter ligger også innenfor kort avstand fra eiendommen. Fra Globusveien er det også kort vei til sjøen på Husvik og Nes med en rekke badestrender/badeplasser som Klopp, Ringshaugstranda og Skallevoldstranda. Lang kysten er det mange småbåthavner. Til Tønsberg sentrum er det ca 15 minutter på sykkel og det er god busskommunikasjon.

Adkomst

Fra Tønsberg kjør forbi Kilden kino og ta til høyre i Presterødkrysset. Fortsett ned Narverødveien og til du får
Globusveien 1 på venstre hånd etter ca. 600 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Presterød skolekrets. Det er både barneskole og ungdomsskole på Tolvsrød. 
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Innhold

Totalt bruttoareal: 61 kvm
Totalt bruksareal: 54 kvm
Totalt primærrom: 0 kvm

Sekundærrom:
2 kjellerrom, bod og gang: 54 kvm

1. og 2. etasje er revet og ikke målbart. Det er 63 m2 i 1. etasje og ca 52 i 2. etasje.
Kjeller blir å anse som en grovkjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.12.2020 utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på ca 782,3 kvm.  Flat og stor tomt med mange muligheter.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført  i bindingsverk over støpt grunnmur og kledd med liggende kledning. Saltak tekket med sementstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Som det fremkommer i rapporten må boligen totalrenoveres eller rives. Dette må interessenter vurdere. Det er ikke gulv, vegger, himlinger eller rom i hovedetasjer, og befaring må foretas fra inngangsdør, eller rett på innsiden av dør. Det frarådes å bruke trapper.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca 1938.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
 
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Som det fremkommer i rapporten fra takstmann må boligen totalrenoveres eller rives. Dette må interessenter vurdere. Det er ikke gulv, vegger, himlinger eller rom i hovedetasjer, og befaring må foretas fra inngangsdør, eller rett på innsiden av døren. Det frarådes å bruke trapper.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3803/153/78:
03.08.1938 - Dokumentnr: 2185 - Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. 
Forbud mot næringsvirksomhet på eiendommen. Vann og kloakkledninger kan legges over tomten på en hensiktsmessig måte.

02.03.1971 - Dokumentnr: 501049 - Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver:  Knr:3803 Gnr:153 Bnr:73 
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2,3 m  

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse, kjøreveg, Annen veggrunn - tekniske anlegg og Anlegg- og riggområde i henhold til reguleringsplan "Gang- og sykkelveg langs fv. 509 Narverødveien, Solvindveien - Lunas" vei datert 06.02.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det gjøres oppmerksom på at nederste del av tomten mot Narverødveien er regulert til framtidig gang og sykkelsti.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig. 
Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.

Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille eierskifteforsikring/boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.

Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Overtakelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.
Eiendommen overtas som den er besiktiget uten ytterligere ryddig eller rengjøring.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0145/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.20145

Dato

Sist oppdatert: 13. januar 2021 kl. 13:17

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.007,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det betales noe for brøyting av veien pr. år.

Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring, tv, internett m.v.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 554 287,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 1.995.434,-. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.205.092,-

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Budgivning

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud. 

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no.  Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post. 

Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.860,- samt dekning av utlegg.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Yvonne Jeanette Wang
Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Yvonne Jeanette Wang

Telefon
Mobil 41440354
Send epost

Lurer du på noe

Yvonne svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies