Solgt: 4 550 000 kr

Eikeneset 33

5 000 000 kr
840,4 m² (eiet)
Tomten
Fredrik Stuhr
Presenteres av
Fredrik Stuhr
Flott boligtomt med sjøutsikt og rammetillatelse til oppføring av enebolig tegnet av Saunders Architecture.
 • Prisantydning
  5 000 000 kr
 • Omkostninger
  126 342 kr
 • Totalpris
  4 676 342 kr
 • Tomteareal
  840,4 m² (eiet)
 • Type
  Tomt - bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Årlig velavgift
  1 000 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Svært attraktiv boligtomt med rammetillatelse for oppføring av enebolig tegnet av arkitekt Todd Saunders. Tomten ligger i naturskjønne omgivelser med umiddelbar nærhet til sjø, strand og flotte turområder. Tomtens beskaffenhet er relativt flat og ansees som enkel å opparbeide. Det er innhentet et komplett pristilbud for nøkkelferdig hus fra anerkjent byggmester. Dette er en sjelden mulighet til å sikre seg en praktfull tomt med godkjente tegninger på en rålekker enebolig i et barnevennlig og naturskjønt nabolag. Det ble i 2014 blant annet bygget 15 nye eneboliger i begynnelsen av gaten , så området passer perfekt for både barnefamilier og etablerte. Hjellestad skole med tilhørende kunstgressbane og ballbinge ligger få min gange fra Eikeneset. Velkommen til "det gode liv" på Hjellestad.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Eikeneset 33, 5259 HJELLESTAD
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 106, bruksnummer 226

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4601/106/226:
30.06.1952 - Dokumentnr: 304711 - Bestemmelse om gjerde
30.06.1952 - Dokumentnr: 304711 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4601 Gnr:106 Bnr:220
01.01.2020 - Dokumentnr: 1236445 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1201 Gnr:106 Bnr:226

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Herlig beliggenhet i meget populært og eksklusivt område. Området er hovedsaklig bestående av etablert eneboligbebyggelse et nytt felt med nye eneboliger i begynnelsen av Eikeneset.
Her bor man i naturskjønne og landlige omgivelser like ved sjøen og har meget gode solforhold.
Gaten er uten gjennomgangstrafikk og området er meget barnevennlig. Tomtens plassering i gaten (som forøvrig er blindvei) er med på å sikre et rolig bomiljø med svært lite trafikk.
Badeplass:
Nydelig badeplass med sandstrand og svaberg like nedenfor eiendommen.
Praktfulle Arboretet ligger også like ved og kort vei til sjø med flere badesteder/fiskemuligheter.
Arbeidsplasser:
Det er kort kjøreavstand til store arbeidsplasser på Kokstad og Sandsli. Næringsområdet Sandsli/Kokstad er hjemsted for mer enn 10 000 arbeidsplasser.
Bergen Lufthavn Flesland er ca. 10 min kjøretid unna boligen, mens det er ca. 30 min kjøring til Haukeland sykehus og Bergen sentrum med bil. (Avstandene er stipulert)
Kommunikasjon:
Bussholdeplasser i Mildeveien eller i Hjellestadskiftet.
Fritid:
Ca. 7 min kjøreavstand til Fana Golfklubb eller fantastiske turløyper på Milde og rundt Hjellestad. Fiske/bademuligheter like ved og et bredt utvalg idrettstilbud i regi av breddeklubben Gneist. På
Hjellestad er det årlige arrangementer som 17-mai feiring, "Dalen-dagen" og bålbrenning på St.hans.
Butikker:
Det er kort vei til Hjellestadbutikken eller "kaien" hvor det også er båtmarina. "Kaien" er søndagsåpen hele året. I tillegg er det kort kjøreavstand til Blomsterdalen senter hvor det også er bensinstasjon
og ca. 10 min til Lagunen Storsenter.

Adkomst

Kjør Flyplassvegen mot Bergen Lufthavn. Ta av til venstre i Birkelandskrysset rett før Telenorbygget. Kjør rett frem i rundkjøringen i Blomsterdalen, og kjør Hjellestadvegen. Ta av til vestre inn i Mildevegen i krysset hvor Hjellestadvegen forsetter til høyre. Ta av første vei til venstre, inn i Grimseidvegen. Ta av til høyre inn i Eikeneset. Følg nummerering til boligen og skiltet fra Krogsveen ved felles visning.

Barnehager, skoler og fritid

Hjellestad skole med tilhørende kunstgressbane og ballbinge ligger få min gange fra Eikeneset. Det er barnehage på Milde. Skolebussen til Ytrebygda ungdomsskole går fra Hjellestadskiftet noen
minutter unna eiendommen.

Vei, vann og avløp

Ikke tilknyttet.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen re regulert til boligformål. (99,9%)

Økonomi

Kommunale utgifter

Ikke fastsatt.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt.
Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.126.342,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-
(FOR REKKEHUS ER PRIS 10.200/KR 7.400,- uavhengig av eieform)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Pliktig medlemskap i velforening.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet selgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 13.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger kr 6.000,-
Fotopakke: kr 4000,-
Avisannonse: kr 7900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 72-0013/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Fana
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR72.2013

Dato

Sist oppdatert: 07. september 2020 kl. 18:36

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre tomter i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.