Solgt: 3 950 000 kr

Olav Nygards veg 8

3 950 000 kr
67 m²
2 soverom
Velkommen til Olav Nygards veg 8! Solrik balkong.
Bøler/Ulsrud v/ Østmarka
Delikat og moderne 3-roms i høy 1. etg. - "Alt" pusset opp i 2017 - Solrik balkong - V.vann og fyr inkl - Rett v/marka
 • Prisantydning
  3 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  84 555 kr
 • Omkostninger
  8 757 kr
 • Totalpris
  4 043 312 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  67 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 002 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lei av oppussing? Eller har du ti tommeltotter? Fortvil ikke, her kan du flytte rett inn. Smakfull og meget stilig 3-roms, beliggende i høy 1. etg. med idylliske Østmarka i "bakgårdshagen din".
Inneholder: Entré, stue med utg. balkong, kjøkken, to soverom og bad/WC. En kjellerbod, + skap i kjølerom.
- I 2017 ble hele leiligheten pusset opp:
- Nytt lekkert bad/WC, stilig kjøkken, alt el tatt, nye overflater, nye gulv etc.
- Solrik balkong på 8 kvm
- Walk-in-closet på hovedsoverom
- Bo godt på Bøler/Ulsrud i rolig og populært område med store grønne friarealer, som omkranser blokkene.
- Ulsrudvann og Nøklevann ligger en spasertur unna - frister det med et kveldsbad?
- 3 barnehager ligger i umiddelbar nærhet og trygg skolevei
- Svært kort vei til t-bane (kun 4 min unna), flybuss, nattbuss

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Olav Nygards veg 8, 0688 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 147, bruksnummer 201, ideell andel 1/1
Andelsnummer 193, Ulsrud Borettslag, organisasjonsnummer 954 907 708

Innhold

Totalt bruttoareal: 75 kvm.
Totalt bruksareal: 68 kvm.
Totalt primærrom: 67 kvm.
Primærrom (1. etasje); entré, bad/WC/vaskerom, kjøkken, stue med spisestue og to soverom.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 4 kvm., samt et skap i felles kjølerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.09.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Yttervegger utfylt med bindingsverk med panel og plater. Fasaden er tekket med teglstein. Pulttak med takpapp på takbjelker som antas er isolert og lektet ut.
Vinduer med 3-lags isolerglass, ytterdør av type b30, db40 med ekstra sikkerhetslås og kikkehull og 3-lags isolerglass terrassedør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Det er kun vinduer (produksjonsår 1988), samt utvendig solskjerming, som har fått TG 2. Vinduer er for øvrig normalt borettslagets ansvarsområde.
Selger påpeker:
- Litt helling på gulvet i garderobe i gang.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Bo godt på Bøler/Ulsrud rett ved marka i attraktiv og tiltalende 3-roms leilighet som fremstår som moderne og trendy.
Leiligheten holder en meget god standard med parkett og fliser på gulvene, og malte og flislagte veggoverflater. Himlinger er pusset og malt.
Alle overflater er modernisert i form av sparkling og maling, alle himlinger er malt og alle gulv er skiftet. Nytt kjøkken fra IKEA montert i 2017. Badet ble også modernisert i 2017, og fremstår med gode løsninger og ingen bruksslitasje. Det er nytt elektrisk anlegg. Innvendig solskjerming på vinduer og balkongdør.
Leiligheten er å anse som godt vedlikeholdt på de fleste overflater, men det er noe eldre balkongdør og vinduer fra 1988.
Entré:
Innbydende velkomst i entré malt i delikat blåtone. Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Dørtelefon med utstyr av nyere dato.
Bad/WC/vaskerom:
Lekkert flislagt bad med hvit glatt innredning med skrog og benkeplate i heltre eik. Servant i underskap med lysarmatur over, vegghengt vannklosett med skjult sisterne og dusjsone med innfellbare dusjvegger. Avtrekk montert i vegg, innfelte downlights i tak og varmekabler i gulv.
Vaskemaskin medfølger.
Åpen kjøkkenløsning mot stuen:
Pent og moderne kjøkken med hvit glatt IKEA kjøkkeninnredning med heltre benkeplate og nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Alle hvitevarer er integrerte og av høy standard, deriblant 79 cm. steketopp med sonefunksjon. Glassplater og belysning over benkeplate, og ventilator med kullfilter. Det er montert komfyrvakt og vannstopp i kjøkkeninnredningen.
Hvitevarer medfølger.
Stue med spisestue:
Flott, romslig og gjennomgående oppholdsrom med god plass til sofagruppe og spisestue.
Utgang til vestvendt balkong på ca. 8 kvm. med god utsikt mot nærområdet. Det er montert et stikk, lys, manuell markise og lagt treverk på gulvet. Blomsterkasser montert på vegg og hylle medfølger. Utvendig solskjerming kan fjernes om ønskelig.
Soverom:
Stilig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Praktisk walk-in closet som gir rikelig med oppbevaringsplass.
Øvrig soverom, også av god størrelse, passer utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom. Garderobeskap medfølger.
Løsøre som ikke medfølger:
- Lamper i taket over spisebord og på kjøkken.
- Batteridrevne lamper i garderobeskap og over vask på kjøkken.
- Metalltavle med kurv på kjøkken.
- Lampe og lyslenke på balkong
- Gardiner med oppheng.

Oppvarming

Sentralfyring. Varmekabler på bad. Felles varmtvannsbereder.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.03.1966. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 8 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann/kloakkledning, gjerde, trafostasjon/kiosk og bebyggelse, og antas ikke å ha betydning for kjøpers bruk.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde, og har hyggelige fellesområder med sittegrupper, lekeområder og lekeplasser.
Østmarka med lysløyper, turterreng og badevann ligger i gangavstand fra boligen.
Borettslaget ligger rett ved Østmarksetra og Ulsrudvann, ett varmt badetjern om sommeren og fint utgangspunkt for tur hele året. Fine turløyper rundt Nøklevann og innover i marka. Fra Østmarksetra til Mariholtet er det cirka 7 km. på ski. Østensjøvannet er også innenfor rekkevidde med fine turstier og et unikt fugleliv.
Gangavstand til et godt utvalg av forretninger, vinmonopol m.m. på Bøler Senter. Bibliotek og Bøler bad er over veien for senteret. Få minutter også til Bøler skole og Bøler flerbrukshall, samt Haraløkka idrettsanlegg.
Ulsrud T-banestasjon ligger få minutters gange fra boligen. T-banen bruker i underkant av 20 minutter til Jernbanetorget.
Innenfor bomringen i bydel Østensjø.

Adkomst

Ta inn Olav Nygards veg fra General Ruges vei. Olav Nygards veg 8 vil ligge på venstre hånd.
Kollektivt: T-bane linje 3 til Ulsrud, eller buss nummer 76 eller 79 til Olav Nygards veg.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Olav Nygards veg 8 sokner til Bøler skole (1.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Tveteråsen barnehage, Holtet barnehage og Myrvoll barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 47 395 kvm. som tilhører borettslaget.
Tomten er opparbeidet med busker, trær og asfalterte gangarealer, og har lekeplass og sittegrupper på fellesområdet. Den grenser mot marka og er meget barnevennlig og skjermet.

Parkering

Borettslaget har opparbeidede parkeringsplasser som leies ut til andelseierne etter skriftlig søknad. Utleien administreres av styret som også fastsetter leie. I tillegg har borettslaget 75 garasjeplasser i Ulsrud garasjelag, som det er mulig å kjøpe seg inn i.
Det er to ladestasjoner for lading av el-bil plassert ved trafostasjonen vis á vis Olav Nygards veg 11.
For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 31.08.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2864 vedtatt 14.05.1986. Området forøvrig er regulert til offentlig kjørebane/veigrunn, friområde/park, fortau og offentlig gang-/sykkelvei m.m.
Pågående plansak, saksnr. 201614371. Saken gjelder Knut Valstadsvei 30 og Østbyfaret 3-7. Gnr. 147 bnr. 337 m.fl. "Ønske om å se på boligfortetting med bymessig boligbebyggelse".
Det vurderes å bygges flere rekkehus over 4 plan. For mer info se; https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201614371
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.002,- pr. mnd. og inkluderer: nedbetaling andel fellesgjeld, fyring, varmtvann, kabelTV, kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenester, bygningsforsikring og forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert med 3 % økning 01.01.2020.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 3.051,-
Renteutgifter kr 110,-
Avdrag kr 646,-
Trappevask kr 195,-
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.200,- pr. år. / 5500 kWh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia Norge AS/Get som leverandør av TV/bredbånd pr. 22.06.2020 og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Ved eierskifte av andelen (utflytting/innflytting), bør både gammel og ny eier kontakte Get om dette.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 893 176,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 215 433,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18.992,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 84.555,- pr. 01.09.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 20.379.672,- pr. 01.09.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 1141484320, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 1.56 % pa.
Siste termin: 01.04.2029.
Lånenummer: 114148430, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 1.56 % pa.
Siste termin: 01.04.2029.
Lånenummer: 12138708673, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentebetingelser: 1.60 % pa.
Siste termin: 30.06.2039.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (USBL)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.043.312,-. Av dette beløpet utgjør kr 84.555,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelspdekning koster kr 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ulrik Lysebo og Cecilie Djupvik Brendeløkken

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Ulsrud Borettslag.
Borettslaget består av 240 andelsleiligheter, fordelt på 12 bygninger og 30 oppganger.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 99.
Dugnad må påregnes.
Ordensmann-tjeneste gir beboerne plikter i bestemte uker til å holde inngangspartiet rent for rusk og rask (plukke opp og kaste papir m.m.), og gjøre rent i sykkelrommene ved å støvsuge, feie eller vaske golvene.
Dyrehold er ikke tillatt. Styret kan etter søknad gi dispensasjon fra forbudet dersom søknaden viser at gode grunner taler for det, og dersom dyreholdet ikke er til ulempe for borettslaget eller beboerne i laget.
Det er kun tillatt med elektrisk grill.
Det er fellesvaskeri i borettslaget, samt sykkel- og vognparkering.
Det er mulighet for leie av festlokale i borettslaget (NB. stengt for bruk inntil videre, som tiltak i borettslaget knyttet til Corona-smitten.).
Borettslagets hjemmeside: http://www.ulsrud-brl.no/
Foretatt påkostninger de senere år:
2020 - Ferdigstilt arbeid med SD-anlegg (sentralt driftsovervåkningsanlegg). Montert fallsikring på tak.
2019 - Ny LED belysning med bevegelsessensor i 10 oppganger. Byttet strømstyringsur i 7 fellesvaskerier. Ferdigstilt nedgravd avfallsløsning for resten av borettslaget. Oppstart av utskifting av rør i tekniske rom. Byttet ut sandkasse på lekeplassen ved ONV 16-18.
2018 - Ny LED belysning med bevegelsessensor i 10 oppganger. Byttet strømstyringsur i 8 fellesvaskerier. Ferdigstilt nedgravd avfallsløsning ved Olav Nygards veg 8. Opparbeidet 6 nye biloppstillingsplasser, samt opprettet 2 punkter for lading av el-bil.
Planlagte påkostninger:
- Spyling av avfallsrør.
- Undersøke utskifting av låsesystem til oppgangsdører og callinganlegg.
Borettslaget har en vedlikeholdsplan fra 2011 som heter Bevar Vedlikeholdsplan som USBL prosjekt fikk satt opp. Planen tar for seg bygningsmassen og alle elementer av denne, vurderer levetid og estimerer på bakgrunn av dette når neste vedlikehold eller utskifting av det enkelte element må gjennomføres, samt ønsket avsetning. Vedlikeholdsplanen varer til 2020 og styret vil vurdere om det skal utarbeides en ny vedlikeholdsplan.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,10 % av salgssummen inkl. mva og eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger (pr. stk. kr 2.500,-): kr 5.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0106/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.20106

Dato

Sist oppdatert: 11. januar 2021 kl. 10:53

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.