Solgt: 3 500 000 kr

Marie Lilleseths vei 26

3 500 000 kr
72 m²
2 soverom
Attraktivt enderekkehus i Heggedal. 2 soverom. Barnevennlig område. Solrik hage og stor terrasse. Garasje. Velkommen til visning!
Terje Tveit
Presenteres av
Terje Tveit
Asker/ Heggedal
Attraktivt beliggende enderekkehus i Heggedal. 2 soverom. Barnevennlig område. Solrik hage og stor terrasse. Garasje.
 • Prisantydning
  3 500 000 kr
 • Omkostninger
  88 842 kr
 • Totalpris
  3 588 842 kr
 • Byggeår
  1978
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  72 m²
 • Bruksareal
  74 m²
 • Tomteareal
  217,2 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Marie Lilleseths vei er et koselig, rolig og svært barnevennlig rekkehusområde i Heggedal i Asker kommune. Dette er et attraktivt boligfelt med nærhet til natur, skoler, barnehager, butikker og Asker sentrum. Det er også kort vei til nærmeste bussholdeplass som tar deg ned til Heggedal sentrum med videre forbindelser til Asker og Oslo. Umiddelbar nærhet til turveier i Heggedalskogen. Flotte badeforhold i Gjellumvannet med opparbeidet strand og flere badebrygger.
Kort fortalt:
Endrerekkehus med privat hage
Adskilt kjøkken med lys innredning
Romslig stue og spisestue
2 soverom
Noe oppussing må påregnes
Solrik vestvendt markterrasse
Garasjeplass
Kort vei til bussholdeplass
Barnevennlig beliggenhet
Nærme skole og barnehage
Lekeplass på feltet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Marie Lilleseths vei 26, 1389 HEGGEDAL
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 79, bruksnummer 298, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 83 kvm
Totalt bruksareal: 74 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 74 kvm
Primærrom:
Rekkehus:
Underetasje: 34 kvm: Vindfang, hall, 1 soverom og bad/vaskerom.
1. etasje 38 kvm: Stue, kjøkken og 1 soverom.
Sekundærrom:
Rekkehus:
Underetasje: 2 kvm: 1 bod.
I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod på ca. 5 kvm. ved inngangspartiet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Truls Erik Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong. Støpt gulv i u.etg. I u.etg. er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Trebjelkelag mellom etasjene. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av shingel. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng. Grunnmurspapp er dels synlig over terreng. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Inngangsdør i tre med enkle glass. Terrassedør i tre med isolerglass i trekarmer.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Drenering. Det er dels bakfall mot grunnmur. Ideelt sett bør det være 1:50 fall i en avstand på 3 meter fra huset. Grunnet topografiske forhold på terreng rundt bygget anses dette ikke mulig å etablere. Det var ikke symptomer i u.etg. på sviktende fuktsikring ved befaringen. TG 2.
Ytterkledning er relativt nymalt, men utvendig værslitt. TG 2.
Terrasse er værslitt og har skjevheter. TG 2.
Stensatt gangadkomst er mosegrodd, og det er ujevnheter. TG 2.
Inngangsdør fra byggeår. TG 2.
Innerdører med brukslitasje. Varierende alder. TG 2.
Innvendig trapp. Det er for store åpninger mellom trinn og i rekkverk. TG 2.
Det er ukjent om pipen er utbedret etter tidligere pålegg om utbedring. Bør undersøkes nærmere. TG 2.
Bad fra byggeår. Rommet er overflateoppusset senere - antatt på 90-tallet. Fuktsikring på våtrom er vurdert ut fra evt. dokumentasjon samt observasjoner i rommet og inntilliggende konstruksjon. Innebygget/skjult fuktsikring vil uansett være uoversiktlig. Sluk var ikke tilstrekkelig tilgjengelig - fall, høyder og fuktsikring ved sluk ikke kontrollert. TG 2.
Slitt kjøkken med noe småskader. TG 2.
Røropplegg fra byggeår. TG 2.
Lokale råteskader på deler av kledning på fasaden. TG 3.
Annet:
- 200 liter varmtvannsbereder plassert i bod.
- Innvendig avløp i plast. Vannrør i kobber.
- Vannmåler montert.
- Stoppekran i bad.
- Naturlig ventilasjon i boligen.
- Sikringsskap med skrusikringer. 3-faset inntak. 35 amp. hovedsikringer - 7 kurser.
Konklusjon fra takstmann:
Rekkehus oppført i 1978. Senere skiftet taktekking og vinduer. For øvrig innvendig overflateoppusset. Noe avvik registrert, men i hovedsak et greit inntrykk. Tilstandsgrad er dels satt grunnet alder på bygningsdelen - ikke nødvendigvis grunnet funksjonssvikt. Felles bygningsdeler er ikke vurdert. Det foreligger ikke tilstandsvurdering av sameiets fellesdeler.
Sammendrag fra selgers egenerklæring:
- Det er Asker kommune som selger boligen. De har ikke bebodd eiendommen og har derfor ingen kunnskap om objektet.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Attraktivt endrerekkehus i Heggedal beliggende i et barnevennlig område. Boligen går over to etasjer. Du kommer inn i boligens underetasje. Her finner du hovedsoverommet, badet, en romslig gang og en bod til oppbevaring. Videre opp trappen finner du en lys stue med utgang til vestvendt og solrik markterrasse. Kjøkkenet er adskilt fra stuen. Boligens andre soverom ligger i 1. etasje.
Entré
Boligens entré er lysmalt. På veggen er det mulighet for klesoppheng. Sikringsskapet er plassert her. Videre inn kommer du til en mer romslig gang. Her er det rikelig med plass til skap og kommoder for oppbevaring av alt du eier og har. Gulvet er belagt med laminat og veggene er panel og malte flater.
Kjøkken
Normalt utstyrt kjøkken med lyse og slette fronter i fargen hvit. Laminat benkeplate i en mørk grå tone. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utbåsning. Innredning antatt 10-15 år gammel. Vanlig brukslitasje og noe småskader. Rommet har et vindu som gir godt dagslys. Det er en liten spiseplass i forlengelse av kjøkkenbenken med barstoler.
Stue
Stor og lys stue med tre-stavs laminatgulv i eikemønster og hvitmalte vegger. Rommet har plass til sofa og spiseplass. Utgang til en usjenert vestvendt markterrasse fra stuen. Her er det gode solforhold og direkte adkomst til hagen.
Bad
Våtrom fra byggeår. Rommet er overflateoppusset senere, antatt på 90-tallet. Hvite fliser på vegg med dekorflis, og sjakkmønstret gulv med fliser i hvit og blå farge. Dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin. Servantmøbelet har rikelig med oppbevaringsplass, speil og belysning. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel. Ukjent fuktsikring i rommet.
Soverom
Rekkehuset har to soverom, der det ene ligger i underetasjen og det andre med adkomst fra stuen i 1. etasje. Hovedsoverommet ligger nede og har god plass til dobbeltseng. Rommet har garderobeskap langs den ene veggen for oppbevaring. Soverom 2 er noe mindre, men har plass til seng og det er også her garderobeskap. Rommet fungerer bra som barnesoverom, gjesterom eller kanskje et kontor.
Det er en varmtvannsbereder på 200 liter plassert i boden i underetasjen.
Overflater
Gulv: Laminat, vinyl, fliser og betong.
Vegger: Panel, malte flater, malt glassfiberstrie og fliser.
Himling: Malte flater.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved bruk av elektrisitet. Det er elektrisk gulvvarme på bad. I øvrige rom benyttes panelovner i dag. 1-løps pipe, men det er ikke ildsted.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.03.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Tegninger er innhentet av takstmann og disse viser at en vegg er revet slik at opprinnelig bod er innlemmet i areal for varig opphold. Dette er ikke formelt godkjent. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr. 9843, datert 20.06.1978 - Pantsettelseserklæring - kr 5.000,- til sikkerhet for
betaling av fellesutgifter til Heggedalsmarka Huseierforening.
Dagboknr. 36140, datert 08.12.1997 - Pantsettelseserklæring - kr 15.000,- til sikkerhet for
betaling av fellesutgifter til Heggedalsmarka Huseierforening.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Boligen selges av Asker kommune. De som selger har ikke bebodd eiendommen, og har derfor innen kunnskap om sameiet, boligens tilstand eller dens omgivelser. Egenerklæringen er ikke fylt ut. Interessenter oppfordres derfor til å undersøke eiendommen spesielt nøye, gjerne med fagmann før bud gis.
Rekkehuset er tilknyttet Heggedalsmarka Huseierforening, med org. nr. 987687568. Foreningen består av totalt 197 boligenheter. Dyrehold er tillatt.
Regnskapet til Huseierforeningen viser følgende:
Fellesformue (DnB): NOK 1,2 mill pr 25.09.2020
Felles lån (DnB): NOK 1,1 mill pr 25.09.2020, siste termin: juli 2024

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Marie Lilleseths vei er et koselig, rolig og svært barnevennlig rekkehusområde i Heggedal i Asker kommune. Dette er et attraktivt boligfelt med nærhet til natur, skoler, barnehager, butikker og Asker sentrum. Det er også kort vei til nærmeste bussholdeplass som tar deg ned til Heggedal sentrum med videre forbindelser til Asker og Oslo.
Heggedal sentrum er under utvikling, og Asker kommune har store planer for videre utvikling av sentrumskjernen i Heggedal med bl.a. flere småbutikker, servicetilbud, kafeèr med mer. Tandberg Eiendom er nå i full gang med sentrumstomten rundt Kistefossdammen og planer for området finner du på Asker kommune sine hjemmesider.
Nærområdet er meget barnevennlig og byr på flere aktivitetsmuligheter og naturskjønne omgivelser. Det er umiddelbar nærhet til turveier i Heggedalskogen. Flotte badeforhold i Gjellumvannet med opparbeidet strand og flere badebrygger. I Heggedal sentrum ligger også nye Trans'matorn sykkelpark som er en del av FutureBuilt prosjektet. Sykkelparken er et genialt bidrag til nærmiljøet og byr på flotte sykkelaktiviteter, pumptrack og splitter ny treningstrapp om sommeren, og hoppbakke, snowboard rails, muligheter for langrennsrunde og aking om vinteren. I tillegg er Kjekstadmarka med fine turmuligheter sommer som vinter like i nærheten.
Gjellum idrettsanlegg ligger like ved og har eget klubbhus for GUI SK, samt to splitter nye kunstgressbaner, friidrettsbane m.m. Ved ungdomsskolen ligger Heggedal idrettshall med vert-ramp, ballbinge, sandvolleyballbane, grusbane og Asker motorsportklubbs trail-anlegg. I Kloppedalen finner du en innholdsrik, utendørs treningspark (tuftepark) og volleyballbane.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi og Coop Extra. I tillegg har Heggedal senter et godt utvalg av forretninger og servicetilbud, og det er kort vei til Trekanten i Asker og Rortunet i Slemmestad. Sandvika og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.
Kollektivtilbudet består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er H. Stordalens vei, som ligger rett utenfor døra. Det er ca. 16 minutters gange til Heggedal stasjon, og herfra er det togavganger mot Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Slemmestad, 10 min til Asker, 14 min til Holmen, 18 min til Sandvika og 34 min til Oslo S. Fra Vollen sentrum går hurtigbåten fra Vollen til Aker Brygge. Denne bruker ca. 25 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Heggedalsskogen barnehage
Vikingjordet barnehage
Gjellum friluftsbarnehage
Kistefossdammen barnehage
Skoler:
Heggedal barneskole
Hovedgården ungdomsskole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 217,2 kvm. Enderekkehuset ligger usjenert og solrikt til, vestvendt uteplass opparbeidet med gressplen og prydbusker. Huseierforeningens fellestomt er opparbeidet med gressplen, prydbusker, sittegrupper og asfalterte internveier. Videre er det utelys, diverse beplantning og biloppstillingsplasser. Til barnas store glede er det lekeområde på feltet.

Parkering

Det medfølger garasjeplass for 1 bil i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på området. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei, via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Heggedalsmarka (id 0220173C) datert 06.06.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser stadfestet samme dato.
Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, boligområder med spesielle kvaliteter - type A, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15 192,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.
Felleskostnader til Huseierforeningen er kr 3 300 per 4 mnd. Dette utgjør 825,- per mnd. Felleskostnader inkluderer: TV/Internett fra Telia, snøbrøyting, vedlikehold fellesanlegg, etc.
Det er ikke planlagt endringer av fellesutgiftene.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 969 548,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Kalkulator er benyttet grunnet at P-rom ikke var registrert hos Skatteetaten.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 490 372,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.588.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for rekkehus. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Asker Kommune

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 50.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0152/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.20152

Dato

Sist oppdatert: 09. desember 2020 kl. 09:35

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.